» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 145 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Google Workspace är en integrerad svit av molnbaserade produktivitets- och samarbetsverktyg som erbjuds av Google. Den omfattar populära tjänster som Gmail, Google Drive, Google Docs, Google Sheets, Google Slides, Google Meet, Google Chat och Google Calendar. Google Workspace är utformad för att underlätta kommunikation och samarbete mellan team och organisationer, med delade dokument, arbetsflöden och automatisering. Den är tillgänglig på flera plattformar och enheter, vilket gör det enkelt för användare att arbeta var som helst och när som helst. Dessutom erbjuder Google Workspace administratörer avancerade säkerhets- och kontrollfunktioner.

Senaste nytt kring Google Workspace

Populära AI-verktyg som används av nigerianer

Artificiell intelligens (AI) har blivit alltmer populärt, särskilt i Nigeria, där det används i olika områden. Fem populära AI-verktyg som används av nigerianer inkluderar ChatGPT, DUET AI för Google Workspace, Qualifier, Apollo.io och QuillBot. ChatGPT används för att generera naturliga språksvar i konversationssammanhang. DUET AI förbättrar ljud- och videokvaliteten för distansmöten och kan till och med närvara vid möten på användarens vägnar. Qualifier automatiserar prospektering och e-postutskick. Apollo.io är ett försäljningsautomatiseringsverktyg som ger användare tillgång till en stor databas med verifierad kontaktinformation. QuillBot är en AI-driven skrivplattform som hjälper användare att effektivt kommunicera sina idéer.

Direktlänk Dela Rave News Nigeria fördjupade i förrgår
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Journaliststudenter vid Lawrence High School övertygar skoldistriktet att ta bort deras filer från AI-övervakningssystemet Gaggle

Journaliststudenter vid Lawrence High School har övertygat skoldistriktet att ta bort deras filer från en kontroversiell AI-övervakningssystem, Gaggle, efter månader av debatt med administratörer. Gaggle, som skoldistriktet köpte för 162 000 dollar, granskar allt som är anslutet till distriktets Google Workspace och flaggar innehåll som det anser utgör en säkerhetsrisk. Trots att studenterna övertygade distriktet att ta bort dem från Gaggles övervakning, uttryckte de fortfarande oro för andra studenter i distriktet och integritetsrättigheter som sträcker sig bortom det första tillägget.

Direktlänk Dela Lawrence Times fördjupade i förrgår

Google Vids: Nytt AI-drivet videoproduktionsverktyg

Google Vids är ett nytt AI-drivet videoproduktionsverktyg som kommer att vara tillgängligt för Gemini för Google Workspace-användare. Google Vids tillkännagavs i april under Googles Cloud Next-utvecklarkonferens och kommer att ´sitta bredvid´ ordbehandlingsverktyget Google Docs, presentationsverktyget Google Slides och det populära kalkylbladsverktyget Google Sheets som en ny Google Workspace-app. Appen riktar sig inte till professionella kreativa team, utan till dem som inte har någon professionell erfarenhet av videoproduktion. Google Vids kommer att använda Gemini, Googles multimodala eller generella AI-modell som i Workspace-miljön är en integrerad ´AI-driven assistent´, för närvarande inbyggd i Workspace-appar som Gmail, Docs och Sheets. Google Vids kommer att vara tillgängligt för Gemini för Google Workspace-användare, med start för Google Workspace Labs-testare i juni 2024. Det är för närvarande tillgängligt för Googles alfa-kunder för feedback. Lanseringen av Google Vids tar upp liknande videoproduktionsverktyg från populära designwebbplatser som Canva, Peech, Descript, Loom, Vimeo eller ClickUp, även om det verkar vara bland de första sådana AI-drivna erbjudandena från de stora produktivitetsföretagen inklusive Microsoft, Apple och Adobe.

Direktlänk Dela SlashGear fördjupade i förrgår

Google Cloud Next 2024 fokuserar på AI

Alexa Villanueva, marknadschef för Spin.AI, ger en inblick i Google Cloud Next 2024, som ägde rum från 9 till 11 april i Las Vegas. Evenemanget visade banbrytande framsteg inom AI och fick uppmärksamhet från teknikleverantörer och branschanvändare. Med över 1 000 produktframsteg och 1 miljon generativ AI-utbildning slutförd, dominerades detta års evenemang av ett huvudtema: Artificiell Intelligens. Google Workspace Gemini tog centrum för många deltagare. Mer än 60% av finansierade generativa AI-startups och nästan 90% av gen AI-unicorns är Google Cloud-kunder, vilket återspeglar den växande adoptionen av generativ AI inom olika branscher.

Direktlänk Dela Spiceworks fördjupade 17 april

Google Cloud Next presenterar 12 stora produktlanseringar och nyheter

Google Cloud Next presenterade 12 stora produktlanseringar och nyheter, inklusive nya AI-agentverktyg och förbättrade partnerskap. Google lanserade Vertex AI Agent Builder, ett verktyg som gör det enkelt för kunder att bygga och distribuera AI-agenter. Broadcom och VMware utökade sitt partnerskap med Google Cloud för att optimera VMware-arbetsbelastningar för Google Cloud. Google presenterade också sin Gemini 1.5 Pro-version, vilket är ett genombrott inom förståelse för lång kontext. Dessutom presenterades Gemini Code Assist för Google Cloud, ett AI-kodassistanserbjudande för företag. Google Cloud avtäckte också Axion, företagets första anpassade ARM-baserade CPU-chip designat för datacentret. Google Workspace introducerade Google Vids, en AI-driven videoapp. Google lanserade också en ny generativ AI-tjänstspecialisering för kanalpartners. Dessutom presenterade Google Cloud tre nya AI-modeller och funktioner för Vertex AI.

Direktlänk Dela Computer Reseller News fördjupade 16 april

Bästa stora språkmodeller för ditt företag: GPT-4, Falcon, Llama 2, Cohere, Gemini och Claude 3

Stora språkmodeller (LLM) och de AI-verktyg de stöder har en anmärkningsvärd förmåga att öka den operativa effektiviteten för företag av alla storlekar och branscher. LLMs kan strömlinjeforma en mängd olika affärsuppgifter, från innehållsskapande och kundservice till dataanalys och dokumentbehandling. De kan också integreras i dina nuvarande mjukvaruplattformar för att förbättra deras effektivitet och effektivitet och öppna upp ny funktionalitet och automatiseringar. De bästa LLMs för ditt företag inkluderar GPT-4, Falcon, Llama 2, Cohere, Gemini och Claude 3.

Direktlänk Dela eWEEK fördjupade 16 april

Google planerar att förbättra Google Chat för att konkurrera med Teams och Slack

Marknaden för företagsverktyg som Microsoft 365, Google Workspace, Teams, Slack, Zoom, Dropbox och Webex har exploderat de senaste åren. Med introduktionen av GenAI-verktyg förutspås en förändring på marknaden. Google planerar att investera mer i Google Chat för att göra det mer konkurrenskraftigt mot Teams och Slack. Trots att Google Chat ännu inte är en fullvärdig konkurrent mot Teams eller Slack, förutspår Google-partner att det kommer att leda till en stor migrationsvåg mot Google Chat. Google arbetar på att implementera extra funktioner och antalet tredjepartsappar som utvecklas för Google Chat ökar snabbt.

Direktlänk Dela Techzine fördjupade 16 april

Google introducerar Google Vids för att hjälpa med visualisering av arbete

Google har avslöjat Google Vids, ett verktyg baserat på deras AI-bot Gemini, som syftar till att hjälpa användare att visualisera sitt arbete. Verktyget kommer att läggas till Google Workspace och kommer att fokusera på saker som presentationer, guider och träningsvideor för anställda. Med hjälp av textprompter kan användare skapa egna presentationsfilmer med bilder, videoklipp och musik. Funktionen kommer att lanseras i juni 2024, och kommer först att testas i ´Lab´-sektionen av Google Workspace.

Direktlänk Dela Dopest fördjupade 15 april

Google presenterar AI-uppdateringar på Cloud Next 2024-konferensen

På konferensen Cloud Next 2024 i Las Vegas meddelade Google flera AI-uppdateringar. Kärnappar som Google Chrome Enterprise och Google Workspace får spännande AI-uppdateringar. Den senaste versionen av Gemini är äntligen här och dess tjänster har utökat bortom att bara vara en chatbot. Google har också meddelat några öppna källplattformar för att förbättra företagets AI-projekt och infrastruktur. Google Workspace genomgår en stor förändring med AI. Gmail får AI-baserade funktioner, och användare av Google Sheets och Google Docs får nya funktioner och verktyg. Google Chat kan nu hantera upp till 500 000 medlemmar.

Direktlänk Dela The Tech Report fördjupade 11 april

Google Cloud Next 2024: Nyheter inom moln- och AI-teknik

Google Cloud Next 2024 ägde rum i Las Vegas och presenterade en mängd nyheter inom moln- och AI-teknik. Bland dessa fanns Google Vids, ett AI-drivet videoredigeringsverktyg, och Gemini Code Assist, ett AI-baserat kodkompletteringsverktyg. Google Workspace introducerade nya funktioner, inklusive röststyrda skrivhjälpmedel i Gmail och anpassningsbara larm i Sheets. Google planerar också att monetarisera två nya AI-funktioner för Google Workspace. Dessutom presenterades Imagen 2, ett förbättrat bildgenereringsverktyg, och Vertex AI Agent Builder, ett verktyg för att bygga AI-agenter. Google förnyade sitt fokus på datans suveränitet och introducerade nya AI-drivna säkerhetsverktyg.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 11 april

Google Cloud presenterar AI-innovationer på Google Cloud Next

Google Cloud Next hölls denna vecka, och företaget presenterade en mängd innovationer relaterade till AI, som två nya Gemma-modeller för kodgenerering och inferens. Google meddelade att Gemini 1.5 Pro kommer att gå in i offentlig förhandsgranskning för Google Cloud-kunder och den är tillgänglig via Vertex AI. Modellversionen har gynnats av ett genombrott i förståelsen för långt sammanhang som gör att den kan hantera 1 miljon tokens av information konsekvent. Detta öppnar upp användningsfall, som att möjliggöra för ett spelbolag att ge spelare en videoanalys av deras prestanda och tips för att förbättra. Gemini Code Assist har också uppgraderats med Gemini 1.5 Pro och det större kontextfönstret förbättrar dess förmåga att ge kodförslag och möjliggör djupare insikter. Googles hotintelligens förstärks också av förbättringen och kan nu analysera större prover av skadlig kod. Dessutom får Gemini för Google Workspace en ny funktion som kallas Google Vids som låter användare skapa videor för arbete. Det har också lagts till förbättringar av Gemini i Gmail, Meet och Chat.

Direktlänk Dela Software Development Times fördjupade 11 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Google överväger att ta betalt för AI-drivna sökningar

Google överväger att ta betalt för sin AI-drivna sökfunktion, vilket skulle innebära en stor förändring av dess affärsmodell. Enligt en rapport från Financial Times överväger Google att kräva att användare betalar för en prenumeration för att få tillgång till Google-sökningar som drivs av dess generativa AI-modell Gemini. Detta skulle vara första gången som Google tar betalt för en central sökfunktion. Google arbetar för närvarande med att integrera sin generativa AI-modell Gemini i sina sökmotorrespons, vilket svarar på förfrågningar med ett enda svar i en konversationsstil liknande OpenAI´s ChatGPT. Google avslöjade också en rad nya generativa AI-produkter och uppdateringar för att komma ikapp sina techjättekonkurrenter.

Direktlänk Dela Ia.acs.org.au fördjupade 11 april

Google återhämtar sig efter falsk Gemini AI-demonstration med nya affärsapplikationer

Efter en dålig start för Googles Gemini AI, med en falsk demo som visade att den nya AI-modellen hade nästan mänsklig intelligens, har företaget nu meddelat en rad affärsorienterade Gemini-applikationer. På sin Google Cloud Next 24-konvention i Las Vegas meddelade Google att det kommer att ta Gemini till Google Workspace för att hjälpa arbetare att skriva e-post och dokument och designa kalkylbladstabeller mer enkelt. Gemini kommer också att gynna kodare genom en ny funktion kallad Gemini Code Assist, vilket Google säger kommer att öka programmeringen med 30 procent eller mer.

Direktlänk Dela The Australian Financial Review fördjupade 10 april

Google presenterar nya AI-drivna verktyg och funktioner på Cloud Next 2024

Google har presenterat en rad nya AI-drivna verktyg och funktioner på sin Cloud Next 2024-händelse i Las Vegas. Bland nyheterna finns Google Vids, ett AI-drivet verktyg för videoredigering, och Vertex AI Agent Builder, ett verktyg för att bygga AI-agenter. Google introducerade också Gemini i Databaser, en samling av AI-drivna verktyg för utvecklare, och förnyade sitt fokus på datans suveränitet. Företaget avslöjade också nya säkerhetsverktyg med AI, inklusive Threat Intelligence och Chronicle, samt Gemini Code Assist, ett AI-verktyg för kodkomplettering. Dessutom kommer Nvidias nästa generations Blackwell-plattform till Google Cloud 2025.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 9 april

Google Gemini: En AI-driven chatbot som förändrar hur du arbetar

Google har skapat en artificiell intelligens (AI) drivet chatbot kallad Gemini. Verktyget har utformats för att förändra hur användare arbetar, forskar och söker information. Gemini erbjuder en mängd AI-verktyg och omedelbar hjälp över ett brett spektrum av uppgifter, från att hantera e-post och planera resor till att få tillgång till utbildningsresurser. Verktyget är sömlöst integrerat med Google Workspace och erbjuder snabba svar på förfrågningar i realtid. Det finns en gratis version och en premiumversion, båda designade för att öka effektiviteten och produktiviteten.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 8 april

Google Gemini kan komma att integreras i Gmail för Android

Google planerar att ersätta Google Assistant med Gemini, företagets nya AI-drivna personliga assistent. Enligt en ny rapport kan Gmail för Android bli nästa app att integrera Gemini. Funktionen, som observerades i den senaste beta-versionen av Gmail för Android, innebär att Gmail kan erbjuda sammanfattningar av dina e-postmeddelanden via Google Gemini. Funktionen är redan tillgänglig för Gmail på webben, men är för närvarande begränsad till endast Google Workspace-användare och genom Labs-sektionen.

Direktlänk Dela SamMobile fördjupade 6 april

Googles genAI-prisalternativ matchar konkurrenter som Microsoft och OpenAI

Googles nya prissättning för genAI-tjänster ligger närmare konkurrenter som Microsoft och OpenAI. Microsoft tar ut en extra avgift på $20 per användare varje månad för sin Copilot Pro AI-assistent och $30 per månad för företagsinriktade Copilot för Microsoft 365. OpenAI:s ChatGPT Plus kostar $20 per användare varje månad för individuella prenumerationer och $25 per användare varje månad för teamplanen. Analytiker menar att företag som redan investerat i Google Workspace sannolikt föredrar Googles tjänster. Men det kan vara svårt att övertyga små och medelstora företag att betydligt öka sina utgifter varje månad genom att investera i Gemini Business.

Direktlänk Dela Computerworld fördjupade 6 april

ChatGPT når 100 miljoner användare på två månader, OpenAI ser ´enorm tillväxt´ för företagsversionen

ChatGPT, en artificiell intelligens (AI) chatbot, har nått 100 miljoner användare på bara två månader, vilket är en av de snabbaste lanseringarna någonsin. Nu säger moderbolaget OpenAI att efterfrågan på en företagsfokuserad version av ChatGPT har sett ´enorm tillväxt´. OpenAI:s COO Brad Lightcap sa att 600 000 personer hade registrerat sig för ChatGPT Enterprise, en specialiserad prenumerationsversion av chatbot-tjänsten som inkluderar funktioner som förbättrad säkerhet. Lightcap förutspår att 2024 kommer att vara ´AI:s adoptionsår i företaget´.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 6 april

Google förbereder sig för att införa Gemini AI i Gmail

Google har länge arbetat med sin AI chattel Gemini AI, trots många kontroverser kring den. Nu förbereder Google sig för att stödja Gemini AI i Gmail. Det hävdas i många rapporter att Googles Gmail kommer att ge förslag på svar på alla mejl med hjälp av Gemini AI. Det kommer att starta med Gmails Android-appar. Denna funktion kommer att spara tid för människor och de kommer att kunna svara på alla e-postmeddelanden på kortare tid. Uppdateringen av den nya funktionen kommer att släppas för alla snart.

Direktlänk Dela Sangri Today fördjupade 6 april

Ny funktion ´Sammanfatta detta mejl´ testas i Gmail-appen

Google Gemini och Microsoft Copilot har konkurrerat om att vara människors främsta AI-assistent för produktivitet. Nu verkar det som att vi får en ny funktion i Gmail-appen, som drivs av Gemini: en knapp ´Sammanfatta detta mejl´. Denna mejlsammanfattare har faktiskt funnits i webbläsarversionen för användare i Google Workspace Labs. Nu har kodgrävaren @AssembleDebug upptäckt att Google har rullat ut denna funktion i Gmail v2024.03.31.621006929 på Android, vilket tyder på att den testar denna funktion för några användare nu.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 5 april

Google Gemini kan komma till Gmail på Android

Google Gemini har börjat integreras i Gmail för webben och andra Google Workspace-applikationer. Nu finns tecken på att Google Geminis e-postsummeringsfunktion kan komma till Gmail på Android. I Gmail för webb kan vissa användare uppleva Google Workspace Labs integration, som drar in Geminis AI-funktionalitet i e-postwebbplatsen. En av sätten Gemini kan fungera på är med e-postsummeringsfunktionen, som skapar en sammanfattning av e-posttrådar och innehåll, vilket kan vara mycket användbart. Funktionen är dock fortfarande under tidig utveckling.

Direktlänk Dela 9to5Google fördjupade 5 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Integrationen av Duet AI (nu känd som Gemini) i Google Workspace markerar en omvandlande förändring i hur yrkesverksamma samarbetar, kommunicerar och skapar inom en digital miljö. Gemini för Google Workspace representerar en betydande utveckling i Googles produktivitetsverktyg, genom att integrera generativ AI i alla Workspace-applikationer. Genom att införa nya planer och en fristående chattupplevelse erbjuder Gemini företagsklassigt dataskydd, vilket garanterar att interaktioner förblir privata och säkra. Gemini för Google Workspace kommer att omdefiniera gränserna för samarbete och produktivitet.

Tech Edt fördjupade 5 april

Utforska potentialen för avkastning av investeringar i generativ AI

Generativ AI är en omvandlande teknologi med potential att revolutionera olika branscher genom att skapa nytt innehåll som bilder, videor och text. Dess ekonomiska potential är fortfarande ett ämne för debatt, med teknikjättar och företag med omfattande FoU-budgetar som potentiellt hittar omedelbart värde. Generativ AI står inför inneboende utmaningar, inklusive data begränsningar, fördomar och behovet av mänsklig tillsyn, vilket kan påverka effektiviteten och tillförlitligheten av generativa AI-applikationer. Trots dessa utmaningar erbjuder vissa generativa AI-applikationer snabba vinster, som produktivitetsassistenter som Microsoft 365 Copilot och Google Workspace.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 4 april

Googles AI-verktyg drivs nu av ´Gemini´-modeller och erbjuds till ett lägre pris

Google meddelade på onsdagen att företagets artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´-AI-modeller och vara tillgängliga till ett lägre pris för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabet-enheten introducerade i augusti förra året ´Duet AI in Workspace´, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, utkasta e-post i Gmail och generera anpassade visuella i Google Slides, bland annat, till ett månadspris på 30 dollar per användare för företag. ´Duet AI in Workspace´ byter namn till ´Gemini för Google Workspace´ och kommer nu att finnas tillgänglig för 20 och 30 dollar per användare per månad, beroende på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till privatpersoner för ett månadspris på 20 dollar per användare, och till företag från 25 dollar per användare per månad. Google meddelade på onsdagen att enskilda användare nu kan få tillgång till Gemini i sina personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium, en tjänst som erbjuder extra lagring och funktioner i Gmail, Drive och Photos. Google Workspace-användare kommer också att få en fristående chatupplevelse ´Chat with Gemini´ och konversationer i detta verktyg kommer inte att användas för reklamändamål.

Direktlänk Dela SaltWire Network fördjupade 4 april

Google integrerar Gemini AI i Google Messages, utökar AI-kommunikation

Google har nyligen integrerat chatboten Gemini AI i Google Messages-appen, vilket markerar ett stort steg mot att göra AI-assisterad kommunikation mer tillgänglig. För att använda Gemini inom Google Messages måste användarna vara en del av Google Messages beta-program. Funktionen blir gradvis tillgänglig och kräver att användaren har Rich Communication Services (RCS) aktiverat på enheten, använder ett personligt Google-konto och är minst 18 år gammal. Enhetens språk måste vara inställt på engelska, förutom i Kanada där franska också stöds. Kompatibla enheter inkluderar Google Pixel 6 eller nyare, Google Pixel Fold, Samsung Galaxy S22 eller nyare och Samsung Galaxy Z Flip eller Z Fold-serien. Användare kan begära hjälp med att utforma meddelanden, planera menyer med kostrestriktioner eller generera konversationsstartare för sociala evenemang.

Direktlänk Dela PC-Tablet fördjupade 2 april

Google erbjuder lägre prissatta AI-verktyg för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI

Google meddelade onsdagen den 21 februari att vissa av dess artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och erbjudas till en lägre prissatt plan i konkurrens med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabet-enheten introducerade förra året ´Duet AI in Workspace´, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, utforma e-post i Gmail och generera anpassade visualiseringar i Google Slides, bland andra funktioner, till ett månadspris på 30 dollar per användare för företag. ´Duet AI in Workspace´ byter namn till ´Gemini för Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för 20 och 30 dollar per användare per månad, beroende på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till enskilda användare för ett månadspris på 20 dollar per användare, och till företag från 25 dollar per användare per månad. Företag strävar efter att lansera tjänster baserade på generativ AI, som allmänt ses som en banbrytande teknik som lockar miljarder dollar i investeringar och intresse från kunder för dess förmåga att automatisera uppgifter och producera mänsklika svar. Google meddelade på onsdagen att enskilda användare nu kan få tillgång till Gemini i deras personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium, en tjänst som erbjuder extra lagring och funktioner i Gmail, Drive och Photos. Google Workspace-användare kommer också att få en fristående chattupplevelse ´Chat with Gemini´ och konversationer i detta verktyg kommer inte att användas för reklamändamål.

Direktlänk Dela The Business Times Singapore fördjupade 2 april

Google Gemini kan sammanfatta YouTube-videor

Google Gemini, företagets rival till AI-drivna chatbots som ChatGPT, kanske inte är den bästa eller mest exakta stora språkmodellen, men den har några ganska användbara tricks tack vare integration med andra tjänster som YouTube, Google Workspace, Google Maps och andra. Google Gemini´s YouTube-tillägg kan hjälpa dig att snabbt sammanfatta, analysera och ställa frågor om videon utan att behöva titta på den. Detta kanske inte är användbart för alla, men det kan vara praktiskt för de långa videor du alltid har velat titta på men inte haft tid till.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 2 april

Google lanserar AI för att hjälpa användare att skriva e-postmeddelanden

Google har lanserat sin AI LLM som kan hjälpa användare att skriva e-postmeddelanden. Denna funktion är tillgänglig för dem som har arbetskonton genom Gemini Enterprise och Gemini Business-tillägg, samt för användare på personliga konton via Google One AI Premium. Funktionen är också tillgänglig genom Google Workspace Labs, vårt tidiga tillgångs testprogram. I Gmail kan AI användas för att utforma meddelanden baserat på användares uppmaningar. Berättigade användare kommer att se en ´Hjälp mig att skriva´-knapp i Gmail, som kan användas för att skriva ett nytt utkast med en fri formuppmaning och sedan förbättra ett utkast.

Direktlänk Dela The Times of India fördjupade 30 mars

Googles AI-chatbot Gemini nu tillgänglig i Google Messages för utvalda användare

Googles populära AI-verktyg Gemini är nu tillgängligt för utvalda användare i Google Messages beta. En bredare utrullning kommer senare. Användare måste ha RCS aktiverat på sin enhet, ett personligt Google-konto (man kan inte använda Gemini i Google Messages med ett Google-konto hanterat av Family Link eller med ett Google Workspace-konto), och man måste vara 18 år eller äldre. Användare måste också ha enhetens språk inställt på engelska. Franska är endast tillgängligt för användare i Kanada för tillfället. Användare behöver också ha en av följande enheter: Pixel 6 eller senare, Pixel Fold, Samsung Galaxy S22 eller senare, Samsung Galaxy Z Flip eller Z Fold.

Direktlänk Dela Gotta Be Mobile fördjupade 28 mars

Google sänker priserna för sina AI-verktyg för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI

Google meddelade på onsdagen att vissa av företagets AI-verktyg kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och erbjudas till ett lägre pris för att kunna konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. ´Duet AI i Workspace´, som introducerades av Alphabet-enheten i augusti förra året, omdöps nu till ´Gemini for Google Workspace´ och kommer att erbjudas för $20 och $30 per användare per månad, beroende på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till individer för en månadspris på $20 per användare och till företag från $25 per användare per månad.

Direktlänk Dela Network18 Media & Investments fördjupade 28 mars

Google återlanserar ´Duet AI in Workspace´ som ´Gemini for Google Workspace´

Google meddelade den 21 februari att vissa av dess artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och erbjudas till en lägre prissättning för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. ´Duet AI in Workspace´, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, skapa e-post i Gmail och generera anpassade bilder i Google Slides, kommer nu att återlanseras som ´Gemini for Google Workspace´. Den kommer att vara tillgänglig för $20 och $30 per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. Individuella användare kan nu få tillgång till Gemini i sina personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium.

Direktlänk Dela Rappler fördjupade 26 mars

Google erbjuder lägre prisplan för AI-verktyg för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI

Google meddelade på onsdagen att vissa av dess AI-verktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och kommer att finnas tillgängliga till en lägre prisplan i ett försök att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabet-enheten introducerade förra året ´Duet AI i Workspace´, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, utforma e-postmeddelanden i Gmail och generera anpassade bilder i Google Slides, bland andra funktioner, till ett månadspris på $30 per användare för företag. ´Duet AI i Workspace´ byter namn till ´Gemini för Google Workspace´ och kommer nu att finnas tillgänglig för $20 och $30 per användare per månad, beroende på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 24 mars

Jämförelse mellan AI-chattbotarna ChatGPT 4 och Google Gemini

Inom AI-drivna chattbotar står två jättar i framkant: ChatGPT 4 och Google Gemini. Båda har framstående språkmodeller och mångfacetterade funktioner. OpenAI´s ChatGPT 4 erbjuder användarna tillgång till progressiva språkmodeller och funktioner, men har begränsade extratjänster och potentiella integritetsproblem. Google Gemini, å andra sidan, utnyttjar sofistikerade språkmodeller och sömlös integration med Google Workspace-program, men har begränsade grafiska funktioner.

Direktlänk Dela Tech Gate fördjupade 23 mars

ChatGPT 4 mot Google Gemini: En jämförelse av AI-chattbotar

Två giganter står i framkant av AI-drivna chattbotar: ChatGPT 4 och Google Gemini. Båda har avancerade språkmodeller och multifunktioner, men varje plattform har sina egna styrkor och svagheter. ChatGPT 4, av OpenAI, erbjuder användare tillgång till innovativa språkmodeller och funktioner, med en rad applikationer från innehållsgenerering till kodgenerering. Den har dock begränsade extrafunktioner och kan väcka integritetsfrågor. Google Gemini integreras sömlöst med Google Workspace-appar och har stöd för ljud-, video- och textinmatning, men har begränsad bildgenerering.

Direktlänk Dela Moguldom fördjupade 23 mars

Risk för skugg-AI i företag kräver strategi

Integrering av AI i konsument- och företagsapplikationer ökar risken för skugg-AI, det vill säga osanktionerad användning av generativa AI-verktyg utan IT-avdelningens kännedom eller styrning. AI kan komma in i företag genom både officiella och inofficiella kanaler. Till exempel kan ett team godkänna att Microsoft 365 förstärks med Copilot eller Google Workspace med Gemini. En organisationell AI-strategi omfattar implementering, datastyrning, säkerhet och användaracceptans, med målet att maximera företagets AI-investering. En ideal AI-strategi ska skära igenom hypen, tala i affärstermer och lägga fram en mognadsram för att detaljera AI:s inverkan på företagsverksamheten och produkterna.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 22 mars

En majoritet av företagsledare som implementerar eller planerar att lansera generativa AI-verktyg förväntar sig eller har uppnått fördelar med sina beslut, enligt Gartners undersökning. Genomsnittligt rapporterar de en intäktsökning på 15,8%, kostnadsbesparingar på 15,2% och produktivitetsförbättringar på 22,6%. Enligt PWC har 73% av de amerikanska företagen redan implementerat AI i någon del av sin verksamhet, främst generativ AI. Utgifterna förväntas uppgå till 151,1 miljarder dollar år 2027, vilket motsvarar en årlig tillväxttakt på 85,9% under perioden 2023-27.

Computersweden.se fördjupade 22 mars

Google introducerar Duet AI för Google Slides för att förbättra användarupplevelsen

Med ankomsten av AI har vardagliga uppgifter som att skriva, redigera bilder och söka bilder blivit mycket enklare. Företag som Google har kombinerat användbarheten av sina verktyg med kraften i generativ AI för att förbättra användarupplevelsen. Ett exempel på detta samarbete är Duet AI i Google Slides. Efter att ha lanserat Bard AI-verktyget har Google introducerat Duet AI för Google Slides för att göra presentationer mer attraktiva. Duet AI är en del av Google Workspace Labs som tillkännagavs på Google I/O 2023. Duet AI erbjuder ett set verktyg för varje Google Workspace-applikation, som Google Docs, Slides, Sheets, Gmail och mer. Dessa verktyg har konsekvent implementerats för användare som registrerat sig på Google Workspace Labs. Målet var att hjälpa användarna att skriva, organisera, visualisera och påskynda deras arbetsflöden med generativa AI-funktioner. I fallet med Google Slides hjälper Duet AI till att generera originalbilder av högsta kvalitet med textanvisningar som lägger till mer visuell dragningskraft i dina presentationer.

Direktlänk Dela Es.moyens.net fördjupade 22 mars

Google konkurrerar med Microsoft-stödda OpenAI med lägre priser på AI-verktyg

Google meddelade att några av dess AI-verktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och kommer att finnas tillgängliga till ett lägre pris för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabet-enheten introducerade ´Duet AI i Workspace´ förra året, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, utkast till e-post i Gmail och generera anpassade visuella i Google Slides, bland annat, till ett månadspris på 30 dollar per användare för företag. ´Duet AI i Workspace´ byter namn till ´Gemini för Google Workspace´ och kommer nu att finnas tillgänglig för 20 och 30 dollar per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, ovanpå en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till individer för ett månadspris på 20 dollar per användare, och till företag från ett månadspris på 25 dollar per användare.

Direktlänk Dela News Talk WTAQ fördjupade 22 mars

Google Workspace-kunder kan generera bilder i Google Slides och Google Meet med Gemini-tillägget

Om du har en betald prenumeration på Gemini (tidigare Duet AI) kan du generera bilder i Google Slides och Google Meet i en webbläsare. Funktionen är tillgänglig för Google Workspace-kunder med Gemini-tillägget och individuella Gemini-prenumeranter. Genom att skriva text för att beskriva din önskade bild kan du skapa anpassade bilder snabbare och enklare än att rita dem själv eller välja från lagerfoton. Du kan granska de genererade bilderna och om du inte är nöjd med någon av dem kan du välja Visa mer för att försöka igen.

Direktlänk Dela TechRepublic fördjupade 22 mars

Google introducerar Gemini Advanced för att förbättra produktiviteten

Google har introducerat Google Gemini Advanced, ett AI-verktyg inbyggt i alla Google Workspaces. Gemini Advanced, ursprungligen känd som Bard, är utformad för att revolutionera interaktionen med applikationer som Docs, Sheets och Drive. Verktyget förstår och förutser användarens behov, vilket ökar effektiviteten och kreativiteten. Det kan integreras sömlöst i olika Google-tjänster och fungerar som en katalysator för innovation i Google Workspace. Gemini Advanced kan även förbättra kommunikationen i Gmail, skapa engagerande presentationer i Google Slides och erbjuda omformuleringar i Google Docs.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 21 mars

Googles AI-chatbot Gemini nu tillgänglig för alla

Googles AI-chatbot Gemini, tidigare känd som Google Bard, är nu tillgänglig för alla användare och kan nås från en mängd olika enheter, inklusive Android-smartphones, iPhones och bärbara datorer/PC. Gemini erbjuder en konversationsstil likt ChatGPT och kan svara på de flesta frågor samt tillhandahålla och bearbeta information. Användare kan börja en ny chatt med Gemini, reagera på dess svar och även skicka frågor eller uppmaningar via röst med hjälp av mikrofonalternativet. Gemini är dock inte tillgänglig för studenter under 18 år.

Direktlänk Dela 91mobiles fördjupade 15 mars

Google sänker priserna på sina AI-verktyg för att konkurrera med OpenAI

Google meddelade på onsdagen att vissa av deras artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och kommer att vara tillgängliga till ett lägre pris. Detta är ett försök att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabets enhet introducerade ´Duet AI in Workspace´ förra året, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, skriva utkast till e-post i Gmail och generera anpassade bilder i Google Slides. ´Duet AI in Workspace´ byter namn till ´Gemini for Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för 20 och 30 dollar per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till individer för en månadspris på 20 dollar per användare och till företag från 25 dollar per användare per månad.

Direktlänk Dela Yahoo Finance Canada fördjupade 14 mars

Säkerhetsproblem i AI-chattbotar från OpenAI och Google upptäckta

Antalet generativa AI-chattbotar och deras antagande av företag har exploderat sedan OpenAI lanserade ChatGPT. Men så har också oro från cybersäkerhetsexperter som är bekymrade över hotgruppens användning av den framväxande tekniken och säkerheten hos de stora språkmodellerna (LLM) själva. Forskare från två cybersäkerhetsföretag har separat hittat sårbarheter i ChatGPT och Gemini, Googles generativa AI-chattbot. Salt Security avslöjade säkerhetsbrister inom ChatGPT-plugins som kunde ha låtit dåliga aktörer få tillgång till konton och känslig data på tredjepartssajter. Efter att ha meddelats om sårbarheterna åtgärdade OpenAI och tredjepartsleverantörer problemen.

Direktlänk Dela Security Boulevard fördjupade 14 mars

Google Gemini: En guide till Googles senaste AI-verktyg

Google Gemini är ett nyligen utvecklat AI-verktyg utformat för att öka produktiviteten och effektiviteten för både individer och organisationer. Gemini är utrustad med avancerade AI-funktioner för att förenkla en mängd olika uppgifter och förbättra effektiviteten överlag. Verktyget kan förändra hur dagliga uppgifter hanteras, vilket gör det enklare att hantera allt från e-postorganisation till onlineforskning med oöverträffad hastighet och noggrannhet. Företag som använder Google Workspace hittar i Gemini en kraftfull allierad som kan optimera driften, underlätta samarbete och i slutändan driva tillväxt genom att göra det enklare att utnyttja hela potentialen i Googles professionella verktyg.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 14 mars

Google introducerar Gemini AI-modeller till företagsverktyg

Google har meddelat att företagets artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och vara tillgängliga till ett lägre pris för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabet introducerade ´Duet AI in Workspace´ förra året, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, utkasta e-post i Gmail och generera anpassade visuella bilder i Google Slides, bland annat, till ett månadspris på 30 dollar per användare för företag. ´Duet AI in Workspace´ byter namn till ´Gemini for Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för 20 och 30 dollar per användare per månad, beroende på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till individer för ett månadspris på 20 dollar per användare och till företag från ett månadspris på 25 dollar per användare.

Direktlänk Dela Dunya News fördjupade 10 mars

Google erbjuder lägre prisplan för AI-verktyg för att konkurrera med Microsoft

Google meddelade på onsdagen att vissa av dess artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och vara tillgängliga till ett lägre pris för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. ´Duet AI in Workspace´ omdöps till ´Gemini for Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för $20 och $30 per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till individer för ett månadspris på $20 per användare och till företag från $25 per användare och månad.

Direktlänk Dela Vishwakarma International fördjupade 9 mars

Google erbjuder Gemini för Google Workspace för att öka produktiviteten

Google hävdar att Gemini för Google Workspace kan öka produktiviteten genom att erbjuda generativ AI (GenAI) för att hjälpa team inom försäljning, ekonomi, HR, marknadsföring och andra roller som involverar innehållsskapande och samarbete. Gemini kräver inte att användarna förvärvar några nya eller komplexa tekniska färdigheter. Företaget anordnar en TechByte-webinar den 13 mars kl. 10.30 GMT för att förklara hur Gemini för Google Workspace kan öka produktiviteten. Webinaret sponsras av Google Cloud.

Direktlänk Dela The Register fördjupade 8 mars

Google sänker priset på AI-verktyg för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI

Google meddelade på onsdagen att vissa av dess artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och vara tillgängliga till ett lägre pris för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabet-enheten introducerade ´Duet AI in Workspace´ förra året, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, utkast till e-post i Gmail och generera anpassade visuella i Google Slides, bland andra funktioner, till ett månadspris på 30 dollar per användare för företag. ´Duet AI in Workspace´ omdöps nu till ´Gemini for Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för 20 och 30 dollar per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. Google sa på onsdagen att enskilda användare nu kan få tillgång till Gemini i sina personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium.

Direktlänk Dela Yahoo News Singapore fördjupade 8 mars

Google erbjuder lägre priser på AI-verktyg för att konkurrera med Microsoft

Google meddelade på onsdag att företagets ´Gemini´ AI-modeller kommer att driva några av dess artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag, tillgängliga till en lägre prissättning i ett försök att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. ´Duet AI in Workspace´, som introducerades i augusti förra året och erbjuder AI-assistenter för att skriva i Google Docs, utforma e-post i Gmail och skapa anpassade visuella element i Google Slides, kommer att byta namn till ´Gemini for Google Workspace´ och kommer att vara tillgängligt för $20 och $30 per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. Google meddelade också att enskilda användare nu kan få tillgång till Gemini i sina personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium.

Direktlänk Dela Yahoo Finance Canada fördjupade 8 mars

Google omdöper Duet AI till Gemini och sänker priset för att konkurrera med Microsofts OpenAI

Google meddelade på onsdagen att företagets artificiella intelligensverktyg nu kommer att drivs av företagets ´Gemini´ AI-modeller och erbjudas till ett lägre pris för att kunna konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Duet AI i Workspace omdöps till ´Gemini för Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för $20 och $30 per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. Individuella användare kan nu få tillgång till Gemini i sina personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium.

Direktlänk Dela The Print fördjupade 6 mars

Google introducerar Duet AI för Google Slides för att förbättra presentationer

Google har introducerat Duet AI för Google Slides, ett verktyg som syftar till att förbättra användarupplevelsen genom att generera högkvalitativa originalbilder med textuella uppmaningar för att göra presentationer mer visuellt tilltalande. Duet AI är en del av Google Workspace Labs, som annonserades på Google I/O 2023, och erbjuder en uppsättning verktyg för alla Google Workspace-appar som Google Docs, Slides, Sheets, Gmail och mer. Verktygen har gradvis rullats ut till användare som anmält sig till Google Workspace Labs. Duet AI låter användare generera bilder baserade på deras uppmaningar i Google Slides för att eliminera den arbetskrävande och tidskrävande processen att leta efter perfekta bilder att lägga till i presentationer.

Direktlänk Dela Guiding Tech fördjupade 6 mars

Google introducerar Duet AI för Google Workspace

Google har nyligen introducerat Duet AI för Google Workspace, inklusive Google Docs, Google Slides och Google Sheets. Duet AI kombinerar även verktyg för Google Drive och Gmail. Duet AI är en del av Google Workspace Labs som hjälper användare att prova nya AI-assisterade funktioner i Google Workspace-produkter. Duet AI kan användas för att skapa tabeller, sammanfatta kalkylblad och skapa formler i Google Sheets. Dessutom kan Duet AI användas för att sammanfatta filer på Google Drive och e-post i Gmail.

Direktlänk Dela Guiding Tech fördjupade 6 mars

Googles AI-verktyg drivs nu av ´Gemini´ AI-modeller för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI

Google meddelade på onsdagen att några av dess artificiella intelligensverktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och erbjudas till en lägre prissatt plan i ett försök att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabet-enheten introducerade förra året ´Duet AI in Workspace´, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, utforma e-post i Gmail och generera anpassade visuella bilder i Google Slides, bland andra funktioner, till ett månadspris på $30 per användare för företag. ´Duet AI in Workspace´ byter nu namn till ´Gemini för Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för $20 och $30 per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. Google sa på onsdagen att enskilda användare nu kan få tillgång till Gemini i sina personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar via en prenumeration på Google One AI Premium, en tjänst som erbjuder extra lagring och funktioner i Gmail, Drive och Photos. Google Workspace-användare kommer också att få en fristående chattupplevelse ´Chat with Gemini´ och konversationer i detta verktyg kommer inte att användas för reklamändamål.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 5 mars

UiPath och Google Cloud utökar sitt partnerskap för att förbättra AI-driven företagsautomation

UiPath, ett ledande företag inom företagsautomation och AI-programvara, och Google Cloud meddelade idag att de utvidgar sitt partnerskap för att förbättra kundernas förmåga att omvandla sina företag med AI-driven automation. UiPath, en Premier Level-partner till Google Cloud, är nu tillgängligt på Google Cloud Marketplace, vilket gör det lättare för Google Cloud-kunder att köpa UiPath Business Automation Platform och pålitligt distribuera och skala sina automationsinitiativ på Google Cloud-infrastruktur. UiPath utökar sitt partnerskap med Google Cloud för att hjälpa kunder att underlätta sin AI-drivna automationsresa samtidigt som de integreras med Google Clouds Vertex AI och Google Workspace företagssamarbetslösningar.

Direktlänk Dela Data Storage Asean fördjupade 4 mars

Google erbjuder lägre priser på AI-verktyg för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI

Google meddelade på onsdagen att vissa av dess artificiella intelligensverktyg som det erbjuder till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och kommer att vara tillgängliga till ett lägre prisplan när det konkurrerar med Microsoft-stödda OpenAI. Alphabet-enheten introducerade ´Duet AI in Workspace´ förra året, en uppsättning AI-assistenter som kunde skriva i Google Docs, utkast till e-post i Gmail och generera anpassade visuella i Google Slides, bland andra funktioner, till ett månatligt pris av $30 per användare för företag. ´Duet AI in Workspace´ byter namn till ´Gemini för Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för $20 och $30 per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, ovanpå en prenumeration på Google Workspace. Google meddelade på onsdagen att enskilda användare nu kan få tillgång till Gemini i deras personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium.

Direktlänk Dela WMBD Radio fördjupade 4 mars

Google´s Gemini: En kraftfull chatbot med många funktioner

Google´s Gemini är en kraftfull chatbot med förmågor som överstiger Google Assistant. Tack vare framsteg inom generativ AI kan Gemini svara på alla typer av frågor. Gemini kan användas som en avancerad översättare, överträffar ofta Google Translate tack vare sin förmåga att förstå nyanser och sammanhang. Dessutom kan Gemini generera AI-drivna bilder, planera resor genom att interagera med olika Google-tjänster, sammanfatta långa YouTube-videor, tolka bilder och till och med hjälpa till med kodning. Gemini har även möjlighet att köra Python-kod direkt inom sitt gränssnitt.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 3 mars

Google använder Gemini AI-modeller för att konkurrera med Microsofts OpenAI

Företag satsar på att lansera tjänster baserade på generativ AI, en teknik som lockar miljarder dollar i investeringar. Google meddelade på onsdagen att några av dess AI-verktyg för företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och erbjudas till ett lägre pris för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. ´Duet AI in Workspace´ omdöps till ´Gemini for Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för 20 och 30 dollar per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till privatpersoner för ett månadspris på 20 dollar per användare och till företag från 25 dollar per användare. Google meddelade att enskilda användare nu kan få tillgång till Gemini i sina personliga Gmail-, Docs-, Slides-, Sheets- och Meet-appar via en prenumeration på Google One AI Premium.

Direktlänk Dela Minutehack fördjupade 2 mars

Jämförelse av AI-applikationerna Gemini och ChatGPT

Gemini och ChatGPT är två ledande generativa AI-applikationer. Gemini är bäst för en överkomlig alternativ till ChatGPT som genererar högkvalitativt informativt och konversationellt innehåll för både företag och fritidsanvändare. Jämfört med ChatGPT erbjuder Gemini mer transparent och ansvarsfull AI, ansluter direkt till internet och andra Google-resurser i alla planer och ger ett mer effektivt system för att hantera innehållskvalitet. ChatGPT är bäst för ett etablerat innehållsgenererings- och AI-chattbot-verktyg som erbjuder en rad användbara funktioner för både avslappnade och professionella användare. Jämfört med Gemini är ChatGPT för närvarande inbäddad i fler tredjepartsföretagsapplikationer, är lättare att använda över flera kanaler och erbjuder en rad mer etablerade generativa AI multimodala innehållsproduktionsfunktioner.

Direktlänk Dela Tech Gate fördjupade 1 mars

UiPath nu tillgängligt på Google Cloud Marketplace och integrerar med Google Vertex AI

UiPath, ett ledande företag inom företagsautomation och AI-programvara, har utvidgat sitt partnerskap med Google Cloud för att utöka kundernas förmåga att omvandla sina företag med AI-driven automation. UiPath är nu tillgängligt på Google Cloud Marketplace, vilket gör det enklare för Google Cloud-kunder att köpa UiPaths företagsautomationsplattform och pålitligt implementera och skala upp sina automationsinitiativ på Google Clouds infrastruktur. Genom att integrera med Google Clouds Vertex AI och Google Workspace kan UiPaths kunder effektivt integrera AI direkt i affärsprocesser.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 29 februari

Google sänker priset på sina AI-verktyg för att tävla med Microsoft-bakade OpenAI

Google meddelade på onsdagen (21 februari) att vissa av dess AI-verktyg som erbjuds till företag kommer att drivas av företagets ´Gemini´ AI-modeller och kommer att finnas tillgängliga till en lägre kostnadsplan. Detta är i ett försök att konkurrera med Microsoft-bakade OpenAI. ´Duet AI in Workspace´ omdöps till ´Gemini for Google Workspace´ och kommer nu att vara tillgängligt för 20 och 30 dollar per användare per månad, beroende på tillgängliga funktioner, utöver en prenumeration på Google Workspace. OpenAI säljer en svit som inkluderar AI-modellen GPT-4 och bildgenereringsverktyget DALL·E till individer för 20 dollar per användare per månad, och till företag från 25 dollar per användare per månad.

Direktlänk Dela AsiaOne Online fördjupade 28 februari

Google´s AI-verktyg för företag kommer att drivas av ´Gemini´ AI-modeller

Google meddelade på onsdagen att vissa av dess AI-verktyg för företag kommer att drivas av företagets AI-modeller ´Gemini´ och kommer att säljas i ett billigare plan för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI. Förra året introducerade Alphabet-enheten Duet AI i Workspace för 30 dollar i månaden, vilket låter dig skriva i Google Docs, designa e-post i Gmail och skapa anpassade bilder i Google Slides. Duet AI i Workspace byter namn till Gemini för Google Workspace och kommer nu att prissättas mellan 20 och 30 dollar per användare per månad baserat på tillgängliga funktioner utanför en Google Workspace-prenumeration. Företag vill utveckla tjänster baserade på generativ AI, som ses som en banbrytande teknologi som har lockat miljarder dollar av kundinvesteringar och intresse för dess förmåga att automatisera uppgifter och producera mänsklika svar. Microsoft har tagit en tidig ledning genom att investera i ChatGPT-utvecklaren OpenAI, snabbt implementera genAI-funktioner över sitt breda sortiment av produkter, inklusive företagsproduktivitetsprogramvara och molnet.

Direktlänk Dela Proiqra fördjupade 28 februari

Google planerar att lansera förbättrade företagstjänster för Google Workspace

Alphabet Inc., under Google-flaggan, planerar att lansera förbättrade företags- och företagstjänster för Google Workspace. Detta steg syftar till att främja tillväxten i företagets AI-tjänsteintäkter och strategiskt positionera Google i tävlingen mot konkurrenter som Microsoft. Googles utvecklande strategi omfamnar potentialen som dess AI-verktyg har, särskilt möjligheten att omvandla vanliga applikationer som Docs och Gmail med AI-integration, särskilt Duet AI. Google utvecklar också öppna AI-modeller, Gemma-familjen, speciellt designade för utvecklare och forskare.

Direktlänk Dela Newsreports.com fördjupade 27 februari

Google Messages introducerar Gemini, en AI-driven chatbot

Google Messages introducerar Gemini, en chatbot som hjälper användare att utforma meddelanden, brainstorma idéer, planera evenemang eller bara ha en rolig konversation. Gemini kommer att dyka upp som en ny konversation i Google Messages och drivs av Gemini 1.0 Pro. Den kan skapa bilder utifrån givna prompts och ger tillgång till Google Workspace, Maps, Flights, Hotels och YouTube. Röstmeddelanden är dock inaktiverade i dessa chattar. Gemini är en direkt 1:1-konversation mellan användaren och AI/LLM och läser inte någon annan konversation på enheten. Gemini rullas ut i öppen beta denna vecka för en liten procentandel av användarna.

Direktlänk Dela 9to5Google fördjupade 26 februari

Perplexity AI och Google Gemini Advanced: Vilken sökmotor är bäst för dina behov?

Perplexity AI och Google Gemini Advanced är två framstående alternativ inom sökteknologi. Google Gemini Advanced, den senaste innovationen från Google, syftar till att förändra hur vi upptäcker information på webben. Perplexity AI är en konkurrent som också erbjuder en rad avancerade funktioner. Valet mellan dem beror på flera faktorer, inklusive hur de integreras med verktyg du redan använder, deras användargränssnitt och de extra funktioner de erbjuder. Google Gemini Advanced kan vara det mer attraktiva alternativet för de som är djupt integrerade i Googles ekosystem, eftersom det är utformat för att fungera sömlöst med Google Workspace.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 25 februari

Google har döpt om Bard till Gemini, en AI-chatbot som kan skapa grafik. Verktyget har avancerat betydligt sedan sin första introduktion. Bard ansågs otillräcklig vid många tillfällen, men Google har förbättrat Bard betydligt och döpt om den till Gemini till ära av Gemini Pro, det stora språkmodellen (LLM) som driver den. Gemini kan nu producera grafik, ha produktiva diskussioner i paritet med ChatGPT och integrera sömlöst med Google Workspace. Google hävdar att Gemini är dess största, kraftfullaste och mest anpassningsbara AI-modell hittills. Gemini överträffar topp AI-modeller i 30 av de 32 benchmarktester som mäter språk, matematik, resonemang och andra metriker.

Android Authority fördjupade 23 februari

Jämförelse mellan sökteknologierna Perplexity AI och Google Gemini Advanced

Två framstående alternativ inom sökteknologi är Perplexity AI och Google Gemini Advanced. Dessa plattformar ligger i framkant av utvecklingen av sökmotorer och erbjuder unika funktioner designade för att tolka och producera språk på ett mänskligt liknande sätt. Google Gemini Advanced är den senaste innovationen från sökmotorjätten och syftar till att förändra hur vi upptäcker information på webben. Perplexity AI är en konkurrent som också erbjuder avancerade funktioner. Valet mellan dem beror på flera faktorer, inklusive hur de integrerar med verktyg du kanske redan använder, deras användargränssnitt och de extra funktioner de erbjuder.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 22 februari

Google gör sin Gemini AI-plattform tillgänglig för företag i alla storlekar

Google har avslöjat planer på att göra sin Gemini AI-plattform tillgänglig för företag av alla storlekar i sin strävan att föra ut artificiell intelligens till arbetare överallt. Företaget har officiellt bytt namn på sin Duet AI för Google Workspace-erbjudande till Gemini för Google Workspace, vilket kommer att vara tillgängligt för företag i två nya prenumerationsplaner - ´Gemini Business´ och ´Gemini Enterprise´. Detta innebär att kunder som använder kontorsprogram som Google Docs, Sheets, Slides och Meet nu kommer att kunna njuta av och använda Gemini AI-verktyg för alla sina vardagliga arbetsuppgifter. ´Gemini Enterprise´, som ersätter den befintliga Duet AI för Workspace Enterprise-planen, kostar $30 per användare per månad med ett årligt åtagande. För mindre företag eller start-ups finns det också en lägre prissatt ´Gemini Business´-plan, som kostar $20 per användare per månad. Företag kommer också att kunna chatta med Gemini via en ny fristående, företagsfokuserad upplevelse. De nya Gemini-planerna är tillgängliga för företag nu, med Google som tillägger att det också arbetar med att föra dem till utbildningskunder inom de närmaste veckorna.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 22 februari

Google uppgraderar AI-verktyg och introducerar Gemini för Google Workspace

Google har uppgraderat de artificiella intelligens (AI) verktygen inom sin Workspace-svit, och har döpt om sin AI-assistent till Gemini för Google Workspace. Användare kan nu nå Gemini i sina personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium. Uppgraderingen kommer att effektivisera uppgifter och öka produktiviteten för företag. Gemini för Google Workspace erbjuder också funktioner som ´Hjälp mig att skriva´, förbättrad smart ifyllning, bildgenerering och i framtiden AI-drivna mötesanteckningar och översättning. Google siktar på att göra AI-driven produktivitet tillgänglig för företag av alla storlekar, särskilt små och medelstora företag. Gemini för Google Workspace kommer i två betalda planer: Gemini Business och Gemini Enterprise. Befintliga Duet AI för Workspace företagskunder uppgraderas automatiskt till Gemini Enterprise.

Direktlänk Dela ITWeb fördjupade 22 februari

Google erbjuder billigare AI-verktyg för att konkurrera med Microsoft-stödda OpenAI

Google meddelade på onsdagen att vissa av de artificiella intelligensverktyg som företaget erbjuder företag kommer att finnas tillgängliga i företagets ´Gemini´ AI-modeller och kommer att erbjudas på ett billigare plan i konkurrens med OpenAI, som stöds av Microsoft. Företaget introducerade i augusti förra året ´Duet AI in Workspace´, en uppsättning AI-assistenter som kan skriva i Google Dokument, utkast till e-post i Gmail och skapa anpassade visuella i Google Slides, bland annat. ´Duet AI in Workspace´ har omdöpts till ´Gemini for Google Workspace´ och är nu tillgängligt för $20 och $30 per användare per månad, baserat på tillgängliga funktioner, plus en prenumeration på Google Workspace. Google meddelade också att enskilda användare nu kan få tillgång till Gemini i sina personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet-appar genom en prenumeration på Google One AI Premium.

Direktlänk Dela PiPaNews fördjupade 22 februari

Google lanserar nya affärsplaner för att förbättra monetiseringen av AI-verktyg

Google lanserar nya affärs- och företagsplaner som integrerar Gemini, dess kraftfulla familj av AI-modeller, i Google Workspace. Detta är ett strategiskt drag för att förbättra monetiseringen av sina AI-verktyg. Genom att integrera Gemini i Google Workspace siktar Google på att erbjuda avancerade AI-möjligheter till företag, vilket potentiellt kan låsa upp nya inkomstkällor och stärka dess position på den konkurrenskraftiga AI-marknaden. Google lanserar även Gemma, en familj av öppen källkods-AI-modeller för utvecklare, vilket presenterar en möjlighet att konkurrera med Metas erbjudanden och locka nya molnanvändare.

Direktlänk Dela Ukraine Business Journal fördjupade 22 februari

Google lanserar Gemini AI för Workspace-verktyg för 20 dollar

Google har lanserat Gemini AI för Workspace-verktyg till ett pris av 20 dollar. I augusti förra året lanserade Alphabet-enheten ´Duet AI in Workspace´, en grupp AI-assistenter som företag kan använda för att skriva, utkasta e-post och generera anpassade bilder via appar som Google Docs, Gmail och Google Slides. ´Duet AI in Workspace´ har nu blivit omdöpt till ´Gemini för Google Workspace´. Gemini Business är ett billigare alternativ designat för att hjälpa både stora och små företag att införliva generativ AI i Workspace. Dessutom kan individuella användare använda Gemini genom att prenumerera på Google One AI Premium.

Direktlänk Dela World Wire fördjupade 22 februari

Google lanserar Gemini AI-modellen över Workspace-applikationer

Google har lanserat Gemini AI-modellen över hela sitt Workspace, inklusive Gmail, Docs, Sheets och Slides. Lanseringen riktar sig till både personliga och företagsanvändare, med olika tillgångsplaner anpassade för varje grupp. Gemini Advanced är en betald prenumeration som ger tillgång till den ultraversion av Gemini-modellen för enskilda användare, medan företagsanvändare kan prenumerera på Google Workspace för att använda Gemini Business. Enterprise-planen, som börjar på $30 per månad med ett åtagande på ett år, erbjuder företagsklassad säkerhet och integritet, vilket garanterar att användardata inte används för att träna Googles modeller. Uppdateringen lovar förbättrade funktioner för att skriva e-post, skapa dokument och generera mallar i Sheets.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 22 februari

Google lanserar affärs- och företagsplaner för Gemini i Google Workspace

Alphabet´s Google lanserar affärs- och företagsplaner för att använda Gemini, dess mest kraftfulla familj av artificiell intelligens (AI) modeller, i Google Workspace. Detta kan hjälpa teknikjätten att bättre monetarisera sina AI-verktyg. Google meddelade även lanseringen av sin Gemma-familj av öppen källkods AI-modeller för utvecklare, vilka kan konkurrera med Metas öppna källkodsmodeller och hjälpa Google att få nya molnanvändare.

Direktlänk Dela Investopedia fördjupade 22 februari

Google lanserar Gemini Business and Enterprise för att öka intäkterna från AI-verktyg

Google introducerar nya affärs- och företagsplaner för att använda Gemini, dess kraftfulla AI-modeller, i Google Workspace, i ett försök att effektivare monetarisera sina AI-verktyg. Lanseringen av Gemini för Google Workspace inkluderar lägre prissatta planer för företag, vilket gör att Google kan konkurrera med rivaler som Microsoft och OpenAI. Google meddelade också lanseringen av sin Gemma-familj av öppen källkods AI-modeller för utvecklare och forskare, vilket kan utmana Metas öppna utvecklingsverktyg och locka nya molnanvändare. Kampanjen erbjuder utvecklare $300 i gratis krediter och forskare möjlighet att ansöka om projektbidrag på upp till $500 000, vilket potentiellt kan leda till en ökning av Googles molnanvändarbas.

Direktlänk Dela BollyInside fördjupade 22 februari

Google lanserar Gemini Business och Enterprise för att öka intäkterna från AI-verktyg

Google lanserar nya affärs- och företagsplaner för att använda Gemini, dess kraftfullaste familj av artificiella intelligens (AI) modeller, i Google Workspace. Detta kan hjälpa techjätten att bättre monetarisera sina AI-verktyg. Google har också tillkännagivit lanseringen av sin Gemma-familj av öppen källkods AI-modeller för utvecklare, vilket kan konkurrera med Metas öppna källkodsmodeller och hjälpa Google att få nya molnanvändare. Googles affärs- och företagsplaner kan hjälpa det att bättre konkurrera med rivaler som Microsoft och OpenAI.

Direktlänk Dela BollyInside fördjupade 22 februari

Google lanserar Gemini för Workspace med ny prissättning

Google har lanserat Gemini för Workspace. Den stora nyheten är prisinformationen, med varje plan som erbjuder ett ´Gemini-tillägg´. Googles gamla AI-for-Business-plan, ´Duet AI for Google Workspace´, är död, även om den aldrig riktigt lanserades. Google Workspace börjar på $6 per användare per månad för ´Starter´-paketet, och AI ´Add-on´, som Google kallar det, är en extra kostnad på $20 per månad per användare. Detta är en massiv prisökning över den normala Workspace-räkningen, men AI-behandling är dyr.

Direktlänk Dela Ars Technica fördjupade 22 februari

Google fortsätter att marknadsföra Gemini, sin AI-chattbot, genom att införa nya verktyg och funktioner. Företaget har nyligen meddelat att Duet AI för Google Workspace kommer att övergå till Gemini för Google Workspace. Dessutom har Google lanserat flera nya verktyg och funktioner som är tillgängliga för Google One AI Premium-prenumeranter. Gemini finns nu tillgängligt på personliga Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet för Google One-prenumeranter som betalar 19,99 dollar i månaden för Google One AI Premium-planen. Gemini rullas ut i över 150 länder och på engelska.

Wccftech fördjupade 22 februari

Google lanserar ny Google One AI Premium-tjänst

Google har genomfört en omprofilering av Bard AI och lanserat den nya Gemini Android-appen och en ny Google One-tjänst för de som vill dra nytta av den nya Gemini Advanced och dess mest kapabla AI-modell, Ultra 1.0. Den nya Google One-tjänsten, passande kallad ´Google One AI Premium´, ger användarna tillgång till 2TB lagring och andra Google One-fördelar. Gemini Ultra 1.0 LLM-modellen har hyllats för att introducera nya framsteg inom AI-världen, som förbättrad processorkapacitet och överlägsen problemlösningsförmåga. Gemini i Google Workspace använder inte dina personliga och/eller företagsdata för att träna eller förbättra sina AI-modeller utan ditt tillstånd.

Direktlänk Dela Tech Gate fördjupade 21 februari

Google utökar Gemini AI-fördelar till Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet

Google slutförde sin omnamngivning av Bard AI tidigare denna månad, tillsammans med lanseringen av den nya Gemini Android-appen och en ny Google One-nivå skapad för de som ville dra nytta av den nya Gemini Advanced och dess mest kapabla AI-modell, Ultra 1.0. Denna nya Google One-nivå, passande namngiven ´Google One AI Premium´, gav även användare tillgång till 2TB lagring, samt andra Google One-fördelar. Nu utökar Google One AI Premium sina Gemini AI-fördelar till Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet. Detta var tidigare känt som Duet AI i Google Workspace-appar, som nu officiellt har bytt namn till ´Gemini´. Gemini´s Ultra 1.0 LLM-modell har hyllats för att introducera nya framsteg inom världen av AI, som förbättrad bearbetningseffektivitet, avancerad förståelse för instruktioner och program samt bättre problemlösningsfärdigheter. Modellen sägs kunna analysera och förklara data, samt skriva högkvalitativ kod i många programmeringsspråk. Allt detta kommer nu att komplettera din upplevelse i Workspace-appar, utan att behöva byta appar eller flikar. Google vill också att du ska veta att, som beskrivet i dess AI-dataintegritetsprinciper, använder Gemini i Google Workspace inte din personliga och/eller affärsinformation för att träna eller förbättra sina AI-modeller utan ditt tillstånd. Detta är viktigt att notera i denna AI-ålder där gränserna för var integritet börjar och slutar ibland kan bli mycket suddiga. Gemini i Gmail, Docs, Slides, Sheets och Meet börjar rullas ut idag för AI Premium-medlemmar i över 150 länder på engelska. Precis som vid lanseringen, njuter AI Premium-prenumeranter också av Gemini Advanced, 2TB lagring som kan användas över alla Google-tjänster (som Google Photos och Drive) och andra Google One-fördelar för $19,99 i månaden, med en introduktion på två månader gratis.

Direktlänk Dela PhoneArena fördjupade 21 februari

Google lanserar nya planer för Gemini för företagskunder

Google lanserar nya planer för företagskunder som använder Gemini. Tidigare i år ersattes Bard av Gemini och AI-tekniken kom också till Google Workspace. Med dagens tillkännagivande ersätter Gemini för Google Workspace Duet AI för Google Workspace. Nu kan användare med Gemini Business-planen, tillsammans med andra funktioner, få tillgång till en fristående upplevelse där de kan chatta med Gemini. Företagets blogginlägg avslöjade att 88% av små och medelstora företag vill använda generativ AI för att optimera dataanalys, kundservice, utformning av e-post och hantering av andra arbetsrelaterade uppgifter. Ett annat alternativ som individer kan få är Gemini Enterprise-planen. Denna ersätter Duet AI för Workspace Enterprise och erbjuder samma tjänster som Gemini Business tillsammans med flera ytterligare. Tekniken kostar $30 varje månad för varje kund som registrerar sig för den årliga prenumerationen. Duet AI-kunder kommer att uppgraderas till Gemini Enterprise-planerna automatiskt.

Direktlänk Dela Neowin fördjupade 21 februari

Google Gemini-appen: Funktioner och användning

Google Gemini-appen är en Android-applikation som samlar information och identifierar områden där Google kan förbättras. Appen är lätt att använda, särskilt om man är bekant med Google Assistant. För att använda Google Gemini krävs det att din telefon har minst 4GB RAM och kör Android 12 eller en nyare version. Dessutom måste din Google-app vara uppdaterad. Gemini-appen är inte tillgänglig med ett Google-konto som hanteras av ett Google Workspace för utbildningskonto för minderåriga eller Family Link. När du väljer att använda Gemini blir det din primära Google-assistent.

Direktlänk Dela Gizchina fördjupade 20 februari

Google planerar att lansera nya prenumerationsplaner för AI-funktioner i Workspace

Google har nyligen bytt namn på sina AI-insatser till Gemini och meddelat att Duet AI kommer att bli Gemini för Workspace. Nu ger en läckt ändringslogg oss en första titt på hur Google kommer att sälja avancerade AI-funktioner till Google Workspace företagskunder. Nya prenumerationsplaner, kallade Gemini Business och Gemini Enterprise, kommer att finnas tillgängliga för att ge Workspace-kunder tillgång till Gemini 1.0 Ultra-modellen och mer. Google planerar att uppdatera sina prenumerationserbjudanden för Google Workspace företagskunder strax efter Gemini-omdöpningen.

Direktlänk Dela Androidcentral.com fördjupade 20 februari

Google lanserar Gemini, ett banbrytande AI-verktyg

Google har officiellt utmanat den generativa artificiella intelligens (AI) marknaden med lanseringen av Gemini, vilket markerar en betydande milstolpe i företagets AI-utvecklingsresa. Gemini är Googles mest avancerade generativa AI-modell, utformad för att överträffa befintliga teknologier inom multimodal språkförståelse. Gemini finns i tre versioner - Ultra, Pro och Nano - och kommer att integreras i en rad Googles produkter, inklusive Android och iOS-appar. Google betonar säkerheten i sina Gemini-produkter och inkluderar åtgärder som vattenmärkning för att mildra missbruk.

Direktlänk Dela PC-Tablet fördjupade 18 februari

Google lanserar ny Gemini-app för Android-användare

Google har bytt namn på sin Bard chatbot till Gemini och lanserat en ny Gemini-app för Android-användare. Appen låter användare chatta med AI-assistenten och göra den till sin standardassistent på telefonen. Det innebär att Gemini kommer att svara på deras frågor när de säger ´Hey Google´ eller långtrycker på hemknappen. Google har också integrerat alla Duet AI-funktioner i Google Workspace under Gemini-varumärket. Dessutom har företaget gjort Gemini Ultra 1.0 - dess mest avancerade och kraftfulla AI-modell - tillgänglig för allmänheten. Efter sin initiala lansering i USA är Googles nästa generations AI-assistent, Gemini, nu tillgänglig i utvalda regioner över Latinamerika, Afrika, Asien och Kanada.

Direktlänk Dela India Today fördjupade 13 februari

Google konsoliderar sina AI-insatser under Gemini-varumärket

Google har officiellt meddelat att företaget konsoliderar sina AI-insatser under varumärket Gemini. Detta innebär bland annat omvandlingen av Google´s chattbot Bard till Gemini, samt introduktionen av en dedikerad Gemini-app för Android-användare. Google Workspace´s Duet AI-funktioner kommer också att införlivas i Gemini-ekosystemet. Dessutom avtäckte Google Gemini Ultra 1.0, toppen av sina stora språkmodellutbud, vilket gör det tillgängligt för allmänheten. Google har introducerat Gemini Advanced med tillgång till Ultra 1.0 genom Google One ´AI Premium´-planen.

Direktlänk Dela Chrome Unboxed fördjupade 10 februari

Google lanserar kraftfulla AI-verktygsserien Gemini

Google har lanserat Gemini, en ny och kraftfull serie AI-verktyg. Gemini är det nya paraplynamnet för alla Googles AI-verktyg, från chattrobotar till röstassistenter och fullskaliga kodningsassistenter. Det ersätter både Google Bard, det tidigare namnet för Googles AI-chattrobot, och Duet AI, namnet för Googles Workspace-orienterade rival till CoPilot Pro och ChatGPT Plus. Som en del av lanseringen har Google släppt en ny gratis Google Gemini-app för Android i USA. För första gången släpper Google också sin mest kraftfulla stora språkmodell (LLM) hittills kallad Gemini Ultra 1.0.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 10 februari

Googles AI-chatbot Gemini: Från bristfällig till lovande

Googles AI-verktyg Bard, som nu har döpts om till Gemini, har genomgått stora förbättringar sedan dess problematiska lansering. Gemini kan nu hålla hjälpsamma konversationer, generera bilder och integreras smidigt med Google Workspace. Gemini är nu en kraftfull AI-chatbot som kan generera text för allt från omslagsbrev och läxor till datorprogram och Excel-formler, svar på frågor och detaljerade översättningar. Liksom ChatGPT använder Gemini AI för att ge mänsklika konversationsrespons när den uppmanas av en användare.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 9 februari

Googles AI-chatbot Bard nu tillgänglig i Kanada och byter namn till Gemini

Google meddelade idag att deras generativa artificiella intelligens (GenAI) chatbot, Bard, nu är tillgänglig för kanadensare, både på engelska och franska. Samtidigt meddelade de att Bard har bytt namn till Gemini. Sissie Hsiao, vice VD och general manager för Gemini och Google Assistant, förklarade namnbytet: ´Vårt uppdrag med Bard har alltid varit att ge dig direkt tillgång till våra AI-modeller, och Gemini representerar vår mest kapabla modellfamilj. För att reflektera detta kommer Bard nu helt enkelt att vara känt som Gemini.´

Direktlänk Dela IT World Canada fördjupade 8 februari

Google döper om sin Bard chatbot till Gemini och lanserar en fristående Android-app

Google har meddelat att företaget döper om sin Bard chatbot till Gemini och lanserar en fristående Gemini-app för Android-enheter. Teknikjätten tillkännagav också integrationen av alla dess Duet AI-funktioner inom Google Workspace under Gemini-varumärket. Företaget avtäckte också den offentliga utgåvan av Gemini Ultra 1.0, som framhävs som den mest omfattande och avancerade versionen av Googles stora språkmodell (LLM). Gemini kommer att vara tillgängligt på engelska i över 150 länder och territorier. Gemini Advanced kommer att ingå i Google One AI Premium Plan, prissatt till $19.99 per månad, med en gratis tvåmånaders provperiod.

Direktlänk Dela ABP News Network fördjupade 8 februari

Google omdöper Bard till Gemini, lanserar ny AI Premium-plan

Google och Alphabet VD Sundar Pichai meddelade att företagets AI, Bard, nu kommer att kallas Gemini. Gemini kommer att finnas tillgängligt i 40 språk på webben och kommer att lanseras på en ny Gemini-app på Android och Google-appen på iOS. En mer avancerad version, Gemini Advanced, kommer att vara tillgänglig genom att prenumerera på den nya Google One AI Premium-planen. Gemini Ultra kommer att vara en betald upplevelse, tillgänglig via en ny $20 Google One-nivå som inkluderar 2 TB lagring och tillgång till Gemini i Google Workspace-appar som Docs, Slides, Sheets och Meet.

Direktlänk Dela Ommcom News fördjupade 8 februari

Google omdöper AI-chatbot Bard till Gemini och introducerar prenumerationstjänst

Google omdöper sin artificiellt intelligenta chatbot Bard till Gemini. Android-användare kommer nu att kunna ladda ner en ny Gemini-app för Android-telefoner. Den kan ersätta Assistant på Android-enheter och kommer att behålla samma metoder för att aktivera chatboten som Assistant gör. Google introducerar också en prenumerationstjänst för Gemini, som kommer att vara en del av Google One-prenumerationspaketet, med en ny plan kallad Google One AI Premium-plan. Denna kostar $19.99 per månad och ger tillgång till Gemini Advanced med Ultra 1.0-modellen, tillsammans med Gemini AI i fler Google-appar inklusive Gmail och Docs.

Direktlänk Dela Hindustan Times fördjupade 8 februari

Google lanserar betalad ´Gemini Ultra´ AI-modell via ny Google One-tjänst

´Gemini Ultra´, en AI-modell, kommer att vara en betald upplevelse tillgänglig via en ny $20 Google One-nivå (med en två månader lång gratis testperiod) som också inkluderar 2TB lagring och tillgång till Gemini i Google Workspace-appar som Docs, Slides, Sheets och Meet.

Direktlänk Dela Latestly.com fördjupade 8 februari

Google förbättrar sin AI-chatbot Bard med avancerad språkmodell

Googles AI-chatbot Bard har fått betydande förbättringar sedan sin ursprungliga lansering, inklusive ersättning av dess stora språkmodell (LLM) med företagets mest avancerade LLM, Gemini Pro. Bard kan nu hålla hjälpsamma konversationer, generera bilder och smidigt integreras med Google Workspace. Liksom ChatGPT använder Bard AI för att ge mänsklika konversationssvar när den blir uppmanad av en användare. Bard kan generera text för allt från ansökningsbrev och läxor till datorprogram och Excel-formler, svara på frågor och göra detaljerade översättningar.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 7 februari

Duet AI: En smart AI-assistent för arbetsproduktivitet

Duet AI är en artificiell intelligens (AI) som är utformad för att ge smarta svar. Denna AI-verktyg, som är framträdande inom Google Workspace produktivitetsverktyg, ökar arbetsproduktiviteten genom touch-kontroll och röstkommandon. Duet AI används mestadels med Google Cloud och Google Workspace. Den har en användarvänlig gränssnitt och ger snabb och lättillgänglig information. Duet AI tar hänsyn till användarens preferenser och vanor för att ge anpassade resultat. Dess funktioner inkluderar automatisering av arbetsuppgifter, innehållsskapande, förbättring av arbetsproduktivitet, kontroll av data och koder, integrering med Google Meet, skapande av säljavdelningar, e-post svar via Gmail och kundtjänstsupport.

Direktlänk Dela Tamindir fördjupade 4 februari

Google introducerar AI-verktyget ´Help Me Organize´ för att skapa anpassade mallar i Google Sheets

Google har introducerat ett nytt AI-verktyg, ´Help Me Organize´, i Google Sheets för att generera anpassade mallar för användare. Verktyget är en del av Duet AI-teknologin för Google Workspace och är främst utformat för att skapa mallar för projektledning. Det kan också generera mallar som inkluderar formler och tabeller för att skapa diagram. Duet AI är för närvarande endast tillgängligt för betalande Workspace-kunder. Användare kan dock ansöka om tillgång till Workspace Labs, Googles betaprogram, för att prova nya funktioner.

Direktlänk Dela Computerworld fördjupade 2 februari

Google introducerar Duet AI i Google Slides för att skapa bilder med hjälp av AI

Google Workspace har introducerat Duet AI i Google Slides, vilket gör det möjligt att skapa bilder med hjälp av AI. Detta innebär att användare nu kan generera bilder direkt i appen istället för att behöva ladda ner bilder från en annan källa och infoga dem i Google Slides. Duet AI kan användas i alla Google Workspace-produkter, inklusive Gmail och Google Docs, där det hjälper till att skriva fullständiga svar. I Google Sheets kan det användas för att analysera och redigera data. Det är dock viktigt att notera att man måste ha ett Google Workspace-konto för att kunna använda Duet AI.

Direktlänk Dela Technology Personalized fördjupade 28 januari

En guide till att använda Google Bard för att förbättra produktivitet och effektivitet

En guide har utformats för att visa det bästa sättet att konfigurera och använda Google Bard, ett AI-verktyg designat för att förbättra produktivitet och effektivitet. Google Bard är särskilt skicklig på att omvandla hur du hanterar e-post, dokument och olika data. Guiden går noggrant igenom varje steg, från den initiala inställningen till att utforska de mer sofistikerade funktionerna. Google Bard har förmågan att snabbt och exakt hitta specifika dokument, hantera e-post effektivt, analysera bilder och extrahera data, analysera YouTube-videor och navigera runt PDF-analyser.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 25 januari

Google introducerar nya AI-drivna funktioner för klassrumsadministration och tillgänglighet

Google har meddelat en rad nya funktioner för klassrumsadministration, tillgänglighet och AI-drivna funktioner för att skapa frågor och lektionsplaner som en del av Bett ed-tech-eventet i Storbritannien. AI-funktioner Google tillåter redan lärare att lägga till frågor till en YouTube-video som en del av sin klassrumsuppgift. Företaget tillade att Practice sets-funktionen, som använder AI för att skapa svar och allmänna tips, nu är tillgänglig på över 50 språk. Dessutom introducerar Google en ny Resurser-flik för att hantera övningsuppsättningar och interaktiva frågor som ställs under en video. Företaget nämnde också att dess generativa AI-verktyg för Google Workspace, Duet AI, kan hjälpa lärare att komma på en lektionsplan. Klasshantering Google sa att lärare nu kommer att kunna bilda olika grupper i klassrummet senare i år. De kan också tilldela olika uppgifter till olika grupper. Dessutom kan de använda högtalarfunktionen i Slides för att skapa en lektion med berättelse tillsammans med bildspelet. Nu kan lärare också enkelt samla in signaturer för godkännanden eller kontrakt genom eSignature-funktionen som finns tillgänglig i Google Workspace. Företaget uppdaterar också Klassrumsanalys så att lärare kan titta på statistik som uppgiftsslutförande och trender för betyg. Tillgänglighet Google lägger till möjligheten att få text från PDF:er för skärmläsare på ChromeOS. Dessutom kan användare med Chome-webbläsaren markera och läsa text högt. Företaget lägger också till funktioner till Google Meet som stängda bildtexter på 30 språk och möjligheten att fästa flera värdar. Chromebooks Företaget sa att det visar 15 nya Chromebooks på Bett, som kommer att lanseras i år. Dessutom uppdaterar Google snart Chromebooks så att studenter kan titta på sina kommande uppgifter direkt från startsidan.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 24 januari

Google lägger till röststöd för AI-assisterad e-postutkastfunktion

Google arbetar på att lägga till röststöd till sin AI-assisterade e-postutkastfunktion, känd som ´Help Me Write´. Funktionen, som lanserades i juni förra året, är för närvarande bara tillgänglig via Labs, Googles testplats för nya AI-funktioner. ´Help Me Write´ använder generativ AI för att hjälpa användare att utforma e-post. När röststödsfunktionen officiellt lanseras kommer användare att kunna använda den med sin röst. Google har tidigare introducerat flera AI-relaterade funktioner i sina verktyg och tjänster, inklusive Duet AI, dess generativa AI-verktyg för produktivitet.

Direktlänk Dela PC Tech Magazine fördjupade 23 januari

Google Meet introducerar AI-studiobelysning och ljud, ingen Google-konto krävs för att gå med

Google Workspace har meddelat två betydande uppdateringar till sin videokonferensplattform, Google Meet, med fokus på förbättrad ljud- och bildkvalitet och förenklad tillgång för icke-registrerade användare. Duet AI för Google Workspace Enterprise har ytterligare funktioner för att förbättra utseendet och ljudkvaliteten på videosamtal. Med Studio Lighting kan användare simulera professionella ljusförhållanden genom att justera ljusstyrka, position och färg. Studio Sound använder AI-teknik för att förbättra ljudkvaliteten. Dessutom kan nu individer ansluta till Google Meet-möten på mobila enheter utan ett Google-konto.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 22 januari

Förbättra dina videosamtal med Google Meets nya effekter

Google Meet, en populär plattform för videosamtal, har introducerat Studio-belysning och ljud för att förbättra användarupplevelsen. Dessa funktioner är en del av Duet AI för Google Workspace Enterprise-tillägget och är endast tillgängliga för användare som prenumererar på detta paket. För att använda Studio-belysning måste användare uppfylla vissa hårdvarukrav. Google har även introducerat Studio Sound, som använder AI-teknologi för att förbättra ljudkvaliteten under Google Meet-samtal. Dessutom har Google lagt till nya funktioner för att användarna ska kunna anpassa sina Google Meet-upplevelser, inklusive bakgrunder och filter.

Direktlänk Dela Gamingideology.com fördjupade 21 januari

Googles Gemini Pro: En banbrytande AI-verktyg för effektivitet och kreativitet

I den digitala eran, där effektivitet och kreativitet är avgörande, står Googles Gemini Pro som en fyr av innovation. Som en del av Google Bard-familjen är denna avancerade språkinlärningsmodell inte bara ett verktyg, det är din port till en värld av möjligheter. Gemini Pro är utformad för att förenkla och förbättra olika aspekter av ditt digitala liv. Modellen är lik OpenAI:s GPT-modeller, men har sin unika charm och funktionaliteter. Användare har nu tillgång till Gemini Pro, med spännande utsikter att Gemini Ultra kommer att släppas 2024. Gemini kan enkelt anpassas, användarna kan ändra svaren med ett enkelt klick, skifta mellan avslappnade till professionella toner. Gemini kan även sammanfatta e-post från Gmail, vilket gör att du kan hantera din inkorg effektivt. Dessutom kan Gemini Pro omvandla nyhetsbrev till blogginlägg, vilket erbjuder ett effektivt sätt att återanvända innehåll och stärka din kreativa produktion. Integrationen med Google Workspace är en game-changer, interagera sömlöst med verktyg som Drive, Docs och Sheets för att förbättra din produktivitet. Gemini kan även hitta och sammanfatta relevanta YouTube-videor, vilket underlättar forskning och innehållsskapande.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 20 januari

Alphabets aktie kan vara ett fynd trots tufft 2022 på aktiemarknaden

2022 var ett tufft år på aktiemarknaden med stora försäljningar till följd av en utmanande ekonomi. Tekniktunga Nasdaq Composite sjönk med 33% under 2022. Under detta år genomförde Alphabet en aktiesplit 20 till 1. Trots att aktiesplit inte ökar företagsvärde tenderar företagets aktier att se ökad efterfrågan efter en split. Sedan spliten i juli 2022 har Alphabet-aktien gett ungefär 28% avkastning. Detta är mycket lägre än dess stora teknikmotparter som Microsoft, Apple, Amazon, Meta och Nvidia. Detta kan ha att göra med artificiell intelligens (AI), och vilka företag som ses som framväxande ledare. Hedgefondmiljardären Bill Ackman tror att Alphabets AI-verksamhet är så förbisedd att investerare kan köpa den ´gratis´. Alphabet har investerat stort kapital i nya produkter och tjänster vilket redan hjälper företaget att återvända till tillväxt. Trots alla dessa spännande vinster handlas Alphabet-aktien inte till en premium jämförbar med dess stora teknikmotparter, vilket gör aktien till ett frestande köp till dess nuvarande värdering.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 14 januari

Alphabet-aktien kraftigt undervärderad trots framsteg inom AI

2022 var ett tufft år för aktiemarknaden, med en nedgång på 33% för Nasdaq Composite. Trots detta genomförde Alphabet, moderbolaget till Google, en aktiesplit 20-1. Sedan spliten i juli 2022 har Alphabet-aktien återhämtat sig med cirka 28%, mindre än sina stora teknikjättar. Trots Alphabet framsteg inom AI, har företaget inte fått samma uppmärksamhet som Microsoft, Nvidia och Tesla. Hedgefondsmiljardären Bill Ackman anser att Alphabet AI-verksamhet har ignorerats så mycket att investerare kan köpa den ´gratis´. Alphabet har investerat kraftigt i nya produkter och tjänster, vilket redan hjälper företaget att återgå till tillväxt. Trots dessa vinster handlas Alphabet-aktien inte till ett premium i linje med dess stora teknikjättar, vilket gör aktien till ett attraktivt köp till sitt nuvarande värde.

Direktlänk Dela Biz.crast.net fördjupade 14 januari

Google visar upp senaste AI-verktygen på CES 2024

Teknikjätten Google visade upp sina senaste artificiella intelligens (AI) verktyg på CES 2024-mässan i Las Vegas. Googles monter erbjöd en inblick i AI-drivna funktioner över Google och Android-ekosystemet, inklusive generativa AI-verktyg för både kreativa och arbetsrelaterade användningsfall. Duet AI, som är integrerat över Google Workspace och Google Cloud, är ett generativt AI-verktyg som kan användas för att sammanfatta innehåll och utkast till e-post, listor eller datamängder. Utställningen visade också funktioner tillgängliga för Android-användare, såsom det experimentella Magic Compose.

Direktlänk Dela America Online fördjupade 12 januari

Google visar upp senaste AI-verktygen på CES 2024

Teknikjätten Google visade upp sina senaste artificiella intelligens (AI) verktyg på CES 2024-mässan i Las Vegas. Googles monter erbjöd en inblick i AI-drivna funktioner över Google- och Android-ekosystemet, inklusive generativa AI-verktyg för både kreativa och arbetsrelaterade användningsfall. Duet AI, som är integrerat över Google Workspace och Google Cloud, är ett generativt AI-verktyg som kan användas för att sammanfatta innehåll och utforma e-post, listor eller datamängder. Duet AI-assistenten är tillgänglig för Workspace-prenumeranter för en extra kostnad på $30 för varje användare.

Direktlänk Dela Fox Business fördjupade 12 januari

OpenAI lanserar ChatGPT för företagsteam

OpenAI har lanserat ChatGPT för företagsteam, en AI-baserad plattform för företagslag. Prissättningen är 25 dollar per användare per månad fakturerat årligen eller 30 dollar per användare per månad fakturerat månadsvis. Funktioner inkluderar tillgång till GPT-4 med 32K kontextfönster, verktyg som DALL·E 3, GPT-4 med Vision, Browsing, Avancerad dataanalys, ingen träning på dina företagsdata eller konversationer, säker arbetsyta för ditt team, skapa och dela anpassade GPTs med din arbetsyta, administrationskonsol för arbetsyta och teamhantering, och tidig tillgång till nya funktioner och förbättringar. Kritiker menar dock att chatten är för grundläggande som ett samarbetsverktyg och att prissättningen kan vara för hög för kostnadskänsliga småföretag.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 11 januari

Google lanserar största AI-modellen Gemini och nya Pixel-telefoner med AI-funktioner

Google har lanserat Gemini, företagets största och mest kapabla AI-modell hittills, som kan ta upp kampen mot konkurrenter som OpenAI:s GPT-4. Gemini är multimodal och kan förstå och kombinera olika typer av information, inklusive text, ljud, video och kod. Modellen kan köras på både smartphones och datacenter. Google har också släppt Bard, en AI-chatbot som använder Gemini Pro. Dessutom har Google lanserat Pixel Fold, Pixel 7a, Pixel 8 och Pixel 8 Pro, som alla drivs av Google Tensor G3 och använder AI-funktioner. Pixel 8 Pro är den första smarttelefonen med inbyggd AI, nu med Gemini Nano för att driva nya funktioner. Google har också introducerat generativ AI i sökfunktionen och Duet AI för Google Workspace.

Direktlänk Dela The Times of India fördjupade 7 januari

De 7 bästa gratis AI-textgenereringsverktygen 2024

Landskapet för syntetisk intelligens (AI) i textgenerering har sett fantastiska framsteg när vi har gått in i 2024. Innehållsskapare har nu tillgång till en rad kostnadsfria verktyg som lovar att höja deras produktivitet och kreativitet. Dessa verktyg är inte bara för tekniskt kunniga användare, de är utformade för att vara användarvänliga, vilket gör dem tillgängliga för en bredare publik. I denna artikel diskuteras de sju bästa gratis AI-textgenereringsverktygen som finns tillgängliga i år. Vi tar också en titt på ett extra verktyg som specifikt är avsett för copywriting-uppgifter.

Direktlänk Dela News4Social fördjupade 6 januari

AI-textgenereringsverktyg förbättrar produktivitet och kreativitet

AI-landskapet inom textgenerering har sett anmärkningsvärda framsteg 2024. Innehållsskapare har nu tillgång till en mängd gratisverktyg som lovar att höja deras produktivitet och kreativitet. Dessa verktyg är utformade för att vara användarvänliga och tillgängliga för en bred publik. I artikeln utforskas de sju bästa gratis AI-textgenereringsverktygen som finns tillgängliga detta år, varje med sina unika förmågor att möta olika skrivbehov. Dessutom granskas ett extra verktyg specifikt utformat för copywriting-uppgifter.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 6 januari

Google´s Duet AI: En revolutionerande verktyg eller hallucinerande verktyg?

Google har avtäckt sitt senaste verktyg för artificiell intelligens, Duet AI, för att öka effektiviteten inom Google Workspace genom att sammanfatta dokument, skriva rapporter och svara på e-post. Trots vissa brister har Duet AI visat förmåga att sammanfatta långa paragrafer och korta dokument, samt omformulera meningar effektivt. Men AI-verktygets sammanfattningsfunktion har ibland inkluderat felaktiga fakta, fabricerade experter och icke-existerande citat, vilket understryker behovet av försiktighet vid användning av Duet AI.

Direktlänk Dela BNN Breaking News fördjupade 1 januari

Google avtäcker Duet AI, en ny arbetsplatsassistent

Google har avtäckt sin nya AI arbetsplatsassistent, Duet AI. Detta produktivitetsverktyg är Googles svar på liknande produkter som Microsofts Copilot för Office 360. Duet AI för Google Workspace kan sammanfatta dokument, utarbeta rapporter och svara på e-post. Medan det har potential att spara arbetstid för anställda, är det inte utan risker. Duet AI verkar fungera bättre när den matas med mindre mängder text. Duet AI kan också arbeta med Google Slides och Sheets, med Googles AI-bildgenereringsteknik inkorporerad i Slides.

Direktlänk Dela Business Insider fördjupade 1 januari

Google Bard: En omfattande guide till Googles senaste AI-verktyg

Google Bard är ett AI-verktyg utvecklat som svar på den ökande populariteten av ChatGPT. Bard, som använder Gemini Pro-modellen, erbjuder avancerade AI-samtal och är tillgängligt globalt i över 180 länder. Verktyget är tillgängligt på både webb- och mobilwebbplattformar och kan nås via den officiella URL: bard.google.com. Bard har också integrerat med andra Google-tjänster, inklusive Google Flights, Google Hotels, Google Maps, YouTube och Google Workspace. Google AI Labs är en portal där användare kan upptäcka och engagera sig med olika AI-experiment utvecklade av Google, inklusive Google Bard-experimentet.

Direktlänk Dela TestingCatalog fördjupade 23 december

Google lanserar ny design för Labs med 12 AI-experiment

Google har nyligen lanserat en ny design för Labs med 12 artificiell intelligens (AI) experiment, verktyg och projekt, vilket visar ett engagemang för att främja AI-teknik. Denna omdesign framhäver ett dussin AI-produkter som kan transformera hur AI används i de flesta arbetsflöden och organisationer. Här är de 12 AI-experimenten som du kan prova eller anmäla dig till på den nydesignade Google Labs-webbplatsen: Google Search Generative Experience (SGE), TextFX för AI-skrivhjälp, Google Bard med tillägg, NotebookLM för forskning, Duet AI för Google Workspace, Ett spel för att förbättra bildframkallningsfärdigheter, AI-experiment på YouTube, Project IDX, Instrument Playground med MusicFX, Magic Compose för textmeddelanden på Android, AI Script Editor för Google Home, Magic Editor för Google Photos.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 20 december

Duet AI från Google Workspace kan hjälpa till med semestervärv

Om du är en Duet AI-användare i Google Workspace får du extra hjälp under julhelgen. Duet AI:s huvudfunktion är att optimera din dagliga arbetsflöde, men den kan också hjälpa dig att förbereda dig för din lediga tid under semestern. Google har delat med sig av tre sätt att använda Duet AI för kommande uppgifter, börjande med dina e-postmeddelanden. Duet AI kan hjälpa dig att skriva dessa frånvaromeddelanden och till och med lägga till så mycket eller så lite semesterstämning som du vill. Dessutom kan Duet AI hjälpa dig att skapa årets slutpresentationer.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 19 december

Generativ AI dominerar detaljhandelns teknologilandskap

Generativ artificiell intelligens (AI) dominerade detaljhandelns teknologilandskap 2023 och förväntas fortsätta göra det 2024. Den generativa AI:n kan skapa nytt innehåll och idéer, inklusive samtal, berättelser, bilder, videor och musik. Instacart erbjuder ´Ask Instacart´, en AI-baserad chatbot, och Newegg introducerade generativa AI-kundlösningar under året. eBay tillhandahåller generativa AI-baserade funktioner som hjälper säljare att fylla i en titel och kategori för en lista. Amazon och Walmart utvecklar båda sina egna generativa AI-plattformar in-house. Direkt-till-konsument underklädesåterförsäljare Adore Me testar Duet AI för Google Workspace.

Direktlänk Dela Chain Store Age fördjupade 19 december

Google lanserar Duet AI för Google Workspace

Google har officiellt lanserat Duet AI för Google Workspace för kommersiella kunder. Duet AI är en generativ AI-lösning som integrerar konversationell intelligens i Workspace och Google Cloud-portföljen. Den kan sammanfatta och generera innehåll, besvara anställdas frågor och till och med effektivisera kreativa uppgifter. Duet AI är inbäddad i de olika verktygen i Google Workspace-suite, vilket innebär att teammedlemmar kan använda sin egen personliga AI-assistent för att skapa dokument, bygga kalkylblad eller till och med hålla möten via Google Meet. Duet AI är tillgänglig för användare över hela världen och kostar extra $30 per användare per månad.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 19 december

Google presenterar Gemini Pro och Imagen 2 för att förbättra AI-utveckling

Google har presenterat Gemini Pro, som låter utvecklare bygga nya och differentierade agenter som kan bearbeta information över text, kod, bilder och video. Företaget introducerade också Imagen 2, dess mest avancerade text-till-bild-teknologi. Google organiserade en mediesession för att visa mer av Gemini Pros kapaciteter, med en live-demo av Google Clouds VD Thomas Kurian. Bland höjdpunkterna var introduktionen av Google AI Studio, ett gratis webbaserat utvecklarverktyg. Kurian nämnde också att Gemini Pro kommer att vara en del av Google Workspace 2024.

Direktlänk Dela Tech Wire Asia fördjupade 18 december

Google gör sin senaste AI-modell Gemini Pro offentligt tillgänglig

Google har gjort sin senaste AI-modell, Gemini Pro, offentligt tillgänglig på Vertex AI, sin plattform för stora språkmodeller. Gemini-modellen kan förstå olika typer av information samtidigt, inklusive text, bilder, ljud, video och kod. Utvecklare kan nu få tillgång till Gemini Pro genom API:er och välja från en lista med över 130 modeller. Google har också gjort Gemini Pro tillgänglig på Google AI Studio. Dessutom har Google presenterat MedLM, en modell särskilt utformad för hälsovårdsindustrin. Företaget har redan samarbetat med institutioner som Accenture, HCA Healthcare och BenchSci för att automatisera medicinsk dokumentation.

Direktlänk Dela YourStory Media fördjupade 17 december

Google och Anthropic släpper Claude för Sheets, rivaliserar med Microsofts ChatGPT Excel-integration

Anthropic har släppt en ny plugin för Google Sheets, vilket ger deras AI-assistent Claude till molnbaserade kalkylprogram. Claude för Sheets kommer i takt med att ChatGPT hotar att översvämma Google Workspace. Med Claude och ChatGPT positionerade som rivaliserande AI-assistenter, replikerar Anthropic och OpenAI rivaliteten mellan sina Big Tech-backare. Sedan dess listning på Google Workspace Marketplace den 6 december har mer än 6 000 personer laddat ner plugin-programmet. Detta är dock fortfarande långt bakom den mest populära GPT-integrationen utvecklad av Talarian, som har över fem miljoner nedladdningar.

Direktlänk Dela CryptoCoinNews fördjupade 15 december

Generativ AI blir allt mer populärt inom affärsverksamhet, då det kan hjälpa till med en mängd olika uppgifter och frigöra tid för anställda att fokusera på mer kreativa och föränderliga ansvarsområden. Exempel på tillämpningar inkluderar generering av e-post, skapande av marknadsföringskampanjer och datarengöring. Det finns dock en säkerhetsrisk, då generativa AI-modeller ofta använder användarens data för att träna sig själva och bli smartare. Företagsversioner av generativa AI-applikationer har dock vanligtvis dessa säkerhets- och integritetsgränser på plats. Fyra toppverktyg för generativ AI inkluderar Copilot för Microsoft 365, Duet AI för Google Workspace, Otter.ai för företag och Slack.

Biz.crast.net fördjupade 13 december

Google introducerar multimediaförståelse i AI-chattbot med ny modell Gemini

Google har börjat införa förståelse för video, ljud och bilder i sin Bard AI-chattbot med en ny AI-modell kallad Gemini. Google Pixel 8-telefonägare kommer att vara bland de första att dra nytta av dess nya artificiella intelligensförmågor, men Gemini kommer att komma till Gmail och andra Google Workspace-verktyg i början av 2024. Gemini kan erbjuda textbaserade chattförmågor som Google säger förbättrar AI-förmågorna i komplexa uppgifter som att sammanfatta dokument, resonera, planera och skriva programmeringskod. Den större förändringen med multimediaförmågor kommer ´snart´, säger Google.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 13 december

AI-verktyg kan öka produktiviteten och spara tid

AI-verktyg kan hjälpa till att öka produktiviteten och spara tid. Futurepedia listar över 5 000 AI-verktyg i 48 kategorier, med produktivitet som den största kategorin. AI-verktygen kan hjälpa till att ´öka´ våra produktiva förmågor genom att förbättra människors förmågor snarare än att eliminera dem. De mest värdefulla resurserna är pengar och tid, och AI-verktyg kan hjälpa oss att spara båda. Exempel på AI-verktyg som kan öka produktiviteten inkluderar Google Workspace, Google Lens, Research GPT och TacTiq.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 12 december

Googles AI-chattbot Bard börjar förstå och sammanfatta YouTube-videor

Google har börjat utnyttja AI-chattbotten Bards förmåga att förstå och sammanfatta YouTube-videor. Denna funktion, som introducerades den 21 november, har en stor potential för att spara tid för användare som söker specifik information i långa videor eller podcasts. Till skillnad från andra chattbottar som ChatGPT, erbjuder Bard denna tjänst gratis. Det kan också integreras med andra Google-tjänster som Google Flights, Hotell och Maps. Användare kan aktivera och inaktivera dessa funktioner via Bard-tilläggssidan. Bards förmåga att sammanfatta YouTube-videor kan hjälpa användare att avgöra om en video är värd att investera tid i.

Direktlänk Dela PC World fördjupade 12 december

Google uppdaterar sin AI-chatbot Bard med Gemini AI-modellen

Google har nyligen uppdaterat sin AI-chatbot, Google Bard, med sin nya Gemini AI-modell, vilket innebär en rad förbättrade funktioner för att förbättra användarupplevelsen. Denna uppgradering är utformad för att göra interaktionerna smidigare och erbjuda ett mer intuitivt och mångsidigt verktyg för användare. Den nyförbättrade Gemini AI-modellen erbjuder ett mer responsivt gränssnitt och avancerade funktioner som stöder olika inmatningsmetoder, som text, bilder och röst. För att börja använda Google Bard behöver du besöka webbplatsen och logga in.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 10 december

Google Workspace introducerar Duet AI för att revolutionera samarbete

Google Workspace introducerar Duet AI, en funktion som integrerar generativ AI i alla Workspace-appar. Duet AI strävar efter att förbättra produktiviteten genom att utöka samarbetet bortom mänsklig interaktion. De generativa AI-funktionerna förbättrar skrivning, organisation, visualisering, arbetsflödesacceleration och främjar rikare möten. Denna initiativ ligger i linje med visionen för Workspace som avtäcktes i mars, och har redan lanserats framgångsrikt i Gmail och Google Docs för betrodda testare. Duet AI är nu också tillgänglig för Gmail mobil.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 10 december

Google utvecklar det mest kraftfulla och mångsidiga AI-projektet någonsin: Gemini AI

Google arbetar på ett nytt artificiell intelligens-projekt, Google Gemini AI, som syftar till att vara det mest kraftfulla och mångsidiga AI någonsin byggt. Gemini AI är en samling av stora språkmodeller som kan hantera olika datuppgifter, som att bearbeta och generera text, bilder, kod, ljud, video, 3D-modeller och grafer. Den är byggd på kärntekniken som Google använder för att driva AI-funktioner genom hela sin produktportfölj. Gemini AI är inte bara en enda modell, utan en grupp av modeller som kan arbeta tillsammans och kommunicera med varandra. Projektet förväntas lanseras 2024.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 7 december

Generativ AI förändrar arbetsmetoder i offentlig sektor

Generativa AI-verktyg håller på att dramatiskt förändra hur vi arbetar, med störst potential inom offentlig sektor för att effektivisera arbetsbördor och förbättra uppdragsoperationer. Raj Rana, kundteknikledare för Google Public Sector, förklarade i en nyligen genomförd intervju att denna förmåga är en ny form av AI som konsumerar stora mängder data på ett sätt som är inneboende för stora språkmodeller. Han visade hur Duet AI för Google Workspace kan hjälpa till att sammanfatta data, skapa dokument eller innehåll baserat på den data den har tagit in, upptäcka datakopplingar som kanske inte är uppenbara för en mänsklig användare och hjälpa till att automatisera uppgifter vilket i slutändan sparar tid och pengar.

Direktlänk Dela FedScoop fördjupade 6 december

Google lanserar Enhanced Smart Fill-funktionen för Duet AI-användare

Google har lanserat en ny funktion kallad Enhanced Smart Fill för Google Sheets, men den är endast tillgänglig för Duet AI-prenumeranter i Google Workspace. Verktyget använder artificiell intelligens (AI) för att upptäcka relationer mellan datainmatningar i flera celler och föreslå nya datainmatningar baserat på olika kriterier. Duet AI-prenumerationer är avsedda för företagsanvändning och kostar $30 per användare och månad. Enhanced Smart Fill-funktionen bygger på den befintliga Smart Fill-funktionen och kan nu föreslå inmatningar baserat på sentimentklassificering, kombinera och generera text, extrahera specifik text, formatera adresser, strukturera telefonnummer och e-postadresser, kondensera text och mer.

Direktlänk Dela Vision2Mobile fördjupade 29 november

Google lanserar Duet AI-funktioner för Google Workspace

Google har meddelat att Duet AI-funktionerna, som tidigare varit i en mycket begränsad testfas, nu är tillgängliga för Google Workspace. Duet AI är en AI-assistent som integreras i alla Google Workspace-produkter, som Gmail, Docs, Sheets, Meet och andra. Med denna utrullning meddelade Google också nya innovativa funktioner som ska göra arbetet lättare. Duet AI kan fungera som en medarbetare som hjälper till att optimera tiden bättre, vara mer produktiv och låta användaren fokusera på det som verkligen är viktigt.

Direktlänk Dela Marketing4eCommerce México fördjupade 28 november

Google lanserar uppdaterad version av Duet AI för företag

Google har lanserat en uppdaterad version av sin AI-baserade verktyg Duet AI. Verktyget, som först presenterades i maj, har nu integrerats i Google Meet och Google Chat. Duet AI fungerar som en virtuell assistent som kan hjälpa användare med olika uppgifter, vilket förbättrar produktivitet och effektivitet. Dess funktioner inkluderar att ta anteckningar under videokonferenser, skicka mötesresuméer och tillhandahålla undertexter på upp till 18 språk. Dessutom kan Duet AI förbättra bild-, ljus- och ljudkvaliteten under videokonferenser. Den nya versionen av Duet AI är nu tillgänglig för betalande prenumeranter av Google Workspace.

Direktlänk Dela La Razón fördjupade 28 november

Google Meet introducerar Duet AI för att förbättra virtuella möten

Google Meet-utvecklare arbetar på en ny funktion, Duet AI, som använder artificiell intelligens för att hjälpa användare att utföra flera uppgifter i realtid. Duet AI kan ta anteckningar under möten, sammanfatta samtal och automatiskt översätta med undertexter på 18 språk. Dessutom har dataöverföringskvaliteten förbättrats tack vare AI. Google Chat har också nyligen lagt till en funktion som förbättrar integrationen med Google Meet, med möjlighet att interagera med en AI inom chatten. Dessa nya funktioner är nu tillgängliga för Google Workspace-prenumeranter och via Workspace Labs.

Direktlänk Dela Hola Telcel fördjupade 28 november

Google Bard: Ett hett AI-verktyg nu tillgängligt för Google Workspace

Google Bard är bland de hetaste AI-verktygen tillgängliga. Google har ständigt förbättrat sin AI-chatbot och låter nu till och med integrera Bard med Drive, Docs och Gmail. Även om Bard nu är offentligt tillgänglig är åtkomsten inaktiverad som standard för Google Workspace. Så om du är en Workspace-kontoadministratör måste du aktivera Bard-åtkomst för användare i din arbetsyta. Google Bard var tidigare tillgängligt för användare med personliga konton i utvalda regioner. Med Google Bard för Workspace kan alla få tillgång till AI-verktyget, även om det ännu inte har rullats ut i deras land. Det enda undantaget är Google Workspace för utbildningskonton under 18 år.

Direktlänk Dela Tech Junkie fördjupade 25 november

Google Bard kan nu se YouTube-videor åt dig

Google har uppgraderat sin AI chatbot, Google Bard, så att den nu kan titta på YouTube-videor åt dig. Den nya funktionen innebär att du kan be om specifika detaljer om en videos innehåll, till exempel hur många ägg du behöver för ett recept. Detta kan vara en stor tidsbesparare, men kan också vara dåliga nyheter för innehållsskapare som är beroende av att du tittar på deras videor för att de ska få betalt. För att använda den nya funktionen behöver du besöka Bards webbplats och gå till avsnittet Tillägg. Därifrån kan du lägga till Google Bard i Google Flights, Google Hotels, Google Maps, Google Workspace och YouTube.

Direktlänk Dela T3 fördjupade 25 november

Googles lansering av AI-modellen Gemini försenas till 2024

Google försenar lanseringen av sin stora språkmodell (LLM) och GPT-4-konkurrent Gemini. Det rapporteras att Google har meddelat några av sina molnkunder och partners att AI-modellen inte bör förväntas förrän Q1 2024. En faktor i förseningen var osäkerheten om Gemini kunde matcha eller överträffa OpenAI:s mest avancerade LLM i GPT-4. Källor till The Information uppgav att Geminis försening också berodde på att Google ville stärka sina konsumenterbjudanden med den nya AI-drivna tekniken innan externa mjukvaruutvecklare fick tillgång till den. Google hade ursprungligen planerat att släppa Gemini i december.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 17 november

Google skjuter upp lanseringen av AI-modellen Gemini till 2024

Google skjuter upp lanseringen av sitt flaggskeppsmodell för stora språkmodeller (LLM), Gemini, som är en konkurrent till GPT-4. Google-representanter har meddelat att AI-modellen inte bör förväntas förrän i det första kvartalet 2024. Förseningen beror på osäkerheten om Gemini kan matcha eller överträffa OpenAI:s mest avancerade LLM i GPT-4. Källor till The Information uppgav också att förseningen av Gemini berodde på att man ville stärka sina konsumenterbjudanden med den nya AI-drivna tekniken innan man gav externa mjukvaruutvecklare tillgång till den. Google planerade ursprungligen att släppa Gemini i december.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 17 november

AI löser tekniskt problem med Google Workspace och Gmail

Efter att ha ändrat sitt Google-lösenord började en kvinnas företagsmail via hennes Google Workspace Enterprise-konto att studsa tillbaka. Trots att hon kunde logga in på både sitt privata Gmail-konto och sitt företagskonto, fick hon fel när hon försökte skicka e-post som sitt företagsidentitet via Gmail-gränssnittet. Efter att ha testat olika lösningar utan framgång, vände hon sig till Google Bard, en AI som hjälpte till att diagnostisera problemet. Med AI:ns hjälp upptäckte de att hon behövde använda ett applikationsspecifikt lösenord. Efter att ha skapat ett sådant lösenord fungerade allt som det skulle.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 7 november

Microsoft avslöjar nya ChatGPT-drivna integrationer, inklusive Excel i Bing Chat

Microsoft har avslöjat flera nya integrationer drivna av ChatGPT, inklusive fullständig integration av Microsoft Excel-kalkylprogramvara i Bing Chat. Detta kommer att låta användare skapa en tabell med data matade in eller begärda av ett Bing Chat AI-fönster. Plattformen kommer sedan att skapa en tabell som kan öppnas och redigeras inom samma fönster med hjälp av Excel-webbappen. Det verkar också finnas närmare integration mellan ChatGPT och andra Microsoft 365-verktyg, inklusive Microsoft Word och Powerpoint, som kommer snart. Det finns inga konkreta detaljer om den bredare tillgängligheten av dessa funktioner ännu.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 7 november

OpenAIs marknadschef delar med sig av sina favoritappar i ´My App Stack´

I den nya serien ´My App Stack´ intervjuas ledande CMO:er, CRO:er, CTO:er och VD:ar om vilka appar de faktiskt använder för att driva sina företag. Förra veckan intervjuades Nivas Ravichandran, marknadschef på Spendflo. Denna vecka är det Krithika Muthukumar, marknadschef på OpenAI, som delar med sig av sina favoritappar. Hennes kärnappar är ChatGPT, Slack, Gong, Salesforce, Retool och Google Workspace. Det senaste året har hon lagt till ChatGPT, som hon beskriver som ´marknadsanalytikern jag aldrig haft´. En app hon aldrig skulle låta någon ta ifrån henne är Gong, som hon älskar för icke-försäljningsanvändningar, som att sammanställa kundens röst till produktteam. Hennes topp ´oupptäckta pärla´ är Navan, som hon säger ´verkligen gör affärsresor underbara´.

Direktlänk Dela SaaStr fördjupade 5 november

Google testar Duet AI sidebar för ökad produktivitet

Google förbereder sig för att avslöja en banbrytande tillägg till sina verktyg: Duet AI sidebar. Denna dynamiska funktion lovar att revolutionera produktiviteten inom Google Workspace-program, och öppnar dörren för en rad AI-drivna möjligheter som kommer att forma hur vi interagerar med våra digitala arbetsytor. Duet AI sidebar är en innovativ och integrerad komponent i Googles Duet AI-program, designad för att förbättra produktiviteten och samarbetet inom Google Workspace-program. Den fungerar som en hubb för olika AI-drivna funktioner och verktyg, vilket gör det lättare för användare att komma åt och använda dessa funktioner utan att lämna sina arbetsprogram.

Direktlänk Dela Softonic International fördjupade 2 november

Använda och förstå tillägg på Google Bard

Google Bard är ett av de mest älskade AI-verktygen på marknaden idag och Bard-tillägg är som hemliga vapen för att få saker gjorda. Bard-tillägg är små programvaruapplikationer som lägger till mer funktionalitet till AI-verktyget. De gör det möjligt för dig att skräddarsy funktionaliteten och beteendet hos Google Bard för att möta individuella behov eller preferenser. Dessutom ansluter de sömlöst till Google-appar som Gmail, Drive, Google Docs, YouTube, Maps och mer, vilket för Bard´s kraft in i dina vardagliga uppgifter.

Direktlänk Dela Guiding Tech fördjupade 1 november

Google förstärker sitt engagemang för AI inom konsument- och företagserbjudanden

Google LLC stärker sitt engagemang för att utnyttja artificiell intelligens (AI) inom viktiga områden inom sina konsument- och företagserbjudanden. Företaget har länge varit ett AI-först-företag, enligt June Yang, vice VD för moln AI och branschlösningar för Google Cloud på Google. Ett exempel är Vertex AI, en plattform som möjliggör maskininlärningsverktyg för ingenjörer och datavetenskapare att standardisera, automatisera och hantera maskininlärningsprojekt i skala. Duet AI, byggt på Vertex, sträcker sig över alla aspekter av Google Workspace och Google Cloud.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 27 oktober

Google presenterar AI-verktyg för att förbättra användarupplevelsen och säkerheten

Google presenterade nyligen sin portfölj av verktyg och produkter som utnyttjar kraften i artificiell intelligens (AI), alla med löfte om att leverera en ´unik´ och säker upplevelse för företag och allmänna användare. Darryl McKinnon, direktör för Google Workspace Asia Pacific, demonstrerade personligen hur Duet AI kunde förbättra innehållet i hans e-post och justera dess ton. Google påstår att det är ett av de ´mest attackerade´ företagen i världen, men hur de svarar på det ger dem data som kan delas med sina konsumenter för att förhindra potentiella intrång. Google sa att det har noll data läckage händelser.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 26 oktober

Gmail arbetar på en ´Voice Compose´-funktion för att förbättra användarens upplevelse

Gmail rapporteras arbeta på en ´voice compose´-funktion som skulle kunna låta användare skapa meddelanden med bara sin röst, med AI som hjälper till att förbättra och slutföra deras meddelanden innan de skickas. Denna nya funktion kan vara en del av en expansion för det befintliga ´Help me write´-verktyget, en del av företagets Duet AI-plattform, som har blivit alltmer inbäddad i Google Workspace de senaste månaderna. Uppdateringen upptäcktes av 9to5Google, som granskade APK för den senaste versionen av Gmail för att se vilka nya funktioner som kommer upp.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 25 oktober

Google Bard presenterar avancerade funktioner och global tillgänglighet

Google Bard, AI-assistenten, har avtäckt sin mest avancerade version hittills för att förbättra användarupplevelse, kreativitet och samarbete. De senaste uppdateringarna lovar att göra Bard mer intuitiv, fantasifull och responsiv. Bard kan nu integrera realtidsinformation från Google Apps, samarbeta med Gmail, Docs och Drive, och dubbelkontrollera AI-genererade svar med Google. Bard tillåter nu användare att fortsätta konversationer som initierats av andra genom sin offentliga länkdelningsfunktion. Dessutom har Bard utvidgat sitt språkstöd till över 40 nya språk och är nu tillgängligt i alla 27 EU-länder och Brasilien.

Direktlänk Dela Timesng.com fördjupade 25 oktober

Förändringar i Gmails skrivhjälp och potentiell röstkomposition

Gmail för Android och iOS ändrar hur användare initierar Duet AIs ´hjälp mig skriva´-funktion och Google kan komma att utvidga den med ´röstkomposition´ i framtiden. Tidigare använde Gmail på Android och iOS en FAB i nedre högra hörnet för att starta ´Hjälp mig skriva´ på kompositionsskärmen. Pennikonen med en glittrande ikon har nu flyttats till verktygsfältet bredvid bilagan, skicka och överflödsmenyknapparna. Version 2023.10.15.x av Gmail avslöjar arbetet med möjligheten att skapa e-post med bara din röst, vilket verkar vara en utökning av Hjälp mig skriva.

Direktlänk Dela 9to5Google fördjupade 25 oktober

Google Bard utökar sin funktionalitet med fem nya tillägg

Google Bard, en konkurrent till ChatGPT, har introducerat fem nya tillägg som förbättrar produktiviteten. Tilläggen ger användarna tillgång till aktuell och relevant information när de använder Google-ekosystemets applikationer. De fem tilläggen fungerar med YouTube, Google Flights, Google Hotels, Google Maps och Google Workspace. För att aktivera tillägget för Google Workspace krävs särskilda behörigheter. Med dessa tillägg kan användarna till exempel söka efter den perfekta flygresan, hitta boendealternativ, få exakta avstånd mellan två punkter och hitta intressanta YouTube-videor.

Direktlänk Dela TreceBits fördjupade 20 oktober

Infosys utökar samarbete med Google Cloud för att utveckla generativa AI-lösningar

Infosys, en global ledare inom nästa generations digitala tjänster och konsultation, utökar sitt samarbete med Google Cloud för att hjälpa företag att bygga AI-drivna upplevelser med hjälp av Infosys Topaz-erbjudanden och Google Clouds generativa AI-lösningar. Som en del av expansionen kommer Infosys att skapa de nya globala Generative AI Labs för att utveckla branschspecifika AI-lösningar och plattformar. Infosys kommer också att utbilda 20 000 praktiker på Google Clouds gen AI-lösningar, inklusive Vertex AI och Duet AI i Google Workspace. Samarbetet mellan Infosys och Google Cloud bygger på Infosys befintliga data, analys och AI-expertis på Google Cloud.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 19 oktober

Infosys utvidgar samarbete med Google Cloud för att utveckla generativa AI-lösningar

Indiens näst största IT-företag, Infosys, meddelade den 18 oktober att de utvidgar sitt samarbete med Google Cloud för att hjälpa företag att bygga AI-drivna upplevelser genom att utnyttja Infosys Topaz-erbjudanden och Google Clouds generativa AI-lösningar. Infosys kommer också att skapa nya globala generativa AI-laboratorier för att utveckla branschspecifika AI-lösningar och plattformar. Dessutom kommer företaget att utbilda 20 000 utövare på Google Clouds generativa AI-lösningar, inklusive Vertex AI och Duet AI i Google Workspace.

Direktlänk Dela Moneycontrol fördjupade 18 oktober

Duet AI: Vad Google Workspace-administratörer behöver veta för att lägga till denna tjänst

Administratörer i många organisationer som använder Google Workspace kan nu aktivera och lägga till Duet AI i företagskonton. Google meddelade i slutet av augusti 2023 att Duet AI för Google Workspace nu är allmänt tillgängligt som en tilläggstjänst. Nyckelfunktionerna i denna AI-tjänst beskrivs nedan, tillsammans med de steg en Google Workspace-administratör behöver ta för att göra Duet AI tillgängligt för personer i sin organisation. Prissättning och allmän utplacering vägledning täcks också, eftersom priset på en Duet AI-licens kan överstiga kostnaden för många Workspace-licenser.

Direktlänk Dela TechRepublic fördjupade 18 oktober

Alphabet och Tesla leder AI-revolutionen: Vilket är det bästa AI-aktien att köpa?

Alphabet och Tesla är två av de ledande företagen inom den kommande AI-revolutionen. Alphabet har svarat bra på konkurrensen från OpenAI och Microsoft genom att lansera sin egen AI chatbot, Bard, och integrera AI-funktioner i produkter som Google Workspace och Google Cloud. Teslas huvudsakliga användningsområden för AI kretsar kring dess fordon, speciellt autopilotfunktionen och AI-system som kan förutsäga bilens energibehov. Tesla använder också AI inom robotik och utvecklar neuronnätverk för applikationer som autonom körning. Trots att båda företagen är ledande inom AI, anses Alphabet vara det säkrare valet, medan Tesla ses som ett mer riskabelt alternativ.

Direktlänk Dela Madras Tribune fördjupade 15 oktober

Alphabet och Tesla: Vilket är det bättre AI-aktien att köpa idag?

Bland de företag som kämpar om att leda den nästa artificiell intelligens (AI) revolutionen, är Alphabet och Tesla två av de tydliga ledarna. Alphabet har lanserat sin egen generativa AI-chattbot, Bard, och har rullat ut AI-funktioner i produkter som Google Workspace och Google Cloud. Dess nya Pixel-smartphone drivs av AI-verktyg. Teslas primära användningsfall för AI kretsar kring dess fordon, främst autopilot, eller vad som kallas autonomi i branschen. Tesla använder också AI i robotik, och utvecklar en humanoid robot kallad Tesla Bot. Båda företagen har fokuserat på AI länge. Alphabet förvärvade det välrenommerade brittiska AI-labbet DeepMind för 10 år sedan och nyligen slogs det samman med sitt eget AI-labb, Google Brain. Tesla har även möjlighet inom AI med sin egen superdator Dojo, vilket kommer att sänka kostnaderna för att träna AI-modeller avsevärt. Vid jämförelse av värderingar handlar det om mer än bara tillväxtmöjlighet. Priset måste också vara rätt. Båda Alphabet och Tesla handlas till premium jämfört med S&P 500, men Tesla är dyrare av de två. Tesla är för närvarande värderat till ett pris-till-vinst-förhållande på 74, jämfört med Alphabet på 29. Men Tesla förväntas växa snabbare än Alphabet.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 15 oktober

Studie visar att AI kan förbättra arbetslivet snarare än att ersätta det

Trots oro över jobbsäkerheten i samband med uppkomsten av generativ AI i arbetslivet, visar en ny studie att chefer är optimistiska om förändringen och är säkra på att mänskliga roller kommer att förbli i fokus. Studien, utförd av Economist Impact på uppdrag av Google Workspace, undersökte 900 chefer över fyra regioner och sju branscher. 86% av de tillfrågade cheferna ansåg att AI kan eliminera tråkiga uppgifter och därmed bidra till ökad innovation och kreativitet. 84% tror att AI kan ge mer flexibilitet till arbetare med manuella jobb.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 9 oktober

Google introducerar Duet AI i Google Workspace

Google introducerar Duet AI i Google Workspace, en verktygssvit som förbättrar produktiviteten genom att automatisera arbetsuppgifter. Duet AI kan skapa text, organisera data, visualisera information, förbättra videokonferenser och till och med skapa appar. Detta kommer att göra det möjligt för människor att fokusera på mer värdefulla uppgifter. Duet AI:s fem huvudfunktioner inkluderar ´Hjälp mig att skriva´, ´Hjälp mig att organisera´, ´Hjälp mig att visualisera´, ´Hjälp mig att ansluta´ och ´Hjälp mig att skapa en app´.

Direktlänk Dela Yahoo Japan fördjupade 9 oktober

Microsoft Copilot vs Google Duet AI: Hur väljer man rätt generativa AI-assistent för ditt företag?

Microsoft Copilot och Google Duet AI är generativa AI-applikationer som kan interagera intuitivt med mänskliga användare. Båda verktygen är mycket lika och kan hjälpa användare att skapa e-post, analysera kalkylblad eller söka på internet mer exakt. Google Duet AI är en viktig byggsten i Google Workspace-miljön och erbjuder företag kodningshjälp och utvecklarverktyg. Microsoft Copilot är en omfattande assistent inbyggd i verktyg som Bing Search, Microsoft Office och Teams. Valet mellan de två beror på vilka verktyg du redan använder. Om du är en regelbunden användare av Google Workspace-verktygen är det logiskt att anta Duet. Alternativt, om du använder Microsoft Office-applikationer och Teams, är Copilot det bättre valet.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 6 oktober

TS Cloud lanserar ChatGPT Auto-Data Entry för automatisering av datainmatning

Google Cloud-partnern TS Cloud har lanserat ´ChatGPT Auto-Data Entry´, en AI-datainmatningstjänst för Google Workspace-användare över hela världen. Tjänsten låter AI analysera ett stort antal bilder och PDF-filer som laddats upp till Google Drive, där AI automatiskt kategoriserar och skickar den identifierade datan till Google Sheets. Detta kan automatisera datainmatning, vilket tidigare gjordes manuellt. ´ChatGPT Auto-Data Entry´ kan minska tiden för datainmatning med upp till 90%, vilket ökar både produktivitet och effektivitet. Tjänsten kan tillämpas i olika avdelningar inom organisationer. Data lagras enbart i användarens Google Drive och kommer inte att användas för AI-lärande.

Direktlänk Dela PRWeb fördjupade 6 oktober

Zoom lanserar Zoom Docs, ett AI-drivet samarbetsverktyg

Vid Zoomtopia 2023 annonserade Zoom lanseringen av Zoom Docs, ett samarbetsinriktat ´modulärt arbetsutrymme´ som integrerar företagets Zoom AI Companion för att generera nytt innehåll eller fylla i ett dokument från andra källor. Tillsammans med Mail- och Kalender-tjänsterna som lanserades under förra årets evenemang, är Zoom Docs ytterligare ett steg mot ett fullständigt kontorspaket som alternativ till Google Workspace och Microsoft 365. Företaget säger att det kommer att vara allmänt tillgängligt 2024. Zoom AI Companion ingår i priset för företagets betalda prenumerationsplaner, som börjar på $149.90 per år per användare.

Direktlänk Dela The Verge fördjupade 3 oktober

Google lanserar AI-skrivassistenten Bard i Google Workspace

Google har introducerat Bard, en AI-baserad skrivassistent, tillgänglig i Google Workspace. Bard, som bygger på Googles LaMDA och maskininlärningsteknik, kan generera, förklara och hjälpa till att felsöka kod, svara på matematikproblem och assistera med olika skrivuppgifter. Bard är nu tillgänglig på över 40 språk i mer än 230 länder och regioner, inklusive alla länder i Europeiska Unionen. För att använda Bard behöver användare antingen ett personligt Google-konto eller ett Workspace-konto där administratören har aktiverat Bard-åtkomst. Användare måste vara 18 år eller äldre och använda en kompatibel webbläsare.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 30 september

Google Gemini: Vad vi vet hittills

Google Gemini, tillkännagivet vid Google I/O-utvecklarkonferensen i maj 2023, är en av de mest aktuella AI-lösningarna som ska omvandla marknaden. Google Gemini representerar Googles fokus på ökad AI-investering. Lösningen följer lanseringen av Bard, Duet AI och Googles PaLM 2 LLM. Google Gemini är ett av de senaste tillskotten till Googles AI-fokuserade digitala färdplan. Gemini är utformad för högeffektiva verktygs- och API-integrationer och består av en ´grupp av stora AI-modeller´ snarare än bara en LLM. Google Gemini kan generera bilder och text, tack vare träning, inklusive videotranskriptioner från YouTube.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 30 september

Salesforce och Google intensifierar partnerskap för att revolutionera affärsproduktivitet med AI

Salesforce och Google avslöjade nyligen planer på att intensifiera sitt befintliga strategiska partnerskap för att revolutionera affärsproduktivitet med hjälp av generativ AI. Samarbetet lovar robusta tvåvägsintegrationer som kommer att slå samman data och sammanhang från både Salesforce och olika Google Workspace-verktyg. Detta kan vara en game-changer för småföretagare som navigerar i labyrinten av moderna operationer och kundengagemang. Generativ AI, med sin förmåga att automatiskt skapa innehåll baserat på inställda mönster och data, kommer att omdefiniera affärsduken.

Direktlänk Dela Small Business Trends fördjupade 27 september

Google introducerar Duet AI för att förbättra produktiviteten

Google Workspace, världens mest populära produktivitetsverktyg, har introducerat Duet AI, en AI-samarbetspartner i realtid. Duet AI kan fungera som en tränare, inspirationskälla och produktivitetsbooster, medan den säkerställer att varje användare och organisation har kontroll över sina data. Duet AI kan skapa en helt ny presentation baserad på relevant innehåll i Drive och Gmail, vilket gör att användarna kan fokusera på vad som verkligen spelar roll. Google har även infört Duet AI i Google Meet för att förbättra mötesupplevelsen och Google Chat för att underlätta samarbete på språng.

Direktlänk Dela Forbesindia.com fördjupade 27 september

Google introducerar generativa AI-funktioner i Google Workspace

Google har nyligen introducerat generativa AI-funktioner i Google Workspace, inklusive Google Duet AI, vilket syftar till att effektivisera olika uppgifter som e-postsvar i Gmail, text-till-bild-skapande och dokumentgranskning i Google Docs. Dessa innovationer är tänkta att hjälpa användare att skapa innehåll mer effektivt med hjälp av AI-teknologi. Google arbetar aktivt med att utöka generativa AI-funktioner till Sheets, Meet och Chat. Chrome-användare med ett Google-konto kan nu få tillgång till de senaste Google Workspace-funktionerna utan att behöva vara en Google Workspace-prenumerant.

Direktlänk Dela Editorial GE fördjupade 25 september

Google introducerar AI-funktioner för att öka produktivitet och kreativitet

Google har nyligen introducerat nya generativa AI-upplevelser i Google Workspace som hjälper till att skapa innehåll med hjälp av AI. Google Duet AI är en ny funktion som kan hjälpa till att svara på e-post. Google Duet AI och Google Workspace kan öka produktivitet och kreativitet genom att hjälpa till att svara på e-post i Gmail, skapa bilder från texter och korrekturläsa dokument i Google Docs. Google Workspace är en samling av samarbetsverktyg där Google Cloud och Duet AI arbetar tillsammans. Alla som har ett Google-konto och använder Chrome-webbläsaren kan använda dessa nya Google Workspace-funktioner. Google samlar också in Workspace Labs-data och mätvärden för att förbättra och utveckla produkter, tjänster och maskininlärningstekniker över Google.

Direktlänk Dela Globe Echo fördjupade 24 september

Google introducerar generativ AI i Google Workspace för effektivare innehållsskapande

Google introducerar generativ AI i Google Workspace för att hjälpa användare att skapa innehåll mer effektivt. Den nya funktionen, Google Duet AI, hjälper till med att besvara e-post, generera bilder från text och korrekturläsa dokument i Google Docs, bland annat. Google Workspace, en samling samarbetsverktyg, utnyttjar kraften i Google Cloud och Duet AI för att förbättra arbetsflöden och underlätta sömlös innehållsskapande. Alla med ett Google-konto och tillgång till Chrome-webbläsaren kan dra nytta av dessa nya funktioner. Google planerar att släppa en mängd AI-drivna verktyg inom en snar framtid.

Direktlänk Dela Vigour Times fördjupade 24 september

Google introducerar nya AI-funktioner i Google Workspace

Google introducerar nya artificiella intelligens (AI)-funktioner i Google Workspace för att förbättra produktivitet och kreativitet. Med Google Duet AI kan användare nu svara på e-post effektivare, skapa bilder från text och korrekturläsa dokument i Google Docs. Google Workspace är en samling samarbetsverktyg där Google Cloud och Duet AI arbetar tillsammans. Några av de nya funktionerna inkluderar Smart Compose och Smart Reply i Gmail och Smart Canvas i Google Docs. Google arbetar också med att införa generativa AI-funktioner i Sheets, Meet och Chat. Dessa funktioner är tillgängliga för alla som har ett Google-konto och använder Chrome-webbläsaren.

Direktlänk Dela Gillett News fördjupade 24 september

Google introducerar generativ AI i Google Workspace

Google har tillkännagivit nya generativa AI-upplevelser i Google Workspace som kommer att hjälpa användare att skapa innehåll med hjälp av AI. Google Duet AI är en ny funktion som kan hjälpa till att besvara e-postmeddelanden, skapa bilder från texter och korrekturläsa dokument i Google Docs. Google Workspace är en samling samarbetsverktyg där Google Cloud och Duet AI arbetar tillsammans. Alla som har ett Google-konto och använder Chrome-webbläsaren kan använda dessa nya Google Workspace-funktioner. Google arbetar också med att lägga till fler generativa AI-funktioner i Sheets, Meet och Chat.

Direktlänk Dela Fox News Network fördjupade 24 september

Microsoft höll nyligen ett privat lanseringsevenemang i New York där företaget presenterade en rad AI-uppdateringar och introducerade två nya modeller av Surface. Företaget positionerar sig tydligt som ledare inom AI med uppgraderingar av generativ AI till Bing Chat, Windows Copilot och mer. Copilot blir en av de centrala upplevelserna i Microsofts mest använda applikationer och förväntas underlätta användarnas arbetsflöde. Den 26 september börjar Copilot rullas ut som en del av en ny Windows 11-release. Bing Chat får även två stora uppdateringar: Personaliserade svar och integrationen av DALLE-3 i Bing Image Creator. Microsoft introducerade också Microsoft 365 Chat, en chattassistent med djup förståelse för användaren, användarens roll och organisation för att underlätta arbetsuppgifter och hantering.

ZDNet fördjupade 23 september

Microsoft lanserar nya Surface-produkter och AI-uppdateringar vid privat evenemang

Microsoft har lanserat nya Surface-produkter, AI-uppdateringar och förändringar till Windows vid ett privat evenemang i NYC. Företaget har släppt ny Surface-hårdvara och en rad AI-drivna uppgraderingar till Bing Chat, Windows Copilot och mer. Copilot kommer att bli en av de centrala upplevelserna som körs över Microsofts mest använda applikationer och tjänster, inklusive Windows, Edge, Teams och mer. Copilot kommer att finnas tillgängligt på Windows 11-enheter, över Microsoft 365-tjänster inklusive Powerpoint, Excel och Teams och på Microsoft Edge. Den 26 september kommer Copilot att börja rullas ut som en del av en ny Windows 11-release. Microsoft presenterade också Windows Ink Anywhere, en ny Windows 11-funktion som kommer att fungera med Copilot för att hjälpa till att lösa matematikproblem och mer.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 22 september

Microsoft avslöjar nya Surface-enheter och banbrytande AI-funktioner

Microsoft kommer att avslöja nya Surface-enheter och banbrytande AI-funktioner för Windows, Office, Bing och mer vid ett speciellt evenemang i New York. Detta markerar en vändpunkt för Microsoft när företaget sätter kursen för sin framtid inom hårdvara och AI-teknologier, särskilt efter att Panos Panay lämnade företaget. De innovationer som introduceras vid detta evenemang kommer troligen att tjäna som grund för Microsofts långsiktiga AI-strategi och hårdvaruuppställning, vilket formar datorupplevelsen för både konsument- och företagsmarknaderna. Evenemanget kommer att äga rum i New York City.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 20 september

Google fortsätter förbättra chattbotten Bard med nya tillägg

Google fortsätter att utveckla sin chattbot Bard med en rad förbättringar. Den senaste uppdateringen gör att Bard kan ge svar som berör användarens egna uppgifter, genom valfria tillägg. Dessa tillägg inkluderar Google Maps, Google Workspace (Gmail, Drive och Docs), Youtube, samt Google Flights och Google Hotels. Dessutom kan Bard nu hitta filer eller delar av dokument på begäran av användaren. Google betonar att användarnas information skyddas och inte kommer att användas för att visa annonser eller för att träna språkmodellen.

Direktlänk Dela Swedroid fördjupade 20 september

Google släpper ny, mer kapabel version av sin AI Bard

Google har släppt den mest kapabla versionen hittills av sin artificiella intelligens (AI), Bard. Uppdateringen kommer två månader efter lanseringen och syftar till att göra Bard mer användbar och konkurrenskraftig än andra AI-alternativ, till exempel OpenAI´s ChatGPT. Bard kan nu ge användare realtidsinformation från Google-appar som Maps, YouTube, Hotels och Flights. Google vill att Bard ska bli en integrerad del av arbetet, och kommer därför att tillåta användare att aktivera Bard i Gmail, Docs och Drive. Dock kommer inte data från Google Workspace att användas för att träna Bards offentliga modell.

Direktlänk Dela Coingape fördjupade 19 september

Google nära att släppa AI-drivna GPT-4-konkurrenten Gemini

Google är påstås vara nära att släppa sin AI-drivna GPT-4-konkurrent, Gemini. Enligt rapporter har Google gett ett litet antal företag tillgång till Gemini, vilket tyder på att det kan möta sitt planerade släppdatum i december 2023. Google planerar att göra Gemini tillgänglig för företag via sin Google Cloud Vertex AI-plattform. Gemini är en serie stora språkmodeller (LLM) som kan fungera med chatbots, sammanfatta text eller skapa originaltext baserat på vad användare gillar att läsa. Gemini designades och byggdes med multimodal bearbetning i åtanke, vilket innebär att den kan bearbeta bilder och text. Google har också tillgång till egen träningsdata, vilket kan ge den en fördel över ChatGPT-4.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 18 september

Salesforce och Google utvidgar sitt avtal för att förbättra produktiviteten med AI

Salesforce och Google meddelade vid Dreamforce 2023-evenemanget en förlängning av deras avtal, vilket kommer att möjliggöra för kunder att samla in data från Salesforce och verktygen inom Google Workspace via dubbelriktade integrationer mellan de två programvarornas AI-assistenter. Med dessa integrationer kan användare arbeta med Salesforce och Google Workspaces generativa AI-assistenter, inklusive Einstein Copilot och Duet AI. Salesforce-kunder kan skapa presentationer och dokument med hjälp av sin egen kontoinformation, kontakter och möjlighetsdata i Workspace. De kan också föra sammanfattningar från Google Meet och kontext från Gmail och Google Kalender till Salesforce, med syftet att uppdatera poster eller aktivera arbetsflöden.

Direktlänk Dela List23 fördjupade 14 september

Salesforce och Google utökar samarbetet för att förbättra produktiviteten med AI

Salesforce och Google har utvidgat sitt strategiska samarbete för att sammanföra Salesforce och Google Workspace för att öka produktiviteten med AI. Detta samarbete kommer att erbjuda nya tvåvägsintegrationer som låter kunderna sammanföra sammanhang från Salesforce och Google Workspace, inklusive Google Kalender, Docs, Meet, Gmail och mer, för att driva generativa AI-upplevelser över plattformar. Med dessa integrationer kommer användarna att kunna arbeta sömlöst över plattformar genom Salesforce och Google Workspaces generativa AI-assistenter, Salesforce´s Einstein Copilot och Duet AI i Google Workspace. Generativ AI håller på att omforma hur företag och människor arbetar. Faktum är att 77% av seniora IT-ledare säger att generativ AI kommer att hjälpa deras organisation att betjäna kunder snabbare, och 64% av företagen förväntar sig att AI kommer att öka produktiviteten i deras arbetsstyrkor. Detta utökade partnerskap kommer att bidra till att öka produktiviteten genom att ge rätt data och sammanhang vid rätt tidpunkt och låsa upp generativa AI-fördelar i arbetsflödet.

Direktlänk Dela Help Net Security fördjupade 13 september

Google Cloud lanserar hållbarhetsinitiativ med AI-drivna lösningar

Google Cloud har lanserat en rad AI-drivna lösningar för att stödja kunder i att hitta nya sätt att mäta, förbättra och omvandla sina affärsverksamheter på ett hållbart sätt. Fyra huvudsakliga hållbarhetsinitiativ presenterades vid Google Cloud Next-konferensen, inklusive nya miljö-API:er på Google Maps-plattformen, en ny BigQuery-koppling till Google Earth Engine, Carbon Footprint för Google Workspace och ett initiativ med Deloitte för att främja användningen av hållbarhetslösningar. Dessa AI-aktiverade verktyg ger revolutionerande insikter och hjälper företag att främja större global hållbarhet.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 13 september

OpenAI, Microsoft och Google introducerar AI-verktyg för företag

AI kommer till kontoret. OpenAI, Microsoft och Google har alla avslöjat AI-verktyg på företagsnivå riktade mot företag och andra stora organisationer. Dessa AI-verktyg kopplas direkt till Office 365 och Google Workspace, produktivitetsplattformar som används av hundratals miljoner arbetare över hela världen. Microsoft var först med att lansera Office 365 Co-Pilot i mars 2023. OpenAI tillkännagav ChatGPT Enterprise den 28 augusti 2023. Google svarade omedelbart genom att tillkännage allmän tillgänglighet av Google Duet AI för Google Workspace dagen efter. Trots att generativ AI nu integreras i vanliga produktivitetsverktyg, har det redan mött kritik.

Direktlänk Dela Institute of Electrical and Electronics Engineers fördjupade 13 september

Salesforce och Google har tillkännagivit en utvidgning av sitt strategiska partnerskap för att sammanföra Salesforce, världens ledande AI CRM, och Google Workspace, världens mest populära produktivitetsverktyg, för att driva produktivitet med AI. Detta partnerskap kommer att leverera nya tvåvägsintegrationer som gör det möjligt för kunder att sammanföra kontext från Salesforce och Google Workspace, inklusive Google Kalender, Docs, Meet, Gmail och mer, för att driva generativa AI-upplevelser över plattformar. Kunder kan använda sin egen konto-, kontakt- och möjlighetsdata från Salesforce för att generera anpassade Google Slides och Docs.

Business Wire fördjupade 13 september

AI ´hallucination´ är mer en funktion än ett fel, säger OpenAI:s VD

OpenAI:s VD Sam Altman har sagt att ´hallucinationer´ av artificiell intelligens (AI) snarare är en funktion än ett fel. Dessa ´hallucinationer´ refererar till när en stor språkmodell ger felaktiga svar på användarens frågor. Altman förklarade att dessa system har mycket värde eftersom de ´hallucinerar´. Han menade att AI-modeller först har stört kreativa strävanden, trots att det tidigare antogs att fysiska och repetitiva uppgifter skulle transformeras först. Sammanhanget för Altmans kommentarer var en diskussion med Salesforce Inc:s VD Marc Benioff, som tidigare under dagen hade lanserat nya versioner av företagets Einstein AI-produkter.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 13 september

Salesforce lanserar AI-plattformen Einstein 1

Salesforce lanserade Einstein 1, en plattform som underlättar för företag att använda data från Data Cloud för att bygga AI-drivna appar och upplevelser. Data Cloud, Salesforce namn för sin kunddataplattform, låter marknadsförare förena data från alla Salesforce-appar och annanstans via API:er. Marknadsförare kan också koppla till externa leverantörer via MuleSoft. Einstein 1-plattformen inkluderar en konversationsassistent, kallad Einstein copilot, så att marknadsförare kan automatisera uppgifter med generativ AI med hjälp av kunddata från Data Cloud. Einstein copilot genererar svar, rekommendationer och innehåll som svar på naturliga språkfrågor och uppmaningar.

Direktlänk Dela AdExchanger fördjupade 12 september

Google introducerar generativ AI i sina produktivitetsappar

Google kommer snart att tillåta användare av sina produktivitetsappar att använda generativ AI direkt i Gmail, Docs, Sheets och andra tjänster. I februari presenterade Google Bard, en AI-chatbot som konkurrerar med OpenAi´s ChatGPT och Microsoft´s Bing AI. I maj meddelade teknikjätten att den skulle ta med sin AI-teknik till en mängd olika produkter och tjänster, inklusive sin Workspace-produktivitetsappsvit genom det de kallar Duet AI. Duet AI är en ständigt påslagen AI-medarbetare integrerad i Google Workspace och Google Cloud. En gratis provversion av Duet AI är tillgänglig enligt Aparna Pappu, General Manager och Vice President för Google Workspace.

Direktlänk Dela ABS-CBN News fördjupade 11 september

AI-teknik tillgänglig och prisvärd för småföretag

Artificiell intelligens (AI) är inte längre exklusivt för stora företag med djupa fickor, utan är nu tillgängligt och prisvärt för småföretag. Denna omvandlande teknik kan förändra allt från projektledning till kundengagemangsstrategier. Fördelarna med att införa AI i ditt företag är bland annat ökad operationell effektivitet, förbättrad kundinteraktion och datadrivna strategiska beslut. Tidig implementering av AI-teknik kan vara faktorn som skiljer dig från din konkurrens. AI-applikationer hjälper dig inte bara att hålla jämna steg; de kan placera dig före kurvan.

Direktlänk Dela Cryptopolitan fördjupade 10 september

Google Cloud sätter generativ AI i centrum på Next 2023

Google Cloud satte generativ AI i centrum under Next 2023, med starkt intresse från kunder och partners som Wayfair, Wendy´s, Priceline, Orange, Vodafone, Uber och Mayo Clinic. Företaget presenterade sin omfattande AI-plattform Vertex AI, som erbjuder tillgång till över 100 grundmodeller och har sett en 15-faldig ökning i kundadoption från april till juli 2023. Google Cloud introducerade också Duet AI, en intelligent chatbot-assistent, och utökade dess tillgänglighet till större delen av Google Cloud. Trots framgångarna påpekades bristen på kostnadstransparens som ett problem för vidare adoption.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 8 september

Google Cloud Next 2023: Fokus på generativ AI och produktivitetsförbättringar

Google Cloud Next 2023 ägde rum i San Francisco förra veckan, där Google presenterade Duet AI för Google Workspace, ett svar på Microsoft 365 Copilot. Duet AI hjälper till att förbättra produktiviteten inom företag, till exempel genom att delta i möten, ta anteckningar och skapa åtgärdsobjekt åt användarna. Dessutom kommer Duet AI att kunna skapa sammanfattningar av information inom Google Workspace. Google fokuserade även på uppgraderingar och förbättringar av Vertex AI, deras generativa AI-plattform. Dessutom tillkännagav Google utvecklingen av A3 virtuell maskin superdator kapaciteter via partnerskap med NVIDIAs H100 GPUs.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 6 september

Google och Microsoft tävlar om att införliva generativa AI-teknologier

Företag över hela världen tävlar om att införliva generativa AI-teknologier i sina applikationer och tjänster. Men den tunga bearbetning som krävs för AI innebär att AI-drivna tjänster inte är billiga. Prisdetaljer för konsumenter och mindre företag är ännu inte fastställda, men Google säger att det kommer att avslöjas under de kommande månaderna. En konsumentversion av Duet AI för Google Workspace är för närvarande planerad att släppas tidigt nästa år. Google säger att datasekretess och säkerhet är garanterad för Duet AI. Det är värt att notera att Microsofts 365 Copilot också kommer att prissättas till 30 USD när den blir tillgänglig.

Direktlänk Dela CDOTrends fördjupade 6 september

Google Workspace: En genomgång av dess funktioner och prissättning i Indien

Google Workspace, tidigare känd som G Suite, har blivit en av Googles mest populära produkter, trots att den fortfarande inte är lönsam. Google har lagt till nya funktioner till Workspace, inklusive Duet AI, som använder generativ AI för att hjälpa användare att skapa och sammanfatta text, generera bilder från prompts och organisera data. Smart Canvas integrerar olika Workspace-appar och gör det möjligt för användare att arbeta mer effektivt och kreativt. Och slutligen finns det Spaces, som är ett nytt sätt att kommunicera och dela information inom Workspace. Google Workspace-priserna i Indien varierar beroende på plan och antal användare.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 6 september

Google firar sitt 25-årsjubileum: Sundar Pichai reflekterar över teknikens förändring

Google firar sitt 25-årsjubileum denna månad och dess VD, Sundar Pichai, har reflekterat över hur tekniken har förändrat hur vi kommunicerar, skapar och innoverar. Pichai delade personliga anekdoter om hur kommunikationen har förändrats över generationer och betonade vikten av tacksamhet och reflektion. Han påminde om att Google grundades 1998 av Larry Page och Sergey Brin och har sedan dess vuxit till att omfatta flera teknikströmmar och lanserat flera produkter. Pichai poängterade att företaget fortsätter att investera i AI och att en miljon människor redan använder generativ AI i Google Workspace.

Direktlänk Dela Telangana Today fördjupade 6 september

Google kan vinna AI-kampen mot OpenAI

Google och OpenAI konkurrerar om marknadsandelar inom artificiell intelligens (AI). Google, vars huvudinkomst kommer från onlineannonsering, riskerar att förlora intäkter om folk börjar använda OpenAIs chattbot ChatGPT istället för Google Search. Google har dock en fördel genom sina många programvaruprodukter, till exempel Docs, Sheets, Gmail, Drive och YouTube, där de kan integrera sin egen AI, Bard. OpenAI, å andra sidan, har inte samma ekosystem av applikationer och tjänster. Dessutom står OpenAI inför ekonomiska problem och riskerar konkurs.

Direktlänk Dela Android Headlines fördjupade 6 september

Google Workspace integrerar med Googles Duet AI för att förbättra produktiviteten

Google har nyligen avtäckt flera nya AI-assistentfunktioner för Google Workspace, världens mest populära produktivitetsverktyg. Google intygar att datasekretess är garanterad med de nya verktygen. AI-assistenter blir allt mer kapabla att utföra fler uppgifter för användare, tack vare generativ artificiell intelligens (AI). AI-assistenter kan idag segmenteras efter produkt, användargränssnitt, slutanvändare, chatbots och smarta högtalare. Enligt en rapport från Mordor Intelligence förväntas den intelligenta virtuella assistentmarknaden nå 45,83 miljarder dollar år 2028, upp från 11,13 miljarder dollar 2023. Google har också avtäckt flera nya AI-funktioner för Google Workspace. Google fortsätter att vara en värdig konkurrent när det integrerar Duet AI, dess AI-assistent, i Workspace. AI-assistenten Duet AI kan ta anteckningar, åtgärdspunkter och videoklipp i realtid med den nya funktionen ”ta anteckningar åt mig”. AI-assistenten skickar sedan en sammanfattning till deltagarna efter mötet. En annan ny funktion är Duet AIs förmåga att delta i mötet på en användares vägnar om de inte kan göra det. Användare kan chatta direkt med Duet AI. Detta inkluderar att ställa frågor om deras innehåll, få en sammanfattning av dokument som delas i ett utrymme och fånga upp missade samtal.

Direktlänk Dela Tech Wire Asia fördjupade 5 september

Google Cloud presenterar 161 innovationer vid sin årliga teknikkonferens

Google Cloud höll nyligen sin årliga teknikkonferens, GOOGLE CLOUD NEXT23, som en fysisk händelse på Moscone Center i San Francisco mellan 29 och 31 augusti 2023. Under konferensen presenterade Google sina 161 innovationer. Årets NEXT23-annonsering handlade om Googles framsteg inom generativ AI, framför allt Duet AI, som nu finns tillgänglig i Google Workspace och Google Cloud i förhandsgranskningsläge. Dessutom presenterades deras nästa generations data warehouse-produkt, BigQuery. Andra stora lanseringar inkluderade BigQuery Studio, BigQuery Database Migration Service (BQMS), BigQuery Omni och Vertex AI.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 4 september

Microsofts Bing AI kommer till Google Chrome

Microsofts Bing AI, som tidigare varit begränsad till Bing-sökmotorn och Edge-webbläsaren, kommer nu att läggas till i Google Chrome. Bing Chat och Bing Chat Enterprise stöds nu i Chrome-skrivbordswebbläsaren för Windows, Mac och Linux. Genom att introducera Bing AI i Chrome kan Microsoft försöka samarbeta mer med konkurrenter och exponera sin AI-produkt för fler potentiella konsumenter. Dessutom lanserade Microsoft stöd för Bing Chat Enterprise i Windows Copilot Preview denna vecka. Samtidigt blev Duet AI för Google Workspace, Googles generativa AI-produktivitetsverktyg, allmänt tillgängligt.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 3 september

Google lanserar Duet AI som en del av Workspace

Google har visat upp nya funktioner för Duet AI, som nu är allmänt tillgängligt i företagets produktivitetssvit Workspace. Tjänsten, som kostar 30 dollar per användare och månad, har använts av tusentals företag och över en miljon människor i beta-versioner för att generera e-post om sena fakturor och skriva bloggar. Duet AI kan föreslå kreativa idéer och även utföra åtgärder på användarens vägnar. Google Workspace har dock betydligt färre betalande kunder än Microsoft Office, med 10 miljoner jämfört med Microsoft Teams 300 miljoner månatliga användare.

Direktlänk Dela PC Magazine Australia fördjupade 3 september

Googles Duet AI-verktyg för Workspace nu tillgängliga för alla

Googles Duet-artificiella intelligensverktyg för Google Workspace är nu tillgängliga för alla att prova. De ger en AI-boost till företagets mest använda appar, inklusive Gmail, Google Docs, Meet, Sheets och Slides. Verktygen är inte gratis, efter en 14-dagars gratis provperiod kostar verktygsuppsättningen, som Google kallar Duet AI för Google Workspace, 30 dollar per användare per månad för stora företag. Prisuppgifter för konsumenter och mindre företag ska avslöjas de närmaste månaderna. AI-verktygen är utformade för att bygga in nya smarta funktioner i några av Googles mest använda tjänster. Med en textprompt kan du instruera Duet att förbereda en CV-mall i Google Docs, skapa en födelsedagsinbjudan i Gmail, lägga till illustrationer i en presentation i Slides eller skapa ett anpassat formulär i Sheets. Google har testat Duet AI sedan verktygens debut i maj på Google I/O.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 2 september

Google lanserar Duet AI för Google Workspace

Google har meddelat att Duet AI nu är allmänt tillgängligt för Google Workspace. Duet AI är ett verktyg som integrerar generativa AI-funktioner i Google Workspace och främjar produktivitet genom att underlätta textgenerering och sammanfattning, bildgenerering från uppmaningar och dataanalys. Denna AI-drivna assistent är nu tillgänglig i alla Google Workspace-appar, inklusive Gmail, Drive, Slides och Docs. Googles prissättningsstrategi för Duet AI speglar Microsofts prissättning för sin AI-assistent, Copilot, till 30 dollar per månad per användare. Google erbjuder en kostnadsfri provversion av Duet AI-funktioner.

Direktlänk Dela Arcweb Technologies fördjupade 1 september

AI-assistenten Duet AI släpps för Google Workspace

Efter omfattande tester med 1 miljon användare har nu Duet AI för Google Workspace släppts. Några av de unika funktionerna inkluderar ett anteckningsverktyg som genererar sammanfattningar och åtgärdspunkter i Google Meet, ett praktiskt Gmail-skrivverktyg för att skriva utkast till e-post, automatisk tabellgenerering i Google Sheets och möjligheten att generera presentationer eller skapa bilder i Google Slides. Google planerar att ta ut 30 dollar i månaden per användare för att få tillgång till sina nya AI-verktyg. Priset är detsamma som Microsofts pris för sitt AI-system Copilot.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 1 september

Google presenterar Duet AI för att förbättra produktivitet och samarbete

Google LLC fortsätter att forma produktivitets- och samarbetslandskapet med sina innovativa erbjudanden, med Duet AI som det senaste som hjälper till att omdefiniera hur företag arbetar och samarbetar. Som en del av Google Workspace är Duet AI ett kraftfullt samarbetsverktyg som hjälper till med produktivitetsnivåer och frigör användare för att göra andra, mindre tråkiga uppgifter. Duet AI går ett steg längre än andra stora språkmodeller genom att sömlöst integreras med Google-applikationer som Gmail och Meet.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 31 augusti

Google gör Duet AI allmänt tillgänglig i Workspace

Google meddelade igår att dess AI-bundna tjänst Duet AI nu är ´allmänt tillgänglig´ i Google Workspace. Kostnaden är strukturerad till 30 dollar per månad per användare, samma som Microsofts assistent Copilot för Microsoft 365-applikationer. Duet AI kan skriva e-post, skapa presentationer och till och med delta i möten. I Google Meet hjälper AI:n till att fånga anteckningar, åtgärdspunkter och videoklipp i realtid under ett möte och skickar en sammanfattning till deltagarna. De kommer också att lansera automatiskt översatta undertexter under ett möte för 18 språk.

Direktlänk Dela Interesting Engineering fördjupade 31 augusti

Google introducerar Duet AI för att förbättra produktiviteten i Google Workspace

Google har avslöjat sin nya teknologi, Duet AI, under Cloud Next 2023-evenemanget. Denna nya AI-assistent kommer att läggas till i Gmail och kan hjälpa användare med att utforma och anpassa sina e-postmeddelanden samt assistera med andra uppgifter i Google Workspace, som möten, dokument och Google Chat. Duet AI syftar till att effektivisera processen för att skapa e-post och ge användarna hjälpsamma förslag för att skapa mer effektiva och personliga kommunikationer. Duet AI kan även hjälpa användare att hitta information, översätta språk och svara på frågor.

Direktlänk Dela Softonic International fördjupade 31 augusti

Google introducerar AI-assistent för mer effektiva möten

Google har meddelat att dess Duet AI kommer att arbeta med Google Meet, dess videotjänst, för att göra möten ´mindre utmattande och mer givande´. Tack vare en ny ´delta för mig´-funktion kan du låta AI:n delta i möten på dina vägnar och leverera ditt meddelande samt se till att du får en sammanfattning. Duet AI kommer även att hjälpa till att säkerställa att du ser och låter ditt bästa med AI-förbättrad look, belysning och ljud. Google lanserar också automatiskt översatta undertexter för 18 språk så att Meet automatiskt kan upptäcka när ett annat språk talas och visa översättningen i realtid. Duet AI för Google Workspace är nu tillgänglig för användare med ett kostnadsfritt provalternativ.

Direktlänk Dela Metro fördjupade 31 augusti

Google introducerar Duet AI för att hjälpa användare att skriva och anpassa e-postmeddelanden

Google har nyligen meddelat att Gmail kommer att introducera en ny AI-kompanjon, kallad Google Duet AI, för att hjälpa användare att utforma och anpassa sina e-postmeddelanden. Duet AI är nu tillgänglig för Workspace-användare och erbjuder stöd över olika uppgifter, inklusive möten, dokument, Google Chat och mer. Duet AI syftar till att effektivisera processen för att utforma e-post och ge användarna hjälpsamma förslag för att skapa mer effektiva och personliga kommunikationer. Duet AI kan användas under tidig åtkomst och är utformad för att fungera sömlöst med Googles Workspace-appar. Duet AI drivs av en betydande språkmodell (LLM).

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 31 augusti

Google planerar att förbättra Workspace med AI och debitera stora företag $30 per användare

Google planerar att förbättra Workspace-appar med AI och debitera stora företag $30 per användare per månad. Google erbjuder företag möjligheten att delta i gratis provperioder innan de förbinder sig till ett abonnemangsköp. Aparna Pappu, Google Workspaces VP, lanserade tyst Duet AI-förbeställningar till $30 per användare i juni, utan offentlig uppmärksamhet. I Gmail och Google Docs kan Google Duet AI generera textutdata baserat på enkla textprompter som användarna tillhandahåller. Aparna Pappu förväntar sig att en konsumentversion av Duet AI för Google Workspace ska lanseras i början av nästa år.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 31 augusti

Google Docs introducerar AI-driven korrekturläsningsfunktion

Google Docs har introducerat en ny funktion, ´Proofread´, som drivs av AI för Google Workspace. Denna nya funktion går utöver enkla stavnings- och grammatikkontroller och erbjuder avancerade förslag, såsom att göra ditt skrivande mer koncist eller använda en aktiv röst. Dessa förslag kommer att visas i en sidofält. ´Proofread´ är nu tillgänglig om du använder Duet AI för Google Workspace Enterprise. Om du är en alfa-testare, måste du köpa detta tillägg senast den 29 augusti 2023 för att få tillgång till ´Proofread´.

Direktlänk Dela Chrome Unboxed fördjupade 30 augusti

Google lanserar AI-baserat korrekturläsningsverktyg för Google Workspace Enterprise-kunder

Google har lanserat ett AI-baserat korrekturläsningsverktyg för Google Workspace Enterprise-kunder. Verktyget, som kallas Proofread, kan skanna dokument för skrivstil, ton och läsbarhet och föreslå förbättringar. Proofread är dock inte tillgängligt för vanliga Google Docs-användare eller alla Google Workspace-kunder. Det är begränsat till endast Google Workspace Enterprise-kunder och endast via ett tillägg till företagets Duet AI-produkt. Google har inte delat några specifika detaljer, men sa att de kommer att lansera fler erbjudanden för andra kundsegment inom de kommande månaderna.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 30 augusti

Adore Me implementerar Duet AI från Google Cloud för att förbättra kundupplevelser och snabba upp innovation

Det framgångsrika direkt-till-konsument-företaget använder generativ AI för att förbättra kundupplevelser, skapa produktionsvärda marknadsföringsmaterial och snabba upp innovation. Google Cloud meddelade idag att Adore Me, ett ledande direkt-till-konsument-lingerie företag ägt av Victoria´s Secret & Co., har implementerat Duet AI i Google Workspace som en del av ett betrodd testprogram som ger anställda tidig tillgång till att testa och dela feedback på Duet AI. Duet AI är nu allmänt tillgänglig för organisationer överallt och möjliggör ett kraftfullt nytt sätt att arbeta, vilket hjälper användare att skriva, visualisera, organisera och koppla mer meningsfullt.

Direktlänk Dela Cleveland 19 News fördjupade 30 augusti

Google lanserar Duet AI för Gmail, Drive och Docs

Googles division Alphabet meddelar att deras generativa AI-baserade hjälpverktyg, Duet AI, nu är allmänt tillgängligt för Gmail, Drive, Docs och mer. Alla organisationer som använder Google Workspace kan dra nytta av denna AI-hjälpare, som har flera nya funktioner. Duet AI fungerar som en mötesassistent för Google Chat, en dokumentsummerare och tillåter även personalisering för Gmails smarta svar. Duet AI använder innehåll från Google Drive och Gmail för att skapa visuella hjälpmedel, assistera vid möten och till och med delta åt dig. Lanseringen av Duet AI kan ses som ett strategiskt drag för att konkurrera mot Microsoft, som också erbjuder en liknande programvara kallad Copilot.

Direktlänk Dela Zacks Investment Research fördjupade 30 augusti

Adore Me använder Duet AI i Google Workspace för att förbättra samarbetet

Google Cloud meddelade att Adore Me, ett ledande direkt-till-konsument-företag inom underkläder ägt av Victoria´s Secret & Co, har implementerat Duet AI i Google Workspace som en del av ett testprogram. Duet AI, som nu är allmänt tillgängligt för organisationer överallt, möjliggör ett kraftfullt nytt sätt att arbeta, vilket hjälper användare att skriva, visualisera, organisera och koppla samman mer meningsfullt. Adore Me blev 2013 först med att driva på för inkluderande storlekar inom underklädesindustrin och lanserade 2017 ett helt ägt logistikcenter och pionjärade en prova-hemma-shoppingtjänst.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 30 augusti

Google lanserar officiellt Duet AI för global integration i Google Workspace

Google har officiellt lanserat Duet AI, en global integration av företagets artificiella intelligensmodeller i Google Workspace. Duet AI-motorn kommer att göra det möjligt för alla Googles verktyg att utnyttja den senaste tekniken inom generativ AI och övergripande produktivitet genom att utnyttja realtidssamarbete. Duet AI kommer att användas i Googles kontorsverktyg som Google Docs, Google Sheets och Google Slides, vilket gör att du kan skapa innehåll enligt olika förfrågningar. Google har också utnyttjat den officiella lanseringen för att göra det möjligt för Google att använda sin AI i Meets.

Direktlänk Dela Game News 24 fördjupade 30 augusti

Google Clouds Duet AI tillgängligt för företag, molnutgiftsprognoser och samarbete med El Salvadors regering

Företag får tillgång till Googles Duet AI-verktyg i Google Workspace. Prognoser visar att utgifterna för offentliga molntjänster kommer att nå 1,35 biljoner dollar år 2027. El Salvadors regering samarbetar med Google Cloud för att digitalisera sin regering, hälso- och utbildningssektorer. Google Clouds Duet AI kan hjälpa kunder med uppgifter som att skapa presentationer, ta anteckningar och skapa åtgärdsobjekt vid möten. Globala utgifter för offentliga molntjänster förväntas uppgå till 1,35 biljoner dollar år 2027. Google Cloud har ingått ett sjuårigt avtal med El Salvadors regering för att stödja landet i att bli en teknisk hubb i Centralamerika.

Direktlänk Dela Light Reading fördjupade 29 augusti

Googles nya Duet AI för Workspace-kunder kostar 30 dollar per användare och månad

Google har lanserat Duet AI, en AI-kopilot som integreras över hela dess Google Workspace-produkter. Duet AI ger förbättringar till Google Meet, som studioliknande ljud och belysning, automatisk översättning, realtidsanteckningar och AI-genererade mötessammanfattningar. Google Chat gynnas också av Duet AI-integration, vilket erbjuder en chatbot för innehållsrelaterade frågor och förbättringar av sökfunktioner, gränssnitt och stöd för större gruppstorlekar. Duet AI är nu tillgängligt för kunder som är villiga att betala för Google Workspace och kommer att kosta företagskunder 30 dollar per användare och månad.

Direktlänk Dela XDA Developers fördjupade 29 augusti

Duet AI för Google Workspace lanseras, tar anteckningar och deltar till och med i möten åt dig

Duet AI för Google Workspace har lanserats och erbjuder nya AI-drivna funktioner för att göra virtuella möten mindre tröttsamma. Duet AI kommer att kosta $30 per person och månad, med en kostnadsfri provperiod tillgänglig. Duet AI syftar till att agera som din personliga AI-samarbetspartner, vilket innebär att många av de uppgifter du normalt utför kommer att förenklas. En av de mest framstående funktionerna är de automatiskt översatta undertexterna, som nu stöder 18 språk. Dessutom kommer Duet AI´s ´take notes for me´-funktion att skicka ut mötessammanfattningar för att hålla dig och ditt team på rätt spår.

Direktlänk Dela Chrome Unboxed fördjupade 29 augusti

Google inför Duet AI i Workspace för företag

Google introducerar Duet AI för Google Workspace med funktioner som automatisk sammanfattning av dokument och en virtuell avatar som kan delta i möten åt användaren. Duet AI för Google Workspace är för närvarande endast tillgängligt för företag till en kostnad av $30 per användare per månad. Aparna Pappu, vice VD och general manager för Google Workspace, meddelade att en konsumentversion kommer att lanseras nästa år. Andra funktioner inkluderar förbättrade, längre automatiserade svar i Gmail och möjligheten att prata ´direkt´ med Duet i Google Chat.

Direktlänk Dela PC World fördjupade 29 augusti

Googles Duet AI-verktyg nu tillgängliga för alla att testa

Googles AI-verktyg Duet för Google Workspace är nu tillgängliga för alla att testa, vilket ger en AI-boost till företagets populära appar inklusive Gmail, Google Docs, Slides, Sheets och Meet. Precis som Microsofts konkurrerande Office 365 Copilot-verktyg är de inte gratis. Efter en 14 dagars gratis provperiod kostar Google Duet för Workspace-verktygen 30 dollar per användare och månad för stora företag, med prissättning för konsumenter och mindre företag som ska avslöjas i kommande månader. AI-verktygen är utformade för att bygga in ny intelligens i några av Googles mest använda tjänster.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 29 augusti

Google lanserar ny chattjänst med Duet AI

Google har avslöjat sin senaste innovation, en ny Google Chat-tjänst som innehåller Duet AI. Denna förbättrade chattupplevelse är inte bara skicklig i grunderna, utan är också redo för framtiden, tack vare integrationen av AI-teknik. Användarupplevelsen i Chat har förbättrats avsevärt med en uppdaterad färgpalett, typografi och visuell stil baserat på Googles Material 3-designspråk. Gränsen för medlemskap i utrymmen har ökat avsevärt från 8 000 till 50 000 och kommer att stödja upp till 500 000 medlemmar. Huddles läggs till i Chat för realtids ljud- och videochatt integrerat direkt i chattupplevelsen.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 29 augusti

Google presenterar AI-drivna förbättringar för Google Meet och Google Workspace

Google har presenterat olika innovationer för sin molninfrastruktur och företagslösningar vid Google Cloud Next´23 event. En av förbättringarna är dedikerad till Google Meet, en del av Google Workspace-sviten, som nu integrerar generativ AI, Duet AI. Duet AI tillåter AI-plattformen att ta anteckningar under möten, skicka mötesammanfattningar och erbjuda automatisk översättning med undertexter på 18 språk. Dessutom förbättras bild- och ljudkvaliteten. Google Chat, som kan användas integrerat i Google Meet eller separat, gynnas också av Duet AI. Dessa alternativ är nu tillgängliga för betalande kunder till Google Workspace.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupade 29 augusti

Google börjar ta betalt för AI-förbättringar till Gmail och andra produktivitetsappar

Google planerar att börja ta betalt från stora företag för användning av dess artificiella intelligensförbättringar, som läggs till i Gmail och andra produktivitetsappar. Tekniken, kallad Duet AI, kommer att kosta lika mycket som Microsofts 365 Copilot-förbättringar. Avgifterna läggs ovanpå vad företagen redan betalar för sina prenumerationer på produktivitetspaket. Google tillåter företag att delta i gratisprov innan de förbinder sig till prenumerationen. Google började ta förbeställningar för Duet AI för Google Workspace till priset 30 dollar per användare i maj.

Direktlänk Dela Globe Echo fördjupade 29 augusti

Google att börja ta betalt för AI-förbättringar i Gmail och andra appar

Alphabet CEO Sundar Pichai deltog i Allen & Co. Media och Technology Conference i Sun Valley, Idaho, den 12 juli 2023. Google har meddelat att de kommer att börja ta betalt från stora företag för dess artificiella intelligens (AI) förbättringar i Gmail och andra produktivitetsappar. AI-tekniken, som kallas Duet AI, kommer att prissättas lika som Microsofts 365 Copilot-förbättringar. Förutom befintliga prenumerationsavgifter erbjuder Google gratis provperioder till företag. Aparna Pappu, vice VD och generaldirektör för Google Workspace, uppgav att prissättningen bestämdes med hänsyn till kundernas vilja att betala för det värde som tillhandahålls. Google började tyst acceptera förbeställningar för Duet AI i maj till priset $30 per användare, medan Microsoft meddelade sin prissättning i juli. Google planerar att släppa en konsumentversion av Duet AI för Google Workspace i början av nästa år.

Direktlänk Dela Vigour Times fördjupade 29 augusti

Google meddelar nya förmågor för att använda data i molnet för generativ AI

Google LLC har meddelat nya förmågor för kunder att använda sina data i molnet för generativ AI. Detta inkluderar nya verktyg från Googles Cloud-enhet med BigQuery Studio i ett gränssnitt som förenklar dataflöden. BigQuery Studio, som nu är i förhandsgranskning, ger kunder ett enda gränssnitt för dataanalys i Google Cloud. Det låter ingenjörer och utvecklare arbeta med data utan att behöva växla mellan verktyg. Det tillåter också team att redigera SQL, Python, Spark och andra språk för att köra analyser i petabyte-skala utan ytterligare infrastruktur. Google har även meddelat en ny tjänst kallad Jump Start Solutions för att hjälpa nya utvecklare att komma igång med Google Cloud.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 29 augusti

Google gör Duet AI tillgängligt för alla Google Workspace-användare

Google har meddelat att dess AI-baserade hjälpreda Duet AI nu är allmänt tillgänglig för alla organisationer som använder Google Workspace. Duet AI, som tidigare har testats av tusentals företag, kommer att få nya funktioner, inklusive möjligheten att agera som mötesassistent, chatta via Google Chat, sammanfatta dokument och lägga till mer personalisering i Gmails smarta svar, bland annat. Duet AI kommer att erbjudas gratis för intresserade kunder. Duet AI kan också skapa presentationer baserade på relevant innehåll i din Google Drive och Gmail. Dessutom kommer Duet AI att fungera som möteshjälp genom att ta anteckningar och skicka ut sammanfattningar.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 29 augusti

Google introducerar Duet AI för Google Workspace

Google har infört Duet AI för Google Workspace. Duet AI är en AI-samarbetspartner i realtid som arbetar med användare över Workspace-applikationer, inklusive Slides, Meet, Gmail, Chat och mer. Den kan underlätta vardagliga uppgifter, som att läsa tunga e-postmeddelanden, skapa presentationsmaterial och till och med närvara vid möten. Duet AI kan även hjälpa till att underlätta arbetsplatskommunikation via speciella integrationer i Google Meet och Google Chat. Funktioner inkluderar ´delta för mig´, ´sammanfattning hittills´ och ´automatiska översatta undertexter´.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 29 augusti

The Knot Worldwide testar Duet AI i Google Workspace

The Knot Worldwide, en global ledare inom bröllopsplaneringsindustrin, har lanserat Duet AI i Google Workspace som en del av ett betroet testprogram. Duet AI möjliggör ett kraftfullt nytt sätt att arbeta, genom att bädda in generativ AI i kommunikations- och samarbetsappar som Gmail, Kalender, Drive, Docs, Meet med mera. The Knot Worldwide har en global användarbas på nästan 35 miljoner besökare per månad och kopplar ihop över 4 miljoner par per år med nästan 850 000 bröllopsprofessionella. Duet AI har hjälpt teammedlemmar inom försäljning och marknadsföring att producera minnesanteckningar och presentationsdäck med större hastighet, vilket gör att deras personal kan fokusera på arbete som verkligen spelar roll.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 25 augusti

The Knot Worldwide börjar testa Duet AI i Google Workspace

Google Cloud meddelade att The Knot Worldwide, en global ledare inom bröllopsplaneringsindustrin, har implementerat Duet AI i Google Workspace som en del av ett betroet testprogram. Duet AI möjliggör ett kraftfullt nytt sätt att arbeta, genom att integrera generativ AI i kommunikations- och samarbetsappar som över 3 miljarder användare känner och älskar. The Knot Worldwide driver en global användarbas på nästan 35 miljoner besökare per månad. Med Workspace kan The Knot Worldwide- anställda kommunicera och samarbeta över olika team och platser. Duet AI har hjälpt teammedlemmar inom försäljning och marknadsföring att producera memo och presentationer med större hastighet.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 25 augusti

The Knot Worldwide testar Duet AI i Google Workspace

Google Cloud meddelade att The Knot Worldwide, en global ledare inom bröllopsplaneringsindustrin, har infört Duet AI i Google Workspace som en del av ett betrodda testarprogram. Duet AI möjliggör ett kraftfullt nytt sätt att arbeta, genom att införliva generativ AI i kommunikations- och samarbetsappar som över 3 miljarder användare känner till och älskar, inklusive Gmail, Kalender, Drive, Docs, Meet och mer. The Knot Worldwide driver en global användarbas på nästan 35 miljoner besökare per månad genom sina varumärken. Inom företagets bröllopsleverantörsmarknad kopplar The Knot Worldwide samman mer än 4 miljoner par per år med nästan 850 000 bröllopsprofessorer.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 24 augusti

Google introducerar Duet AI i Workspace

Under Google I/O 2023 presenterade Google inte bara de nya förmågorna hos Bard, drivna av deras generativa AI-modell PaLM 2, utan även framsteg inom andra områden av företaget, som Google Workspace. AI integreras i alla Workspace-applikationer för att hjälpa människor med olika uppgifter. Denna implementering har kallats Duet AI för Google Workspace. Duet AI har redan implementerats i flera företagsapplikationer och är nu i drift i Workspace. Dessutom kommer denna implementering också att vara tillgänglig i mobilversionen av e-post. Google har aviserat att det snart kommer att läggas till kontextuell hjälp för att skapa professionella svar, automatiskt slutföra detaljer som namn och relevant information.

Direktlänk Dela PasionMovil fördjupade 24 augusti

Google lanserar Duet AI för att konkurrera med Microsofts Copilot

Google lanserar Duet AI, en direkt konkurrent till Microsofts Copilot. Duet AI kommer att erbjuda liknande funktioner som Copilot, som använder AI för att förbättra användarupplevelsen i sin Office-suite. Google kommer att tillåta ett urval av testare att tillgå sju nya AI-genererade funktioner i sitt Workspace-miljö nästa månad. Efter denna inledande fas kommer dessa funktioner att vara tillgängliga för alla Workspace-användare, både företag och individer, genom en ny tjänst som kallas Duet AI. Duet AI kommer att integreras i alla Google-applikationer och kan till och med bli tillgänglig på Google Chrome som en förlängning eller på Android.

Direktlänk Dela Diario TI fördjupade 24 augusti

Google introducerar Duet AI för att förbättra produktiviteten och samarbetet

Google är ett revolutionerande företag som ständigt utvidgar teknikens gränser med sina nya innovationer och produkter. En av deras senaste erbjudanden är Google Duet AI, en intelligent AI-verktyg som fungerar med Googles Cloud och Workspace produkter för att förenkla programmering, samarbete och andra uppgifter. Duet AI meddelades först på Google I/O 2019 som ett AI-baserat kodkompletteringsverktyg för Cloud. Sedan dess har det blivit en integrerad del av Googles Cloud och Workspace uppfinningar. Duet AI fungerar med en mängd olika Google-produkter, inklusive Gmail och Docs. Dessutom fungerar AI-verktyget med AppSheet, vilket gör det möjligt för användare att skapa smarta företagsapplikationer, koppla sina data och skapa arbetsflöden i Google Workspace via naturligt språk. Google lanserade nyligen Vertex AI, en annan AI-produkt som kan användas för att ´träna´ AI att bättre förstå en applikations kodbas och ge mer personliga och relevanta svar till utvecklare.

Direktlänk Dela Cultura-informatica.com fördjupade 24 augusti

Google Duet AI förbättrar produktiviteten i Google Sheets

Google Duet AI är ett artificiellt intelligensverktyg som integreras med Google Workspace-applikationer som Google Sheets. Duet AI kan hjälpa användare att enkelt och snabbt planera sina aktiviteter. För att använda Duet AI i Google Sheets, måste användare först skapa ett Google Workspace-konto och få tillgång till Google Workspace Labs. Duet AI kan skapa kalkylblad baserat på användarens påminnelser, vilket underlättar planering av aktiviteter. Google planerar att uppdatera Duet AI för att tillhandahålla sorterings- och analysverktyg.

Direktlänk Dela Quantrimang fördjupade 21 augusti

Utmattning av mjukvaror och AI: En utmaning för redovisningsföretag

Många redovisningsföretag upplever ´mjukvaruutmattning´ och ´AI-utmattning´, då de försöker implementera en mängd olika verktyg och plattformsförändringar utan en strategisk plan. Dessa företag känner pressen att skapa en bättre arbetsmiljö och förbättra sin verksamhet, men utan en tydlig strategi kan detta leda till frustration. Många mjukvaruleverantörer marknadsför AI-lösningar som en nödvändighet för att hålla jämna steg med konkurrensen, vilket kan leda till dåliga kortfristiga affärsbeslut. Det är viktigt att företag väljer lösningar som passar deras strategi och överväger risken för kunddataexponering.

Direktlänk Dela CPA Practice Advisor fördjupade 17 augusti

Så använder du Google Duet AI för att automatisera planering och organisering i Google Sheets

Google Duet AI är ett AI-verktyg som integreras med Google Workspace-appar som Google Sheets. Det hjälper användare att skapa planer för olika aktiviteter snabbt och enkelt. För att använda Duet AI i Google Sheets behöver användare först skapa ett Google Workspace-konto och anmäla sitt intresse på Google Workspace Labs webbplats. Efter bekräftelse kan användare tillgå Duet AI i Google Sheets. Duet AI kan hjälpa till att förbättra produktiviteten genom att ge en bra start för organisering av aktiviteter och klassificera och analysera data. Dock bör användare vara medvetna om dess begränsningar, inklusive eventuella fel som kan uppstå.

Direktlänk Dela MakeUseOf fördjupade 15 augusti

Skillnader mellan Google Bard och Google Assistant

Google Assistant och Google Bard är båda konversations-AI-system utvecklade av Google. Google Assistant, som lanserades 2016, är en virtuell assistent som använder naturligt språk och maskininlärning för att genomföra sökningar, ställa in påminnelser och styra smarta hemenheter. Google Bard, som lanserades i maj 2023, är en mer avancerad och kraftfull AI-modell, designad för att hantera komplexa ämnen med noggrannhet. Medan Google Assistant fokuserar på att erbjuda sökresultat och direkt åtkomst till Google-tjänster, betonar Bard konversations-AI och erbjuder en mer engagerande upplevelse med realtidsrespons.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 14 augusti

Googles generativa AI-stöd i Vertex AI är nu allmänt tillgängligt

Google meddelade idag att dess generativa AI-stöd i Vertex AI, företagets maskininlärningsplattform, nu är allmänt tillgängligt. Baserat på Googles modeller som PaLM 2, Imagen och Codey, erbjuder Vertex AI utvecklare tillgång till PaLM:s funktioner för generering och klassificering av text, byggande av ChatGPT-liknande flerstegschatupplevelser och en textinbäddnings-API för uppgifter som semantisk sökning och rekommendationsmotorer. Modellerna kommer att vara tillgängliga som en del av Vertex AI ´Model Garden´, Googles samling av företagsklara grund- och uppgiftsspecifika modeller, och i Generative AI Studio med låg kod. Företaget gör tillkännagivandet i samband med ett litet möte för kunder och partners (Google Cloud Executive Forum) på sitt Bayview Campus i Mountain View idag. En rad Google-partner utnyttjar redan Codey, med GitLab som använder den för sin ´förklara denna sårbarhet´-funktion, till exempel. Canva använder under tiden Vertex AI:s översättningsfunktion för att bättre stödja sina icke-engelsktalande användare och testar nu PaLM-modellen för att göra om korta videoklipp till längre berättelser. Typeface, som fokuserar på kreativa företagsanvändningsfall för generativ AI, meddelade också idag ett partnerskap och djup integration med Googles AI-verktyg. Företaget kommer att utnyttja Googles stora språkmodeller och lanserar Typeface som ett plug-in i Google Workspace Marketplace. DataStax meddelade under tiden att dess Astra DB-databastjänst på Google Cloud nu stöder vektorsökning, en funktion som kommer att låta AI-modeller använda tjänsten för långtidsminne. Grafdatadatabasen Neo4j meddelar också en ny integration med Googles generativa AI-funktioner i Vertex AI. Twilio meddelade också idag att det utforskar nya Vertex-drivna funktioner, inklusive nya personliga ´bästa nästa åtgärd´-rekommendationer för kontaktcenteragenter och automatisering av sammanfattningar av samtal.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 11 augusti

AI-verktyg för att skriva e-post snabbare

Med framstegen inom generativ AI blir skrivandet av e-post kanske inte längre en skrämmande uppgift. Det finns verktyg som integreras med din e-postplattform och låter dig skapa e-post direkt från din inkorg. Här är några topp AI-verktyg som hjälper dig att skriva e-post på nolltid. Dessa inkluderar Chrome-tillägg, webbaserade verktyg och tillägg till Google Workspace. 1. ChatGPT för Gmail Om du föredrar att använda ChatGPT är ChatGPT för Gmail kanske det bästa tillägget. Verktyget har en gratisplan, men för att använda den måste du ha ett ChatGPT-konto. 2. WriteMyEmail WriteMyEmail är ett webbaserat verktyg som hjälper dig att skriva klara och koncisa e-postmeddelanden. 3. AI Email Writer AI Email Writer är ett av de bästa AI-tilläggen till Google Workspace som fungerar sömlöst med Gmail. 4. Addy AI Addy AI är ett användbart, intuitivt tillägg som fungerar sömlöst med Gmail och Outlook. 5. GMPlus GMPlus använder OpenAI:s GPT-modell för att hjälpa dig att skriva e-post. 6. Sendr AI Om du letar efter ett enkelt tillägg som hjälper dig att skriva e-post med hjälp av GPT, prova Sendr AI. 7. Hjälp mig att skriva av Google Workspace Labs Även om det inte finns tillgängligt som ett separat verktyg, är Hjälp mig att skriva en av funktionerna i Gmail som du kan använda genom att anmäla dig till Google Workspace Labs. Om du använder Gmail och föredrar att inte installera ett annat tillägg till din webbläsare, är aktivering av denna funktion kanske ditt bästa alternativ.

Direktlänk Dela MakeUseOf fördjupade 7 augusti

Googles AI-verktyg Bard nu tillgängligt för universitetspersonal

Bard, Googles konversationella AI-verktyg, är nu tillgängligt för lärare och personal. Bard är utformat för att ge svar eller resultat när den ges ett inmatning, men den utmärker sig genom sin förmåga att använda information från webben för att generera svar. Som en del av Google Workspace tillåter Bard användare att exportera innehåll direkt till Google Docs eller Gmail. Det är viktigt att notera att AI-verktyg som Bard kan ge felaktig eller olämplig information. Användare bör avstå från att mata in konfidentiell, känslig eller proprietär information. Alla anställda uppmanas att skydda institutionell data och universitetets, dess partners och dess sponsorer immateriella rättigheter.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 4 augusti

Sex saker att veta om Googles AI-erbjudanden

Google lanserade tidigare i år sina officiella AI-erbjudanden för att hålla jämna steg med Microsoft och ChatGPT. Det finns tre Google AI-produkter att överväga: Google Bard, Duet AI för Google Cloud och Duet AI för Google Workspace. Google Bard är företagets generativa AI-produkt som rivaliserar med ChatGPT. Duet AI för Google Cloud är ett verktyg för utvecklare och kraftanvändare som vill skapa appar och AI-funktionalitet. Duet AI för Google Workspace är AI-funktionen som riktar sig till Googles företags- och produktivitetsapplikationer som Docs, Sheets och Gmail. Gmail har redan AI-funktioner, och AI i Docs, Sheets och Slides kommer att konkurrera med Microsoft. Bard utnyttjar redan Google-sökning, och framtida planer kommer att kräva att du har bra data. Google Bard och Duet är tänkta att hjälpa dig och dina anställda, inte ersätta dem.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 1 augusti

AI förändrar sättet vi arbetar: Google Duet och Microsoft Copilot

Artificiell intelligens (AI) förändrar sättet vi arbetar på, med Google och Microsoft i spetsen. Deras verktyg, Google Duet och Microsoft Copilot, har integrerats i deras arbetsflödesprogram och erbjuder kraftfulla nya sätt att hantera vardagliga operationer. Båda verktygen är fortfarande under utveckling, men har potential att spara företag oändliga mängder tid genom att frigöra team från tråkiga, rutinmässiga uppgifter. Duet och Copilot kan hjälpa till att skapa ett e-postmeddelande, krossa ett kalkylblad eller till och med skriva kod mer exakt. Dock fann vi att Copilot var kraftfullare, särskilt när det gäller dataanalys, medan Duet var intuitivt bättre på att automatisera små och tråkiga uppgifter.

Direktlänk Dela Startups fördjupade 25 juli

Google lanserar Duet AI för Google Workspace

Under Google I/O 2023 presenterade Google Duet AI för Google Workspace, ett AI-verktyg som integreras med alla Google Workspace-appar för att öka produktiviteten. Duet AI använder generativ AI för att skapa text, sammanfatta, generera bilder från uppmaningar och organisera data. Duet AI kommer med flera funktioner, inklusive ´Help Me Write´ som hjälper användare att skapa e-postsvar och dokument, ´Help Me Visualize´ för att generera bilder i Google Slides och ´Help Me Organize´ för att analysera data i Google Sheets. Produkten är fortfarande i beta.

Direktlänk Dela Android Police fördjupade 25 juli

Google testar AI-funktion för att skapa bakgrunder i Google Meet

Google experimenterar med en AI-funktion som kan skapa nya bakgrunder för Google Meet-samtal. Testet låter användare skriva in en uppmaning för att generera en bakgrund till samtalet. Funktionen, som först postades av Artem Russakovsii på Twitter, är en del av Google Workspace Labs. Det innebär att endast ett fåtal personer som är del av testet kommer att få använda det. Google Meet börjar rulla ut stöd för AI-bakgrundsbilder. Användare som är en del av testet måste klicka på ´Apply Visual Effects´ > ´Generate a background´ för att öppna uppmaningen.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 19 juli

AI-trenden driver stark utveckling för teknikbolag

Chatt-roboten ChatGPT, utvecklad av OpenAI, lanserades i slutet av november förra året och har sedan dess nått 100 miljoner användare. AI-marknaden förväntas växa med i genomsnitt 37 procent fram till 2030. Flera teknikbolag, som Microsoft, Google och Amazon, har investerat i AI och integrerat AI-funktioner i sina produkter. Microsoft har lanserat en AI-driven version av Bing-sökmotorn och investerat i OpenAI. Google har lanserat chat-roboten Bard och AI-verktyg för marknadsförare. Amazon använder AI för att ge personliga rekommendationer och förutsäga kundefterfrågan. Andra företag som Nvidia, C3.ai och Super Micro Computer har också upplevt stark utveckling tack vare AI-trenden.

Direktlänk Dela Placera Media fördjupade 25 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare