» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 229 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Argentina är ett land i Sydamerika, känt för sin rika kultur, tango, fotboll och utsökt mat. Huvudstaden är Buenos Aires, en livlig stad med europeisk arkitektur och kosmopolitisk atmosfär. Argentina har en varierad geografi, från Andes bergskedja i väst till Pampas slätterna i öst. Landet är världens åttonde största till ytan och har en befolkning på cirka 45 miljoner människor. Argentina är en republik med en president som statsöverhuvud. Landet har en stark ekonomi, baserad på jordbruk, industri och turism. Argentinas officiella språk är spanska och dess valuta är den argentinska peson.

Senaste nytt kring Argentina

Intelligensrapport om marknaden för AI-drivna bildgenereringsverktyg utförd

En intelligensrapport om marknaden för AI-drivna bildgenereringsverktyg har utförts för att studera relevant och värdefull information. Rapporten tar hänsyn till både befintliga toppspelare och kommande konkurrenter. Företagsstrategier för nyckelspelare och nya marknadsindustrier studeras i detalj. Rapporten delar också SWOT-analys, intäktsandel och kontaktinformation. Den ger också marknadsinformation när det gäller utveckling och dess kapaciteter. Forskningsrapporten sträcker sig från de breda konturerna av AI-drivna bildgenereringsverktygsmarknaden till delikata strukturer, klassificeringar och applikationer.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade igår

Ny marknadsstudie om utvecklingstjänster för maskininlärning släppt

En ny marknadsstudie av Global Market Vision om marknaden för utvecklingstjänster inom maskininlärning har släppts. Rapporten ger en djupgående analys av den globala marknaden, inklusive kvalitativa och kvantitativa insikter, historiska data och uppskattade prognoser om marknadsstorlek och andel under prognosperioden. Rapporten är segmenterad utifrån typer, slutanvändare, applikationer och regionala marknader. Rapporten innehåller även detaljerad information om stora spelare och ger data om det nuvarande marknadsscenario samt kommande marknadsmöjligheter eller utmaningar.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 2 december

Ny rapport om global marknadsutsikt för maskininlärningsteknik

Global Market Vision har nyligen lanserat den senaste uppdateringen på Machine Learning Operation Technology Market: Genom storlek, senaste trender, andel, enorm tillväxt, segment, analys och prognos, 2030. Rapporten ger en omfattande översikt över marknaden, analyserar fakta, nuvarande tillväxtfaktorer, framtida trender, historiska data, noggranna åsikter och branschvaliderade data prognoser. Rapporten inkluderar omfattande information om tekniska utvecklingar och tillväxtutsikter baserat på det regionala landskapet. Stora marknadsaktörer som profileras i rapporten inkluderar: Microsoft, Amazon, Google, IBM, Dataiku, Lguazio, Databricks, DataRobot, Inc., Cloudera, Modzy, Algorithmia, HPE, Valohai, Allegro AI, Comet, FloydHub, Paperpace, Cnvrg.io

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 1 december

AI: s snabba utveckling kräver strikt reglering

Artificiell intelligens (AI) har potential att utföra mänskliga uppgifter snabbare och effektivare än människor själva, och denna utveckling accelererar. AI har nyligen använts aggressivt för att skapa deepfake-videor och bilder som påverkade presidentvalet i Argentina. OpenAI´s GPT4.0 chatbot visade ´gnistor av AGI´ (Artificiell Allmän Intelligens) i ett akademiskt papper, och kunde prestera bättre på Uniform Bar Exam än 90% av de mänskliga testtagarna. Världsledare möttes i England för att diskutera hur man kan hålla AI säkert, och producerade Bletchley-deklarationen. President Joe Biden utfärdade också en verkställande order för att hålla AI säkert i USA. Senator Chuck Schumer arbetar på en bredare lagstiftning, men det är osäkert om en sådan lag kommer att klara sig genom kongressen. I Hawaii leder senatorerna Mike Gabbard och Chris Lee vägen med ett nytt utkast till lagförslag som kräver att AI-företag demonstrerar säkerheten för sina produkter innan de får användas i Hawaii.

Direktlänk Dela Honolulu Civil Beat fördjupade 26 november

AI in Supply Chain and Logistics marknaden växer

Artificiell intelligens (AI) inom Supply Chain och logistikmarknaden har upplevt tillväxt från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022. Med CAGR beräknas denna marknad nå USD miljoner år 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorleken för AI inom Supply Chain och logistik, segmentstorlek (huvudsakligen produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten detaljerad kostnadsanalys och leveranskedja. Teknisk innovation och framsteg kommer att ytterligare optimera produktens prestanda, vilket gör den mer allmänt använd i nedströmsapplikationer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 november

Drama på OpenAI, Binance-affären och Argentinas nya president diskuteras på Slate Money

Slate Money diskuterar denna vecka Sam Altmans triumferande återkomst till OpenAI och spekulerar i framtiden för industrin för artificiell intelligens. De diskuterar också de juridiska problemen för kryptovalutabörsen Binance och dess VD Changpeng Zhao. Slutligen diskuteras de ekonomiska politiken för Argentinas president-elect Javier Milei. I Plus-segmentet: Före detta finansminister Larry Summers ansluter sig till OpenAIs styrelse.

Direktlänk Dela Slate Magazine fördjupade 26 november

Ny marknadsstudie om Big Data och maskininlärning inom telekom

En ny marknadsstudie om Big Data och maskininlärning inom telekommarknaden ger en överblick över nuvarande marknadsdynamik och vad beslutsfattare inom outsourcing förutspår att marknaden kommer att se ut 2029. Studien delar upp marknaden efter intäkter och volym och prisutveckling för att uppskatta storleken och identifiera luckor och möjligheter. Några av de aktörer som studeras inkluderar Allot, Argyle data, Ericsson, Guavus, HUAWEI, Intel, NOKIA, Openwave mobility, Procera networks, Qualcomm, ZTE, Google, AT&T, Apple, Amazon och Microsoft.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 23 november

Colombiansk startup ´Soy Julieta´ vinner Global eAwards med bröstcancerdetekteringsenhet

Det colombianska uppstartsföretaget ´Soy Julieta´ vann förstaplatsen i den 22:a upplagan av Global eAwards, där teknikföretag från 14 andra länder tävlade. ´Soy Julieta´ har utvecklat en bärbar enhet som, genom analys av bröstvävnad och med hjälp av artificiell intelligens, identifierar risken för att utveckla bröstcancer. Detta bidrar till tidig upptäckt av sjukdomen. Enheten är designad för att kunna användas på avlägsna platser och utan nära tillgång till medicinska centra. ´Soy Julieta´ belönades med €100,000 av NTT DATA FOUNDATION.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 22 november

Debatt om gränser för AI-kontrollerade drönare

Några länder vill införa juridiska begränsningar för robotkrigföring, men stora makter som USA är motståndare. USA, Kina och andra länder gör snabba framsteg i utvecklingen av ny teknik som kan förändra krigföringens natur genom att överlåta liv- och dödsbeslut till autonoma drönare utrustade med AI-program. Denna utsikt oroar många regeringar så mycket att de försöker rikta uppmärksamheten mot den med förslag i FN om att införa juridiskt bindande regler för användning av vad militärerna kallar dödliga autonoma vapen. USA, Ryssland, Australien, Israel och andra har alla argumenterat att ingen ny internationell lag behövs för tillfället.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 21 november

AI i rampljuset igen, Nvidia rapporterar kvartalsresultat

Artificiell intelligens är åter i rampljuset, denna gång med mänskligt drama kopplat till det. Nvidia, en tillverkare av kretsar, kommer att rapportera sina kvartalsresultat på tisdag. Nvidia-aktier, som har bidragit stort till S&P 500:s vinster i år, var också högre i senare handel. Bayer-aktier föll kraftigt efter att företaget meddelat att det stoppar en prövning för en experimentell hjärt-kärlmedicin. Aktier i Bristol Myers Squibb, som utvecklar en liknande drog, sjönk också. Vissa argentinska aktier noterade i USA hoppade efter att outsider Javier Milei vann Argentinas presidentval. Dollarn försvagades, med den kinesiska yuanen och den japanska yenen bland de största vinnarna mot greenbacken.

Direktlänk Dela The Wall Street Journal fördjupade 20 november

Artificiell intelligens (AI) inom medicinsk diagnostik förväntas växa kraftigt

Enligt en forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom medicinsk diagnostik öka från 1,08 miljarder USD 2022 till 30,76 miljarder USD 2032, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 39,7%. Rapporten, publicerad av Polaris Market Research, ger en grundlig översikt över marknaden, inklusive aktuella industridata och framtida trender. Den täcker marknadens storlek, regional överblick, företagsprofiler, segmentanalys och prognos. Rapporten fokuserar på att analysera nyckeltrender på marknaden.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 november

Sammanfattning av nyheter: AI-chef överväger comeback, Argentinas presidentval, brand i Perstorp, Rosalynn Carter död, polis nära påkörd, jaktolycka, Napoleons hatt såld, skådespelare död, halkvarning, Liberalerna vill ha söndagsöppet Systembolag, lavin i

Sam Altman, tidigare VD för Open AI, överväger att återvända till företaget. Vallokalerna har stängt i Argentina och rösträkningen pågår. Det brinner i en företagslokal i Perstorp och ett VMA har utfärdats. Rosalynn Carter, tidigare USA:s första dam, har avlidit. En polis var nära att bli påkörd i Lunds kommun. En man dog i en jaktolycka i Alingsås. En av Napoleons hattar har sålts på auktion för rekordsumma. Skådespelaren Fredrik Ohlsson har dött. SMHI varnar för halka i Stockholmsområdet, Uppsala och Eskilstuna. Liberalerna vill att Systembolaget ska hålla öppet även på söndagar. En lavin har inträffat i Bydalen, men ingen skadades. En dansk politiker har anmälts för grooming. Miljöpartiet vill förbjuda korta flygresor inom EU. En man hittades död i en bostad i Falkenberg. Miljöpartiet accepterar ett eventuellt svenskt Natomedlemskap. Bara tio fåglar har räddats efter oljeutsläppet från färjan Marco Polo. Förekomsten av giftiga PFAS-ämnen ska kartläggas. Gustav Fridolin och Märta Stenevi är Miljöpartiets nya språkrör. Fyra kvinnor dödades i en skjutning i USA. Det är fortsatta tågförseningar efter en explosion.

Direktlänk Dela Dagens Nyheter fördjupade 20 november

Artificiell Intelligens inom Legal Tech förväntas växa kraftigt till 2031

Enligt en ny forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom Legal Tech att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Marknaden växer stadigt och förväntas stiga över den projicerade horisonten tack vare ökad efterfrågan och strategier från nyckelaktörer. Marknaden för Legal Tech AI värderades till 8152,0 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,7% under prognosperioden, vilket uppgår till 46564,0 miljoner USD 2027. Rapporten ger en detaljerad analys av marknaden, inklusive storlek, andel, CAGR-status, PESTEL & SWOT-analys, historisk bedömning, tillväxtutsikter, industridrivare och begränsningar, intäktssegmentering och mer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 15 november

Argentinska presidentkandidater använder AI för att marknadsföra sig själva och attackera varandra

De två män som kämpar om att bli Argentinas nästa president använder artificiell intelligens (AI) för att skapa bilder och videor för att marknadsföra sig själva och attackera varandra. Sergio Massa, en av kandidaterna, har använt AI för att skapa bilder där han framstår som stark, orädd och karismatisk. Hans motståndare, Javier Milei, har använt AI för att framställa Massa som en kinesisk kommunistledare och sig själv som en gullig tecknad lejon. AI har gjort att kandidaterna kan säga saker de inte har sagt, och placerat dem i kända filmer och memes. Det har skapat kampanjaffischer och utlöst debatter om huruvida riktiga videor faktiskt är riktiga. AI:s framträdande roll i Argentinas kampanj och den politiska debatt den har utlöst understryker teknikens växande förekomst.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 15 november

AI inom regenerativ medicin väntas nå 240,63 miljoner USD till 2030

Enligt en rapport från 360iResearch förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom regenerativ medicin växa från 49,22 miljoner USD 2022 till 240,63 miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,94%. AI spelar en allt viktigare roll inom regenerativ medicin, en multidisciplinär metod för att reparera, ersätta eller regenerera skadade eller förlorade vävnader och organ inom människokroppen. AI-teknologier tillämpas på olika aspekter av regenerativ medicin för att påskynda forskning, förbättra patientvård och förbättra behandlingsresultat.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 14 november

Rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens diskuterar tillväxtfaktorer och utmaningar

En rapport om artificiell intelligens (AI) marknaden tar upp de stora faktorer som ansvarar för att driva tillväxten av AI-industrin, samt de viktigaste hindren och utmaningarna. Rapporten diskuterar marknadsdefinition, översikt, produktbeskrivning, produkträckvidd, produktkarakterisering och produktspecifikation. Studien erbjuder en analys av de senaste händelserna som tekniska framsteg och produktlanseringar och deras konsekvenser på den globala AI-marknaden. Rapporten belyser de senaste trenderna inom intäkter och marknadsframsteg, och alla realistiska statistik om projekt. Rapporten innehåller också data som samlats in från många primära och sekundära källor.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 9 november

AI-rekrytering ökar globalt, enligt Deels rapport

Deels globala AI-rekryteringsrapport, baserad på data från företagets egna HR-plattform, visar att AI, mjukvaruutveckling och dataanalyspositioner ökade med 60% förra året. USA dominerar AI-rekryteringen, tätt följt av Kanada, Storbritannien och Tyskland. Tillväxten av AI-professionella leddes dock av Kanada, följt av Indien, Spanien, Tyskland och Storbritannien. USA söker allt mer AI-talang i Brasilien, Kanada och Argentina, medan Kanada och Storbritannien alltmer anställer AI-professionella från USA. Flest nya kontrakt tecknades i Tyskland (52% ökning), USA (44% ökning) och Storbritannien (41% ökning).

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 8 november

Marknaden för artificiella intelligenschip förväntas nå $383,7 miljarder till 2032

Den globala marknaden för artificiella intelligenschip värderades till $14,9 miljarder 2022 och förväntas nå $383,7 miljarder till 2032, med en årlig tillväxttakt på 38,2% från 2023 till 2032, enligt en rapport från Allied Market Research. Rapporten ger en detaljerad analys av marknadens nuvarande behov och framtida utsikter. Marknaden analyseras över hela världen och belyser flera faktorer som påverkar marknadens prestanda i olika regioner. Några av de framstående aktörerna på den globala marknaden för artificiella intelligenschip inkluderar Graphcore Ltd, Groq, Gyrfalcon Technology Inc, Horizon Robotics, Inc och Huawei Technologies Co. Ltd.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 7 november

Artificiell intelligens i redovisningsmarknaden: En omfattande marknadsrapport

Market Intelx har nyligen publicerat en marknadsrapport om Artificiell intelligens i redovisningsmarknaden. Rapporten innehåller viktig statistisk och analytisk data relaterad till industrin. Den täcker en översikt över segment och undersegment, inklusive produkttyper, applikationer, företag och regioner. Rapporten avslöjar dynamiken i den globala marknaden för Artificiell intelligens i redovisning, framtida affärspåverkan, konkurrenslandskapet för företagen och flödet av global tillförsel och konsumtion.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 6 november

Marknadsforskningsrapport om artificiell intelligens inom diagnostik ger detaljerad analys

En marknadsforskningsrapport om artificiell intelligens inom diagnostik ger en detaljerad analys av marknadsstorlek, andel, regional och landsnivåanalys, marknadssegmentering, tillväxt, marknadsandel, konkurrenslandskap och försäljningsanalys. Rapporten introducerar definitioner, klassificeringar, applikationer och marknadsöversikt, produktspecifikationer, tillverkningsprocesser, kostnadsstrukturer, råmaterial, etc. Studien ger en omfattande kunskap om nyckelspelares branschutvecklingsplaner, aktuella marknadsförhållanden, tillväxtdata och omfattningen av den respektive marknaden för artificiell intelligens inom diagnostik i framtiden.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Marknadsrapport för global artificiell intelligens publicerad av Market Intelx

Marknadsanalysföretaget Market Intelx har publicerat en forskningsrapport om den globala marknaden för artificiell intelligens. Rapporten innehåller statistik och analyser över hela branschen, inklusive produkttyper, tillämpningar, företag och regioner. Rapporten avslöjar dynamiken i den globala AI-marknaden, framtida affärspåverkan, konkurrenslandskapet för företagen och flödet av global tillgång och konsumtion. Rapporten syftar till att hjälpa läsaren att förstå den globala AI-industrin bättre. Den presenterar en omfattande systematisk undersökning av den globala marknaden, med fokus på tillväxtfaktorer, nyligen trender, utvecklingar, möjligheter och konkurrenslandskap.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 5 november

Maskininlärning i detaljhandeln: Marknadsanalys och framtidsperspektiv

En detaljerad marknadsforskningsrapport om maskininlärning i detaljhandeln presenterar en omfattande analys av global marknadsstorlek, regional och landsnivåanalys, marknadssegmentering, konkurrenslandskap och försäljningsanalys. Rapporten introducerar definitioner, klassifikationer, applikationer och marknadsöversikt, samt produktkrav, tillverkningsprocesser, kostnadsstrukturer och råmaterial. Studien ger en omfattande kunskap om nyckelspelares branschutvecklingsplaner, aktuella marknadsförhållanden, tillväxtdata och framtida omfattning av maskininlärning i detaljhandelsmarknaden. Framstående aktörer inkluderar IBM, Microsoft, Amazon Web Services, Oracle, SAP, Intel, Nvidia, Google, Sentient Technologies, Salesforce och Visenze.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 4 november

Ny marknadsstudie om Data Science och Machine Learning Service marknaden släppt

En ny marknadsstudie av Global Market Vision om Data Science och Machine Learning Service marknaden har släppts. Rapporten ger en djupgående analys av den globala marknaden, inklusive kvalitativa och kvantitativa insikter, historiska data och uppskattade prognoser om marknadsstorlek och andel under prognosperioden. Rapporten är segmenterad baserat på typer, slutanvändare, applikationer och regionala marknader. De stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten inkluderar Datascience.Com, Zs, Latentview Analytics, Mango Solutions, Microsoft, International Business Machine, Amazon Web Services, Google, Bigml, Fico, Hewlett-Packard Enterprise Development och AT&T.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 31 oktober

Google lanserar ny funktion för att öva engelska färdigheter

ChatGPT, en avancerad engelskspråkig chatbot, kan hjälpa användare att förbättra sina engelska färdigheter. Chatboten har tränats med en stor mängd engelskspråkig information och kan generera flytande text på engelska. Den kan hjälpa med en rad språkrelaterade uppgifter, som översättningar, grammatiska korrigeringar och svara på frågor. Google har också annonserat en ny funktion som hjälper människor att öva sina engelska färdigheter. Funktionen kommer först att vara tillgänglig för Android-användare i Argentina, Colombia, Mexiko, Venezuela, Indien och Indonesien.

Direktlänk Dela Infobae fördjupade 29 oktober

Chat GPT och Google introducerar verktyg för att förbättra engelska språkfärdigheter

Chat GPT, en artificiell intelligens utvecklad av OpenAI, har utformats för att förstå och generera engelsk text flytande. Den kan hjälpa med ett brett spektrum av språkrelaterade uppgifter som översättning, grammatikkorrigering och att svara på frågor. Träningen av denna AI baseras på en stor mängd information, inklusive böcker, artiklar, webbplatser och andra engelska textkällor. Detta har möjliggjort att den kan uppnå avancerade nivåer av engelsk inlärning och producera sammanhängande text på språket. Google har också meddelat integrationen av en ny funktion i sin sökning som hjälper människor att öva sin engelska. Denna funktion kommer först att rullas ut i vissa länder i Latinamerika, Indien och Indonesien.

Direktlänk Dela Oi Canadian fördjupade 28 oktober

Artificiell intelligens på transportmarknaden: Global prognos 2023-2030

En rapport om AI på transportmarknaden har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten kategoriserar marknaden för att förutse intäkter och analysera trender i olika undermarknader. Baserat på komponent studeras marknaden över hårdvara, tjänster och mjukvara. Baserat på teknik studeras marknaden över datorvision, sammanhangsmedvetenhet, djupinlärning och naturlig språkbearbetning. Baserat på tillämpning studeras marknaden över automatiserad nummerplåtsigenkänning, datorvision-drivna parkeringshantering, fotgängardetektion, vägskickövervakning, självkörande fordon, trafikdetektion och trafikflödesanalys. Marknaden studeras också över olika regioner.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 28 oktober

FN tillkännager ny rådgivande styrelse för artificiell intelligens

Förenta Nationerna (FN) har tillkännagivit en ny rådgivande styrelse för artificiell intelligens (AI) bestående av 38 personer från regeringar, akademi och industri. Styrelsens uppdrag är att analysera och främja rekommendationer för internationell styrning av AI. FN har under den senaste månaden diskuterat strategi och tillvägagångssätt kring AI med branschledare och andra intressenter. Planen är att sammanställa rekommendationer om AI till sommaren 2024, då FN planerar att hålla en ”Summit of the Future”-händelse. Styrelsen kommer att arbeta med att bygga ett globalt vetenskapligt samförstånd om risker och utmaningar, hjälpa till att utnyttja AI för de hållbara utvecklingsmålen och förstärka internationellt samarbete om AI-styrning.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 27 oktober

AI förutsäger hur Mar del Plata kommer att se ut om 100 år

Bing/Dall-e 3, en bildgenereringsverktyg med artificiell intelligens (AI) från OpenAI, har skapat futuristiska bilder av hur staden Mar del Plata i Argentina kan se ut år 2123. Enligt AI:ns förutsägelser kommer staden att se en betydande minskning av sina stränder, men kommer att genomgå en otrolig arkitektonisk utveckling, med höga torn och byggnader liknande de i stora globala städer som New York. Detta är inte första gången staden har utsatts för sådana projektioner. Tidigare har klimatcentralen och forskare från Princeton University och Potsdam Institute skapat realistiska illustrationer av de översvämningar staden kan uppleva på grund av global uppvärmning.

Direktlänk Dela Diario 0223 fördjupade 26 oktober

Luzia, AI-chattbot för WhatsApp, tar in $10 miljoner i Series A-finansiering

Spanska Luzia, som utvecklar en AI-chattbot för WhatsApp och Telegram, har nyligen tagit in $10 miljoner i en Series A-finansiering. Luzia grundades 2023 av Álvaro Martínez Higes, Javier Andrés och Carlos Pérez och syftar till att göra AI-chattbottar mer tillgängliga för spanska och portugisiska talare. Boten, som kan sparas som en kontakt på en användares telefon, har hittills interagerat med över 17 miljoner användare, med 8 miljoner aktiva på månadsbasis. Företaget planerar att expandera till USA och kommer då att börja prata engelska, men kan också kommunicera på andra språk tack vare GPT-teknik.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 21 oktober

En ny rapport om marknaden för artificiell intelligens inom IoT har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten analyserar trender och prognoser för intäkter baserat på komponenter (plattform, tjänster, programvara), teknik (maskininlärning & djupinlärning, naturlig språkbearbetning) och vertikaler. Tjänstesektorn förväntas ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Rapporten studerar också marknaden baserat på region, med Amerika som största marknadsandel på 38,75% 2022, följt av Europa, Mellanöstern och Afrika.

openPR fördjupade 19 oktober

Banca Sella tillkännager finalisterna i sitt AI inkubatorprogram

Banca Sella har tillkännagivit de sju finalistprojekten i sitt inkubatorprogram för artificiell intelligens (AI), som involverade 72 start-ups från 14 länder. Dessa projekt utvecklade lösningar för bank- och finansiella processer och produkter, med användning av AI-tekniker. De sju finalisterna inkluderar fem italienska projekt, ett israeliskt och ett brittiskt. Dessa projekt kommer nu att gå in i en ´sprintperiod´, som inkluderar deltagande i masterklasser, mentorsessioner och teknisk rådgivning. I november kommer det också att vara en ´Demo Day´ i Milano, där finalisterna kommer att presenteras och erkännas som projekt inom Sella Group-ekosystemet.

Direktlänk Dela The Cryptonomist fördjupade 19 oktober

Nederländerna toppar global pensionsranking, AI kan förbättra pensionssystemens prestanda

En ny analys som rankar 47 pensionssystem över hela världen visar att Nederländerna är bäst när det gäller pensionssystem, enligt Mercer CFA-institutets globala pensionsrapport. Island kom på andra plats och Danmark på tredje plats i 2023 års index. Rapporten påpekar att pensionssystemen runtom i världen är under större press än någonsin tidigare på grund av den nuvarande ihållande inflationen, de stigande räntorna och den geopolitiska osäkerheten. Rapporten rekommenderar också att stärka tillgångsbaserade pensioner, vilket kan bidra till att diversifiera finansieringskällorna för pension, vilket gör pensionssystemen mer motståndskraftiga. Artificiell intelligens bör förbättra pensionssystemens prestanda genom att minska kostnaderna och belysa kommande risker.

Direktlänk Dela Euronews fördjupade 19 oktober

Artificiell intelligens för IT-driftmarknad | 360iResearch

En rapport om ´Artificiell intelligens för IT-driftmarknad´ har lagts till i 360iResearch.com:s erbjudande. Rapporten kategoriserar AI för IT-driftmarknaden för att prognostisera intäkter och analysera trender i olika delmarknader. Baserat på komponent studeras marknaden över plattform och tjänster. Baserat på funktion studeras marknaden över ansökningsprestandahantering, infrastrukturhantering, nätverks- och säkerhetshantering och realtidsanalys. Baserat på bransch studeras marknaden över flyg- och försvarsindustrin, bil- och transportindustrin, bank-, finans- och försäkringstjänster, bygg-, bygg- och fastighetsindustrin, konsumentvaror och detaljhandel, utbildning, energi och verktyg, regering och offentlig sektor, hälso- och livsvetenskap, informationsteknik, tillverkning, media och underhållning, telekommunikation och resor och gästfrihet. Baserat på region studeras marknaden över Amerika, Asien-Stilla havet, och Europa, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 18 oktober

Marknadsrapport för maskininlärningsrekommendationsalgoritmer: 2023 till 2032

Xcellent Insights har nyligen lagt till en ny forskningsrapport om den globala marknaden för maskininlärningsrekommendationsalgoritmer i sitt arkiv över marknadsforskning. Rapporten belyser en djupgående analys av den globala industrin inklusive dess upp- och nedgångar över åren. Rapporten erbjuder också detaljer om marknadsstorlek, andel, tillväxtmöjligheter, tillväxtfaktorer, begränsningar och riskfaktorer. Marknaden för maskininlärningsrekommendationsalgoritmer förväntas registrera en robust intäktsandel under den prognostiserade tidsramen. Rapporten erbjuder detaljerade insikter om faktorer som kan driva och hämma den totala marknadstillväxten under de kommande åren.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 17 oktober

Prognos för AI-verktyg för sociala medier marknaden 2023: Avslöjar möjligheter och tillväxt

Globala marknaden för AI-verktyg för sociala medier undersöks i en rapport som presenterar prognoser fram till 2023. Rapporten tar hänsyn till både nuvarande toppspelare och kommande konkurrenter. Den inkluderar en analys av marknaden, definition av marknaden, segmentering, betydande trender i branschen, en undersökning av den konkurrensutsatta landskapet och forskningsmetodik. Nyheter för 2023 inkluderar särskild täckning av Ryssland-Ukraina-kriget, global inflation, lättnader av noll-Covid-policy i Kina och dess ´knöliga´ återöppnande, störningar i försörjningskedjan, globala handelsspänningar och risken för recession.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 17 oktober

360iResearch har lagt till en rapport om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens. Rapporten undersöker marknaden baserat på teknologinoder (10nm, 20-28nm, 7nm), tillämpningar (AR/VR, bilindustri, kameror, drönare, robotik, smartphones) och regioner. Baserat på teknologinoder förväntas 10nm ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Baserat på tillämpningar förväntas bilindustrin ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Baserat på regioner förväntas Europa, Mellanöstern och Afrika ha en betydande marknadsandel under prognosperioden.

openPR fördjupade 14 oktober

Revolutionära nya fynd i senaste forskningsrapporten om global AI-driven text-till-bildgenerator marknad

En ny forskningsrapport har avslöjat att marknaden för AI-drivna text-till-bildgeneratorer förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 17,5% under prognosperioden 2023-2029. Rapporten ger en omfattande översikt över den konkurrenskraftiga marknaden och en djupgående analys av leveranskedjan för att hjälpa företag att identifiera stora förändringar i branschpraxis. Bland de stora aktörerna på marknaden för AI-drivna text-till-bildgeneratorer finns Midjourney, Stable Diffusion, NovelAI, Open AI, TIAMAT, Parti, NightCafe, DeepDream, Stablecog och Disco Diffusion.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Dataskyddsmyndigheter (DPA:er) runt om i världen tar steg för att reglera användningen av artificiell intelligens (AI) och hur den korsar med befintliga dataskydds- och integritetslagar. DPA:er fokuserar på teman som transparens, rättvisa och ansvar i AI-användning. Nya Zeelands dataskyddsmyndighet har publicerat vägledning om hur AI förhåller sig till landets dataskyddslagar. Sydkorea och Saudiarabien har utfärdat liknande vägledningar. Kanadas dataskyddsmyndighet har granskat begreppet algoritmisk rättvisa. Storbritannien lanserar en rådgivningstjänst för att hjälpa företag att snabbare och ansvarsfullt introducera AI-innovationer på marknaden. Argentina skapar ett program för att stödja utveckling och användning av AI. Franska DPA har lanserat ansökningar för sin egen AI-sandbox. Australiens informationskommissionär har genomfört en undersökning om australiers attityder till AI och dataskydd.

JD Supra fördjupade 11 oktober

Marknadsrapport om maskininlärning som tjänst publicerad av Market Intelx

Market Intelx har nyligen publicerat en rapport om marknaden för maskininlärning som en tjänst. Rapporten ger en omfattande studie av de senaste utvecklingarna, marknadsstorleken, statusen, kommande teknologier, affärsdrivare, utmaningar, regleringspolitik samt profiler av nyckeltillverkare och spelarstrategier. Rapporten innehåller prognoser och analyser för 2022-2030, en historisk översikt och diskussion av betydande handel, marknadsvolym, marknadsandelar och beskrivningar. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Amazon, Oracle Corporation, IBM, Microsoft Corporation, Google Inc., Salesforce.Com, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix, Xeround.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 11 oktober

AI:s energiförbrukning kan överstiga hela nationers årliga elförbrukning 2027

Enligt nyligen publicerad forskning kan energiförbrukningen för artificiell intelligens (AI) överstiga årliga elförbrukningen för länder som Nederländerna, Argentina och Sverige fram till 2027. Denna energiintensiva trend tillskrivs den utbredda användningen av AI, särskilt generativa AI-teknologier som ChatGPT. Träning av dessa verktyg är en energiintensiv process eftersom det kräver att modellerna matas med en stor mängd data. Dessutom tar dessa AI-verktyg upp en betydande mängd datorkraft, och därmed energi, varje gång de genererar en text eller bild baserat på prompts.

Direktlänk Dela Firstpost fördjupade 11 oktober

AI:s energiförbrukning kan överstiga vissa länders kraftbehov

Artificiell intelligens (AI) kan öka effektiviteten inom många områden, men kan också bidra till stora energiförbrukningar. Enligt Alex de Vries, grundare av Digiconomist och doktorand vid Vrije Universiteit Amsterdam, kan AI:s energiförbrukning i framtiden överstiga vissa länders kraftbehov. Generativ AI, som kan producera text, bilder och annan data, har vuxit snabbt sedan 2022. AI-utvecklingsföretaget Hugging Face rapporterade att deras flerspråkiga textgenererande AI-verktyg använde ca 433 megawattimmar (MWh) under träning, tillräckligt för att driva 40 genomsnittliga amerikanska hem under ett år. Enligt de Vries kan AI:s energiförbrukning öka ännu mer när verktygen används, till exempel kan ChatGPT kräva 564 MWh elektricitet per dag. Trots tekniska framsteg som gör AI mindre energikrävande, kan ökad effektivitet leda till ökad efterfrågan, ett fenomen känt som Jevons paradox.

Direktlänk Dela Eurasia Review fördjupade 10 oktober

Ökad elförbrukning förväntas i takt med AI-utvecklingen

OpenAI:s ChatGPT, som lanserades för nästan ett år sedan och nådde uppskattningsvis 100 miljoner användare på två månader, förväntas öka elförbrukningen avsevärt de kommande åren. Enligt en granskad analys kan AI-servrar använda mellan 85 till 134 terawattimmar (Twh) årligen fram till 2027, en siffra jämförbar med årlig elförbrukning i Argentina, Nederländerna och Sverige. Detta skulle motsvara cirka 0,5 procent av världens nuvarande elförbrukning. Eftersom företag som OpenAI sällan offentliggör detaljer om sin energianvändning, baseras dessa siffror på försäljningsprognoser för Nvidia A100-servrar, hårdvaran som tros användas av 95 procent av AI-marknaden. Energiförbrukningen för AI kan öka världens koldioxidutsläpp, beroende på om datacentralerna får sin ström från fossila bränslen eller förnybara resurser. Dessutom kommer alla stora företag som gör affärer i Kalifornien, inklusive AI-intensiva företag som OpenAI och Google, att behöva bli mycket mer transparenta om sina klimatrisker och effekter enligt två stora klimatavslöjningslagar undertecknade av guvernör Gavin Newsom.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 10 oktober

OpenAI:s VD Sam Altman uttrycker oro över USA:s kryptoreglering

OpenAI:s VD Sam Altman har uttryckt sin oro över den amerikanska regeringens ökande försök att reglera och kontrollera kryptovalutamarknaden. I en intervju på Joe Rogan Experience-podcasten beskrev han dessa åtgärder som en typ av ´krig´ mot kryptoindustrin. Altman poängterade vikten av icke-statligt kontrollerade valutor som Bitcoin (BTC) som en betydande teknologisk framsteg. Han och Rogan uttryckte även oro över centralbanks digitala valutor (CBDC), eftersom de fruktade att CBDC kan leda till ökad statlig övervakning och kontroll över individers utgiftsvanor.

Direktlänk Dela BitcoinSensus fördjupade 10 oktober

Automatiserad maskininlärningsmarknad förutspås och analyseras i ny rapport

En ny rapport har lagts till på 360iResearch.com som förutspår och analyserar trender i den automatiserade maskininlärningsmarknaden fram till 2030. Rapporten kategoriserar marknaden baserat på automationstyp, distribution, tillämpning och region. Baserat på automationstyp studeras marknaden över datatranskription, funktionskonstruktion, modellering och visualisering. Baserat på distribution studeras marknaden över moln och på plats. Baserat på tillämpning studeras marknaden över bilindustri, transport och logistik, bank, finansiella tjänster och försäkring, regering och försvar, hälso- och livsvetenskap, IT och telekommunikation samt media och underhållning. Rapporten inkluderar också en FPNV-positioneringsmatris och marknadsandelanalys.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 9 oktober

Marknaden för AI-verktyg för sociala medier förväntas växa med +28,5% CAGR mellan 2023 och 2029

En omfattande studie om AI-verktyg för sociala medier inkluderar historiska data och prognoser för marknadens storlek och tillväxt mellan 2023 och 2029. Marknaden förväntas växa med en CAGR på +28,5% under prognosperioden. Rapporten innehåller även en SWOT-analys och en Porter´s Five Forces-analys. De största spelarna på marknaden inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio och Publer.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 9 oktober

Ny marknadsrapport släppt för AI-verktyg för sociala medier

En ny marknadsundersökning har släppts om AI-verktyg för sociala medier. Rapporten täcker alla aspekter av marknaden och ger uppdaterade data om nuvarande trender. Den kan hjälpa kunder att fatta affärsbeslut och förstå strategierna för stora spelare i branschen. Rapporten innehåller en detaljerad analys av marknadssegmentering, regional och landspecifik nedbrytning. Nyckelspelare som nämns inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio, Publer och andra.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Marknadsundersökning om maskininlärning inom medicinsk bildbehandling publicerad av Marketintelx

En nyligen publicerad marknadsundersökning från Marketintelx fokuserar på tillväxt, marknadens omfattning, utvecklingstrender samt ursprungliga och framtida uppskattningar av marknaden för maskininlärning inom medicinsk bildbehandling. Rapporten analyserar forskningsmetodik, inklusive primär och sekundär forskning, företagsandelanalys, modellering baserad på demografiska data, makroekonomiska indikatorer och branschindikatorer. Rapporten inkluderar en detaljerad analys av konkurrenter och deras huvudstrategier, företagsprofiler, produktomfång, marknadsöversikt, möjligheter, uppdelning av råmaterialleverantörer och nedströms köpare.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 4 oktober

Marknadsinsikter för AI-spelverktygsgenerator 2023

Marknadsinsikter för AI Game Assets Generator 2023 är en omfattande rapport som ger en fullständig analys av marknadens storlek, andelar, intäkter, olika segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser också de begränsande faktorerna och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten erbjuder värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera marknadens komplexa landskap och maximera sin ROI. Den ger en djupgående analys av marknadens konkurrenskraftiga miljö, inklusive nyckelspelare som verkar inom branschen, deras marknadsandel och deras konkurrensstrategier.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 4 oktober

Artificiell intelligens ökar risken för valpåverkan

Val världen över står inför ett växande hot från utländska aktörer som använder artificiell intelligens (AI) för att påverka valresultatet. Sedan 2016 har länder som Ryssland, Kina och Iran använt sociala medier för att påverka utländska val, inklusive USA:s presidentval. Generativ AI och stora språkmodeller, som kan producera oändliga mängder text på vilket ämne som helst, är ett nytt verktyg som passar perfekt för internetbaserad propaganda. Verktyg som ChatGPT sänker kostnaden för att producera och distribuera propaganda, vilket gör det möjligt för fler länder att delta. Det är dock oklart hur dessa teknologier kommer att förändra desinformation och hur effektiva de kommer att vara.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 2 oktober

AI hotar globala val genom desinformation

Val över hela världen står inför ett växande hot från utländska aktörer som använder artificiell intelligens (AI) för att påverka valresultat. Sedan 2016 har länder som Ryssland, Kina och Iran använt sociala medier för att påverka utländska val, bland annat i USA. Nu finns det en ny faktor: generativ AI och stora språkmodeller, som kan producera oändliga mängder text på vilket ämne som helst. Dessa teknologier kan förändra desinformation och propaganda på internet. Val kommer att äga rum i hela den demokratiska världen under de kommande åren, och det är troligt att dessa tekniker kommer att användas i dessa val.

Direktlänk Dela Fortune Media fördjupade 30 september

Advokatgrupperna Survivors Network of those Abused by Priests (SNAP) och Ending Clergy Abuse (ECA) har krävt att påven Franciskus avsätter ärkebiskop Victor Manuel Fernández, chef för Dikasteriet för trons lära (DDF), på grund av tidigare misskötsel av övergreppsanmälningar. Påven har också meddelat att artificiell intelligens blir temat för hans nästa budskap för Världsdagen för social kommunikation. Vidare har påven skickat ett viktigt meddelande till katoliker i Vietnam efter ett historiskt avtal som tillåter en bosatt påvlig representant i landet.

Crux Catholic Media fördjupade 30 september

Artificiell intelligens inom försäkringsmarknaden förväntas växa betydligt mellan 2022 och 2031

En marknadsundersökningsrapport om artificiell intelligens (AI) inom försäkringsmarknaden fungerar som en viktig resurs för företag, investerare och intressenter som vill ha en omfattande förståelse för marknaden. Rapporten förutspår marknadstrender, möjligheter och potentiella hinder som kan ändra branschens kurs de kommande åren. Rapporten erbjuder praktiska råd och strategier för att effektivt hantera en konkurrensutsatt landskap. Den globala AI inom försäkringsmarknaden förväntas växa betydligt mellan 2022 och 2031, med en positiv prognos för 2022 och framåt. Marknaden förväntas uppnå anmärkningsvärd tillväxt vad gäller storlek och CAGR, drivet av faktorer som tekniska framsteg och närvaron av nyckelspelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 29 september

En rapport om artificiell intelligens (AI) inom radiologi visar att marknaden växer med en CAGR på 35,6% under prognosperioden 2023-2029. Rapporten inkluderar en SWOT-analys, trender, policyer och klientdata från olika regioner. Företag som nämns inkluderar Enlitic, Inc, EnvoyAI, IBM Corporation, Gleamer Ltd, Freenome Inc och AI Technologies Ltd. Enlitic Inc har ingått ett strategiskt partnerskap med Select HealthCare Solutions, vilket ger Enlitic tillgång till anonymiserade patientdata för att förbättra sina prediktiva modeller för tidig cancerdetektering. GLEAMER har fått FDA-godkännande för sin AI-programvara för att hjälpa till att upptäcka och lokalisera frakturer.

Digital Journal fördjupade 28 september

Maskininlärningsprogramvarumarknaden förväntas växa med 35,3% CAGR mellan 2023 och 2030

En rapport om maskininlärningsprogramvarumarknaden förutspår en imponerande årlig tillväxttakt på 35,3% under perioden 2023-2030. Denna tillväxt drivs av ökad användning av maskininlärning och AI inom olika branscher, inklusive hälso- och sjukvård, finans, e-handel och tillverkning. Rapporten identifierar också viktiga spelare på marknaden, inklusive Microsoft, Google, TensorFlow, Kount, Warwick Analytics, Valohai, Torch, Apache SINGA, AWS, BigML, Figure Eight och Floyd Labs. Framtida trender och möjligheter inkluderar ökad efterfrågan på prediktiv och föreskrivande analys, integration av maskininlärning i edge computing-enheter och IoT, och ökad betoning på djupinlärningsalgoritmer och teknik för naturlig språkbehandling.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Marknaden för AI-chips förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031

En forskningsrapport om marknaden för artificiella intelligens (AI) chips förutspår att marknaden kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten ger statistisk information om marknadens tidigare och nuvarande tillstånd, produktionskostnader, volym, andel, storlek och tillväxt. AI-chip används för maskininlärning och hjälper till att eliminera eller minimera risker för människoliv inom många branscher. 2022 uppskattades den globala AI-chipsmarknaden till 13131,9 miljoner USD och förväntas nå 92537,66 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,46% under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Artificiell intelligens (AI) vertikaler marknadsrapport 2023 släppt

Den nyligen släppta artificiell intelligens (AI) vertikaler marknadsrapporten för 2023 ger värdefulla insikter om dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten betonar AI: s roll i att revolutionera AI vertikaler industrin. Marknaden för AI vertikaler har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022. Med en CAGR beräknas denna marknad nå USD miljoner 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, senaste status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Argentinska trap- och rap-sångerskan Nicki Nicole som animefigur

Med hjälp av Artificiell Intelligens (AI) har det blivit möjligt att se hur den berömda argentinska trap- och rap-sångerskan Nicki Nicole skulle se ut som en japansk animefigur. Detta har gjorts möjligt med onlineverktyget Midjourney, som skapar bilder från texter. Genom att skriva in ´Nicki Nicole i anime-stil´ genererade AI:n en bild som visar Nicole med typiska anime-drag. Bilden är inte perfekt, men ger en idé om hur Nicole skulle se ut som en animefigur.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 25 september

Global marknad för maskininlärningschips växer

En ny affärsforskningsrapport visar att den globala marknaden för maskininlärningschips växer. Rapporten hjälper företag att förstå olika drivkrafter och begränsningar som påverkar marknaden under prognosperioden från 2023 till 2030. Den innehåller en detaljerad analys av tidigare trender, framtida trender och tekniska framsteg. Rapporten ger också en detaljerad och analytisk titt på de olika företag som arbetar för att uppnå en hög marknadsandel. De stora spelarna som täcks i rapporten inkluderar Wave Computing, Graphcore, Google Inc, Intel Corporation, IBM Corporation, Nvidia Corporation, Qualcomm och Taiwan Semiconductor Manufacturing.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 21 september

Global juridisk AI-marknad förväntas växa med 33,97% mellan 2023 och 2030

Enligt en marknadsundersökningsrapport förväntas den globala marknaden för juridisk teknik och artificiell intelligens (AI) växa med en årlig tillväxttakt på 33,97% under prognosperioden 2023-2030. Denna tillväxt drivs av den juridiska branschens ökande användning av AI-verktyg för att effektivisera processer och förbättra effektiviteten. AI-lösningar använder maskininlärning och naturlig språkbearbetning för att automatisera uppgifter som kontraktanalys, juridisk forskning och dokumentgranskning. Nyckelfaktorer inkluderar strävan efter juridisk innovation, regulatorisk efterlevnad och önskan att minska juridiska kostnader.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Ny rapport ger värdefulla insikter om marknaden för artificiell intelligens

Den nyligen släppta marknadsrapporten för artificiell intelligens (AI) för 2023 ger värdefulla insikter om dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten betonar AI: s roll i att revolutionera AI-industrin. Den globala AI-marknadens storlek värderades till 59732,12 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 47,26% under prognosperioden, för att nå 609038,96 miljoner dollar 2028. Rapporten inkluderar flera nya tillägg som marknadstrender, konkurrenslandskap, konsumentbeteende, marknadssegmentering, marknadsprognos, regional analys och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Anställda vet inte hur man använder AI-verktyg på ett säkert sätt, enligt studie

ChatGPT och Bard är populära verktyg för generativ artificiell intelligens (GenAI) som kan skapa nytt och originalinnehåll. Men en studie av Salesforce visar att anställda som använder eller planerar att använda dem inte vet hur de ska göra det säkert. Undersökningen av över 4000 personer visade att 73% tror att GenAI introducerar nya säkerhetsrisker, men bara 40% vet hur man kan mildra dem. En undersökning sponsrad av chipstillverkaren AMD till 2500 IT-chefer visade att trots att tekniken erbjuder tydliga möjligheter för organisationer att bli mer produktiva, effektiva och säkra, uttryckte de osäkerhet om möjligheten att anta den på grund av brist på implementeringsplaner. Fintech-företaget Ualá och konsultföretaget Analytics Town är exempel på företag som använder GenAI-verktyg.

Direktlänk Dela La Nación fördjupade 18 september

Betydande tillväxt i detaljhandelsmarknaden för artificiell intelligens: Rapport Ocean

En nyligen rapport från Report Ocean, ´Artificial Intelligence in Retail Market Analysis and Forecast of Key Trends from 2023 to 2031´, presenterar betydande tillväxt och erbjuder betydande möjligheter för både investerare och intressenter. Rapporten täcker en bred rad av element som påverkar marknadens expansion. Studien inkluderar historiska data från 2017 till 2020 samt prognoser av trender fram till 2030. Rapporten belyser även effekterna av det rysk-ukrainska kriget och COVID-19 på världsekonomin.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) marknaden växer globalt, prognos till 2031

En ny forskningsrapport visar den globala marknaden för Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) och dess kommersiella möjligheter fram till 2031. Rapporten inkluderar en analys av hur COVID-19 påverkat marknaden och hur företag kan övervinna hoten som pandemin har medfört. De stora aktörerna på MLaaS-marknaden inkluderar ISHIR, IBM, Google, Microsoft och Amazon. MLaaS-marknaden har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en beräknad CAGR på procent. Marknaden förväntas nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Global AI i företagsmarknaden förväntas nå 1,5 biljoner dollar 2028

Enligt en rapport från Infinity Business Insights förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i företag nå 1,5 biljoner dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 43,3% från 2023 till 2028. Rapporten belyser hur AI har omvandlat företagsverksamhet och beslutsfattande, med AI-lösningar som erbjuder insikter baserade på data, automatisering och förbättrad effektivitet. Nyckelmarknadsaktörer som nämns i rapporten inkluderar Google, Microsoft, IBM, Amazon Web Services, Nuance, Verint, DataRobot, SAS, MathWorks, Digital Reasoning, Cloudera, IPsoft, Uniphore, Kasisto och iFLYTEK.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Marknadsutsikter för artificiell intelligens i plattform som en tjänst (PaaS) 2023-2030

En ny rapport visar kommersiella möjligheter och inkomstprognoser för marknaden för artificiell intelligens i plattform som en tjänst (PaaS) under de kommande åren. Marknaden har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en CAGR på procent. Det uppskattas att marknaden kommer att nå USD miljoner år 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek (inklusive produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten strategier för företag att övervinna hot från COVID-19.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Kunstgjord intelligens på rättegångsfinansieringsmarknaden växer globalt fram till 2030

En ny forskningsrapport visar kommersiella möjligheter och intäktsprognoser för marknaden för konstgjord intelligens (AI) inom rättegångsfinansiering från 2023 till 2030. Rapporten inkluderar data om marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Den täcker också strategier för företag att övervinna hot som orsakats av COVID-19. Marknaden för AI inom rättegångsfinansiering har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) av procent. Marknaden beräknas nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

AI-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, enligt 360 Research Reports

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificial Intelligence Market´ som prognostiserar marknadens tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten visar att den globala AI-marknaden förväntas öka betydligt under prognosperioden. 2022 var marknaden värd 59732,12 miljoner dollar och förväntas nå 323964,51 miljoner dollar 2028, med en CAGR på 32,55% under perioden 2022-2028. De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Intel Corporation, International Business Machines Corporation, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., SenseTime, Alphabet Inc., AIBrain, Banjo, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics, Inc., Megvii Technology Limited, Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc. och CloudWalk Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Svåra tider framöver för Maskininlärning Drift och Underhåll Teknikmarknad

Människan kämpar mot två pandemier samtidigt, hälsa och ekonomi. Datalys kämpar för att rädda sektorer och företag inom Maskininlärning Drift och Underhåll Teknikindustrin från en bokstavlig smältning. Trots situationen har forskningsteamet lyckats samla den senaste informationen om Maskininlärning Drift och Underhåll Teknikrapporten. Studien ger information om marknadstrender och utveckling, drivrutiner, kapaciteter, teknologier och förändringar i Maskininlärning Drift och Underhåll Teknikrapporten.

Direktlänk Dela IVF News Direct fördjupade 15 september

Marknadsanalys av AI-verktyg för studenter

En genomgripande analys av den nuvarande och framväxande trenden inom AI-verktyg för studenter har utförts. Rapporten inkluderar Porter´s Five Forces för att analysera olika faktorer såsom leverantörers och kunders förståelse, risker från olika agenter, konkurrensstyrka och lovande nya affärsfolk. Rapporten omfattar även forskningsdata från olika företag, fördelar, bruttomarginal, strategiska beslut på den globala marknaden och mer genom tabeller, diagram och infografik. De företag som täcks i rapporten inkluderar Cognii, Century Tech, Queirum, Altitude Learning, Knowji, Ivy Chatbot, Nuance, Gradescope, Carnegie Learning, Smart Sparrow, DreamBox, Knewtons Alta, Eklavvya AI proctoring, Woot Math, Duolingo, Pearson, TutorMe, Edmentum och Kaltura.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Maskininlärning inom medicinsk bildbehandling: Marknadsundersökning 2023-2031

En professionell marknadsundersökning har genomförts för att bedöma tillväxtpotentialen på marknaden för maskininlärning inom medicinsk bildbehandling. Studien undersöker den globala marknaden, dess nuvarande status och framtida potential. Rapporten inkluderar regionala studier, tillväxtprognoser för perioden 2022 till 2028, och de viktigaste hindren för marknadsexpansion. Rapporten innehåller också marknadsandelar för de tio största företagen. Studien undersöker flera betydande regioner på en geografisk nivå, tillväxtmönster, industriella tillväxtutsikter och konkurrensutvärderingar.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 11 september

Marknadsrapport för Data Science och Machine-Learning-plattformar 2023-2030

En ny marknadsrapport för Data Science och Machine-Learning-plattformar förutspår en betydande årlig tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden utifrån olika applikationer och typer av verktyg, med fokus på tillgång och efterfrågan, råmaterialanalys och SWOT-analys. Stora företag inom marknaden inkluderar RapidMiner, Databricks, Lexalytics, SAS, Alteryx, Domino Data Lab, Microsoft, Angoss, IBM, TIBCO Software, Dataiku, MathWorks, SAP, Google, KNIME, Anaconda, H20.ai och Rapid Insight.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Svåra tider framöver för maskininlärningsoperation och underhållsteknikbranschen

Svåra tider väntar för mänskligheten då vi bekämpar två pandemier samtidigt, hälsa och ekonomi. Datalys kämpar för att rädda sektorer och företag inom maskininlärningsoperation och underhållsteknik från en bokstavlig smältning. Trots situationen har Datalys forskningsteam lyckats samla den senaste informationen om maskininlärningsoperation och underhållsteknikrapporten. Studien ger information om marknadstrender och utveckling, drivkrafter, kapaciteter, teknologier och de föränderliga dynamiken i maskininlärningsoperation och underhållsteknikrapporten.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 10 september

Artificiell intelligens (AI) på hotellmarknaden väntas växa årligen till 2030

En rapport om artificiell intelligens (AI) på hotellmarknaden förutspår att marknaden kommer att växa årligen fram till 2030. Rapporten analyserar olika applikationer av AI inom hotellbranschen, inklusive kundköp, reseval, restauranger, underhållning, resmönster och resplaner. Bland tillverkarna av AI för hotellmarknaden finns Hilton CRS Technologies, KLM Airlines, Lemax, IBM, mTrip, Cvent, Amadeus IT, Qtech Software, Infosys, Altexsoft och Lola. Rapporten fokuserar på marknaden i Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Maskininlärningsmodell kan upptäcka ovanligt beteende och resultat i sport

Inför Rugby-VM har det redan varit viskningar om lag som spionerar på varandra. Fusk i sport är ett problem som myndigheterna kämpar med att bekämpa. En ny maskininlärningsmodell kan vara en game changer när det gäller att upptäcka tveksamt beteende och ovanliga resultat - särskilt matchfixning. För närvarande upptäcks ändring av matchresultat för personlig eller lagvinst mestadels genom onormaliteter på sportspelsmarknaden. Maskininlärning kan hjälpa till att identifiera alla matchfixningar, särskilt i mindre populära sporter eller ligor.

Direktlänk Dela Latestly.com fördjupade 10 september

AI/Machine Learning-marknadens framtida tillväxttrender | Kommande möjligheter och utmaningar fram till 2030

Globala AI/Machine Learning Market Research Report 2023-2030 ger en grundlig analys av konkurrenslandskapet för topp tillverkare [GOOGLE, Amazon, PINTEREST, TRADEMARKVISION, BAIDU, IBM, SOUNDHOUND] samt utvecklingsdrivare och begränsningar. Forskningen erbjuder djupgående och kvalitativa insikter om banbrytande företags tillväxtplaner, makroekonomiska och mikroekonomiska variabler, bedömning av trender och finansiella uttalanden av stora företag. AI/Machine Learning-marknadsstudien inkluderar detaljerade industrisegment efter typ [TensorFlow, Caffe2, Apache MXNet] och tillämpningar [Automotive, Santific Research, Big Date, Other] med segmenteringsanalys, CAGR-status, tillväxtintäktsinformation och prognoser om branschstorlek och andel.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

AI i marknadsföring förväntas nå 123320.38 miljoner dollar år 2028

Den nyligen publicerade rapporten om artificiell intelligens (AI) i marknadsföring förväntas expandera med en CAGR på 18.94% under prognosperioden och nå 123320.38 miljoner dollar år 2028. AI-marknadsföring är en metod för att utnyttja kunddata och AI-koncept som maskininlärning för att förutse kundernas nästa drag och förbättra kundresan. Rapporten inkluderar marknadstrender, konkurrenslandskap, konsumentbeteende, marknadssegmentering, marknadsprognos, regional analys och tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Marknadsrapport för kognitiva system och AI-system förutspår tillväxt till 2030

En ny rapport ger viktig statistisk information om marknadsstatus för aktörer inom kognitiva system och AI-system. Den omfattar historiska och projicerade marknadsdata, efterfrågan, applikationsspecifikationer, prisutveckling och geografiska uppdelningar av ledande företag inom kognitiva system och AI-system. Rapporten erbjuder en omfattande bild av den globala marknaden för kognitiva system och AI-system från 2023 till 2030. Forskningsrapporten ger även omfattande data om de viktigaste faktorerna som driver tillväxten på marknaden för kognitiva system och AI-system på både nationell och lokal nivå.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

AI används för att ge ansikten till barn stulna under Argentinas militärdiktatur

Omkring 500 barn stals från sina föräldrar under militärdiktaturen i Argentina och adopterades bort till personer lojala med juntan. Deras mor- och farmödrar har aldrig slutat leta. Nu har de fått hjälp av en aktivist, Santiago Barros, som med hjälp av AI har försökt att ge de försvunna barnen ett ansikte. Organisationen Mödrarna på Plaza de Mayo, som på svenska brukar kallas De galna mödrarna, har via DNA lyckats identifiera 133 av de försvunna barnen.

Direktlänk Dela TV4 fördjupade 6 september

Marknadsstudie om global Data Science och Machine Learning Service publicerad av MarketandResearch.biz

En marknadsstudie baserad på den globala marknaden för Data Science och Machine Learning Service har publicerats av MarketandResearch.biz. Rapporten ger en exakt bild av marknaden och viktig data om olika komponenter som kommer att påverka utvecklingen. Den hjälper intressenter eller kunder att bestämma de bästa produktionsmetoderna och dra nytta av de ytterligare möjligheter som denna marknad erbjuder. Rapporten fokuserar på marknadsandelar, intäkter, tillväxt och utveckling och teknologisk utveckling. Den tar också upp aktuell marknadssituation och faktorer som driver och påverkar marknadstillväxten.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 5 september

AI används för att skapa bilder av barn stulna under Argentinas diktatur

Santiago Barros, en argentinsk publicist, använder artificiell intelligens (AI) för att skapa bilder av hur barn till försvunna föräldrar under militärdiktaturen 1976-1983 kan se ut idag. Barros laddar upp dessa bilder på Instagram-kontot iabuelas, en sammansättning av de spanska orden för AI och mormor. Han använder appen Midjourney för att kombinera bilder av de försvunna föräldrarna och skapa bilder av hur deras barn kan se ut idag. Projektet syftar till att väcka medvetenhet och uppmuntra de över 46 som kan ha tvivel om sitt ursprung att söka svar. Dock betonar organisationen Grandmothers of Plaza de Mayo att det enda säkra sättet att koppla dessa personer till deras biologiska familjer är genom DNA-tester.

Direktlänk Dela Politico fördjupade 4 september

Worldcoin registrerar högsta antalet WorldID-anmälningar trots regleringsproblem

Worldcoin [WLD] har registrerat det högsta antalet WorldID-anmälningar på en dag, enligt projektets senaste uppdatering. Trots detta har regleringsproblem runt om i världen lett till en nedgång på över 50% i värdet på dess token. Worldcoin, som leddes av Sam Altman, använder en ögonavläsningsteknologi kallad ´Orb´ för att skilja mellan en människa och en bot. Användare kan med dess WLD-token göra betalningar, överföringar och köp. Trots projektets framgång har det mött motstånd från regulatorer i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Kenya och Argentina.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 3 september

Santiago Barros, en argentinsk publicist, använder artificiell intelligens för att skapa bilder av hur barn till försvunna föräldrar under Argentinas militärdiktatur kan se ut idag. Han använder appen Midjourney för att kombinera foton av de försvunna föräldrarna och skapar bilder av hur deras barn kan se ut som vuxna. Bilderna laddas upp på Instagram-kontot iabuelas. Projektet syftar till att väcka samvetet hos de över 46 som kan ha tvivel om sitt ursprung och påminna om de över fyra decennierna som ´Grandmothers of Plaza de Mayo´ har tillbringat med att försöka hitta dessa barn. Gruppen uppskattar Barros initiativ men varnar för att endast DNA-tester är det ofelbara verktyget för att koppla dessa människor till deras biologiska familjer.

The Associated Press fördjupade 3 september

Global marknad för mobil AI förväntas expandera med 6% CAGR mellan 2023 och 2029

En nyligen utgiven studie om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens (AI) förutspår att marknaden kommer att expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 6 % mellan 2023 och 2029. Studien inkluderar kvalitativ analys av olika segment när det gäller övergripande tillväxt, utveckling, möjligheter, affärsstrategier och procedurer. Nyckelspelare i rapporten inkluderar IBM, Microsoft, Huawei Technologies, MediaTek, Apple Inc., Samsung Electronics, Intel Corporation, Qualcomm Incorporated, Google Inc. och Nvidia Corporation. Rapporten belyser också tillväxten av mobil AI i olika delar av världen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 2 september

Marknadsrapport för Data Science och Machine Learning Service 2023-2030

Enligt den senaste forskningsrapporten är marknaden för Data Science och Machine Learning Service segmenterad i olika typer och applikationer, vilket ger användarna värdefulla insikter i branschtrender och identifierar områden med potential för tillväxt. Rapporten fokuserar också på en djupgående analys av nyckelspelare som International Business Machine, DataScience.com, Google, ZS, AtandT, Fico, LatentView Analytics med flera. Rapporten presenterar även en detaljerad studie av den globala konkurrenslandskapet, inklusive företagsprofiler, ekonomisk status, senaste utvecklingar, fusioner och förvärv samt SWOT-analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Global rapport om maskininlärningsmarknaden nu tillgänglig

En nyligen publicerad rapport från Orbisresearch.com med titeln ´Globala trender och insikter om maskininlärningsmarknaden´ är nu tillgänglig. Global Machine Learning Market Report 2023, som ger en grundlig analys av marknaden, har nyligen släppts av Orbis Market Research. Studien inkluderar marknadsstorlek, konkurrentandelar, marknadsuppskattningar och branschuppdateringar på global, regional och nationell nivå tillsammans med kvantitativa och kvalitativa data. Kvalitativa data belyser bland annat marknadsdrivare, begränsningar, nuvarande trender och möjligheter. Rapporten innehåller också en detaljerad studie av marknadssegment och undersegment för att erbjuda betydande insikter.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

Forskningsrapport: Marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning 2023-2030

En senaste forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning (2023-2030) segmenteras i olika typer [Deep Learning, Natural Language Processing, Machine Vision, Others] och applikationer [BFSI, Healthcare and Life Sciences, Retail, Telecommunication, Government and Defense, Manufacturing, Energy and Utilities, Others], vilket ger användarna värdefulla insikter i branschtrender och identifierar områden med potential för tillväxt. Rapporten fokuserar på en djupgående analys av nyckelspelarna [Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), SAP SE, IBM Corporation, BaiduInc., GoogleInc., BigMLInc., SAS Institute Inc., etc]. Rapporten presenterar viktig data och siffror som täcker prognosperioden till 2030. Dessutom ges en detaljerad studie av den globala konkurrenslandskapet för artificiell intelligens och maskininlärning, med insikter i företagsprofiler, ekonomisk status, senaste utveckling, fusioner och förvärv samt SWOT-analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 augusti

AI rekommenderar de fem bästa spa-destinationerna i Argentina

Artificiell intelligens (AI) har rankat de fem bästa spa-destinationerna i Argentina. På första plats finns Cajuta Hot Springs, nära Mendoza, med 20 naturliga pooler och temperaturer mellan 20°C och 50°C. Andra plats innehas av Kopawe Hot Springs i Neuquen, känt för sina terapeutiska effekter. Rio Hondo Hot Springs, känd för sina hälsoförbättrande varma källor, ligger på tredje plats. Fjärde plats går till Federal Hot Springs i Federación, känt för sitt vattenpark och mineralrika varma källor. På femte plats finns San Jose Springs vid Uruguayfloden, med både varma och kalla pooler.

Direktlänk Dela Oi Canadian fördjupade 29 augusti

AI rankar de 5 bästa termiska källorna i Argentina

Artificiell intelligens (AI) spelar en allt större roll inom turism. ChatGPT har rankat de fem bästa termiska källorna i Argentina, ett land känt för wellness-turism. Källorna är inte bara kända för sina mineralrika egenskaper, utan också för deras naturliga omgivningar och tillgänglighet för hela familjen. De fem platserna inkluderar San Jose Springs, Federal Hot Springs, Rio Hondo Springs, Kopawe Hot Springs och Katjuta Hot Springs. Dessa källor är inte bara prisvärda och lättillgängliga, utan erbjuder också olika aktiviteter och behandlingar för olika åldrar och behov.

Direktlänk Dela Oi Canadian fördjupade 29 augusti

Ny forskningsstudie om global AIGC in E-Commerce marknadsutsikt 2023 till 2029 av MarketQuest.biz

En ny forskningsstudie från MarketQuest.biz, Global AIGC in E-Commerce Market Outlook 2023 till 2029, syftar till att hjälpa företag i sina affärsprojekt. Rapporten börjar med att identifiera och fastställa behov, segmentera, rikta in sig och positionera de olika behoven. Den hjälper till med individualisering, det vill säga att anpassa ett företags hela ansträngning för att tillhandahålla en vara eller tjänst till konsumenten baserat på fastställandet av den personens krav. Rapporten erbjuder en solid och logisk grund för beslutsfattande genom att avslöja fakta inifrån och utanför organisationen som är relevanta för marknadsföringsbeslut. Några av marknadens främsta tillverkare som nämns i rapporten inkluderar OpenAI, Google, Copy AI, Stability.AI, Jasper AI, Notion AI, Stable AI, Midjourney, Langboat, Microsoft, Amazon och IBM.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Djupinlärnings AI-marknaden förväntas expandera mellan 2023 och 2029

En nyligen genomförd forskning av MarketQuest.biz förutspår att marknaden för djupinlärning och artificiell intelligens kommer att expandera mellan 2023 och 2029. Forskningen fokuserar på nyliga och historiska prisförändringar, vilka ligger till grund för förutsägelser om marknadsexpansion. Studien tar också upp effekterna av COVID-19 på marknaden och diskuterar sannolika vägar för marknadens återhämtning efter pandemin. Andra hot, svårigheter och utmaningar täcks också tillsammans med deras potentiella effekter på marknaden.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Maskininlärningsmarknaden i Latinamerika förväntas nå 0,93 miljarder dollar 2023

En nyligen publicerad rapport från Report Ocean fokuserar på maskininlärningsmarknaden i Latinamerika. Rapporten ger insikter i tillväxtstrategier, affärsmöjligheter, framväxande trender och innovationer för 2022. Värdet på maskininlärningsmarknaden i Latinamerika förväntas nå 0,93 miljarder dollar 2023, med en årlig tillväxttakt på 24,8% under perioden 2018-2023. Maskininlärning, förmågan för datorer att lära sig genom erfarenheter för att förbättra sin prestanda, har blivit allt viktigare på grund av ökad tillgänglighet av data och behovet av att bearbeta data för att få meningsfulla insikter.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Maskininlärning som en tjänstmarknad växer med en CAGR på +37,88% under prognosperioden 2023-2029

En detaljerad studie har utförts för att ge senaste insikter om viktiga funktioner på marknaden för maskininlärning som en tjänst. Rapporten innehåller olika marknadsprognoser relaterade till intäktsstorlek, produktion, CAGR, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra betydande faktorer. Marknaden för maskininlärning som en tjänst växer med en CAGR på +37,88% under prognosperioden 2023-2029. Nyckelspelare i denna rapport inkluderar: Amazon, Oracle, IBM, Microsoftn, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix, Xeround.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

AI i olje- och gasindustrin förväntas nå 7,942.1 miljoner dollar år 2032

Enligt en ny rapport kommer den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i olje- och gasindustrin att uppgå till 7,942.1 miljoner dollar år 2032, med en årlig tillväxt på 12.1% mellan 2022 och 2032. Denna tillväxt drivs av behovet av att minska produktions- och underhållskostnader, den ökande efterfrågan på säkerhets- och säkerhetsstandarder, den ökande användningen av avancerad teknik i olje- och gasindustrin samt de höga investeringarna och snabba innovationerna inom AI-implementering. Rapporten baseras på omfattande forskning av hela den globala AI-marknaden inom olje- och gasindustrin och alla dess undersegment.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

BairesDev avslöjar effekterna av sitt stipendieprogram för teknikutbildning

BairesDev, ett mjukvarulösningsföretag, avslöjar effekterna av sitt stipendieprogram. Initiativet, som lanserades den 8 mars 2023, erbjöd tillgång till över 1 000 online-utbildningskurser på Edtech-plattformen, Platzi, och lockade över 2 000 kvinnor från tio olika länder. Stipendievinnarna har tillgång till sina stipendier fram till mars 2024. Bland de mest efterfrågade områdena var programvaruutveckling, AI-verktyg och mjuka färdigheter. Programmet har haft stor geografisk räckvidd, med ansökningar från mer än tio länder, med Colombia, Brasilien, Argentina och Mexiko i spetsen. BairesDev främjar aktivt könsinkludering i teknik med olika initiativ.

Direktlänk Dela Yahoo Finance UK fördjupade 24 augusti

Globala marknaden för artificiell intelligens i militären förväntas växa till 19,08 miljarder dollar år 2029

Globala marknaden för artificiell intelligens i militären väntas växa med en årlig tillväxttakt på 13,1% från 2023 till 2029, enligt en ny rapport från Exactitude Consultancy. Rapporten inkluderar en omfattande analys av alla regionala och stora spelarsegment, vilket ger närmare inblick i nuvarande marknadsförhållanden och framtida marknadsmöjligheter. De viktigaste spelarna som studerats i rapporten inkluderar BAE Systems Plc., Northrop Grumman Corporation, Raytheon Technologies Corporation, Lockheed Martin Corporation, Thales Group, L3Harris Technologies Inc., Rafael Advanced Defense Systems, IBM, Charles River Analytics Inc., Boeing Company och andra. Enligt rapporten kommer Nordamerika att leda den globala marknaden för artificiell intelligens i militären under prognosperioden 2023 till 2029.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 23 augusti

AI-marknaden i Latinamerika växer, beräknas nå 13,3 miljarder dollar 2028

Den globala teknologiska revolutionen inkluderar framväxten av banbrytande tekniker som blockchain, molnet och artificiell intelligens (AI). Enligt International Market Analysis Consulting and Research Group (IMARC Group) nådde AI-marknaden i Latinamerika 2,9 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 13,3 miljarder dollar 2028, vilket innebär en tillväxttakt på 27,4% under perioden. Latinamerika kan förvänta sig en tillväxt på upp till 5% av BNP till 2030 på grund av implementering av AI. Oracle har nyligen ingått partnerskap med företag som Cohere och NVIDIA för att leverera AI:s kraft till företag i alla branscher och storlekar.

Direktlänk Dela The Costa Rica News fördjupade 19 augusti

Ökande användning av AI i manipulativa informationskampanjer online

Google-ägda cybersäkerhetsföretaget Mandiant rapporterar en ökande användning av artificiell intelligens (AI) för att genomföra manipulativa informationskampanjer online. Sedan 2019 har forskare vid företaget funnit ´flera fall´ där AI-genererat innehåll, till exempel fabricerade profilbilder, har använts i politiskt motiverade online-influenskampanjer. Dessa inkluderade kampanjer från grupper i linje med regeringarna i Ryssland, Kina, Iran, Etiopien, Indonesien, Kuba, Argentina, Mexiko, Ecuador och El Salvador. Trots detta har AI ännu inte spelat en nyckelroll i hot från Ryssland, Iran, Kina eller Nordkorea.

Direktlänk Dela Reuters fördjupade 17 augusti

AI-projekt för att revolutionera hjärt-diagnos

Hector Santiago Manzollillo, läkare vid Corrientes Institutet för Kardiologi, har gått med i ett projekt på FASTA-universitetet i Mar del Plata som syftar till att revolutionera användningen av artificiell intelligens (AI) i hjärt-diagnos. Projektet, som fortfarande är i sina inledande skeden, har som huvudmål att digitalisera elektrokardiogram genom användning av AI. Denna teknik kommer att göra det möjligt att identifiera inte bara de traditionella spåren, utan också viktig data för diagnos, såsom patientens ålder. Projektet har valts ut för att få ett stipendium från Sadowski-stiftelsen.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 15 augusti

Marknaden för AI GIF-generatorer förväntas växa i stor skala 2023-2029

Marknaden för AI GIF-generatorer förväntas växa i stor skala under prognosperioden (2023-2029), enligt en marknadsrapport. Rapporten presenterar en översikt över marknaden baserat på nyckelparametrar som marknadsstorlek, intäkter, försäljningsanalys och huvuddrivrutiner. Rapporten diskuterar också utmaningar på marknaden och ger en djupgående analys av nuvarande och framtida trender. Marknadsundersökningsindustrin levererar den detaljerade analysen av den globala AI GIF-generatornmarknaden för den uppskattade prognosperioden. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Simplified, Meta Make-A-Video, Imgflip, Mage Space, Artbreeder, DALL-E 2, Gfycat, Picsart, Gooey.ai, Midjourney, Gliastar, ImageAI, GIF Maker.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 14 augusti

Marknaden för AI i videospel växer med en CAGR på +28,5% fram till 2029

En ny studie visar att marknaden för artificiell intelligens i videospel växer med en CAGR på +28,5% under prognosperioden 2023-2029. Rapporten innehåller olika marknadsprognoser relaterade till intäktsstorlek, produktion, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra betydande faktorer. Rapporten betonar också de viktigaste drivkrafterna och begränsningarna för denna marknad och ger en fullständig studie av framtida trender och utvecklingar på marknaden. Den undersöker också rollen för de ledande marknadsaktörerna inom industrin, inklusive deras företagsöversikt, finansiell sammanfattning och SWOT-analys.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 14 augusti

Zendesk introducerar CX Inteligente för att förbättra kundupplevelsen med AI

Zendesk har introducerat sitt CX Inteligente-koncept för att förbättra kundupplevelsen med hjälp av artificiell intelligens (AI) och generativ AI. Strategin fokuserar på att erbjuda personlig och empatisk kundvård. Zendesks senaste samarbete med OpenAI öppnar nya dörrar för att förbättra kundupplevelsen. Data från OECD:s AI Policy Observatory 2022 visar en ökande trend i AI-investeringar i Latinamerika. Försäkringar och finansiella tjänster var de främsta mottagarna av riskkapital i AI i tre av de sju latinamerikanska länder som ingick i studien.

Direktlänk Dela Contxto fördjupade 12 augusti

Marknaden för medicinska enheter baserade på artificiell intelligens förutspås växa till 2029

En ny rapport förutspår tillväxt för marknaden för medicinska enheter baserade på artificiell intelligens (AI) mellan 2023 och 2029. Rapporten ger en djupgående analys av marknaden, inklusive historisk tillväxt och framtida utsikter. Den fokuserar på olika marknadssegment baserat på slutanvändning, typer och geografi. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Medtronic, Johnson & Johnson, GE Healthcare, Philips och Siemens Healthineers. Rapporten inkluderar också speciell täckning av händelser som Ryssland-Ukraina kriget, global inflation och risk för recession.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 7 augusti

Marknadsrapport för Content Automation AI Tools 2023-2030

En marknadsrapport för Content Automation AI Tools för perioden 2023-2030 inkluderar drivande faktorer i branschen, regionala storleks- och andelsuppskattningar av ledande tillverkare. Rapporten ger en detaljerad granskning av marknaden och fokuserar på branschens kedjestruktur, produkttyper, tillämpningar, nyckelspelare och sektorer. De största tillverkarna av Content Automation AI Tools inkluderar Cognizant, Adobe Systems, Google LLC, Microsoft Corporation och IBM Corporation. Rapporten erbjuder en detaljerad bedömning av marknadsstorleken och identifierar och undersöker de viktigaste trenderna som formar marknaden.

Direktlänk Dela Kalkine Media fördjupade 3 augusti

AI-modell förutspår framtida marknadstrender för kryptovalutor

Artificiell intelligens (AI) har blivit ett oumbärligt verktyg för krypto- och aktieinvesterare, särskilt för att förutse framtida marknadstrender och marknadsprisrörelser. Google Bard, en produktionsversion av AI presenterad av Alphabet, har börjat skapa vågor med sina unika mönster för framtida prisprognoser för kryptoprojekt. I en av sina senaste prognoser gav Google Bard en pragmatisk inblick i Stellar (XLM) framtida priser efter segern i domstolen av Ripple. Bitso, en av Latinamerikas ledande kryptouttag, har rapporterats ha integrerat Stellars ankarnätverk i sin plattform. Även Coinbase, världens näst största kryptovalutaväxling, har nyligen integrerat Stellar i sitt uttag.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 2 augusti

Portugisiskt start-up lanserar AI fotbollsassistent

Portugisiska uppstartsföretaget Odaccy har utvecklat Betty, världens första artificiella intelligens (AI) fotbollsassistent. Denna innovativa app ger användare realtidsprognoser och täckning av fotbollsmatcher från toppiga ligor runt om i världen. Betty, som officiellt lanseras den 11 augusti, kommunicerar med användare genom realtidsmeddelanden under matcher. Appen innehåller över 150 algoritmer, vilket gör det möjligt att erbjuda unika detaljer och precisa prognoser. Appens funktioner inkluderar att vara en prognosmakare, förutse när mål kan hända och när vinnaren kan ändras. Den fungerar också som ett analytiskt verktyg, som ger relevant statistisk data specifik för matchens ögonblick. Dessutom fungerar Betty som en observatör, som kommenterar spännande ögonblick, såsom VAR-beslut, straffar och röda kort. Odaccy förväntar sig att ha 10 miljoner Betty-användare senast 2027.

Direktlänk Dela Claytoncountyregister.com fördjupade 31 juli

Google Bards AI gör marknadsförutsägelser för kryptovalutan Stellar

I AI-världen har Google Bard, utvecklad av Alphabet, framträtt som en formidabel konkurrent. Google Bard har fått erkännande för sin förmåga att förutse framtida marknadstrender, vilket gör den populär bland krypto- och aktieinvesterare. Nyligen förklarade domare Analisa Torres att försäljningen av XRP på offentliga börser inte bröt mot USA:s värdepapperslagar. Detta ledde till att Stellar (XLM) ökade med över 60% i värde, och nådde en 14-månaders högsta nivå. Trots en tillbakadragning i XLM:s pris förblir det över sina nivåer före domstolsbeslutet. Detta tyder på fortsatt antagande av Stellar av företag och organisationer. För närvarande handlas Stellar till $0,1548, och upplever en liten nedgång på 2,90% under loppet av en dag. Den har dock visat motståndskraft under veckan med en märkbar ökning på 5,13%.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 31 juli

Google Bard förutspår framtidens marknadstrender, Stellar (XLM) ökar i värde

Google Bard, en generativ AI-produkt från Alphabet, har imponerat med sina förmågor att förutse framtida marknadstrender, särskilt inom finanssektorn. Efter domstolsbeslutet den 13 juli 2023, som fastställde att försäljningen av XRP på offentliga börser inte bröt mot amerikanska värdepapperslagar, ökade Stellar (XLM) med över 60% i värde. Trots en nyligen negativ trend för XLM, förutspår Bard att valutan kommer att fortsätta att bli adopterad av fler företag och organisationer. XLM förväntas dock inte handlas över $0,20 inom överskådlig framtid.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 31 juli

OpenAI lanserar ChatGPT Android-appen globalt

OpenAI har lanserat ChatGPT Android-appen, vilket gör den tillgänglig för användare över hela världen för första gången utanför OpenAI:s webbplats. Android-versionen av ChatGPT-appen erbjuder en rad funktioner, inklusive möjligheten att synkronisera användarhistorik över enheter, röstinput, omedelbara svar och snabb tillgång till chatboten för förslag, e-post eller presentationer bland annat. Användare kan interagera med AI-språkmodellen genom appen, ställa frågor, få svar och söka hjälp på olika ämnen med OpenAI:s inbyggda röstigenkänning. Appen är kompatibel med Android 6.0 eller senare versioner, och prenumeranter har flexibiliteten att växla mellan GPT-3.5 och GPT-4 språkmodeller baserat på deras behov. OpenAI:s initiativ syftar till att utöka tillgängligheten av dess AI-teknologi i regioner där Android är det mest populära mobila operativsystemet eller där datoranvändning är begränsad. Android-versionen av ChatGPT-appen är för närvarande tillgänglig i länder inklusive Brasilien, Bangladesh, Indien, USA, Argentina, Kanada, Tyskland, Frankrike, Indonesien, Irland, Japan, Mexiko, Filippinerna, Nigeria, Storbritannien och Sydkorea. Under den kommande veckan planerar OpenAI att ytterligare utöka tillgängligheten av ChatGPT Android-appen till fler länder.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 29 juli

Ny rapport förutspår tillväxt för global marknad för data science och maskininlärningsplattformar

En ny rapport av Precision Reports analyserar den globala marknaden för data science och maskininlärningsplattformar. Rapporten förutspår att marknaden kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2029. Stora tillverkare inkluderar Domino Data Lab, Dataiku, Lexalytics, TIBCO Software, Rapid Insight, Google, Microsoft, SAS, H20.ai, Anaconda, Alteryx, MathWorks, SAP, Databricks, KNIME, IBM, RapidMiner och Angoss. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, nyliga status och utvecklingstrender. Teknisk innovation och framsteg förväntas optimera produkternas prestanda och göra dem mer använda i nedströmsapplikationer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 juli

Framtida trender och dynamik i marknaden för digital marknadsföringsbyråtjänster

En forskningsrapport om ´Digital Marketing Agency Service Market´ ger en autentisk industriell synvinkel, framtida trender och dynamik för marknadstillväxt, marknadsstorlek, handel och nyckelspelare i branschen med prognosperioden 2023 till 2030. Rapporten har utformats genom en noggrann analys av primära och sekundära forskningsmetoder för att extrahera värdefulla insikter från olika företag på ett unikt sätt. Rapporten presenterar en omfattande analys av den konkurrenskraftiga landskapet, som visar branschaktörernas marknadsandel, koncentrationsindex och andra relevanta mätvärden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 18 juli

Global AI-marknad inom läkemedelsupptäckt förväntas nå 2,57 miljarder dollar år 2026

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt växer snabbt på grund av dess potential att revolutionera läkemedelsindustrin. AI möjliggör analys av stora mängder data i en aldrig tidigare skådad hastighet, vilket hjälper till att identifiera potentiella läkemedelsmål och effektivisera läkemedelsutvecklingsprocessen. Marknaden förväntas uppleva betydande tillväxt de kommande åren när fler läkemedelsföretag antar AI-teknik för snabbare och mer effektiv läkemedelsupptäckt. Den globala marknaden för AI inom läkemedelsupptäckt kommer att nå 2,57 miljarder dollar år 2026, med en årlig tillväxt på 30,3% under perioden 2020-2026 trots effekterna av COVID-19.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 14 juli

Global AI-bildigenkänning växer till 8,9 miljarder dollar 2026

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) bildigenkänning växer, tack vare den ökande efterfrågan på avancerade datorseendeteknologier inom olika branscher. Marknaden förväntas växa betydligt de kommande åren, tack vare framsteg inom djupinlärning, neurala nätverk och tekniker för naturlig språkbearbetning som förbättrar noggrannheten och effektiviteten hos bildigenkänningsalgoritmer. Den globala AI-bildigenkänningsmarknaden kommer att uppgå till 8 898,2 miljoner dollar 2026, med en årlig tillväxt på 26,9% mellan 2020 och 2026.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 14 juli

Fotbolls-VM för damer att starta i juli med flera starka lag

Världsmästerskapet i fotboll för damer kommer att äga rum mellan den 20 juli och den 20 augusti. För första gången delas värdskapet mellan två nationer, Australien och Nya Zeeland. Sverige, som är rankat trea i världen, kommer att spela i grupp G mot Italien, Argentina och Sydafrika. USA, som har vunnit två raka VM-guld, är en av favoriterna, men det finns många andra lag som kan utmana. Matcherna kommer att sändas på Viasats kanaler och kan streamas på Viaplay. För första gången kommer Fifa att betala individuell ersättning till spelarna i ett dammästerskap.

Direktlänk Dela Kristianstadsbladet fördjupade 13 juli

Svenska fotbollsspelare jublar över garanterade prispengar i VM

Alla uttagna spelare till årets VM i fotboll i Australien och Nya Zeeland är garanterade 30 000 dollar (motsvarande drygt 325 000 svenska kronor) i prispengar av Fifa. Beloppet kan öka beroende på hur långt nationen tar sig i turneringen. Detta har fått flera svenska spelare, inklusive Kosovare Asllani och Zecira Musovic, att uttrycka sin glädje och stolthet. De menar att pengarna är avgörande, särskilt för spelare från länder med sämre ekonomiska förutsättningar.

Direktlänk Dela Fotbollskanalen fördjupade 5 juli

Artificiell intelligens skapar imponerande albumomslag för Taylor Swift

Artificiell intelligens (AI) har visat sig kunna skapa otroliga bilder. Instrument som Midjourney och DALL-E har imponerat på internetanvändare med kvaliteten på sina skapelser. Denna teknik finns också i olika redigeringsverktyg som Photoshop. En TikTok-användare beslutade att testa Photoshop AI för att se hur fullständiga Taylor Swift-album kan se ut. Lucas Ferreira, som också är grafisk designer, sade att varje omslag tog ´5 till 10 minuter´ att skapa med AI, vilket var mycket snabbare och effektivare än tidigare metoder.

Direktlänk Dela Thegoaspotlight.com fördjupade 1 juli

Unilever och TikTok samarbetar för att skapa #CleanTok-innehållsserien

Det stora företaget Unilever och det video-baserade sociala nätverket TikTok har samarbetat för att skapa och kurera innehåll för en mobil marknadsföringskampanj riktad mot städentusiaster världen över. #CleanTok-kampanjen är ett samarbete mellan Unilever, Mindshare, Gravity Road och TikTok. Kampanjen förväntas pågå i 40 veckor och kommer att innefatta en rad olika teman, inklusive ´Sunday Reset´ och ´Cleaning Conundrum´. Dessutom planerar TikTok att lansera #CleanTok hub, en in-app hub som kommer att samla allt städinnehåll på ett ställe.

Direktlänk Dela QR Code Press fördjupade 1 juli

SmartTubeNext: Ett alternativ för att blockera YouTube-annonser på Android TV

YouTube-upplevelsen försämras över tid, särskilt när man tittar på videor på sin smart-TV. YouTube kan nu till och med visa annonser när du pausar en video. Det finns två lösningar för att blockera YouTube-annonser. Det första alternativet är att prenumerera på YouTube Premium, som eliminerar annonser helt. Det andra alternativet är att söka efter ett alternativ till den officiella YouTube-appen som kan blockera annonser och förbättra din upplevelse. Ett sådant alternativ är SmartTubeNext, en app som låter dig blockera annonser på YouTube när du använder enheter med Android TV. SmartTubeNext blockerar effektivt alla annonser på YouTube och erbjuder även ytterligare funktioner som bild-i-bild-läge, stöd för casting och röststyrning. Om SmartTubeNext av någon anledning inte fungerar med din enhet, kan du prenumerera på YouTube Premium. Genom att använda en pålitlig VPN-tjänst och öppna ett privat surfarläge i din webbläsare kan du få tillgång till bättre erbjudanden från andra länder, som till exempel YouTube Premium för mindre än 2 dollar per månad i länder som Argentina, Indien och Turkiet.

Direktlänk Dela iGeekPhone fördjupade 20 juni

Studie undersöker tillväxtmöjligheter inom konverteringsoptimeringsprogramvarumarknaden

Studien undersöker hur nyckeltrender påverkar konverteringsoptimeringsprogramvarumarknaden och vilka tillväxtmöjligheter som finns inom olika segment. Rapporten ger en grundlig analys av framväxande trender, marknadsdrivare, tillväxtmöjligheter och begränsningar som kan förändra marknadens dynamik. Den utvärderar också marknadens storlek och strategimönster som antagits av framstående internationella spelare. Nyckelkonkurrenter på den globala marknaden är bland annat Unbounce, Hotjar, Instapage, Optimizely, Algolia, AB Tasty, Evergage, VWO, Landingi, Freshmarketer, Smartlook, HubSpot, Mailchimp, ClickFunnels och Crazy Egg.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Global digital annonseringsmarknad väntas växa fram till 2023

En ny rapport från Market Insights Reports ger en översikt över den globala marknaden för digital annonsering och förutspår dess utveckling fram till 2023. Rapporten analyserar regionala och stora aktörer, och ger insikt i nuvarande marknadsförhållanden och framtida möjligheter, samt trender, konsumentbeteende och marknadsprestanda. Bland de ledande företagen som nämns i rapporten finns Google, Facebook, Baidu, Alibaba, Microsoft, Yahoo, IAC, Twitter, Tencent, AOL, Amazon, Pandora, LinkedIn, SINA och Yelp.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Global Market Vision släpper studie om digital annonseringstjänstmarknaden

Global Market Vision har nyligen släppt en studie om den globala marknaden för digital annonseringstjänst. Rapporten inkluderar global industriell analys, storlek, andel, tillväxt, trender och prognoser för perioden 2023-2030. Forskningen fokuserar på marknadsstorleken för digital annonseringstjänst, de senaste trenderna och utvecklingsstatus, investeringsmöjligheter, marknadsdynamik (såsom drivande och begränsande faktorer) och företagsnyheter (t.ex. fusioner, förvärv och investeringar). Rapporten erbjuder marknadsestimat och prognoser för den globala digitala annonseringstjänstmarknaden, följt av en detaljerad analys av typ, tillämpning och region.

Direktlänk Dela TECC Stuff fördjupade 19 juni

Global marknadsrapport för platsbaserad annonsering: prognoser 2023-2029

En ny rapport från MarketQuest.biz ger en omfattande analys av den globala marknaden för platsbaserad annonsering, med historiska data fram till 2019 och prognoser för perioden 2023-2029. Rapporten fokuserar på nuvarande affärer och moderna framsteg, framtida strategiförändringar och möjligheter för marknaden. De största aktörerna på marknaden inkluderar Facebook, Foursquare, Google, Proximus Mobility, Near Pte Ltd, GroundTruth, Emodo (Placecast), AdMoove, IBM, Telenity, Scanbuy och YOOSE Pte. Ltd. Rapporten delar upp marknaden i segment som produkttyp, tillämpning och geografiska regioner.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Influencer marknadsföringsplattformar förväntas nå 118 miljarder dollar 2031

Den globala marknaden för influencer marknadsföringsplattformar värderades till 10,5 miljarder dollar 2022 och beräknas nå 118 miljarder dollar 2031, med en CAGR på 30,81% under prognosperioden 2023–2031. Rapporten ger insikt i tillväxtutsikter och utmaningar på marknaden och använder verktyg som begränsnings- och möjlighetsanalys för att utvärdera potentiella möjligheter för nya varor och tjänster. Den täcker marknadens tillstånd, inklusive typer och tillämpningar i olika länder och viktiga platser. Rapporten tar även upp effekterna av COVID-19, inklusive uppdateringar om Omikron-mutationen, på marknaden.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Marknadsundersökning hjälper kunder att förutsäga investeringar i sociala medier reklam

En stor marknadsundersökning för sociala medier reklammarknadsrapport hjälper kunder att förutsäga investeringar i framväxande marknader, utöka marknadsandelar eller framgångsrikt lansera nya produkter. Rapporten förenklar komplexa marknadsinsikter med hjälp av etablerade verktyg och tekniker och presenterar data i diagram och tabeller för bättre förståelse. De viktigaste aktörerna på den globala marknaden för sociala medier reklam är Alphabet, Facebook, Baidu, Yahoo! Inc, Microsoft, Alibaba, Tencent, Twitter, Aol (Verizon Communications), eBay, Linkedin, Amazon, IAC, Soho och Pandora.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 16 juni

Global marknad för sociala annonser och sociala medier förväntas växa med 19,5% fram till 2029

En ny studie om den globala marknaden för sociala annonser och sociala medier marknadsföring utvärderar marknadsstorlek, trender och prognoser fram till 2029. Marknaden förväntas växa med en CAGR på +19,5% under prognosperioden (2023-2029). Nyckelspelare i rapporten inkluderar Facebook, LinkedIn, Google Edition, Twitter, Instagram, Snapchat, WeiBo, Tencent, LINE, Kakao Talk, MoMo och Microsoft. Rapporten genomförde även en PESTEL-analys i branschen för att studera viktigaste influenser och barriärer för inträde.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 15 juni

Global marknad för digital marknadsföringsprogramvara förväntas växa avsevärt mellan 2023 och 2032

Enligt en forskningsrapport från Quince Market Insights förväntas den globala marknaden för digital marknadsföringsprogramvara växa avsevärt och säkra en betydande marknadsvärdering av USD och en hälsosam CAGR under prognosperioden 2023-2032. De främsta aktörerna inom digital marknadsföringsprogramvara inkluderar Adobe Systems, Oracle Corporation, IBM Corporation, SAP AG, Microsoft Corporation, Salesforce.com, Inc., HubSpot, Inc., Marketo Inc., SAS Institute, Inc. och HP Development Company, L.P. Rapporten täcker industrins drivkrafter, begränsningar och möjligheter samt konkurrenslandskapet och strategier för nyckelspelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 8 juni

Global Adtech-plattformsmarknad växer på grund av ökad digital annonsering

Den globala marknaden för annonseringsteknik (Adtech) plattformar växer på grund av ökad digital annonsering, efterfrågan på riktade och personliga kampanjer, och framsteg inom programmatisk annonsering och realtidsbudgivning. Ledande aktörer på marknaden inkluderar Adform, Adobe, AdRoll, Amazon (AWS), AT&T (WarnerMedia), CAKE, Choozle, Criteo, Google, LiveIntent, Marin Software, MediaMath och Quantcast. Rapporten täcker olika regioner, inklusive Nordamerika, Europa, Asien, Sydamerika och Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 2 juni

Global Natural and Organic Oral Care Products Market to Reach $5.7 Billion by 2030

Den globala marknaden för naturliga och ekologiska munvårdsprodukter uppskattas nå 5,7 miljarder dollar år 2030, enligt en rapport från Reportlinker.com. Marknaden värderades till 3,1 miljarder dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 7,9% mellan 2022 och 2030. Den amerikanska marknaden uppskattas till 845,1 miljoner dollar medan Kina, världens näst största ekonomi, förväntas nå en marknadsstorlek på 1,5 miljarder dollar år 2030, med en årlig tillväxttakt på 13,7% mellan 2022 och 2030.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 2 juni

Rapport analyserar den globala marknaden för AI-drivna läkemedelsutveckling

Den globala marknaden för läkemedelsutveckling som drivs av artificiell intelligens (AI) undersöks i en ny rapport som analyserar både befintliga och kommande konkurrenter. Rapporten tar hänsyn till faktorer som marknadsanalys, definition, segmentering, betydande trender inom branschen, undersökning av konkurrenslandskapet och forskningsmetodik. Forskningen ger en uppfattning om olika marknadshämmare samt marknadsmotivatorer i både kvantitativa och kvalitativa termer med syftet att ge användarna korrekt information. Rapporten täcker också konkurrenslandskapet, inklusive en översikt över varje tillverkare och deras produkter samt försäljningssiffror och marknadsandelar för varje företag.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 2 juni

Marknadsundersökningsrapport om hårdvara för AI ger översikt över industrin och täcker betydande aktörer

En marknadsundersökningsrapport om hårdvara för AI (artificiell intelligens) ger en översikt över industrin, inklusive definition, tillämpningar, utveckling och produktionsteknik. Rapporten spårar nyligen utveckling och innovationer på marknaden och ger information om hinder för att etablera företag samt vägledning för att övervinna kommande utmaningar. Betydande aktörer som täcks i rapporten inkluderar IBM, Intel, AMD, Cerebras, SambaNova, Nvidia och Tesla.

Direktlänk Dela Sleter Football Club fördjupade 29 maj

OpenAI ChatGPT-appen lanseras i 45 länder, inklusive EU

OpenAI har meddelat att de officiellt lanserar ChatGPT-appen för iOS i 45 länder runt om i världen, inklusive flera medlemmar i Europeiska unionen. Android-versionen förväntas släppas inom de kommande veckorna. Sam Altman, grundare av OpenAI, har uttryckt att företaget vill tävla över hela världen, även i regioner med strängare regler kring användarnas integritet och datainsamling. Italien saknas dock på listan över länder, vilket kan bero på att landets dataskyddsmyndighet tidigare stoppade chatboten av integritetsskäl.

Direktlänk Dela Voonze fördjupade 27 maj

ChatGPT lanseras officiellt på iPhone och iPad i över 40 länder

OpenAI, företaget bakom ChatGPT, har lanserat den officiella appen för iPhone och iPad i över 40 länder, inklusive USA, Tyskland, Chile och Mexiko. Appen, som först lanserades i USA för en vecka sedan, är en AI-driven chatbot som kan svara på frågor och ge råd inom en mängd olika ämnen. Appen är gratis, men det finns en extra tjänst kallad ChatGPT Plus för $19,99 per månad. För att använda appen måste användarna skapa ett OpenAI-konto.

Direktlänk Dela Voonze fördjupade 27 maj

OpenAI lanserar ChatGPT-app för iOS i Mexiko och över 30 andra länder

OpenAI har lanserat den officiella iOS-appen för ChatGPT i Mexiko och över 30 andra länder, bara en vecka efter att den först lanserades för användare i USA. Appen erbjuder inte bara direkt interaktion med chatboten, utan också extra funktioner som synkronisering med historik på andra enheter, Whisper-funktionen som använder röstigenkänning för att interagera med chatboten och exklusiv tillgång till GPT-4-funktioner för ChatGPT Plus-användare. För närvarande är appen endast tillgänglig för iOS-användare, men det finns planer på att lansera den för Android-enheter också.

Direktlänk Dela Xataka México fördjupade 26 maj

ChatGPT lanseras i Indien och 32 andra länder, OpenAI:s VD Sam Altman att besöka Indien för att diskutera AI-reglering

ChatGPT, en AI-drivna mobilapp skapad av OpenAI, är nu tillgänglig för Apple-användare i Indien och 32 andra länder, en vecka efter lanseringen i USA. En Android-version kommer snart. Sedan lanseringen har appen laddats ner över 500 000 gånger. OpenAI:s VD Sam Altman besöker flera länder för att förstå regleringspolitik och hantera oro kring AI. Han kommer att besöka Indien nästa månad, men kan stöta på utmaningar eftersom den indiska regeringen har egna regler för AI. ChatGPT kan omfattas av Digital India-lagen, enligt unionens minister Rajiv Chandrasekhar.

Direktlänk Dela Quartz Media fördjupade 26 maj

Global rapport om maskininlärning i chipdesignmarknaden

Globala ´Machine Learning in Chip Design Market´ är en undersökningsrapport som studerar rätt och värdefull information om både befintliga och kommande konkurrenter. Rapporten skulle gynna spelare att utforma strategier för framtiden och få en stark position på den globala marknaden. Forskningen ger en uppfattning om olika marknadshämmare och marknadsdrivare i både kvantitativa och kvalitativa metoder. De stora aktörerna som täcks i marknaden för maskininlärning i chipdesign inkluderar Synopsys Inc., Cadence Design Systems, Inc., Mentor Graphics Corporation (Siemens AG), ARM Holdings plc, Xilinx, Inc., NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Google LLC, Microsoft Corporation och IBM Corporation.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 maj

Ny marknadsstudie om global maskininlärning som tjänst (MLaaS) fram till 2031

En ny marknadsstudie om global maskininlärning som tjänst (MLaaS) har släppts, som omfattar perioden 2023-2031. Studien innehåller över 100 marknadsdata tabeller, diagram och figurer, samt en detaljerad analys av marknadens utveckling och framtida trender. Rapporten fokuserar på regioner som Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havet, och erbjuder även anpassade regionala och landspecifika rapporter. Bland de nämnda företagen i studien finns Microsoft, Google, Amazon Web Services, IBM och SAS Institute.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 26 maj

Rapport undersöker AI:s roll inom ny energi

Globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom ny energi har undersökts i en ny rapport som granskar befintliga och kommande konkurrenter. Rapporten tar hänsyn till faktorer som marknadsanalys, definition, segmentering, branschtrender, konkurrenslandskap och forskningsmetodik. AI spelar en avgörande roll för att omvandla energisektorn genom att möjliggöra effektiv energihantering, prediktivt underhåll och optimering av förnybara energisystem. Rapporten täcker bland annat AI:s tillämpning inom nätstyrning, energilagringsoptimering och efterfrågestyrningssystem.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 maj

OpenAI expanderar ChatGPT-appen till Indien och 32 andra länder

OpenAI har utökat tillgängligheten för sin ChatGPT-app för iOS-användare i Indien och 32 andra länder, bara en vecka efter att den lanserades i USA. Bland de nya länderna finns Algeriet, Argentina, Azerbajdzjan, Bolivia, Brasilien, Kanada, Chile, Costa Rica, Ecuador, Estland, Ghana, Indien, Irak, Israel, Japan, Jordanien, Kazakstan, Kuwait, Libanon, Litauen, Mauretanien, Mauritius, Mexiko, Marocko, Namibia, Nauru, Oman, Pakistan, Peru, Polen, Qatar, Slovenien, Tunisien och Förenade Arabemiraten. Tidigare i veckan expanderade OpenAI ChatGPT-appen till ytterligare 11 länder efter USA, inklusive europeiska länder som Frankrike, Tyskland och Irland samt Nya Zeeland, Nigeria, Sydkorea och Storbritannien. Under de första sex dagarna sedan den ursprungliga tillgängligheten i USA förra torsdagen (18 maj) har ChatGPT mobilappen passerat halv miljon nedladdningar, enligt data som delas av app-intelligensföretaget data.ai. Detta gör den till en av de mest högpresterande nya apparna. Appen överträffade också andra AI- och chatbot-appar samt Microsoft Edge- och Bing-appar i USA när det gäller nedladdningar sedan dess lansering, enligt data.ai. ChatGPT-appen, som är tillgänglig för gratis nedladdning och exkluderar annonser, låter användare interagera med den generativa AI-baserade chatboten med hjälp av sin iPhone. Den stöder också röstinput via OpenAI:s taligenkänningssystem Whisper och låter ChatGPT Plus-användare få tillgång till avancerade funktioner genom GPT-4. Dessutom kan användare också prenumerera på ChatGPT Plus-tjänsten, som kostar 20 dollar per månad i USA, direkt via iOS-appen. OpenAI har ChatGPT-appen endast för iOS för tillfället. Men uppstartsföretaget, som stöds av Microsoft och framstående riskkapitalföretag som Tiger Global och a16z, har också en Android-version i planerna, som de har lovat att snart ta med på marknaden. Expansionen av ChatGPT-appen kommer vid en tidpunkt då OpenAI:s VD Sam Altman besöker flera länder för att bättre koppla samman med globala beslutsfattare och förstå deras oro för AI. Verkställande direktören träffade några europeiska statschefer tidigare i veckan. Han besöker också Indien i början av nästa månad.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 26 maj

AI inom läkemedelsupptäckt och utveckling: En utforskning av den globala marknaden

Globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt och utveckling är en utforskande rapport med noggranna ansträngningar för att studera rätt och värdefull information. Rapporten tar hänsyn till både befintliga ledande aktörer och kommande konkurrenter och erbjuder insikter som kan hjälpa aktörer att utforma strategier för framtiden och uppnå en stark position på den globala marknaden. Forskningen ger en uppfattning om olika marknadshämmare samt marknadsdrivare i både kvantitativa och kvalitativa termer för att ge användarna korrekt information.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 maj

Maskininlärning inom läkemedelsupptäckt och utveckling förväntas växa kraftigt fram till 2031

Den globala marknaden för maskininlärning inom läkemedelsupptäckt och utveckling undersöks i en ny rapport, där både befintliga ledande aktörer och kommande konkurrenter beaktas. Rapporten ger insikter som kan hjälpa aktörer att utforma strategier för framtiden och få en stark position på den globala marknaden. Forskningen tar hänsyn till faktorer som marknadsanalys, definition, segmentering, betydande trender inom branschen och en granskning av konkurrenslandskapet. Den globala marknaden för maskininlärning inom läkemedelsupptäckt och utveckling genererade 1,2 miljarder dollar 2021 och beräknas generera 26,2 miljarder dollar 2031, med en CAGR på 37,9%.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 maj

Maskininlärning inom medicinsk avbildning: Marknadsforskningsrapport 2023-2031

En professionell marknadsforskningsstudie har genomförts för att bedöma tillväxtpotentialen för maskininlärning inom medicinsk avbildning mellan åren 2023 och 2031. Studien undersöker den globala marknadens nuvarande status och framtida potential, och inkluderar regionala studier samt årliga tillväxtprognoser för perioden 2022-2028. Rapporten analyserar marknadens största hinder för expansion och dess långsiktiga tillväxtpotential. Den täcker även marknadsandelar för de tio största företagen och ger insikt i konkurrenssituationen. Geografiska områden som undersöks inkluderar Nordamerika, Europa, Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika samt Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 25 maj

Global rapport om AI inom Life Sciences analyserar marknadens tillväxt och konkurrenssituation

Global ”Artificial Intelligence in Life Sciences Market” är en forskningsrapport med noggranna ansträngningar som gjorts för att studera rätt och värdefull information. Datat som har tittats på görs med hänsyn till både befintliga toppspelare och kommande konkurrenter. Insikterna som erbjuds i Artificial Intelligence in Life Sciences Market-rapporten skulle gynna begärande spelare att utforma strategier för framtiden och få en stark position på den globala marknadsföringsutvecklingen. Förutom detta har experterna noggrant studerat olika geografiska regioner och presenterat en konkurrenssituation för att hjälpa nya konkurrenter, ledande marknadsaktörer och investerare att bestämma framväxande ekonomier. Denna rapport om Artificial Intelligence in Life Sciences Market-studien tar hänsyn till viktiga faktorer som en analys av marknaden, en definition av marknaden, segmentering, betydande trender inom branschen, en granskning av den konkurrensutsatta landskapet och forskningsmetodik. Forskningen ger en uppfattning om olika marknadshämmare samt marknadsincitament i både kvantitativ och kvalitativ strategi med syfte att ge användarna korrekt information.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 25 maj

Ny rapport om Big Data och maskininlärning inom telekommarknaden

En ny affärsrapport om den globala marknaden för Big Data och maskininlärning inom telekom har lagts till i Dynamic Report Repository. Rapporten ger en exklusiv, praktisk referens till olika marknadsdynamiker som möjliggör hög tillväxtpotential. Den har utformats med nuvarande och tidigare utvecklingar i åtanke för att säkerställa stabil marknadstillväxt och oavbruten överlevnad trots hård konkurrens. Rapporten analyserar de fem krafterna SWOT, PESTEL och PORTER och inkluderar företagsprofiler för stora marknadsaktörer som Allot, Argyle Data, Ericsson, Guavus, Huawei, Intel, Nokia, Openwave Mobility, Procera Networks, Qualcomm, Zte, Google, AT&T, Apple, Amazon och Microsoft.

Direktlänk Dela The Nelson Post fördjupade 25 maj

Maskininlärning i energimarknaden: Forskningsrapport 2023-2031

En ny forskningsrapport om maskininlärning i energimarknaden för perioden 2023-2031 ger en grundlig översikt över marknaden och analyserar tillväxttakt och marknadsvärde. Rapporten täcker allt från regional utveckling till framtida marknadstillväxttakt och innehåller information om intäktsmodeller, konkurrensspektrum och strategier från nyckelaktörer och marknadsdeltagare. Rapporten studerar marknadsstorlek, trender och utvecklingsstatus samt investeringsmöjligheter och marknadsdynamik. Tekniska innovationer och framsteg förväntas ytterligare optimera produktens prestanda för att användas i fler nedströmsapplikationer.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 24 maj

Global AI och maskininlärningsmarknadsundersökning 2023-2031

En ny marknadsundersökning med titeln Global AI och maskininlärningsmarknadsundersökning 2023-2031 fokuserar på marknadsstrukturen och storleken för AI och maskininlärning från 2022 till 2031. Syftet med studien är att erbjuda en djupgående analys av marknadstrender och tillväxt för att bygga effektiva och effektiva lösningar för att konkurrera på den globala AI- och maskininlärningsmarknaden. Rapporten omfattar en noggrann granskning av kundresan och hjälper beslutsfattare att formulera en strategi för att omvandla fler prospekter till kunder. Studien undersöker även nyckeldeltagarna i den globala sektorn i stor detalj.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 24 maj

AI inom cybersäkerhet marknadsrapport

En marknadsrapport om artificiell intelligens (AI) inom cybersäkerhet undersöker de viktigaste faktorerna som driver tillväxten inom branschen, samt de största hinder och utmaningar. Rapporten presenterar en översikt över de senaste trenderna och utvecklingsplanerna, mönstren och policys i den globala marknaden. Studien erbjuder en analys av de senaste händelserna, såsom tekniska framsteg och produktlanseringar, och deras konsekvenser på den globala AI inom cybersäkerhetsmarknaden. Rapporten innefattar också data som samlats in från flera primära och sekundära källor. De stora marknadsaktörerna som profilerats i rapporten inkluderar BAE Systems, Cisco, Fortinet, FireEye, Check Point, IBM, RSA Security, Symantec, Juniper Network och Palo Alto Networks.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 24 maj

Global Market Vision publicerar rapport om Worldwide Artificial Intelligence Consulting Service Market

Global Market Vision har lagt till ett forskningspublikationsdokument om Worldwide Artificial Intelligence Consulting Service Market som bryter stora affärssegment och belyser bredare geografiska nivåer för att få djupdykning analys av marknadsdata. Studien är en perfekt balans som överbryggar både kvalitativ och kvantitativ information om Worldwide Artificial Intelligence Consulting Service-marknaden. Rapporten inkluderar Porters fem krafter för att analysera betydelsen av olika funktioner, såsom förståelsen av både leverantörer och kunder, risker som olika agenter, konkurrenskraftens styrka och lovande framväxande affärspersoner för att förstå en värdefull resurs.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 24 maj

Global AI & maskininlärningsmarknad växer trots COVID-19

En ny forskningsrapport från Global Market Vision ger en strategisk analys av den globala marknaden för AI och maskininlärning. Rapporten fokuserar på de största aktörerna, marknadsandelar, viktigaste drivkrafter, utmaningar, möjligheter, konkurrenslandskap och tillväxtbidrag. Rapporten tar även hänsyn till effekterna av COVID-19 på marknaden och analyserar faktorer som bidrar till branschens expansion och utveckling av nya marknadskanaler. Bland de profilerade företagen finns Google, IBM, Baidu, SoundHound, Zebra Medical Vision, Prisma, Iris AI, Pinterest, TrademarkVision och Descartes Labs.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 24 maj

AI i tillverkningsmarknaden: Forskningsrapport för 2023-2030

En ny forskningsrapport för AI i tillverkningsmarknaden för perioden 2023-2030 undersöker viktiga marknadsdynamik som marknadsandel, tillväxttakt, framtida trender, marknadsdrivande faktorer, utmaningar och möjligheter. Rapporten analyserar även ledande aktörers agerande, såsom tekniska framsteg, produktlanseringar, samarbetsprojekt, fusioner och förvärv, som förändrar marknadslandskapet. Bland de stora marknadsaktörerna som profileras i rapporten finns Intel, IBM, Siemens, GE, Google, Microsoft, Micron Technology, Amazon Web Services (AWS) och Nvidia.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 24 maj

En ny marknadsrapport för maskininlärning inom tillverkningsindustrin har släppts, som undersöker de viktigaste faktorerna som ansvarar för att driva tillväxten av maskininlärning inom tillverkning, samt de största utmaningarna och hindren. Rapporten presenterar en översikt över de senaste trenderna och utvecklingsplanerna, mönstren och policyn på den globala marknaden. Studien erbjuder också en analys av de senaste händelserna, såsom tekniska framsteg och produktlanseringar och deras konsekvenser på den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkning.

Scene for Dummies fördjupade 24 maj

Global marknadsanalys för artificiell intelligens och maskininlärning

En ny forskningsrapport presenterar en strategisk analys av den globala marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning, inklusive toppspelare, marknadsandelar, viktiga drivkrafter, utmaningar, möjligheter och konkurrenslandskap. Rapporten fokuserar på PESTLE- och SWOT-analys samt COVID-19:s påverkan på marknaden. Bland de ledande aktörerna som analyseras i rapporten finns AIBrain, Amazon, Anki, CloudMinds, Deepmind, Google, Facebook, IBM, Iris AI, Apple och Luminoso.

Direktlänk Dela Indian Crunch fördjupade 23 maj

Rapport om maskininlärning inom medicinsk avbildning analyserar marknad och trender

En ny rapport om den globala marknaden för maskininlärning inom medicinsk avbildning undersöker de olika tekniker och material som används vid produktion av maskininlärningsprodukter inom medicinsk avbildning. Rapporten analyserar flera aspekter, inklusive produktions- och användningssegmenten för marknadsprodukterna. De senaste trenderna i branschen har beskrivits i rapporten för att mäta deras inverkan på produktionen av maskininlärningsprodukter inom medicinsk avbildning. Forskningsresultat från nyligen genomförda vetenskapliga projekt som syftar till att utveckla nya produkter har studerats, och faktorer som påverkar de ledande branschaktörerna att anta syntetiska källor för marknadsprodukterna har också undersökts i denna statistiska undersökning.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

Global analys av maskininlärningsteknikmarknaden presenteras i forskningsrapport

En forskningsrapport presenterar en strategisk analys av den globala marknaden för maskininlärningsteknik genom bästa spelare, storlek, andel, viktigaste drivkrafter, utmaningar, möjligheter, konkurrenslandskap, marknadsattraktivitetsanalys, nya produktlanseringar, tekniska innovationer och tillväxtbidrag. Vidare tillhandahålls marknadsattraktivitetsindex baserat på en femkraftsanalys. Rapporten fokuserar främst på de bästa spelarna och deras marknadssegment, affärstaktik, geografisk expansion, tillverkning och prissättning samt kostnadsstrukturer. Vi har också fokuserat på PESTLE- och SWOT-analys av den globala marknaden för maskininlärningsteknik. Detta är den senaste rapporten som täcker den nuvarande påverkan av COVID-19 på den internationella marknaden.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 23 maj

Maskininlärningsmarknaden 2023: omfattande studie av globala aktörer och segmentering

En ny marknadsundersökningsrapport med titeln Maskininlärningsmarknaden 2023 publicerad på MarketQuest.biz är en omfattande studie som omfattar de främsta tillverkarna, potentiell marknadsandel, intäkter och global segmentering för branschen. Rapporten inkluderar även tidigare information i samband med nuvarande och framtida behov som kan utvecklas under tidsperioden 2023-2029. Under denna studie identifierades nyckelspelare på den globala maskininlärningsmarknaden från olika regioner och deras erbjudanden, regionala närvaro och distributionskanaler förstods genom djupgående diskussioner. Rapporten ger en detaljerad bedömning av marknaden genom att belysa information om olika aspekter, inklusive förändringar, framsteg och nyckelområdens expansionsstatus.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

Maskininlärningsprogramvarumarknad förväntas växa 2023-2030

En ny studie om maskininlärningsprogramvarumarknaden förväntas växa mellan 2023 och 2030. Rapporten innehåller marknadsprognoser relaterade till intäktsstorlek, produktion, CAGR, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra betydande faktorer. Studien undersöker också rollen för de ledande marknadsaktörerna inom branschen, inklusive deras företagsöversikt, finansiell sammanfattning och SWOT-analys. Rapporten täcker företagsprofilering, specifikationer och produktbilder, försäljning, marknadsandel och kontaktinformation för olika regionala, internationella och lokala leverantörer av maskininlärningsprogramvarumarknaden.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

AI och dataanalys förbättrar sjukvårdshantering och minskar personalens stress

AI och dataanalys används alltmer inom sjukvårdssektorn för att förbättra hanteringen av sjukhus och minska personalens stress. Genom att använda AI kan processer automatiseras, förutsägelser göras för patientinläggningar och operationsscheman, och besparingar identifieras, till exempel vid inköp av medicinsk utrustning. För att AI ska fungera effektivt krävs en omfattande digitalisering av sjukvården. AI40PS Summit, en hybridhändelse organiserad av det tyska sjukhuset och Vuru, diskuterade dessa och andra utmaningar, såsom användningen av ChatGPT inom hälso- och sjukvården. Mötet betonade att AI inte syftar till att ersätta läkare, utan att hjälpa till med organisationen så att människor kan koncentrera sig på de mest komplexa uppgifterna och ge alltmer mänsklig vård till patienter.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 22 maj

Global USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031: Djupgående analys av marknadstrender och tillväxt

En ny undersökning med titeln Global USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031 Market from 2022 to 2031 innehåller fakta och siffror om marknadsstrukturen och storleken. Syftet med forskningen är att ge en djupgående utvärdering av marknadstrender och tillväxt för att skapa effektiva och effektiva lösningar för att överträffa den globala USA Machine Learning in Communication Market Research Report 2023-2031 marknaden. Studien identifierar en potentiell kategori som förväntas växa snabbt under tidsperioden 2022 till 2031. Rapporten ger en förståelse för modermarknaden och dess huvudsakliga verksamheter, samt prognoser för framtida förändringar som kan ha en betydande inverkan på lagerutvecklingen.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 22 maj

500 åkare inom vintersport, inklusive flera alpinstjärnor, har skrivit ett brev till Internationella skid- och snowboardförbundet (Fis) där de kräver en mer hållbar och transparent strategi för att nå målet om halverade utsläpp till 2030. De föreslår att tävlingssäsongen förskjuts från oktober–mars till sena november–sena april av klimatskäl. Fis-ordföranden Johan Eliasch menar att förbundet tar klimatfrågan på största allvar och att de arbetar för att anpassa tävlingskalendern till klimattrender.

Dagens Nyheter fördjupade 20 maj

Maskininlärning i detaljhandeln förväntas växa globalt mellan 2023 och 2030

En rapport om maskininlärning i detaljhandelsmarknaden ger en översikt över marknadsstorlek, marknadsandelar och prognoser för perioden 2023-2030. Studien fokuserar på globala trender och utvecklingar inom maskininlärning och hur de kan påverka detaljhandeln. Rapporten inkluderar även en analys av de största aktörerna inom området, som IBM, Microsoft, Amazon Web Services, Oracle, SAP, Intel, Nvidia, Google, Sentient Technologies, Salesforce och Visenze.

Direktlänk Dela The Nelson Post fördjupade 20 maj

Alpina världscupen hotad av klimatkrisen, 500 vinteridrottare kräver förändring

Trots att det preliminära världscupschemat för alpint säsongen 2023-24 har flyttat premiären i Sölden fram en vecka till sista helgen i oktober, finns det nio tävlingar planerade före den 20 november. Förra året fick sju raka världscuptävlingar strykas i säsongsinledningen på grund av snöbrist och för varmt väder. En tidig säsongsstart tvingar världsstjärnorna att leta träningsförhållanden på andra sidan jordklotet under sommaren. 500 vinteridrottare har undertecknat ett klimatupprop till det internationella skid- och snowboardförbundet Fis med krav på förändringar i en sport som hotas av klimatkrisen.

Direktlänk Dela Dagens Nyheter fördjupade 19 maj

Bärbar AI-marknad: Analyser av tillväxt och konkurrens

En ny rapport om den bärbara artificiella intelligens (AI) marknaden undersöker marknadens intressenter, förändringsfaktorer och tillväxtfaktorer. Rapporten ger en detaljerad översikt över leverantörslandskapet, konkurrensanalys och viktiga marknadsstrategier för att få konkurrensfördelar. Den täcker även nya produktlanseringar, nyligen utvecklade geografier och framtidens teknik. Bland de ledande tillverkarna nämns Apple, Samsung, Google, Microsoft, Sony, Garmin, Fitbit, Huawei, Amazon, IBM, Oracle, Facebook, Xiaomi, BBK, Lenovo och Philips.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 18 maj

Ruben Östlund, även kallad Kungen av Cannes, har blivit utsedd till ordförande för juryn vid årets filmfestival i Cannes. Östlund har tidigare vunnit Guldpalmen för sina filmer ´The Square´ (2017) och ´Triangle of Sadness´ (2021). I juryn sitter även regissörer, manusförfattare och skådespelare från olika länder, däribland Brie Larson och Paul Dano från USA. Östlund planerar att införa en svensk demokratisk idé där jurymedlemmarna turas om att inleda diskussionerna.

Aftonbladet fördjupade 17 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare