» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 339 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Mumbai är en stad i Indien och är huvudstad i delstaten Maharashtra. Det är landets finansiella, kommersiella och underhållningscentrum, samt en av världens mest folkrika städer. Mumbai ligger på västkusten av Indien och har en djup naturlig hamn. Staden var tidigare känd som Bombay och bytte officiellt namn till Mumbai 1995. Mumbai är hem för Bollywood, den indiska filmindustrin, och har en rik kultur med en blandning av traditioner, festivaler och maträtter. Staden har även historiska monument som Gateway of India och Chhatrapati Shivaji Terminus, som är en del av UNESCO:s världsarvslista.

Senaste nytt kring Mumbai

AI-driven chatbot utvecklas för att hjälpa kvinnor med privata hälsorelaterade frågor

Myna Mahila Foundation, en kvinnors organisation i Mumbai, utvecklar en chatbot som drivs av OpenAI:s ChatGPT-modell för att hjälpa kvinnor att få svar på sina privata hälsorelaterade frågor. Komal Vilas Thatkare, en 32-årig hemmafru, är en av 80 testanvändare som hjälper till att träna chatboten. Chatboten drar nytta av en anpassad databas med medicinsk information om sexuell hälsa. Myna Mahila Foundation fick ett bidrag på $100 000 från Bill & Melinda Gates Foundation för att utveckla chatboten. Chatboten är ännu inte redo för bredare användning på grund av bristande noggrannhet i svaren och översättningsproblem.

Direktlänk Dela The Independent fördjupar idag
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

Generativ AI kommer att skapa fler jobbmöjligheter, enligt Ness Digital Engineerings VD

Generativ AI (Gen AI) kommer att skapa fler jobbmöjligheter, men med vissa expertkunskaper, enligt Ranjit Tinaikar, VD för Ness Digital Engineering. Han menar att stor skala anpassning av Gen AI kommer att hjälpa industrin att återuppfinna sig själv. Behovet av experter kommer att öka, liksom behovet av kvalificerad arbetskraft som kan utveckla nya lösningar med Gen AI. Med Gen AI:s framväxt har också hotet från deep fakes ökat. Ness Digital Engineering förväntar sig att öka sin personalstyrka med 20-25 procent per år.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade igår

LTIMindtree och Eurolife FFH skapar Gen AI- och Digitala Hubs

Det globala teknikrådgivnings- och digitala lösningar företaget LTIMindtree har inlett ett samarbete med det Aten-baserade försäkringsbolaget Eurolife FFH för att etablera generativa AI (Gen AI) och Digitala Hubs i Indien och Europa. Memorandum of Understanding (MoU) undertecknades mellan de två företagen kommer att bana väg för skapandet av dessa nav i Greklands huvudstad Aten, samt dedikerade anläggningar i det europeiska landet Polen och Indiens finansiella huvudstad Mumbai. Som en del av detta samarbete kommer Eurolife FFH att etablera en Gen AI och Digital Hub i Aten för att utveckla innovativa lösningar för försäkringssektorn i Grekland.

Direktlänk Dela TechCircle fördjupade igår

Reliance planerar att lansera AI-chattbotten ´Hanuman´ nästa månad

Mukesh Ambanis Reliance Industries Limited planerar att lansera AI-chattbotten ´Hanuman´, liknande ChatGPT, nästa månad. För detta arbetar företaget i samarbete med 8 universitet, kallat ´Bharat GPT Group´. Företaget demonstrerade denna AI-chattbot på en teknikkonferens. Hanuman har tal-till-text-förmåga och är annorlunda än LLM (Large Language Model). Reliance kommer också att förbereda anpassade modeller för specifika användare och arbetar på Jio Brain, en plattform för att använda AI över sitt nätverk av cirka 45 crore kunder. Dessutom planerar Reliance Jio att lansera produkter och tjänster inom olika sektorer som handel, kommunikation och enheter.

Direktlänk Dela PiPaNews fördjupade igår

Reliance Industries förbereder lanseringen av AI-chatbot ´Hanuman´

Reliance Industries Limited, ägt av Mukesh Ambani, förbereder sig för att lansera AI-chatboten ´Hanuman´ nästa månad. Företaget samarbetar med åtta anslutna universitet, kallat ´Bharat GPT Group´. AI-chatboten demonstrerades under en teknikkonferens. ´Hanuman´ kommer att ha tal-till-text-funktion och kommer att anpassas för specifika användare. Företaget arbetar även med Jio Brain, en plattform för att använda AI på sitt nätverk av cirka 450 miljoner kunder. Dessutom planerar Reliance att lansera ett eget operativsystem för TV.

Direktlänk Dela Connexion Blog fördjupade igår

Ny AI-tjänst lanseras av konsortium stödd av Mukesh Ambanis Reliance Industries

Ett konsortium stött av Mukesh Ambanis Reliance Industries Ltd. och ledande ingenjörsinstitutioner i Indien kommer att introducera sin första ChatGPT-stil-tjänst nästa månad, vilket markerar ett betydande steg i landets strävanden att etablera sig inom artificiell intelligens. BharatGPT-konsortiet, som inkluderar en gren av Indiens mest värdefulla företag och åtta anknutna universitet, gav en förhandsvisning av sin stora språkmodell under en teknikkonferens i Mumbai. Om modellen, som heter Hanooman, lyckas, kommer den att innebära ett anmärkningsvärt framsteg för Indien inom AI-utveckling.

Direktlänk Dela Lokmat Times fördjupade igår

Indisk AI-modell Hanooman kan bli alternativ till ChatGPT

Den indiska AI-modellen Hanooman kan bli ett indiskt alternativ till ChatGPT som även kan förstå regionala språk. BharatGPT-gruppen, som stöds av den indiska regeringen och Reliance Industries, visade en glimt av sin stora språkmodell (LLM) vid Nasscom IT-industrikonferensen i Mumbai. Modellen, som är det första partnerskapet av sitt slag mellan offentliga och privata aktörer i landet, kallas Hanooman och kan bli Indiens starka kort i den nuvarande AI-racet. BharatGPT planerar att fokusera modellen på att arbeta med 11 lokala språk inom fyra huvudområden: hälsovård, styrning, finansiella tjänster och utbildning.

Direktlänk Dela 9.9 Media fördjupade igår

Indiskt konsortium lanserar AI-tjänst i stil med ChatGPT

Ett konsortium stött av Mukesh Ambanis Reliance Industries och Indiens främsta ingenjörsskolor planerar att lansera sin första ChatGPT-stil tjänst nästa månad. BharatGPT-gruppen, som inkluderar en del av Indiens mest värdefulla företag och åtta anknutna universitet, visade en förhandstitt på den stora språkmodellen under en teknikkonferens i Mumbai. Modellen, kallad Hanooman, kommer att fungera via 11 lokala språk inom fyra huvudområden: hälsovård, styrning, finansiella tjänster och utbildning. Modellen utvecklades i samarbete med Indiska institutet för teknikuniversitet.

Direktlänk Dela Business Today fördjupade igår

Google avtäcker Gemini Ultra 1.0 - en ny AI-modell med överlägsen kapacitet

Google har avtäckt Gemini Ultra 1.0, sin senaste AI-modell, designad för att överglänsa konkurrenterna när det gäller att hantera komplexa uppgifter. Denna utveckling innebär inte bara ett språng i artificiell intelligensförmåga, utan omformar också landskapet för innehållsskapare och AI-entusiaster. Gemini Ultra utmärker sig inom områden som kodning, logiskt resonerande och detaljerade konversationer, överträffar förmågorna hos sin närmaste rival, Chat GPT 4. Modellen är tillgänglig genom GoogleOne AIPremium-planen, prissatt till en konkurrenskraftig $19.99 per månad. Oberoende teknikanalytiker har visat att Gemini Ultra överträffar Chat GPT 4 i en mängd olika uppgifter.

Direktlänk Dela BNN Breaking News fördjupade i förrgår

Högteknologisk bedrägeri i Indien: Investerare lurades på 20 crore rupier

Ett högteknologiskt bedrägeri har ägt rum i Indien där cyberbrottslingar lurade investerare på cirka 20 crore rupier. Brottslingarna skapade falska handelskonton och ID:n i namnet på det välrenommerade aktiehandelsföretaget Indira Securities Pvt. De skapade också falska SEBI-brev och lurade investerare från hela landet att sätta in pengar på ett konto som tillhörde ett rese- och turistföretag i Ahmedabad. Vimlesh Veersen Ajmera, en representant för Indira Securities Pvt, har lämnat in en klagomål på företagets vägnar. Brottsroteln har inlett en utredning.

Direktlänk Dela Indian News Weekly fördjupade 16 februari

Sju sätt att utnyttja ChatGPT för att förbättra produktivitet och kreativitet

ChatGPT, en AI-chattbot utvecklad av OpenAI, kan göra mer än att bara svara på enkla frågor. Här är sju sätt att utnyttja ChatGPT: 1. Använd ChatGPT:s röstchatt på mobilen, vilket möjliggör röstkonversationer med chattbotten. 2. Låt ChatGPT korrekturläsa och redigera din kommunikation, vilket sparar tid. 3. Automatisera tråkiga uppgifter, som att generera citat för en uppsats. 4. Be ChatGPT att planera en resa med många begränsningar. 5. Hitta lösningar på obskyra problem, som att analysera data i Excel. 6. Öva på ett nytt språk med hjälp av ChatGPT:s översättningsfunktion. 7. Simulera jobbintervjuer med feedback.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 13 februari

Hushållshjälp skriver filmmanus med hjälp av AI

Filmskaparen Shekhar Kapur har delat en intressant historia om hans hushållshjälp. Han avslöjade att hans kock, Nilesh, som misslyckats med sina studier i 11:an, lyckades skriva ett manus till en uppföljare till Mr India på mindre än en timme med hjälp av ett artificiellt intelligensverktyg. Shekhar Kapur visade hur enkelt det kan vara för vem som helst att använda AI-verktyg. Nilesh använde Google Gemini för att skriva ner manuset. Trots att många är imponerade av AI-programvarors förmåga att komma med manus och berättelser, ser inte alla detta som en välkommen förändring.

Direktlänk Dela Hindustan Times fördjupade 12 februari

Så får du ditt CV att glänsa i AI-eran

Allt fler företag använder sig av artificiell intelligens (AI) för att sortera jobbansökningar. För att få ditt CV att sticka ut krävs det mer än att bara lista dina ansvarsområden och personliga intressen. Nyckelord spelar en stor roll och bör matcha de som används i jobbannonsen. Dessutom bör du inkludera numeriska data för att visa påverkan och ledarskapsorienterade ord. Det är också viktigt att anpassa ditt CV till jobbannonsen och att noggrant korrekturläsa det för att visa professionalism. Slutligen bör du överväga formatet på ditt CV, vilket kan variera beroende på din erfarenhetsnivå och den specifika rollen.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 12 februari

Microsofts VD uppmanar Indiens utvecklare att använda företagets AI-verktyg

Microsofts VD, Satya Nadella, uppmanade över tusen indiska kodutvecklare att använda företagets AI-verktyg som används över hela dess produktlinje. Talande i Bengaluru, Indiens ´Silicon Valley´, noterade Nadella att över 13,2 miljoner indiska utvecklare för närvarande finns på GitHub, en internettjänst för programvaruutveckling, endast överträffad av antalet från USA. Microsoft bygger sitt fjärde datacenter i Indien nära staden Hyderabad, där Nadella växte upp. Nadella kommer att besöka Hyderabad innan han återvänder till USA. Microsofts partnerskap med OpenAI, utvecklaren av ChatGPT, gav det en fördel i den boom som involverar generativ AI.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 9 februari

Google lanserar avancerad AI-tjänst Gemini

Google planerar att lansera en avancerad artificiell intelligens (AI) -tjänst, Gemini, först i USA och sedan i Asien och Stillahavsområdet. Gemini kommer att erbjuda programmeringstips, projektidéer och skapa innehåll baserat på användarens preferenser. Tjänsten, som drivs av AI-tekniken ´Ultra 1.0´, kommer att kosta 20 USD per månad och inkluderar 2 terabyte lagring. Google erbjuder en gratis tvåmånaders provperiod för Gemini Advanced. Företaget förutspår att tekniken kommer att kunna överträffa människor i att lösa komplexa problem.

Direktlänk Dela The Australian Financial Review fördjupade 9 februari

Google introducerar AI-appen Gemini för att konkurrera med Microsofts ChatGPT

Google introducerar en kostnadsfri artificiell intelligens-app vid namn Gemini som kommer att möjliggöra för människor att förlita sig på teknologi istället för sina egna hjärnor för att skriva, tolka vad de läser och utföra ett antal andra uppgifter i sina liv. Gemini, uppkallad efter ett AI-projekt som avtäcktes förra året, innebär att Google pensionerar Bard-varumärket som introducerades för ett år sedan. Gemini-appen kommer att släppas i USA på engelska innan den expanderar till Asien-Stillahavsregionen nästa vecka, med versioner på japanska och koreanska. Det finns en gratis version samt en $20-per-månad Gemini Advanced-alternativ, som kommer att drivas av en AI-teknologi kallad ´Ultra 1.0´.

Direktlänk Dela CBS News fördjupade 8 februari

Microsofts VD uppmanar Indien att satsa på AI

Microsofts satsningar och aggressiva investeringar inom AI har gjort mjukvarujätten till världens mest värdefulla företag. På ett företagsevenemang i Mumbai uttryckte företagets VD, Satya Nadella, att Microsoft har den bästa modellen idag och väntar på konkurrensen. Han uppmanade indiska företag att utforska sätt att använda AI för att öka produktiviteten och förbättra sina produkter. Han betonade att AI kommer att ha en inverkan på BNP. Microsoft planerar också att erbjuda AI-utbildningsmöjligheter till 2 miljoner indier i mindre städer och städer nästa år.

Direktlänk Dela Yahoo Finance Australia fördjupade 8 februari

Microsofts planerar att utbilda 2 miljoner indier i AI till 2025

Microsofts VD, Satya Nadella, meddelade att företaget kommer att bidra till att göra Indien självständigt genom att främja en AI-kunnig arbetskraft och stärka varje sektor och industri att transformeras med AI. Microsoft planerar att tillhandahålla AI-utbildningsmöjligheter för 2 miljoner människor i Indien till 2025 för att stärka Indiens förmåga att blomstra i AI-eran. Flera organisationer i Indien använder redan Microsoft Copilot för att öka produktiviteten. Microsoft har också fler datacenterregioner än någon annan molnleverantör i landet.

Direktlänk Dela The Sentinel Assam fördjupade 8 februari

Fyra IT-företag implementerar generativ AI internt

Fyra mellanstora IT-företag - Zensar Technologies Ltd, Sonata Software Ltd, Happiest Minds Technologies Ltd och Hexaware Technologies Ltd - lanserar generativa AI-verktyg internt innan de säljer dessa modeller till kunder. Företagen använder generativ AI i alla verksamhetsområden och har avsatt medel för att utveckla och integrera AI i sina verksamheter. Vissa har implementerat testfall inom sina juridiska team för saker som dokumentverifiering, medan andra har utvecklat chatbots för intern kommunikation och konfliktlösning. Företagen fokuserar på att anpassa generativ AI med alla sina operationer och bli tidiga aktörer i detta segment.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 4 februari

QX Lab AI lanserar Ask QX, en AI-plattform tillgänglig på över 100 språk

AI-företaget QX Lab AI har lanserat Ask QX, en hybridgenerativ AI-plattform, för att göra AI mer tillgänglig för den indiska allmänheten. Ask QX, som är den första med en nodbaserad arkitektur, finns tillgänglig på över 100 språk, varav 12 är indiska. Plattformen och appen finns tillgängliga på språk som hindi, bengali, telugu, marathi, tamil, urdu, gujarati, kannada, malayalam, odia, punjabi och assamesiska. Ask QX har redan samlat en användarbas på över 8 miljoner användare vid tidpunkten för plattformens lansering.

Direktlänk Dela Indian Television Dot Com fördjupade 3 februari

Järnvägssektorn genomgår betydande transformation, enligt rapport

Järnvägssektorn genomgår en betydande transformation, med ny teknik och strävan efter hållbarhet som formar framtidens kollektivtrafik, enligt en rapport från det österrikiska forskningsinstitutet TRENDFEEDR. Digitala lösningar som artificiell intelligens och sakernas internet förbättrar effektiviteten och säkerheten i tågresor. Globala järnvägssystemmarknaden förväntas växa från 27,2 miljarder USD 2021 till 42,4 miljarder USD 2031. Tekniska framsteg som passagerarinformationssystem, elektriska tåg, vätgaståg, förvaltning av tågflottor och tågautomatisering är i fokus för branschens utveckling.

Direktlänk Dela Järnvägsnyheter fördjupade 2 februari

DBS Bank India lanserar ny version av ´Sounds of Budget´-kampanjen med hjälp av AI

I enlighet med Union Budget 2024 har DBS Bank India lanserat en ny version av sin innovativa kampanj ´Sounds of Budget´. Detta är det femte året som banken kommer att köra denna årliga, aktuella kampanj som använder musik för att skapa engagerande och pedagogiskt innehåll, riktat till att göra det möjligt för den yngre demografin att förstå komplexiteten i budgetmeddelandena. I år leds den digitala kampanjen av FCB Interface, Mumbai, som behöll målet att avmystifiera Union Budget, men uppdaterade metoden, med hjälp av kraften i musik skapad med hjälp av generativ artificiell intelligens (AI).

Direktlänk Dela Branding in Asia fördjupade 2 februari

Microsoft och Alphabet söker stöd för AI-tjänster i Indien

Topputövare från Microsoft Corp. och Alphabet Inc. besöker Indien för att vinna över landets miljontals programmerare och stödja antagandet av artificiella intelligens (AI) tjänster. Microsofts VD Satya Nadella kommer att tala till utvecklare om ´upptäcka nya möjligheter med AI´. Separat kommer Googles chefsforskare Jeff Dean att tala om AI:s nästa gräns med forskare, utvecklare och startups. Indien, med över 5 miljoner programmerare, framträder som en av de största poolerna av AI-talang. Microsoft har nyligen meddelat att de kommer att utbilda 100 000 utvecklare i Indien på den senaste AI-tekniken och verktygen.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 1 februari

Microsoft leder vägen för AI med nya projekt och global tour

Microsoft har varit i framkant när det gäller AI sedan konceptet började bli populärt. Tech-giganten baserad i Redmond investerar mycket resurser i AI-forskning och släppte bara 2023 AI-projekt som Llama 2, Orca 13B, Project Rumi och många andra. Företaget släppte också Copilot för Windows 11, Windows 10 och Microsoft 365. 2024 markerar året för Copilot-nyckeln, ett helt nytt tillskott till kommande Windows-enheter och tangentbord. Det nya Windows kommer att släppas någon gång i år enligt olika rapporter. Microsoft testar AI-vattnen runt om i världen med en serie konferenser och möten som fokuserar på AI: Microsoft AI Tour.

Direktlänk Dela Windows Report fördjupade 26 januari

Generativ AI förändrar indisk utbildning

Generativ AI utlovar en revolution inom utbildningssektorn i Indien, med möjligheten att anpassa lärandet och skapa kursinnehåll automatiskt. Tekniken kan erbjuda personliga virtuella tränare som kan undervisa på olika indiska språk, vilket gör högkvalitativ utbildning tillgänglig för fler elever. Dessutom kan lärare använda AI för att snabbt generera kursinnehåll, vilket minskar tiden och kostnaden för produktion. Efterfrågan på Generativ AI-utbildningsinnehåll ökar, med över 12 000 indiska anmälningar till en nyligen lanserad kurs på Coursera. Framtida studenter kommer att behöva förstå hur Generativ AI fungerar för att dra nytta av dess förmågor i deras framtida yrken.

Direktlänk Dela Moneycontrol fördjupade 21 januari

Dag tre av Världsekonomiskt forum i Davos fokuserar på geopolitiska spänningar och AI

Under den tredje dagen av Världsekonomiskt forum i Davos diskuterades geopolitiska spänningar och artificiell intelligens (AI). Sam Altman från OpenAI försäkrade att AI inte kommer att ersätta mänsklig omsorg om varandra. Indien diskuterade med stora företag och investerare, medan landets centralbankschef avfärdade diskussioner om räntesänkningar som för tidiga. En studie från WEF visade att Indien är ett av de mest betydande länderna för att husera en blomstrande klunga av fintech-huvudkontor. LinkedIn meddelade att de är intresserade av att fortsätta sina investeringar i Indien. Indiska järnvägar planerar att ingå ett samförståndsavtal med den schweiziska järnvägen för att lära sig av deras bästa praxis och procedurer.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 19 januari

TCS utbildar sin personal i generativ AI

TCS, Indiens största IT-tjänsteexportör, kommer att utbilda hela sin personalstyrka på över 500 000 mjukvaruingenjörer i den kommande generativa AI-möjligheten, enligt en högre tjänsteman. Företaget är i investeringsläge och förbereder sin personal för framtiden där efterfrågan på AI-tjänster kommer att öka. TCS har redan utbildat över 150 000 anställda i dessa färdigheter under cirka sju månader. Företaget är också engagerat i 250 generativa AI-drivna projekt.

Direktlänk Dela Latestly.com fördjupade 16 januari

Konstnären Rashid Rana planerar att integrera AI i sin praxis

Den framstående konstnären Rashid Rana planerar att integrera ny teknik, inklusive artificiell intelligens, i sin konstnärliga praxis och anser att deras förhållande är symbiotiskt. Rana, som är en av de ledande konstnärerna i Sydasien idag, är känd för konceptuell innovation och dramatiska visuella strategier. Han har även lärt sig att skapa konstverk i samarbete med en AI-expert, men säger att det fortfarande finns mycket arbete att göra inom detta område. Efter att ha haft soloutställningar runt om i världen, höll Rana sin första öppning i Dubai förra året, där han bevittnade hur snabbt Gulfstaden blir en regional nav för kreativt utbyte.

Direktlänk Dela Proiqra fördjupade 16 januari

Prateek Arora utforskar AI:s inverkan på konst och film

Prateek Arora, en kreativ professionell från Mumbai, har använt AI för att generera visuella designer, inklusive ´Granth Gothica´, en uppsättning bilder som blev en omedelbar internet sensation. Arora har arbetat med Midjourney, en AI-motor som genererar bilder i utbyte mot ordade prompts. Han ser AI som ett verktyg och en sociologisk avskräckare inom konst. Arora tror att AI kan hjälpa till att skapa en blomstrande, sci-fi kultur byggd runt nyck och under. Han anser dock att det bör finnas en viss reglering för hur AI används.

Direktlänk Dela Moneycontrol fördjupade 14 januari

Sunny Leone lanserar sin officiella AI-replika med Kamoto.AI

Entreprenören och skådespelerskan Sunny Leone har, i partnerskap med AI-ledaren Kamoto.AI, blivit den första personligheten från Indien att skapa sin officiella AI-replika. Lanseringen ägde rum vid ett exklusivt evenemang i Mumbai. Kamoto.AI:s medgrundare och VD Toshendra Sharma och medgrundaren Rohendra Singh, samt många influencers, närvarade vid lanseringen. Sunny Leones AI-replika och klon är interaktiva och tränade på hennes röst och personliga data för att leverera en personlig upplevelse. Användare kan interagera med AI-personan via chatt eller röstsamtal genom Kamoto.AI:s AI Character Marketplace.

Direktlänk Dela Firstpost fördjupade 14 januari

Framtiden för generativ artificiell intelligens diskuterades vid rundabordssamtal i Mumbai

Organisationer börjar omfamna den transformerande kraften från generativ artificiell intelligens (Gen AI), vilket innebär att de befinner sig i framkant av en ny era där samarbete mellan mänsklig kreativitet och artificiell intelligens driver dem mot oöverträffade framgångsnivåer. På en rundabordssamtal i Mumbai diskuterades detta, med Rajiv Jayaraman, grundare och VD för KNOLSKAPE, som moderator. Framstående HR-ledare, inklusive Dr. Ritwik Mishra, Manu Nanda, Namita Patwari och Niraj Agrawal, deltog och gav värdefulla insikter om sömlös integration av mänskligt samarbete med automation.

Direktlänk Dela People Matters fördjupade 5 januari

Artificiell intelligens kan göra 15 000-20 000 jobb överflödiga i Indien

Indiens bredare utrullning av artificiell intelligens (AI) kommer troligtvis att göra 15 000-20 000 jobb överflödiga i år, då stora delar av kodningsprofiler, systemunderhåll och supportfunktioner på junior nivåer automatiseras. Konsultföretag och rekryterare betonade att företag, särskilt inom IT, gästfrihet och bankindustrin, försöker uppgradera sin arbetskraft, men varnade för att AI:s ankomst kommer att leda till uppsägningar under de kommande månaderna, medan anställda försöker hänga med i denna sofistikerade teknik.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 4 januari

Kanadensiska regeringen använder AI för att förbättra återvinningen

Den kanadensiska federala regeringen har börjat använda Oscar, en högteknologisk verktyg utvecklad av B.C-baserade start-up Intuitive AI, för att förbättra återvinningen. Oscar är en återvinningsstation som använder artificiell intelligens för att identifiera vilket avfall som ska kastas i vilken behållare. Stationen finns för närvarande i 10 federala regeringsbyggnader i National Capital regionen. Målet är att öka mängden avfall som omvandlas till återvinning från 54,6% 2022/2023 till 75% 2027. Intuitive AI, grundat 2017, har nu hundratals Oscar Sort-system i 20 länder.

Direktlänk Dela Canadian Broadcasting Corporation fördjupade 26 december

BIMTECH lanserar AI och datavetenskapskurs för att möta växande industribehov

Birla Institute of Management Technology (BIMTECH) har introducerat en tvåårig heltidskurs i artificiell intelligens och datavetenskap för att möta den ökande efterfrågan i branschen. Kursen syftar till att kombinera AI och datavetenskapsteknik med ledningsämnen i olika domäner, främja engagemang mellan industri och akademi på både nationell och internationell nivå, och skapa en grupp av ledningspersonal som besitter en kombination av teknisk expertis, analytiska förmågor och effektiva beslutsfattandeförmågor. Studenter som framgångsrikt slutför kursen kommer att vara kvalificerade att arbeta med banbrytande AI-projekt inom områden som finans, utbildning, bilindustri, detaljhandel, underhållning, cybersäkerhet och hållbar bevarande.

Direktlänk Dela Passionate In Marketing fördjupade 21 december

Starkt intresse för AI-drivna finansiella tjänster bland indiska konsumenter

En ny rapport visar att 91 procent av indiska konsumenter är öppna för att använda en finansiell applikation drivet av generativ artificiell intelligens (GenAI) om en sådan blir tillgänglig i framtiden. Huvudmotiven är intresse för ny teknik (60 procent) och att spara tid (56 procent). FIS, en tekniklösningarleverantör, fann att indiska konsumenter har högre förtroende för tekniken jämfört med andra stora marknader. Dessutom sade 88 procent av indiska konsumenter att de litar på att deras bank använder GenAI i sina verksamheter.

Direktlänk Dela The Hans India fördjupade 12 december

Starkt intresse för AI-drivna finansiella tjänster bland indiska konsumenter

Nya rön har visat ett starkt intresse för generativ AI (GenAI)-driven finansiell tjänst bland indiska konsumenter, med 91 procent av konsumenterna öppna för att använda en GenAI-driven finansiell applikation om en blev tillgänglig i framtiden. De främsta motivatorerna var deras preferens för ny teknik (60 procent) och önskan att spara tid (56 procent). Tekniklösningar leverantören FIS visade att indiska konsumenter har en högre förtroendenivå för tekniken jämfört med andra stora marknader. Dessutom sade 88 procent av de indiska konsumenterna att de litar på sin bank att använda GenAI i sina operationer.

Direktlänk Dela Punjab News Express fördjupade 12 december

Olympiska hoppfulla använder AI-teknik i förberedelserna för Paris-spelen 2024

Olympiska hoppfulla, inklusive USA:s surfing, använder en mängd AI-verktyg och teknik på vägen till Paris-spelen 2024, i samarbete med Microsoft. NFL, genom ett partnerskap med Amazon Web Services, använder AI och datorvision för att kartlägga en ´digital atlet´. Digital twin-teknik används också i elitträning, som Tata Consultancy Services ansträngningar att producera ett digitalt hjärta som efterliknar maratonlöparen Des Lindens verkliga hjärta. Tränare och tränare vid USA:s fotbollsförbund använder AI-teknik för att omedelbart identifiera och spåra spelarrörelser och bollpositioner. AI-teknik används också för att planera olympiska idrottares kost och näring.

Direktlänk Dela NBC Bay Area fördjupade 9 december

AI-teknik och digitala tvillinghjärtan används för att förbereda idrottare för OS 2024

Olympiska hopp, inklusive amerikanska surfare i samarbete med Microsoft, använder en rad AI-verktyg och teknik på vägen mot OS 2024 i Paris. NFL, genom ett partnerskap med Amazon Web Services, använder AI och datorvision för att skapa en ´digital atlet´. Tekniken med digitala tvillingar gör också sitt inträde i elitträningen, till exempel Tata Consultancy Services ansträngningar att producera ett digitalt hjärta som efterliknar maratonlöparen Des Lindens verkliga hjärta. Tränare och tränare vid US Soccer använder AI-teknik för att omedelbart identifiera och spåra spelarrörelser och bollpositioner. 3DAT, en kommersiell applikation utvecklad av Intels olympiska teknikgrupp, används av tränare i flera sporter för att skapa tredimensionella modeller av en idrottares hela kropp. NFL själva utnyttjar AI och datorvision för att förbättra sitt digitala atletprogram, utvecklat i samarbete med Amazon Web Services sedan 2019.

Direktlänk Dela NBC New York fördjupade 9 december

Google lanserar nytt AI-modell, Gemini, för att konkurrera med ChatGPT

Google har lanserat sitt nya AI-modell, Google Gemini, som kommer att konkurrera med OpenAI ChatGPT och Meta Llama 2 i AI-världen. Google Gemini erbjuder avancerade funktioner jämfört med ChatGPT och kan arbeta med olika typer av information, som text, kod, ljud, video och bilder samtidigt. Gemini AI kommer att finnas tillgängligt i tre lägen – Ultra, Pro och Nano. Ultra AI kommer att använda de största språkmodellerna för att utföra uppgifter. Pro kommer att använda mindre LLMs, medan Nano troligen kommer att kunna köras lokalt på datorer och telefoner. Google Gemini AI är nu tillgängligt för Bard och Pixel-användare över hela världen.

Direktlänk Dela Geo TV News fördjupade 7 december

Indien samlar in språkdata för att utveckla AI-verktyg i lokala språk

För att bygga Indiens första AI-baserade chatbot för tuberkulos, läste bybor i den sydvästra indiska delstaten Karnataka upp meningar på sitt modersmål Kannada i en app. Teknikföretaget Karya samlar in taldata från tusentals talare av olika indiska språk för att bygga dataset för företag som Microsoft och Google. Den indiska regeringen bygger också språkdataset genom Bhashini, ett AI-ledd språköversättningssystem. Tiotusentals indier har bidragit till Bhashini, som redan används i översättningsverktyg för utbildning, turism och rättsväsendet.

Direktlänk Dela Vishwakarma International fördjupade 4 december

Artificiell intelligens förändrar sjukvården i Mumbai

I Mumbai har Dr. Darshana Sanghvi, radiolog vid Kokilaben Dhirubhai Ambani Hospital, sett hur artificiell intelligens (AI) har förändrat hennes arbete avsevärt. AI hjälper till med allt från att ta och fixa röntgenbilder till att tolka komplicerade medicinska data. AI används också för att kontrollera hur väl behandlingar fungerar för patienter med tuberkulos. Dessutom spelar AI en stor roll i ögonläkarbranschen, där det används för att upptäcka diabetiska ögonproblem tidigt. AI används också i kirurgi, där det hjälper till under operationer och fungerar som utbildningsverktyg för blivande kirurger.

Direktlänk Dela Techiexpert fördjupade 3 december

TM Forum och Jio inviger det första TM Forum Innovation Hub i Mumbai

TM Forum, en global allians av telekom- och teknikföretag, och Jio, ett dotterbolag till Reliance Industries Limited, invigde idag det första TM Forum Innovation Hub, beläget i Mumbai, Indien. Innovationscentret, det första i sitt slag för branschen, kommer att fokusera på att accelerera utvecklingen av generativ AI (Gen AI) och stora språkmodeller (LLM) samt öppen digital arkitektur till förmån för hela branschen. Ledare från båda organisationerna och representanter från Innovation Hub Founding Members, inklusive Accenture, Deutsche Telekom, Google Cloud, Orange, Telenor och Vodafone deltog i ceremonin. Mumbai valdes som plats för det första TM Forum Innovation Hub i erkännande av Indien som epicentrum för global mjukvaruutvecklingstalang.

Direktlänk Dela CXO Today fördjupade 3 december

Generativ AI förväntas inte bidra till inkomsttillväxt för Indiens IT-tjänsteindustri

Generativ AI kommer inte att vara en bidragande faktor till att Indiens IT-tjänsteindustri på 245 miljarder dollar återgår till inkomsttillväxt under innevarande kvartal eller nästa. Bidraget till den totala omsättningen för Indiens ledande IT-tjänsteföretag förväntas vara mindre än 1% trots ett ökande antal piloter och partnerskap inom denna framväxande teknik. Omsättningstillväxten för IT-tjänsteföretag i decemberkvartalet förväntas förbli dämpad eftersom kunder inom alla sektorer fortsätter att vara försiktiga med att spendera på teknik.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 28 november

Keith Menon diskuterar rollen för AI och teknologi i hållbar arkitektur och design

Keith Menon, medgrundare till Spiro Spero och social entreprenör, diskuterar vikten av att integrera teknologi och hållbarhet i arkitektur och design. Han har använt AI för att visualisera, optimera viktfordelning, estetik och strukturell integritet i sina designprojekt, till exempel interiören på Kaia Hotel i Goa. Menon tror att teknologi, specifikt 3D-utskrift, kommer att spela en avgörande roll i arkitektur och design framöver. Han betonar också behovet av att blanda mänsklig kreativitet och teknologisk innovation för att eliminera manuella fel och göra branschen mer effektiv och kostnadseffektiv.

Direktlänk Dela Free Press Journal fördjupade 25 november

Gen AI hotar inte jobbmöjligheter, det krävs fler smarta teknologer globalt

Generativ Artificiell Intelligens (Gen AI) utgör inget hot mot jobbmöjligheter, utan det kommer att behövas fler unga och smarta teknologer runt om i världen, säger Sindhu Gangadharan, VD för SAP Labs India och vice ordförande för Nasscom. Hon tillbakavisar den vanliga missuppfattningen att Gen AI skulle eliminera vissa jobb. Trots marknadsfluktuationer är smarta teknologer alltid eftertraktade över hela världen. Gangadharan betonar att konkreta tillämpningar av Gen AI är det som verkligen räknas och att det krävs smarta ingenjörer för detta. Hon tillägger att 34% av SAP:s arbetskraft är unga talanger (nybörjare).

Direktlänk Dela The Hindu fördjupade 20 november

Coca-Cola lanserar AI-driven Diwali-kampanj med OpenAI:s DALL·E 3 och GPT-4 modeller

Coca-Cola har lanserat en unik Diwali-kampanj med hjälp av OpenAI:s DALL·E 3 och GPT-4 modeller. Kampanjen, kallad ´Create Real Magic´, syftar till att omvandla traditionen att skicka festliga hälsningar genom att låta användare skapa egna unika Diwali-hälsningar med hjälp av AI-teknik. Kampanjen är en av de första i världen att integrera DALL·E 3 AI-modellen i sin marknadsföringsstrategi. Användare kan enkelt dela dessa hälsningar med sina nära och kära på alla plattformar, och den skapade konsten och meddelandena kommer också att visas på digitala reklamtavlor på nyckelplatser i Indien.

Direktlänk Dela Afaqs fördjupade 15 november

WNS integrerar Microsoft Azure OpenAI Service för att förbättra AI-lösningar

WNS (Holdings) Limited, en ledande leverantör av globala lösningar för affärsprocesshantering (BPM), meddelar att de integrerar Microsoft Azure OpenAI Service för att ytterligare förbättra företagets samling av generativa AI (Gen AI) lösningar. WNS har designat och byggt en svit av kundspecifika och branschspecifika lösningar genom att kombinera sin djupa branschkunskap, starka förmågor inom AI/ML och avancerad analys, och fokus på ´samproduktion´. Med Azure OpenAI Service kan dessa lösningar mer lätt adopteras och integreras i kundmiljöer för att leverera förbättrade affärsresultat i skala.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 2 november

Generativ AI förändrar affärsapplikationer, Microsoft leder vägen

Generativ AI förändrar affärsapplikationer genom att ge dem en ny dimension, enligt Charoo Singh, landchef för affärsapplikationer på Microsoft i Indien och Sydasien. Integrationen av AI och lågkodning omformar hur lösningar byggs och hur människor arbetar. Microsoft Power Platform var bland de första produkterna att integrera GPT (Generative Pre-trained Transformer) i kommersiella applikationer. I mars 2023 tillkännagav Microsoft ytterligare Copilot-funktioner för Power Virtual Agents, vilket är en annan komponent i Power-plattformen. Dessa inkluderar att effektivisera användarupplevelsen med inbyggda GPT-aktiverade chatbots i Power Apps. Microsoft använder AI för att hjälpa fler människor att få tillgång till teknik genom låg- och ingen-kodlösningar med Power Platform.

Direktlänk Dela Analytics India Magazine fördjupade 31 oktober

AI omvandlar bilder av indiska cricketspelare till 1950-talsversioner

En konstnär har använt AI-verktyget Midjourney för att omvandla populära indiska cricketspelare till 1950-talsversioner. Bilderna, som delats på Reddit, har blivit virala och fått nästan 2 500 upvotes. Bildsamlingen börjar med en svartvit bild av Virat Kohli, följd av bilder på Rohit Sharma, MS Dhoni och Hardik Pandya. Shubhman Gill, Jasprit Bumrah, KL Rahul och Ravindra Jadeja är också med i samlingen. Reddit-användare har uttryckt sin förvåning över kreativiteten.

Direktlänk Dela New Delhi Television fördjupade 2 oktober

Indiska företag möter utmaningar med molntjänster

Stigande kostnader för molntjänster fortsätter att vara en oro för stora organisationer i Indien, som endast uppnår 20 procent kostnadsoptimering från molnet, medan mindre organisationer inte når sina kostnadsbesparingsmål. Enligt en rapport från EY-FICCI har cirka 75 procent av organisationerna även en talangbrist för att möjliggöra molnresor. Rapporten noterade att organisationer som försummar molnadoption kan möta utmaningar att utnyttja fördelarna med avancerade teknologier som Gen AI. Cirka 78 procent av organisationerna i landet implementerar för närvarande molnstrategier för att modernisera teknikstacken och införa intelligens i affärsapplikationer.

Direktlänk Dela SiliconIndia fördjupade 31 augusti

AI och generativ teknik är mer av en assistent än en självfunktionerande enhet, säger Salesforce Indiens VD

AI och generativ teknologi fungerar för närvarande mer som assistenter än självständiga enheter, enligt Salesforce Indiens VD Arundhati Bhattacharya. Hon tillade att generativ AI erbjuder kostnadseffektivitet och har specifika användningsfall för att lösa problem. I frågor om datasekretess för molntjänster inom reglerade branscher som bank, finansiella tjänster och försäkringar (BFSI), sa Bhattacharya att data lokaliserings- och efterlevnadskrav ändrade Salesforce verksamhetsområde. Salesforce planerar att expandera sin personalstyrka på 9 000 personer i Indien. Enligt en nyligen genomförd rapport anser 87% av IT-ledare i Indien att AI:s roll i deras organisationer är väldefinierad.

Direktlänk Dela Business Standard fördjupade 26 augusti

AI och generativ teknologi är mer en assistent, svårt att säga om det kommer att fungera självständigt i framtiden, säger Salesforce Indias VD

Artificiell intelligens och generativ teknologi är mer en assistent än en självfungerande enhet, och det är svårt att säga om det kommer att fungera på egen hand i framtiden, sade Salesforce Indias VD, Arundhati Bhattacharya, på fredagen. Hon tillade att generativ AI medför överkomlighet och, till skillnad från blockchain och krypto, har specifika användningsfall för att lösa problem. Salesforce planerar att expandera sin arbetsstyrka på 9 000 personer i sex centra över hela Indien.

Direktlänk Dela Latestly.com fördjupade 25 augusti

Geospatial AI och maskininlärningsmodeller kommer att användas för att övervaka luftkvaliteten i Indiens städer

Geospatial artificiell intelligens och maskininlärningsmodeller kommer snart att användas för att övervaka luftkvaliteten i viktiga indiska städer, inklusive Delhi, Mumbai, Bengaluru, Chennai och Kolkata, sa en senior forskare. P G Diwakar, ISRO-stolprofessor vid National Institute of Advanced Studies, betonade vikten av att koppla samman hållbara utvecklingsmål och luftföroreningsindikatorer. Diwakar talade vid India Clean Air Summit (ICAS) 2023, organiserad av Centre for Air Pollution Studies (CAPS) vid Center for Study of Science, Technology, and Policy (CSTEP) i Bengaluru.

Direktlänk Dela Latestly.com fördjupade 24 augusti

OpenAI släpper GPT-3.5 Turbo, CoinDCX minskar personal och Meta utvecklar AI-modell med översättningsförmåga

AI-jätten OpenAI, baserad i San Francisco, har släppt GPT-3.5 Turbo, företagets mest sofistikerade språkmodell, tillgänglig för ChatGPT Plus-medlemmar. Modellen kan enligt företaget presterar nästan lika bra som GPT-4 med en viss träning. Samtidigt har den Mumbai-baserade kryptovalutafirman CoinDCX minskat sin personal med 12% som svar på den negativa marknaden för kryptovalutor och påverkan av TDS på lokala börser. Meta, tidigare känt som Facebook, har utvecklat en AI-modell med inbyggd direkt översättningsförmåga. Modellen, kallad SeamlessM4T, kan översätta språk i realtid.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 24 augusti

Sakana AI ger nytt liv åt Googles AI-arv med naturinspirerade modeller

Sakana AI, ett Tokyo-baserat startup grundat av tidigare Google-forskare, ger nytt liv till Googles forskningsarv inom generativ artificiell intelligens (gen AI). Sakana AI använder en naturinspirerad tillvägagångssätt för att bygga samarbetsvilliga AI-modeller som påminner om svärmbeteende för flexibilitet och effektivitet. Llion Jones, medförfattare till den banbrytande forskningsartikeln ´Attention Is All You Need´ från 2017, och David Ha, tidigare Google Brain-forskare och forskningschef på Stability AI, är grundarna. Företaget siktar på att skapa en innovativ gen AI-modell som kan producera text, bilder, kod och multimedia-innehåll. Dessutom innebär företagets unika tillvägagångssätt att bygga flera mindre AI-modeller som samarbetar på ett svärmlikt sätt för att leverera komplexa resultat.

Direktlänk Dela Nftevening.com fördjupade 22 augusti

Decentraland inför AI NPC:s för att förbättra interaktiviteten i sitt metaversum

Decentraland inleder en ny era av interaktivitet genom att införa AI NPC:s i sin virtuella värld. För att bekämpa den ibland tysta miljön i metaversum, samarbetar Decentraland med AI-startupen Inworld för att introducera AI-drivna NPC:s i sin Ethereum-baserade värld. Tre AI-drivna NPC:s har debuterat i Decentralands Genesis Plaza, där de engagerar sig i sömlösa konversationer och erbjuder unika perspektiv. Decentraland tillåter också spelets användare att skapa egna AI-drivna avatarer. Trots att AI-integrationen berikar användarupplevelsen, uppstår det oro över balansen mellan innehållskvalitet och demokratiserad skapelse.

Direktlänk Dela Nftevening.com fördjupade 10 augusti

The Smart Cube lanserar senaste versionen av Amplifi PRO med AI och ML-funktioner

The Smart Cube, en global leverantör av strategiska forsknings- och analyslösningar, har lanserat den senaste versionen av Amplifi PRO, en on-demand digital inköpsintelligensplattform, med ny funktionalitet för Artificiell Intelligens och Maskininlärning (AI/ML). Användare kan nu ställa sina frågor direkt på Amplifi PRO och få ett sammanfattat svar inom sekunder. Den förbättrade sökfunktionen kombinerar The Smart Cubes anpassade Natural Language Query (NLQ) ramverk, drivet av BERT, och kapabiliteterna hos GPT3.5-modeller. Plattformen inkluderar över 1 150 underrättelserapporter och instrumentpaneler som täcker ett brett spektrum av direkta och indirekta kategorier.

Direktlänk Dela Vishwakarma International fördjupade 1 augusti

Scaler introducerar AI-assistent för undervisning, förbättrar lärandeupplevelsen

Scaler, ett snabbväxande edtech-startup i Indien, har introducerat sin GPT-4-drivna AI-lärarassistent för elever. Genom att integrera ChatGPT-funktioner i Scaler Academy-programmet, syftar Scaler till att minska tvivelupplösningsomloppstiden för elever och förbättra deras lärande. Det nya systemet kommer att ge omfattande stöd för elever dygnet runt, vilket gör att studenter kan lära sig i sin egen takt. Scaler har också introducerat en ´Text Help Request´ (THR) funktion som förbättrar elevupplevelsen genom att ge omedelbar och högkvalitativ tvivelupplösning. Sedan pilotlanseringen för en månad sedan har 6000 elever från Scaler Academy-programmet fått tillgång till AI-lärarassistenten.

Direktlänk Dela India Education Diary fördjupade 21 juli

Toppmöte mellan Nordiska länder och USA, Sveriges NATO-medlemskap och stöd till Ukraina och jordbävningsdrabbade

Finlands och USA:s presidenter samt Danmarks, Islands, Norges och Sveriges statsministrar möttes i Helsingfors den 13 juli 2023, vilket var det tredje toppmötet mellan ledarna för de nordiska länderna och USA. De bekräftade det starka partnerskapet och det intensifierade samarbetet mellan USA och de nordiska länderna. Sverige har godkänt medlemskap i Nato och har utökat sitt stöd till Ukraina efter Rysslands invasion. Sverige har också gett omfattande stöd till jordbävningsdrabbade i Turkiet och Syrien.

Direktlänk Dela Regeringen fördjupade 17 juli

Den mest kända indiska namnet inom NFT (Non-Fungible Tokens), konstnären Amrit Pal Singh, har skapat global nostalgi med sin samling av ´Toy Faces´ och ´Toy Rooms´, vilket resulterade i över 94 NFT och mer än 384 ETH i primära försäljningar. Hans första NFT, ´Frida Toy Face´, som präglades i februari 2021, tjänade honom cirka 3,9 ETH. Singh har nyligen avslutat en utställningsturné i tre städer, som presenterades av Method och Hefty.Art, i Bangalore. Han är ivrig att se människor interagera med hans skapelser och ha samtal om hans arbete.

NewsGram fördjupade 5 juli

Rättegång mot cricketspelare Prithvi Shaw flyttas till annan domstol

En domstol i Mumbai har avstått från att lyssna på en begäran från sociala medier-influencern Sapna Gill att åtala cricketspelaren Prithvi Shaw för påstådd sexuell trakasseri. Fallet har överförts till en annan domstol och är planerat för ytterligare förhandling den 13 juli. Gill greps den 16 februari efter en anmälan inlämnad av Shaw. Gill nekade till anklagelserna och hävdade att Shaw och hans vän misshandlade hennes manliga vän Shobhit Thakur. Polisen sade att det inte fanns några bevis på övergrepp från Shaws sida.

Direktlänk Dela Hindustan Times fördjupade 2 juli

Spicetree Design Agency får digital marknadsföringsuppdrag för Girnar Tea

Spicetree Design Agency (SDA), en av Indiens snabbast växande digitala marknadsföringsbyråer, har vunnit det digitala marknadsföringsuppdraget från Girnar Tea. SDA kommer att arbeta för att förbättra Girnars varumärkes synlighet och engagemang genom att genomföra en rad viktiga steg. Utöver att skapa och marknadsföra relevanta inlägg på varumärkets sociala medier, kommer SDA att använda plattformar som Meta för att generera ökad medvetenhet och interaktion. SDA syftar till att introducera fängslande innehåll, inklusive engagerande inlägg och reels, för att dra ytterligare uppmärksamhet till varumärket.

Direktlänk Dela Passionate In Marketing fördjupade 30 juni

Integral Ad Science lanserar annonsmätningsverktyg för Meta´s Facebook och Instagram Reels

Integral Ad Science (IAS), en ledande global medieoptimeringsplattform, meddelade att de har lanserat annonsmätningsverktyg för Meta´s Facebook och Instagram Reels-videor. Genom att utöka partnerskapet från 2016 kommer IAS nu att erbjuda synlighet och ogiltig trafikmätning för Meta´s snabbt växande Reels-videoflödesinventering så att annonsörer kan vara säkra på att deras annonser ses av riktiga användare. Detta innebär att Reels-annonsörer nu får en oöverträffad insyn i prestandan för sina annonskampanjer. IAS har redan tillhandahållit annonsörer med mätverktyg som inkluderar synlighet och ogiltig trafik för placeringar på Facebook och Instagram.

Direktlänk Dela Passionate In Marketing fördjupade 21 juni

IAS lanserar annonsmätningsverktyg för Metas Facebook och Instagram Reels

Integral Ad Science (IAS), en global plattform för medieanalys och optimering, har lanserat annonsmätningsverktyg för Metas Facebook och Instagram Reels-videor. Genom att utöka ett partnerskap som började 2016 kommer IAS nu att erbjuda synlighet och ogiltig trafikmätning för Metas snabbt växande Reels-videoflödesinventering så att annonsörer kan vara säkra på att deras annonser ses av riktiga användare. Det växande samarbetet mellan Meta och IAS innebär att Reels-annonsörer nu kommer att få oöverträffad insyn i sina annonskampanjers prestanda.

Direktlänk Dela Indian Television Dot Com fördjupade 20 juni

InTouch Digital Marketing Institute i Mumbai leder utbildningsrevolution

InTouch Digital Marketing Institute i Mumbai, en ledande offline digital marknadsföringsinstitut, leder en utbildningsrevolution inom digital marknadsföring. Institutet tror starkt på betydelsen av offline inlärning och praktisk erfarenhet. Det erbjuder en rad tjänster som skiljer sig från konkurrenterna, inklusive 100% jobbplacering, praktisk träning på projekt från Australien, USA och Indien, kostnadsfria personlighetsutvecklingssessioner med erfarna tränare från Australien och Indien och ett exklusivt rekommendationscertifikat från en ledande digital marknadsföringsbyrå i Perth, Australien. InTouch Digital Institute PVT LTD är en välrenommerad institut för offline digital marknadsföring baserad i Mumbai.

Direktlänk Dela The Magazine Plus fördjupade 19 juni

Amber Heards film skapar kontrovers på Taormina Film Festival

Amber Heards förväntade återkomst till vita duken med sin senaste film, ´In The Fire´, på den prestigefyllda Taormina Film Festival har skapat en storm av kontroverser. Medan fans ivrigt väntar på hennes återkomst, har festivalens beslut att visa Heards film mitt under hennes rättsliga strider med ex-maken Johnny Depp mött kritik och väckt en upphetsad debatt inom Hollywood. Taormina Film Festival, känt som den italienska motsvarigheten till Oscarsgalan, förbereder sig för sin 69:e upplaga på Sicilien, Italien. Dock har inkluderingen av Amber Heards film blivit ett ämne för intensiv diskussion på sociala medier. ´In The Fire´ är en övernaturlig thriller regisserad av Conor Allyn, där Heard spelar en psykiater. Hennes roll lovar att fängsla publiken och markerar hennes första offentliga framträdande sedan de mycket uppmärksammade rättsliga tvisterna med Johnny Depp.

Direktlänk Dela Filmy Charcha fördjupade 15 juni

Ung digitalentreprenör och affärsanalytiker Abhinav Dwivedi hjälper kändisar och företag att växa

Abhinav Dwivedi, en ung digitalentreprenör och affärsanalytiker från Ranchi, Jharkhand, har gjort sig ett namn inom digital marknadsföring och affärsanalys. Han har hjälpt kändisar att göra avtryck genom att ge dem möjligheter i modellskjutningar och arbetar med varumärken och företag för att utveckla deras verksamhet. Dwivedi började som frilansare inom grafisk design och arbetade med digital marknadsföring för olika varumärken. Idag är han VD för Fameroot Celebrity Management och har hjälpt till att etablera företag i Ranchi. Han har planer på att utforska den digitala världen för att etablera företag över hela världen.

Direktlänk Dela Outlook India fördjupade 6 juni

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare