» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 146 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

CapCut är en gratis videoredigeringsapp för mobiltelefoner som är utvecklad av Bytedance, företaget bakom TikTok. Med CapCut kan användare klippa, redigera, lägga till musik, text och effekter på sina videoklipp. Appen innehåller en mängd funktioner och verktyg för att skapa professionellt utseende videor, inklusive övergångar, filter och animerade stickers. CapCut är användarvänlig och lämplig för både nybörjare och erfarna videoredigerare. Appen har blivit populär bland TikTok-användare och andra sociala medieplattformar, vilket gör det enkelt att skapa och dela engagerande innehåll på nätet.

Senaste nytt kring CapCut

ASUS introducerar nya ProArt-datorer på Computex 2024

ASUS presenterade idag ROG Ally X samt tre nya datorer under sin ProArt-serie på Computex 2024. De nya produkterna inkluderar ProArt PZ13, ProArt P16 och ProArt PX13, alla riktade mot skapare. ProArt PZ13 är en surfplatte-dator och en konkurrent till Microsoft Surface Pro med sin avtagbara design. Den är en del av Copilot Plus-programmet. ProArt PZ13 är liknande Surface Pro, kan användas som en fristående surfplatta och som en vanlig bärbar dator med ett avtagbart tangentbord. Den är endast 9 mm tjock och väger 0,85 kg. ProArt PZ13 är IP52-klassad för damm- och vattentålighet och är även MIL-STD-810H militärklassad för hållbarhet.

Direktlänk Dela Passionate Geekz fördjupade 4 juni
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Microsoft presenterar Copilot+PC: AI-anpassade Windows-datorer

Microsoft har presenterat Copilot+PC, en ny typ av Windows-datorer anpassade för AI. Dessa datorer är de snabbaste och mest intelligenta Windows-datorerna som någonsin byggts och kommer att möjliggöra saker som du inte kan göra på någon annan PC. Copilot+PC kommer att vara tillgängliga från den 18 juni 2024 och är ett prisvärt alternativ som startar från $999. Dessa datorer kommer att vara tillgängliga från Microsoft Surface och OEM-partners som Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo och Samsung.

Direktlänk Dela Microsoft News fördjupade 31 maj

Microsoft avslöjar AI-integration i Xbox med Copilot+

Microsoft har avslöjat sin nya Copilot+ PC plattform som lanseras på de nya Surface Laptop och Surface Pro enheterna nästa månad. Under en presentation visade företaget för första gången en större AI-integration i Xbox-ekosystemet, där Copilot+ integreras i spelet Minecraft. AI-assistenten kan hjälpa spelare i realtid med tips och råd. Microsofts Corporate VP Pete Kyriacou förklarade att Xbox-spelutvecklare kan använda AI med enhetens NPU, samtidigt som 100% av resurserna på GPU:n är tillgängliga för spelupplevelsen. Företaget siktar på att integrera Copilot+ i sin första partibibliotek på stödda datorer.

Direktlänk Dela iPhone in Canada fördjupade 22 maj

Microsoft introducerar Copilot+ PCs, en ny kategori av AI-designade Windows-datorer

Microsoft har introducerat en ny kategori av Windows-datorer, Copilot+ PCs, designade för AI. De är de snabbaste, mest intelligenta Windows-datorerna som någonsin byggts, med en kraftfull ny kisel som kan utföra över 40 biljoner operationer per sekund. Dessa datorer kommer att göra det möjligt för användare att göra saker de inte kan göra på någon annan PC. De kommer att finnas tillgängliga från den 18 juni och kostar från 999 dollar. Microsoft har också samarbetat med Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo och Samsung för att tillverka tunna, lätta och vackra enheter. Copilot+ PCs är bara början på en ny era av AI-innovation.

Direktlänk Dela Microsoft Corporation fördjupade 20 maj

CapCut omdöper sitt kreativa varumärke till Jimeng och lanserar nya AI-verktyg

CapCut omdöper sitt kreativa undermärke Dreamina till Jimeng på den kinesiska marknaden, samtidigt som de lanserar kraftfulla nya AI-verktyg för ritning och videoredigering. Jimeng syftar till att revolutionera det kreativa landskapet genom att ge användarna en svit av intelligenta verktyg. I kärnan av Jimengs funktionalitet ligger förmågan att omvandla textbeskrivningar till fängslande bilder. För videokreatörer presenterar Jimeng ett helt nytt sätt att skapa engagerande innehåll. Användare kan generera videos helt från grunden med hjälp av textbeskrivningar. Jimeng ägs av ByteDance, företaget bakom TikTok. Jimengs nya verktyg kan ge en ny källa till innehåll för TikTok.

Direktlänk Dela RouteNote fördjupade 13 maj

San Francisco-startupen Krea AI lanserar video-genereringsfunktion

Krea AI, ett San Francisco-baserat generativt AI-medie-startup, har lanserat en funktion som låter betalande prenumeranter generera videor. Företaget, som grundades av Victor Pérez och Diego Rodriguez, lanserade sin offentliga beta 2023 med AI-bilduppgradering och realtids AI-bildgenereringsfunktioner. Krea AI skiljer sig från konkurrenter som Pika och Runway genom att ge användarna möjlighet att använda både ´nyckelbild´-stilla bilder och textprompter i samma projekt. Användare kan också välja olika ramar att radera, ändra ordning på eller ändra längden på.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 10 maj

Global AI Video Generation Tools Market rapporterar om marknadsutveckling och trender

Orbis Research har släppt en ny statistisk rapport, ´Global AI Video Generation Tools Market´, som ger en detaljerad inblick i branschens utveckling och nuvarande trender. Rapporten innehåller både kvalitativ och kvantitativ analys och erbjuder insikter i marknadsdynamiken. Den tar upp utmaningarna som COVID-19-pandemin har medfört och hur företag och deras kunder har påverkats. Rapporten undersöker också olika aspekter som intäktsgenerering, kostnadsstrukturer och slutanvändardynamik. Nyckelspelare inom AI Video Generation Tools marknaden inkluderar Runway, Descript, Wondershare Filmora, Peech, Synthesia, Fliki, Visla, Opus Clip, DeepBrain AI, Flexiclip, Pictory, InVideo, Lumen5, Designs Steve AI, Elai, Invideo AI, Hourone AI, Synthesys, HeyGen, Veed.io, Colossyan, Zenvideo, YizhenTV, Animiz, Capcut och Pika.

Direktlänk Dela Motions fördjupade 28 april

Adobe planerar att införliva AI-verktyg i sin programvara, utmanar ByteDance

Den amerikanska mjukvarujätten Adobe planerar att införliva flera text-till-video AI-verktyg, inklusive OpenAI:s Sora och viral startup Pika, i den nya versionen av sin populära videoredigeringsprogramvara, Premiere Pro. Detta steg innebär ett steg mot kommersialisering av dessa text-till-video-tjänster, vilket potentiellt kan befästa deras ledning över konkurrenter som CapCut, det populära videoredigeringsverktyget ägt av ByteDance. Trots att de varit inom området för att använda artificiell intelligens (AI) i videoredigering och generering lika länge som OpenAI, har CapCut ännu inte producerat imponerande resultat jämförbara med Sora och Pika. ByteDance investerar tungt i AI, men gapet mellan dess AI-verktyg och de amerikanska motsvarigheterna verkar vidga sig. Detta kan bero på de kinesiska teknikföretagens praktiska och kommersiellt drivna inställning till innovation. ByteDance:s AI-strategi och dess nuvarande konkurrensposition inom AI tjänar som ett anmärkningsvärt exempel på hur kinesisk AI fungerar och antyder dess framtida bana.

Direktlänk Dela China Money Network fördjupade 23 april

Om du letar efter kostnadsfria artificiella intelligens (AI) verktyg för att förbättra din kreativitet och produktivitet, här är 10 fantastiska alternativ. Runway ML är en mångsidig plattform för konstnärer och designers. 11 Labs specialiserar sig på realistisk röstsyntes för innehållsskapande och dubbning på flera språk. My Lens AI erbjuder avancerad bildigenkänning och realtids videoredigering. CapCut är ett videoredigeringsprogram som är lätt att använda. ClipDrop Co´s Swap låter användare manipulera fotoelement med lätthet. Leonard AI är en allt-i-ett-lösning med naturlig språkbearbetning, bildigenkänning och maskininlärningsmodeller för olika tillämpningar. Heygen fokuserar på videöversättning och smarta redigeringsverktyg. Pictory omvandlar text till engagerande videonarrativ. Misgif omvandlar stillbilder till dynamiska GIF-bilder. Slutligen är ChatGPT en konversationell AI som kan hantera uppgifter som att komponera poesi, koda och ge råd.

Geeky Gadgets fördjupade 20 april

Topp 5 AI-verktyg som musiker och skapare bör kolla in

AI orsakar en paradigmskifte inom alla industrier, inklusive musikindustrin. Denna artikel presenterar fem AI-verktyg som kan vara till nytta för musiker och skapare. ChatGPT är ett verktyg som kan hjälpa till med administration och planering. BandLab SongStarter är ett AI-drivet verktyg som genererar musikaliska idéer. Landr är en musikplattform känd för sina AI-musikverktyg, särskilt dess AI-drivna mastering. CapCut är en videoredigeringsapp som är populär bland artister och skapare. Slutligen är MemAI en anteckningsapp med AI-funktioner som kan göra administrationen lättare.

Direktlänk Dela Hypebot fördjupade 28 mars

Global AI Video Generation Tools marknadens storlek, andel och trender

En professionell och detaljerad undersökning av den globala marknaden för AI Video Generation Tools presenteras, med särskilt fokus på den globala marknaden. Rapporten ger viktig statistik om marknaden och fungerar som en värdefull guide för företag och individer som investerar i AI Video Generation Tools-industrin. Enligt forskningsresultaten har marknaden för AI Video Generation Tools etablerat en global närvaro. Rapporten ger en omfattande översikt över regionala uppdelningar, kategoriserade som territorier med de mest lovande tillväxttakterna och länder som innehar de största marknadsandelarna. Marknadssegment för AI Video Generation Tools av typer och tillämpningar diskuteras också.

Direktlänk Dela Amore Nigeria fördjupade 1 mars
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

AI-videogenerering upplevde banbrytande framsteg under 2023

2023 var ett banbrytande år för AI-video. Vid årets början fanns inga offentliga text-till-video-modeller, men ett år senare används dussintals videogenereringsprodukter aktivt, med miljontals användare över hela världen som skapar korta klipp från text- eller bildprompter. Även om dessa produkter fortfarande är relativt begränsade, har framsteg inom videogenerering under det senaste året tyder på att vi är i början av en massiv omvandling. Vi ser fortsatta förbättringar i text-till-video-modeller, liksom avknoppningar som bild-till-video och video-till-video som får fart. Forskning och Big Tech, som Google och Meta, har ännu inte släppt sina videogenereringsprodukter offentligt.

Direktlänk Dela Andreessen Horowitz fördjupade 25 februari

ChatGPT dominerar som det mest populära AI-verktyget

ChatGPT är det mest populära AI-verktyget, enligt en studie av writerbuddy.ai. ChatGPT, utvecklat av OpenAI, stod för över 60 procent av trafiken till AI-verktyg mellan september 2022 och augusti 2023, med totalt 14 miljarder besök. Totalt observerade writerbuddy.ai 24 miljarder besök till AI-verktyg gjorda av användare över hela världen under samma tidsram. AI-industrin upplevde en genomsnittlig månatlig trafikökning på 236,3 miljoner besök. Det andra mest populära AI-verktyget var chatboten Character AI, följt av QuillBot, MidJourney och Hugging Face. Majoriteten av användarna var män (69,5 procent).

Direktlänk Dela Euronews fördjupade 1 februari

OpenAI:s ChatGPT är den mest populära AI-chattboten 2023

OpenAI:s ChatGPT är den mest populära AI-chattboten 2023, med totalt 14,6 miljarder besök, varav 60% registrerades från november 2022 till augusti 2023. Characters.AI, en mer personlig chattbot, och QuillBot, ett skrivverktyg, var också populära. Bland AI-webbplatser var MidJourney, en AI-bildgenerator, fjärde mest populär, följt av Hugging Face och Google Bard. Andra AI-verktyg på listan inkluderade NovelAI, CapCut, JanitorAI och CivitAI. Dessa AI-verktyg visar att framtiden kommer att handla om artificiell intelligens.

Direktlänk Dela Digital Information World fördjupade 27 januari

Generativ AI kan omforma arbetsflöden och föda AI-ursprungliga företag

Generativ AI erbjuder grundare möjligheten att helt omforma arbetsflöden och kommer att ge upphov till en ny kohort av företag som inte bara är AI-förstärkta, utan helt AI-ursprungliga. Dessa företag kommer att börja från grunden med den teknik vi har nu och bygga nya produkter kring generering, redigering och kompositionsmöjligheter som endast är möjliga tack vare AI. Dessa AI-ursprungliga plattformar kommer att hjälpa användare att utföra sitt befintliga arbete mer effektivt och även hjälpa användare att låsa upp helt nya färdigheter, både på en teknisk och estetisk nivå.

Direktlänk Dela Andreessen Horowitz fördjupade 25 januari

Tjäna pengar online nu: AI-biverksamheter utan investeringar som lönar sig!

Artikeln beskriver olika sätt att tjäna pengar online genom att använda AI-verktyg utan att behöva göra några investeringar. Exempel inkluderar att använda CapCut för att färglägga svartvita bilder, skapa virtuella mode-modeller, automatisk video-undertextning, professionella produktbilder, designa sociala medier grafik, återanvända innehåll för vinst och skapa YouTube-miniatyrbilder. Extra tjänster kan erbjudas, som fotoåterställning, anpassade teckensnitt och stilar, språköversättningstjänster och sociala medier kopia, för att expandera din online-verksamhet utan extra investering.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 15 januari

2023 utnämnd till AI-året: ChatGPT mest populära AI-verktyget

Många har döpt 2023 till AI-året, eftersom takten på genombrott inom artificiell intelligens har varit snabb detta år. En ny studie bekräftar att trots vissa farhågor har människor inte tvekat att hoppa på AI-vagnen. Med över 14 miljarder besök mellan september 2022 och augusti 2023 är ChatGPT det mest populära generativa AI-verktyget i världen, enligt en ny undersökning från Writerbuddy.ai, ett onlineinnehållsskrivningsföretag. De 50 bästa AI-verktygen lockade över 24 miljarder besök, de flesta från manliga användare.

Direktlänk Dela Ooda fördjupade 25 december

ChatGPT toppar listan över mest populära AI-verktyg 2023

År 2023 har sett snabba framsteg inom artificiell intelligens (AI), med ChatGPT som det mest populära generativa AI-verktyget i världen, enligt en ny undersökning från Writerbuddy.ai. Undersökningen analyserade över 3000 AI-verktyg och fann att de 50 bästa AI-verktygen lockade över 24 miljarder besök, mestadels från manliga användare. Trots negativ press fortsätter folk att använda ChatGPT, ett verktyg som kan utföra en mängd olika uppgifter. Susan Gonzales, grundare och VD för AIandYou, betonar att AI-verktyg kan hjälpa till att förbättra företag och identifiera nya intäktsmöjligheter.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 24 december

Topp 10 AI-verktyg för 2023

Låt oss granska de tio bästa AI-verktygen från 2023 när året närmar sig sitt slut. Dessa är produkter som du kan använda just nu och till och med utnyttja 2023. När det gäller teknik var 2023 ett märkbart år för entusiaster. När artificiell intelligens (AI) började användas i stor utsträckning, upplevde tekniksektorn en betydande tillväxt. Med lanseringen av ChatGPT förra året gick artificiell intelligens in i mainstream, och det är, precis som alla andra framväxande AI-teknologier redo för utforskning. Folk föredrar att använda AI för uppgifter som innehållsskrivning, presentationer och bildgenerering. Denna trend är inte begränsad till teknikintresserade individer, eftersom vardagliga användare också har omfamnat den. Nu ska vi granska året och kolla in de tio bästa AI-verktygen som gjorde intryck på användarna.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 18 december

Top 10 AI-verktyg som lämnade ett avtryck 2023

År 2023 markerade en betydande utveckling inom teknikindustrin, särskilt med introduktionen av artificiell intelligens (AI) i mainstream-världen. AI-verktyg som ChatGPT, Jasper AI, PeopleAI, Eleven Labs AI, Writesonic AI, Hotpot AI, Cutout.Pro AI, Vocal Remover AI, CapCut AI och Midjourney AI har blivit populära bland både teknikentusiaster och ´normies´. Dessa verktyg används för att generera text, översätta språk, skapa AI-röster, skapa innehåll, skapa NFT:er, redigera bilder och videor, och mycket mer.

Direktlänk Dela ABP News Network fördjupade 18 december

Förbättra dina bilder med AI-verktyg för sociala medier

Det finns flera sätt att förbättra bilder för sociala medier, AI-filmer eller bara för skojs skull. Man kan lägga till djup, animering, tal eller till och med skapa 3D-världar, allt gratis. Det kan vara bilder från vilken bildgenerator som helst eller ett riktigt foto. Verktyg som Leia Pics, CapCut, Pika, Instaverse från Illumin AI, Meta´s Research Tool, Genmo, did.com, heygen, Sad Talker på Hugging Face, DALL-E, Kaiber och Runway kan användas för att skapa fascinerande bilder och animationer.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 3 december
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

AI revolutionerar filmskapande genom att effektivisera videoredigering

Artificiell intelligens (AI) förändrar sättet vi lever, gör affärer och till och med skapar filmer på. AI kan hjälpa kameraoperatörer genom att justera bilden i realtid och hjälpa till i redigeringsprocessen för att öka bildkvaliteten och snabba upp produktionen. Videoredigering har tidigare varit en tidskrävande process som kräver timmar av noggrant manuellt arbete. Nu kan detta påskyndas betydligt med AI-teknik som intelligenta beslut för redaktören, automatiserar postproduktionsprocessen och påskyndar den betydligt. Med AI kan även amatörfilmare skapa fantastiska filmer. Det finns gratis AI-drivna videoredigeringsverktyg som CapCut, som låter användare förbättra foton och videor med avancerade algoritmer som omvandlar, färgkorrigeringar och till och med uppgraderar lågupplösta medier. Sociala medieskapare kan också använda en av många CapCut-mallar för att snabbt skapa trendiga videor för att öka sin räckvidd. AI skannar, analyserar och förstår innehållet i videor, vilket gör att det kan göra kvalitetsförbättrande justeringar snabbare och mer exakt än de flesta redaktörer. När du laddar upp din video kan AI känna igen objekt, bakgrunder och skådespelare, och utföra en rad bildjusteringar för att förbättra bildmaterialet. Precis som digital videoredigering först revolutionerade analog film när den först introducerades, gör AI nu stora vågor i branschen. När den används på ett smart sätt kan den ge många fördelar för både amatör- och professionella filmskapare. Kanske mest viktigt är att det kan minska tiden och resurserna som behövs för att filma och redigera material. Många populära videoredigeringsappar inkluderar redan AI-drivna funktioner som kan redigera dina videor automatiskt, vilket kräver minimal inmatning. Detta gör att även nybörjare kan skapa högkvalitativa filmer och låter mer erfarna filmskapare effektivisera tråkiga redigeringsuppgifter och slutföra sitt arbete mycket snabbare. AI kan också hjälpa betydligt under inspelningen. Den kan justera vinkel, fokus, ljus och andra bildfunktioner automatiskt. Dessa algoritmer har lärt sig på massiva mängder videodata och kan intelligent applicera personliga förbättringar på varje videofil individuellt. För yrkesverksamma och företag som producerar mycket videoinnehåll kan AI hjälpa till att behålla en konsekvent redigeringsstil över flera videor och kan hantera stora volymer av innehåll utan att behöva pauser. Till exempel, ta en titt på CapCut - en till synes enkel gratis online video- och fotoeditor som lägger kraftfulla AI-drivna funktioner bakom ett intuitivt och lättanvänt gränssnitt. Från att färglägga bilder till att återställa gamla och skadade fotografier kan CapCuts AI förbättra dina bilder och videomaterial enligt justerbara inställningar, vilket gör personalisering enklare än någonsin. Utmaningar och oro kring AI AI-teknik har en enorm potential inom film, men det är definitivt inte en perfekt ersättning för mänskliga redaktörer. Det finns många sätt algoritmer kan förbättra videor, men de kan fortfarande inte perfekt förstå sammanhang och kommer aldrig att ha den kreativa instinkt som en begåvad filmskapare har. AI kommer inte att kunna skapa komplexa filmer på egen hand, eftersom det inte vet hur man förmedlar känslor. Det finns också växande oro kring datasekretess när det gäller AI-användning. Dessa system tar in och analyserar stora mängder data, ofta utan hänsyn till upphovsrätt eller sekretesslagar. Många filmskapare anklagar utvecklare av AI-system för att stjäla deras arbete för att undervisa sina algoritmer, men regler runt om i världen är vanligtvis inte tillräckligt precisa för att definitivt säga om det är plagiat eller inte. För att undvika missbruk av känslig information eller stöld av intellektuell egendom är det avgörande att hitta en balans mellan att tillåta AI-användning och skydda privatlivet. Framtiden för filmskapande: är AI här för att stanna? Även om det ofta är mycket kontroversiellt är AI-system troligen inte på väg någonstans - de är helt enkelt för lönsamma för stora företag. När tekniken fortsätter att utvecklas är det också troligt att den blir ännu snabbare och mer exakt på att skapa högkvalitativa resultat. Snart kanske vi tittar på AI-genererat videoinnehåll utan att ens inse det. Att kämpa mot AI-trenden verkar omöjligt - vad filmskapare kan göra istället är att lära sig att använda AI-verktyg till sin fördel, effektivisera sin egen produktion och förbättra bildkvaliteten. De potentiella fördelarna är enorma, och det är slöseri att inte utnyttja detta otroliga verktyg, särskilt med gott om gratisalternativ tillgängliga online. Om du är ny på AI-videoredigering kommer appar som CapCut att vara perfekta att börja med, och erbjuder en rad användbara redigeringsalternativ som är lätta att använda för förstagångsanvändare. Låt inte AI-revolutionen springa förbi dig. Lär dig hur du tar nytta av algoritmer till din fördel, och du kommer att kunna ta ditt filmskapande till nästa nivå.

Direktlänk Dela Femtech Insider fördjupade 28 november

ChatGPT dominerar generativ AI-marknad, visar ny studie

Internet har varit fullt av historier om OpenAI:s framtid, företaget som skapade ChatGPT, och dess VD Sam Altmans framtid. Oavsett hur dessa frågor besvaras är det viktigt att förstå hur stor denna generativa artificiella intelligens (GenAI) marknad har blivit. Verge betonade nyligen att ChatGPT har nått 100 miljoner veckovisa användare och över 2 miljoner utvecklare bygger för närvarande på företagets API, inklusive majoriteten av Fortune 500-företag. En nyligen släppt studie av Writerbuddy undersökte detta i detalj och fann att ChatGPT dominerade med 14,6 miljarder besök på 10 månader.

Direktlänk Dela Government Technology fördjupade 26 november

AI-drivna verktyg förändrar bild- och videoredigering

Artificiell intelligens (AI) kommer att ha en betydande inverkan på bild- och videoredigering år 2024. AI-drivna kreativa verktyg kan användas inom en mängd olika nischer, både online och i fysiska miljöer. Ett av de ledande företagen inom detta område är CapCut, som erbjuder AI-verktyg för användare med olika kunskapsnivåer. Deras kreativa verktygssvit är gratis och inkluderar funktioner som klippning, trimning, anpassade mallar, royaltyfri musik, multispårsredigering och automatiska undertexter. Dessa verktyg kommer att vara särskilt användbara inom sociala medier marknadsföring och företagspresentationer.

Direktlänk Dela Public Opinion fördjupade 20 november

AI-redigeringsverktyg ökar potentialen för online-entreprenörer

Online-miljön blir allt mer intressant för amerikanska företag och 2024 förväntas se fortsatt tillväxt av individer som utnyttjar möjligheterna att tjäna pengar i digitala utrymmen. Det krävs ofta liten erfarenhet eller skicklighet, bara en solid affärsidé och rätt marknadsföring för att se framgång. Moderna amerikanska företag fungerar inte längre på traditionella sätt och företag anpassar sina tjänster för att möta nya krav. AI-redigeringsverktyg tar snabbt en plats inom innehållsskapande. De främsta fördelarna med foto- och videoredigering för entreprenörer inkluderar att bygga ett pålitligt varumärkesimage, etablera trovärdighet, bättre målgruppsinriktning och snabbare engagemang, öka konverteringar och ROI, enklare innehållsskapande och säkra en plats i online-miljöer som sociala medieplattformar. Att välja en banbrytande, AI-foto- och videoredigeringsleverantör som CapCut kommer att öka den stora potentialen för entreprenörer.

Direktlänk Dela Reno Gazette-Journal fördjupade 18 november

Översikt över topp AI-verktyg och deras trafikvolymer

ChatGPT, lanserad i november 2022, dominerade snabbt med 14,6 miljarder besök på 10 månader, med ett genomsnitt på 1,5 miljarder i månaden. Character AI, introducerad i september 2022, ackumulerade 3,8 miljarder besök och ökade med 463,4 miljoner inom ett år. Google Bard, Google´s bidrag från mars 2023, såg 241,6 miljoner besök på bara 6 månader. Janitor AI, en unik chatbot från maj 2023, upplevde en snabb ökning med 192,4 miljoner besök på 4 månader. Perplexity AI, etablerad av tidigare Google-anställda i augusti 2022, lockade snabbt 134,3 miljoner användare på 9 månader. Civitai, en AI-konsthub sedan november 2022, klättrade till 177,2 miljoner besök inom 10 månader. Leonardo AI, ett visuellt verktyg från december 2022, blev ett populärt val för skapare och samlade 101,6 miljoner besök på 9 månader. ElevenLabs, med avancerad röst-AI sedan oktober 2022, lockade 88,6 miljoner användare på 11 månader. CapCut, ett etablerat videoverktyg från april 2020, drog konsekvent till sig 203,8 miljoner besök under det senaste året. Cutout.pro, ett AI-innehållsverktyg från 2018, behöll sitt grepp med 133,5 miljoner användare under året.

Direktlänk Dela Tech Digest fördjupade 26 oktober

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare