» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 225 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

New Jersey är en delstat i nordöstra USA, belägen mellan New York och Pennsylvania. Den är den fjärde minsta delstaten till ytan men har den elfte högsta befolkningen. New Jerseys huvudstad är Trenton, men de största städerna är Newark och Jersey City. Delstaten är känd för sin mångfald av kulturer, industrier och landskap. Kusten längs Atlanten erbjuder vackra stränder, medan inre delar har skogar och berg. New Jersey har också en stark ekonomi, med sektorer som läkemedel, telekommunikation, teknik och finans.

Senaste nytt kring New Jersey

Betydande tillväxt väntas på den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips

Den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips väntas uppleva en betydande tillväxt, enligt den senaste forskningsrapporten från Verified Market Research. Rapporten förutser att förändrade konsumtionsmönster kommer att påverka marknaden avsevärt. Marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips värderades till 1,74 miljarder USD 2020 och förväntas nå 2,09 miljarder USD 2028, med en CAGR på 2,27% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen på den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips är NVIDIA Corporation, Advanced Micro Devices, Alphabet Inc., Intel Corporation, Apple Inc., Mythic Ltd., Arm Limited, Samsung Electronics Co. Ltd., Qualcomm Technologies Inc, Xilinx Inc., HiSilicon(ShanghAI) Technologies CO. LIMITED, bland andra.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupar idag

Signifikant tillväxt förväntas på den globala marknaden för AI och maskininlärningsprogramvara

Enligt en ny forskningsrapport från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för operativ programvara för AI och maskininlärning uppleva betydande tillväxt. Rapporten förutser att förändrade konsumtionsmönster kommer att ha stor inverkan på marknaden. Både etablerade och framväxande spelare på den globala marknaden för AI och maskininlärningsprogramvara granskas noggrant. Marknaden förväntas växa betydligt under prognosperioden 2020 till 2027. De tio ledande företagen i rapporten inkluderar Algorithmia, Logical Clocks, Spell, 5Analytics, Cognitivescale, Valohai Ltd, Determined AI, Datatron Technologies, DreamQuark, Acusense Technologies, MLPerf, Numericcal, Neptune Labs, IBM, Databricks, Iterative, Weights & Biases, ParallelM, Imandra, Peltarion, WidgetBrain och andra.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupar idag

Rapport om marknaden för AI inom olje- och gasindustrin släppt

En rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) inom olje- och gasindustrin har släppts, vilken inkluderar kommande utmaningar och möjligheter. Rapporten fokuserar på effekterna av COVID-19-krisen på olika sektorer av ekonomin och identifierar viktiga affärsområden för att förbättra dessa och generera större vinster. Den framhåller också hur nya produkterbjudanden kan passa in på marknaden och hur man effektivt kan rikta sig mot kunder för att lansera nya produkter. Bland de företag som influerar denna marknad finns IBM, Intel, Microsoft, Accenture, Google, NVIDIA Corporation, Oracle, Numenta, Sentient technologies, Inbenta, General Vision, Cisco, FuGenX Technologies, Infosys, Hortonworks och Royal Dutch Shell.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupar idag

Global marknad för AI inom redovisning växer snabbt

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom redovisning analyseras i en omfattande rapport. Rapporten undersöker viktiga marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den börjar med en detaljerad undersökning av marknaden, definierar dess omfattning och segmentering. Marknaden för AI inom redovisning värderades till 646 miljoner USD 2019 och beräknas nå 14 072,9 miljoner USD 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47% från 2020 till 2027. De ledande företagen på denna marknad är Microsoft, AWS, Xero, Intuit, Sage, OSP, UiPath, Kore.AI, Appzen och Yaypay.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupar idag

OpenAI kan betrakta försök att avslöja ChatGPTs kod som brott mot användarvillkor

Forskare har nyligen upptäckt att om man ber OpenAIs AI-chatbot ChatGPT att upprepa samma ord ´för alltid´ börjar den till slut avslöja delar av sin träningskod. I samband med detta har OpenAI meddelat att användning av detta kommando kan strida mot företagets användarvillkor. Det är oklart vilken specifik del av OpenAIs innehållspolicy som skulle brytas, men företagets användarvillkor förbjuder användare att försöka upptäcka källkoden eller underliggande komponenter i modeller, algoritmer och system.

Direktlänk Dela PC Magazine Middle East fördjupar idag

AI skapar unika beskrivningar av amerikanska stater

David Gewirtz har använt generativ AI för att skapa unika bilder och beskrivningar av varje amerikansk stat. Han använde ChatGPT och DALL-E 3 för att skapa utbildningsinnehåll om de 50 individuella staterna i USA. Projektet gav honom möjlighet att utforska ny AI-teknik, testa ChatGPT:s förmåga att skapa exakta och koncisa statsbeskrivningar och experimentera med hur en AI kan syntetisera och förmedla komplex information på ett koncist och effektivt sätt. Resultaten var blandade, men efter flera försök kunde han få fram intressanta resultat.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade igår

Intelligensrapport om marknaden för AI-drivna bildgenereringsverktyg utförd

En intelligensrapport om marknaden för AI-drivna bildgenereringsverktyg har utförts för att studera relevant och värdefull information. Rapporten tar hänsyn till både befintliga toppspelare och kommande konkurrenter. Företagsstrategier för nyckelspelare och nya marknadsindustrier studeras i detalj. Rapporten delar också SWOT-analys, intäktsandel och kontaktinformation. Den ger också marknadsinformation när det gäller utveckling och dess kapaciteter. Forskningsrapporten sträcker sig från de breda konturerna av AI-drivna bildgenereringsverktygsmarknaden till delikata strukturer, klassificeringar och applikationer.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade i förrgår

Mödrar och dotter kämpar för bättre skydd mot AI-genererade nakenbilder

En mor och hennes 14-åriga dotter kämpar för bättre skydd för offer efter att AI-genererade nakenbilder av tonåringen och andra kvinnliga klasskamrater cirkulerade på en högstadieskola i New Jersey. På andra sidan landet utreder tjänstemän en incident där en tonårig pojke påstås ha använt artificiell intelligens för att skapa och distribuera liknande bilder av andra studenter vid en högstadieskola i förorten Seattle, Washington. Enligt en analys av oberoende forskaren Genevieve Oh delades mer än 143 000 nya deepfake-videor online i år, vilket överstiger alla andra år tillsammans. Berörda familjer pressar lagstiftare att införa robusta skydd för offer vars bilder manipuleras med hjälp av nya AI-modeller, eller den mängd appar och webbplatser som öppet annonserar sina tjänster. Förespråkare och vissa juridiska experter efterlyser också federal reglering som kan ge enhetligt skydd i hela landet och sända ett starkt budskap till nuvarande och blivande förövare.

Direktlänk Dela NBC Dallas-Fort Worth fördjupade 3 december

Mamma och dotter kämpar för bättre skydd mot AI-genererade nakenbilder

En mamma och hennes 14-åriga dotter kämpar för bättre skydd för offer efter att AI-genererade nakenbilder av tonåringen och andra kvinnliga klasskamrater cirkulerade på en gymnasieskola i New Jersey. Samtidigt undersöker tjänstemän en händelse där en tonårig pojke påstås ha använt artificiell intelligens för att skapa och distribuera liknande bilder av andra studenter - också tonårsflickor - som går på en gymnasieskola i förorten Seattle, Washington. Enligt en analys av den oberoende forskaren Genevieve Oh publicerades mer än 143 000 nya deepfake-videor online i år, vilket överstiger alla andra år tillsammans. Berörda familjer pressar lagstiftare att införa robusta skyddsåtgärder för offer vars bilder manipuleras med hjälp av nya AI-modeller. Förespråkare och vissa juridiska experter kräver också federal reglering som kan erbjuda enhetligt skydd i hela landet och sända ett starkt budskap till nuvarande och blivande förövare.

Direktlänk Dela The Associated Press fördjupade 3 december

AI-nyheter: Presidenten varnar för deepfakes, AI-laser utvecklad för hjärthälsa, AI-företag för indiska kunder och mer

Även på en lördag fortsätter den artificiella intelligenssektorn att vara en aktivitetsnav. Den 2 december bevittnade vi flera stora tillkännagivanden och uppmaningar till säkerhet inom AI. I den första nyheten sa president Droupadi Murmu att medan användningen av AI gör människors liv lättare, utgör dess missbruk för att skapa deepfakes ett hot mot samhället. I andra nyheter har forskare skapat en AI-driven laser kamera som kan detektera en persons hjärtslag på avstånd och identifiera indikatorer för potentiella hjärt-kärlsjukdomar. Ola´s grundare och VD, Bhavish Aggarwal, sa att Krutrim Si Designs kommer att vara ett AI-företag skräddarsytt för indiska kunder, som använder landets dataresurser. En mor och hennes 14-åriga dotter kämpar för förbättrade skydd för offer efter att AI-genererade nakenbilder av tonåringen och hennes klasskamrater cirkulerade på en gymnasieskola i New Jersey. Australien, tillsammans med sina Aukus-allierade, planerar att använda teknologier som AI, drönare och djuprymdsradar för att motverka Kinas aggression i Stilla havet.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 2 december

Tonårsflickor utsatta för AI-genererade nakenbilder: Mamma och dotter kämpar för bättre skydd

En mamma och hennes 14-åriga dotter kämpar för bättre skydd för offer efter att AI-genererade nakenbilder av tonåringen och andra kvinnliga klasskamrater cirkulerade på en gymnasieskola i New Jersey. Liknande incidenter har inträffat på andra sidan landet, där en tonårspojke anklagas för att ha använt artificiell intelligens för att skapa och distribuera liknande bilder av andra studenter. Dessa fall har återigen riktat uppmärksamheten mot explicit AI-genererat material som skadar kvinnor och barn. Enligt en analys av oberoende forskaren Genevieve Oh har över 143 000 nya deepfake-videor publicerats online i år. Familjer och juridiska experter uppmanar till federala regleringar för att ge enhetligt skydd över hela landet.

Direktlänk Dela ABC News fördjupade 2 december

Regeringar börjar utforska generativ AI för förbättrad styrning

Generativ AI, som lanserades för över ett år sedan, har varit en snabbt växande teknik men regeringar har varit långsamma med att anta den. Nu börjar fler regeringar utforska hur offentliga yrkesverksamma kan använda dessa verktyg för att förbättra styrningen. I april utfärdade Seattle en tillfällig policy som lade fram en varning för offentliga tjänstemän att endast förvärva och använda all teknik genom godkända inköpsprocesser. I maj 2023 utfärdade Boston den första vägledningen som stödjer ansvarsfullt experimenterande och visar fördelarna med generativ AI för att förbättra hur regeringen fungerar. InnovateUS, en ideell, opartisk, oberoende initiativ som tillhandahåller utbildning i digitala, data- och innovationstekniker till offentliga yrkesverksamma, publicerade en kort förklarande video för att följa policy och visa hur man ansvarsfullt använder dessa nya verktyg. I oktober utfärdade New Jerseys guvernör Phil Murphy en verkställande order om generativ AI, enligt vilken delstaten också utfärdade en policy för att uppmuntra och vägleda statliga anställda att förbättra hur delstatens regering levererar tjänster till New Jerseys invånare med hjälp av generativ AI. I november utfärdade Kalifornien en verkställande order och en omfattande men tydligt skriven rapport som räknar upp potentiella fördelar med användning av generativ AI. Rapporten tar också upp potentiella risker med att använda dessa nya verktyg, och påpekar att verktyg som möjliggör enkel generering av högkvalitativt innehåll kan missbrukas för att lura konsumenter och invånare.

Direktlänk Dela Government Technology fördjupade 1 december

USA:s delstater skärper tillsynen av försäkringsbolags användning av AI

USA:s delstater blir alltmer aggressiva i sin granskning av hur försäkringsbolags användning av prediktiva AI-modeller kan leda till diskriminering. Colorado blev den första delstaten att anta en formell reglering specifikt riktad mot försäkringsalgoritmer. Andra delstater, inklusive New York, Kalifornien och Connecticut, samt Washington D.C., har utfärdat egna varningar och meddelanden som uppmanar försäkringsbolag att visa att deras modeller och data inte är diskriminerande. Flera stora försäkringsbolag, inklusive enheter inom State Farm Mutual Automobile Insurance Co., Cigna Group och UnitedHealth Group Inc., har ställts inför föreslagna grupptalan som anklagar dem för orättvisa praxis mot minoriteter och äldre kunder.

Direktlänk Dela Bloomberg Law fördjupade 30 november

Law.com Compass erbjuder obegränsad tillgång till juridiskt innehåll

Law.com Compass erbjuder obegränsad tillgång till högkvalitativt innehåll för jurister. Denna tjänst är idealisk för advokater licensierade i flera jurisdiktioner eller för advokater som har uppfyllt sina CLE-krav men behöver tillgång till resursrik information för sina praktikområden. Det finns också teamkonton för rättsliga team på fyra eller fler advokater. Dessutom finns det paketprenumerationer som ger tillgång till några av de mest kunniga och erfarna advokaterna. Law.com Compass inkluderar också tillgång till exklusiva branschrapporter och erbjuder insikter som inte kan hittas någon annanstans.

Direktlänk Dela Bloomberg Law fördjupade 30 november

Global marknad för Machine Learning som en tjänst förväntas nå 38,81 miljarder dollar år 2028

Verified Market Research har nyligen publicerat en rapport som analyserar den globala marknaden för Machine Learning som en tjänst. Rapporten förutspår att marknaden, som värderades till 2,48 miljarder dollar 2020, kommer att växa till 38,81 miljarder dollar år 2028, med en årlig tillväxttakt på 41,2% mellan 2021 och 2028. Rapporten ger en detaljerad analys av marknaden baserat på typ, tillämpning och geografi, samt en konkurrensanalys av de ledande aktörerna. De tio ledande företagen i rapporten inkluderar FFICO, IBM Corporation, Amazon Web Services, Microsoft, Hewlett Packard Enterprises, Google Inc., BigML Inc., AT&T, Fuzzy.ai och Yottamine Analytics.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Michigan ansluter sig till ansträngningar för att bekämpa bedräglig användning av AI i politiska kampanjer

Michigan ansluter sig till en ansträngning för att begränsa bedräglig användning av artificiell intelligens (AI) och manipulerade medier genom statliga policyer. Kampanjer på statlig och federal nivå kommer att krävas att tydligt ange vilka politiska annonser som sänds i Michigan som skapats med hjälp av AI enligt lagstiftning som förväntas bli undertecknad av guvernör Gretchen Whitmer. Det skulle också förbjuda användning av AI-genererade deepfakes inom 90 dagar före ett val utan en separat redovisning som identifierar mediet som manipulerat. Det finns ökande oro för att generativ AI kommer att användas i presidentvalet 2024 för att vilseleda väljare, imitera kandidater och underminera valen.

Direktlänk Dela The Associated Press fördjupade 29 november

Michigan inför lagstiftning för att reglera AI-genererade djupfejk i politiska annonser

Michigan förbereder lagstiftning som kräver att politiska annonser som skapats med hjälp av artificiell intelligens (AI) tydligt anger detta. Lagen förbjuder också användning av AI-genererade djupfejk inom 90 dagar före ett val utan en separat varning som identifierar mediet som manipulerat. Djupfejk är falska medier som felaktigt framställer någon som gör eller säger något de inte gjorde. Det finns ökande oro för att generativ AI kommer att användas i presidentvalet 2024 för att vilseleda väljare, imitera kandidater och undergräva val på en skala och hastighet som ännu inte observerats. Lagstiftningen väntas undertecknas av guvernör Gretchen Whitmer inom de närmaste dagarna.

Direktlänk Dela Metro US fördjupade 29 november

Global rapport om maskininlärning inom tillverkningsindustrin släppt

En omfattande rapport om den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin har släppts. Rapporten analyserar marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkning värderades till 669,1 miljoner dollar 2021 och förväntas nå 8 750,45 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,35% från 2023 till 2030. Tio ledande företag inom sektorn nämns i rapporten, inklusive Rockwell Automation, SAP, IBM, Intel, Siemens, GE, Micron Technology, Nvidia och Sight Machines.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Global rapport visar stark tillväxt för AI inom säkerhetsmarknaden

En global rapport om artificiell intelligens (AI) inom säkerhetsmarknaden ger en omfattande analys av industrin och erbjuder värdefulla insikter för organisationer och intressenter. Rapporten undersöker marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. AI inom säkerhetsmarknaden värderades till 6,78 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 40,95 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,2% från 2020 till 2027. De ledande företagen i denna marknad inkluderar Threatmetrix, Skycure, Sparkcognition, Samsung Electronics, Micron, IBM, Cylance, Nvidia, Securonix, Intel, Xilinx, Amazon, Antivirus Companies, Acalvio, Sift Science och Darktrace.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

AI i arbetslivet: En vild västern för arbetsgivare

Artificiell intelligens (AI) används av organisationer över hela världen för att öka produktiviteten och stimulera kreativiteten. I USA verkar det dock som att AI används med liten reglering och ingen tillsyn. Detta ställer arbetsgivare inför utmaningen att navigera och etablera någon form av ordning för att mildra juridiska risker medan lagstiftare och reglerare försöker komma ifatt. AI påverkar arbetsplatsen på oöverträffade sätt och många anställda använder AI allt oftare, vare sig arbetsgivarna vill erkänna det eller inte.

Direktlänk Dela JD Supra fördjupade 27 november

New Jersey inför ny policy för statliga anställdas användning av generativ AI

New Jerseys guvernör, Phil Murphy, har tillkännagivit en ny policy för att vägleda statliga anställdas användning av generativ AI. Policyn bygger på tidigare arbete, inklusive inrättandet av en arbetsgrupp för artificiell intelligens i oktober 2023. Staten Office of Innovation har i samarbete med InnovateUS släppt en förklarande video för att vägleda offentliga sektorns professionella i deras användning av AI. Ytterligare utbildning förväntas lanseras nästa år för att stödja statliga anställda. Policyn syftar till att generativa AI-verktyg används på ett lämpligt sätt av statliga anställda och med transparens.

Direktlänk Dela Government Technology fördjupade 20 november

USA:s president och New Jerseys guvernör tar ställning för AI

USA:s president Joe Biden har undertecknat en verkställande order för att säkra och skydda mot snabbt framväxande AI-teknik. Vicepresident Kamala Harris uttryckte att administrationen avser att deras inhemska åtgärder ska tjäna som en global modell. Order inkluderar nya standarder för AI-säkerhet och skydd, skydd av amerikaners integritet, främjande av rättvisa och medborgerliga rättigheter, skydd av konsumenter och arbetare, främjande av innovation och konkurrens, och mer. I New Jersey har guvernör Phil Murphy undertecknat en egen order som inrättar en AI-uppgiftsstyrka för att studera framväxande AI-teknologier.

Direktlänk Dela NJBIZ fördjupade 20 november

Kommande hockeymatcher i Champions Hockey League, NHL, Liiga, SDHL och Hockeyallsvenskan

En lista över kommande hockeymatcher i Champions Hockey League, NHL, Liiga, SDHL och Hockeyallsvenskan har publicerats. Matcherna kommer att äga rum mellan den 14:e och 21:a november. Lagen som kommer att delta inkluderar bland annat Pelicans, Vitkovice, Trinec, Skellefteå, Ingolstadt, Växjö, Biel, Färjestad, Rapperswil, Adler Mannheim, Innsbruck, Lukko, Washington Capitals, Vegas Golden Knights, Columbus Blue Jackets, Pittsburgh Penguins, Buffalo Sabres, Boston Bruins, Montreal Canadiens, Calgary Flames, St Louis Blues, Tampa Bay Lightning, Dallas Stars, Arizona Coyotes, Winnipeg Jets, New Jersey Devils, Nashville Predators, Anaheim Ducks, San Jose Sharks, Florida Panthers, Helsingfors IFK, JYP, TPS Åbo, SaiPa, HPK, KalPa, Ilves, Pardubice, Ässät, Vaasan Sport, Kärpät, KooKoo, AIK, HV 71, Linköping, Brynäs, BIK Karlskoga, Mora, SDE, Frölunda, Djurgården, Leksand, Björklöven, Södertälje, Västervik, Västerås, Kalmar, Östersund, Nybro, München, Servette, Carolina Hurricanes, Philadelphia Flyers, Edmonton Oilers, Seattle Kraken, Colorado Avalanche, Vancouver Canucks, New York Islanders, Jukurit, Timrå, Luleå, Örebro, Malmö, Modo, Oskarshamn, Rögle, Ottawa Senators, Detroit Red Wings, Chicago Blackhawks, Toronto Maple Leafs, Winnipeg Jets, Buffalo Sabres, Anaheim Ducks, Florida Panthers, Oskarshamn, Rögle, Växjö, Linköping, Luleå, Frölunda, Helsingfors IFK, Tappara, Ässät, TPS Åbo, HPK, Vaasan Sport, KooKoo, Pelicans, KalPa, Kärpät, Jukurit, Lukko, Ilves, SaiPa, Ottawa Senators, Minnesota Wild, Tingsryd, Södertälje, Malmö, Modo, HV 71, Leksand, Timrå, Skellefteå, Färjestad, Örebro, Philadelphia Flyers, Vegas Golden Knights, Nashville Predators, Chicago Blackhawks, BIK Karlskoga, Björklöven, Tampa Bay Lightning, Edmonton Oilers, Boston Bruins, Montreal Canadiens, Winnipeg Jets, Arizona Coyotes, New Jersey Devils, New York Rangers, Calgary Flames, New York Islanders, Carolina Hurricanes, Pittsburgh Penguins, Washington Capitals, Columbus Blue Jackets, Dallas Stars, Colorado Avalanche, Vancouver Canucks, Seattle Kraken, Los Angeles Kings, St Louis Blues, Linköping, AIK, Modo, Frölunda, Djurgården, SDE, Luleå, HV 71, Leksand, Brynäs, Davos, Zürich, Philadelphia Flyers, Columbus Blue Jackets, Pittsburgh Penguins, Vegas Golden Knights, Chicago Blackhawks, Buffalo Sabres, Anaheim Ducks, St Louis Blues, Tampa Bay Lightning, Boston Bruins, Florida Panthers, Edmonton Oilers, Nashville Predators, Colorado Avalanche, Dallas Stars, New York Rangers, Arizona Coyotes, Los Angeles Kings, Seattle Kraken, Calgary Flames, Vancouver Canucks, San Jose Sharks, Pardubice, Ilves, Växjö, Ingolstadt, Skellefteå, Trinec, Vitkovice, Pelicans, Östersund, Västervik, Färjestad, Biel, Adler Mannheim, Rapperswil.

Direktlänk Dela Hockeysverige fördjupade 16 november

Skolor i New Jersey omfamnar AI-verktyg som ChatGPT snarare än att förbjuda dem

I takt med att artificiell intelligens (AI) och verktyg som ChatGPT ökar i popularitet, letar många lokala skoldistrikt efter sätt att införliva dem i undervisningen istället för att förbjuda AI. Delaney Vanhoof, en 11:e klass student vid Deptford High School, tror att AI kan vara användbart för studenter. Miljontals användare har rådfrågat AI för en mängd olika frågor, från hushållsuppgifter till studiefrågor för intervjuer och tester. Dock finns det oro för fusk, då tekniken kan skriva en fullständig uppsats om vilket ämne som helst.

Direktlänk Dela WPVI-TV fördjupade 13 november

Ghostbusters: Frozen Empire trailer släppt; Ivanka Trump vittnar i rättegång; Brand i kemisk anläggning i Texas; Loblaw uttrycker oro över livsmedelskodex

Sony har släppt trailern till ´Ghostbusters: Frozen Empire´, uppföljaren till 2021 års ´Ghostbusters: Afterlife´. Den kommande femte filmen i franchisen återvänder till sina rötter i New York City. Ett massivt brandutbrott på en kemisk anläggning i lantlig Texas ledde till att myndigheterna stängde en lokal motorväg och beordrade invånarna att söka skydd. Ivanka Trump vittnar om att hon inte var inblandad i dokument som är centrala för hennes fars civila bedrägerirättegång. Domare Tanya Chutkan beslutade att Donald Trumps advokater kunde få några extra veckor för att lämna in stämningar och rörelser. Loblaw Companies Ltd. uttrycker oro över att den kommande livsmedelskodexen kan förvärra matinflationen.

Direktlänk Dela Yahoo Finance Canada fördjupade 8 november

Flickor på New Jersey-skola utsatta för AI-genererade nakenbilder

Flickor på en gymnasieskola i New Jersey upptäckte att en eller flera studenter på deras skola hade använt ett AI-verktyg för att skapa vad som verkade vara nakenbilder av dem. Bilderna, som använde minst ett dussin fotografier av flickor på campus, delades bland några pojkar på skolan i gruppchattar. En undersökning pågår och lokal polis är inblandad. Rådgivning har erbjudits till de drabbade studenterna. Det finns ingen federal lag som förbjuder sådan skadlig utnyttjande av minderåriga offer, eller ens vuxna, när det gäller AI-genererade nakenbilder. Djupfalska foton och videor sprider sig nästan lika snabbt som folk kan ladda ner programvaran som genererar dem.

Direktlänk Dela Microsoft National Broadcasting Company fördjupade 8 november

Fei-Fei Li: Från invandrare till AI-ledare

Fei-Fei Li, meddirektör för Stanford Institute for Human-Centered AI, har haft en olinjär väg mot att bli en ledande röst inom AI. Hon emigrerade som ung tonåring från Kina till New Jersey med mindre än $20. Trots svårigheter lyckades hon få ett fullt stipendium till Princeton. Hennes tid som doktorand på California Institute of Technology väckte hennes intresse för datorvision och neurovetenskap, vilket ledde till hennes banbrytande projekt ImageNet. Idag sitter Li på en FN AI-rådgivande styrelse, träffar Vita huset och främjar en AI-agenda som prioriterar mänsklig inverkan.

Direktlänk Dela Stanford University Human AI Interaction fördjupade 7 november

OpenAI lanserar GPT4 Turbo, YouTube testar AI-funktioner, och WeWork ansöker om konkurs

OpenAI har lanserat GPT4 Turbo, företagets mest kraftfulla AI hittills, på sin första utvecklarkonferens. Dessutom meddelade OpenAI att utvecklare nu kan skapa egna versioner av ChatGPT genom den nya plattformen Custom GPT. YouTube testar två nya AI-funktioner: AI-genererade kommentarsammanfattningar och en chatbot som svarar på frågor om det du tittar på. WhatsApp testar en ny funktion som gör det möjligt för användare att logga in på sina konton med e-post, utöver sitt telefonnummer. Delningskontorsföretaget WeWork har ansökt om konkurs enligt kapitel 11 i New Jersey federal court.

Direktlänk Dela Techpluto fördjupade 7 november

Tonårsflickor på Westfield High i New Jersey utsatta för AI-genererade nakenbilder

Föräldrar och studenter på Westfield High i New Jersey uttrycker sin oro efter att en eller flera manliga studenter påstås ha använt en AI-generator för att skapa falska nakenbilder med ansikten av kvinnliga klasskamrater och distribuerat dem i en gruppchatt. Francesca Mani, 14, är en av över 30 flickor som fallit offer för händelsen. Mani uppmanade USA:s regering att införa lagar för att skydda offer för AI-genererat innehåll. Hon påstod också att skolgemenskapen känner till studenten som skapade bilderna, men han har ännu inte fått lämpliga konsekvenser. Skolan kunde inte ge specifika detaljer om disciplinära åtgärder eller antalet inblandade studenter av sekretesskäl.

Direktlänk Dela Global News fördjupade 7 november

Skandal på New Jersey-skola: Pojkar anklagas för att skapa nakenbilder av kvinnliga studenter med AI

En grupp pojkar vid Westfield High School i New Jersey anklagas för att ha använt artificiell intelligens (AI) för att skapa olämpliga bilder av sina kvinnliga klasskamrater. Polisen utreder de pornografiska bilderna, och skoldistriktet kan inte säga om några disciplinära åtgärder har vidtagits på grund av sekretesslagar. Dorota Mani, vars 14-åriga dotter var ett av målen, har kritiserat skolans respons. Hennes dotter känner sig obekväm på skolan och Mani vill att skolan ska agera. Manis dotter har nu skapat en webbplats för att hjälpa andra offer för AI.

Direktlänk Dela NewsNation fördjupade 6 november

Student kräver lagstiftning mot AI-genererad pornografi

En student vid Westfield High School i New Jersey kräver federal lagstiftning för att ta itu med AI-genererade pornografiska bilder efter att hon säger att bilder på henne och andra kvinnliga klasskamrater manipulerades och möjligtvis delades online under sommaren. Francesca Mani, 14, och hennes mor, Dorota, har uttryckt frustration över bristen på rättslig åtgärd för att skydda offer för AI-genererad pornografi. Skoladministratörer blev först medvetna om händelsen den 20 oktober när studenter informerade dem om att bilderna skapades och möjligen delades under sommaren. Westfield High School har sedan dess genomfört sin egen utredning.

Direktlänk Dela CNN fördjupade 5 november

Gymnasieelever i New Jersey utsatta för falska nakenbilder genererade av AI

Efter att konstgjorda nakenbilder genererade av artificiell intelligens cirkulerade runt en gymnasieskola i New Jersey med överlagrade ansikten av kvinnliga elever, talade ett offer ut. Francesca Mani berättade att rektorn på Westfield High School nyligen meddelade henne att hon var en av flera offer. Hon tror att hon vet vem den huvudsakliga skyldige är, men nämnde inte deras namn. Hennes mamma, Dorota Mani, tycker att skolan inte agerade med tillräcklig brådska för att hitta den skyldige och tog inte situationen på tillräckligt allvar. Westfield-skolorna kunde inte ge specifika detaljer om antalet involverade studenter eller disciplinära åtgärder på grund av sekretess.

Direktlänk Dela Fox News Network fördjupade 4 november

Elever i New Jersey anklagas för att skapa pornografiska bilder med AI

En undersökning pågår på Westfield High School i New Jersey efter rapporter om att elever har använt artificiell intelligens för att manipulera riktiga foton och skapa pornografiska bilder av sina klasskamrater. Enligt ett brev som skickades till föräldrarna i oktober, skapade eleverna falska nakenbilder av sina klasskamrater med hjälp av foto-redigeringsprogram som drivs av AI. Bilderna skickades tydligen runt i grupptexter under sommaren. Skolans rektor, Dr. Raymond Gonzalez, sa att distriktet kommer att ´fortsätta att stärka våra ansträngningar genom att utbilda våra elever och fastställa tydliga riktlinjer för att säkerställa att dessa nya tekniker används ansvarsfullt i våra skolor och därborta.´

Direktlänk Dela NBC New York fördjupade 4 november

Flickor på New Jersey-skola utsatta för pornografisk bildmanipulation

Föräldrar och studenter på Westfield High School i New Jersey kräver åtgärder efter att ansikten på några flickor klistrades på pornografiska bilder och sedan publicerades på en webbplats. Minst 30 kvinnliga studenter har blivit offer för en student som använde artificiell intelligens för att placera deras ansikten på pornografiska bilder. Skolan har snabbt stängt av den ansvarige studenten, men offren står kvar med konsekvenserna. En mamma tar nu vidare rättsliga åtgärder och lovar att bekämpa detta växande nationella problem.

Direktlänk Dela ABC 7 New York fördjupade 4 november

Fejkporr-skandal skakar Westfield High School i New Jersey

Westfield High School i New Jersey har skakats av en fejkporr-skandal. Myndigheterna försöker nu utreda om de manipulerade porrbilderna kan utgöra ett brott.

Direktlänk Dela Omni fördjupade 3 november

Kinesiskt företag betalar böter för åldersdiskriminering i AI-anställningsprocess

Den 11 september 2023 meddelade Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) att ett kinesiskt undervisningsföretag har gått med på att lösa en anställningsdiskrimineringsrättegång. Företaget anklagades för att ha programmerat sin onlineprogramvara att automatiskt avvisa sökande baserat på deras ålder, vilket strider mot lagen om åldersdiskriminering i arbetslivet (ADEA). Företaget, iTutorGroup, gick med på att betala 365 000 dollar till de över 200 sökande som avvisades på grund av deras ålder och erbjuda annan hjälp. Denna förlikning kommer bara några månader efter att EEOC släppte en ny resurs om artificiell intelligens (AI) som används i anställningsprocessen.

Direktlänk Dela CPA Practice Advisor fördjupade 31 oktober

Ny teknik kan skydda konstnärers verk från AI-utnyttjande

Konstnärer och fotografer som är irriterade över att generativa AI-företag använder deras verk för att träna sin teknik kan snart ha ett effektivt sätt att svara. Forskare har utvecklat ett verktyg kallat Nightshade som kan förvirra träningsmodellen och få den att generera felaktiga bilder. Detta kan skada framtida iterationer av bildgenererande AI-modeller, till exempel DALL-E, Midjourney och Stable Diffusion, genom att göra en del av deras resultat oanvändbara. Nightshade planeras släppas som öppen källkod.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 30 oktober

Fugees-rapparen Pras anklagar tidigare advokat för att ha använt AI för att skriva skadlig avslutningsplädering

Rapparen Pras, medlem av musikgruppen Fugees, har anklagat sin tidigare rättegångsadvokat David Kenner för att ha använt ett artificiell intelligens (AI) program för att skriva en avslutande plädering som skadade hans fall, enligt en rättslig handling. Pras, vars juridiska namn är Prakazrel Michel, dömdes tidigare i år för politisk konspiration och står nu inför 20 års fängelse. Pras nya advokat, Peter Zeidenberg, anklagade Kenner för en rad påstådda misstag, inklusive att han inte förberedde sig ordentligt för rättegången och inte förstod grundläggande fakta om fallet. Dessutom pekade Pras på AI-programmet som användes för att skriva hans avslutande argument.

Direktlänk Dela Los Angeles Times fördjupade 20 oktober

Generativ AI inte helt främmande för rättsindustrin, säger expert

Generativ artificiell intelligens (AI) kanske verkar ny för många inom rättsindustrin, men e-discovery-praktiker vet att AI har smugit sig in i juridiskt arbete i decennier. Skillnaderna mellan traditionella AI-användningsfall och generativa AI-användningsfall är många, men på en panel vid Masters Conference 2023 påpekade Ron Hedges, en pensionerad amerikansk magistratdomare för distriktet New Jersey och huvudpersonen på Ronald J. Hedges, att ´det är all AI´. Han menar att även om generativ AI är ny, bör den inte betraktas som helt främmande.

Direktlänk Dela Bloomberg Law fördjupade 19 oktober

Artificiell intelligens ökar företags sårbarhet för cyberattacker

Företagsledare och yrkesverksamma kanske inte är medvetna om att artificiell intelligens (AI) ökar deras företags sårbarhet för cyberattacker. AI gör det lättare för brottslingar att infiltrera företagsnätverk, förfalska e-post, hålla företagsdata som gisslan och lura anställda att göra stora betalningar, säger Hayden Kopser, medgrundare och president för försäkringsmäklarfirman North Improvement LLC. Frank Costa, medgrundare och chef för tillväxt på försäkringsmäklarfirman World Insurance Associates, menar att AI ökar ´attackytan´ för cyberbrottslingar genom att skapa fler ingångspunkter att utnyttja.

Direktlänk Dela ROI-NJ fördjupade 17 oktober

Juridisk gemenskap försiktig med generativ AI, enligt rapport

En ny rapport visar att den juridiska gemenskapen är försiktig med att integrera generativ artificiell intelligens (AI) i interna operationer av företagsjuridiska avdelningar. Undersökningen, genomförd av advokatbyrån Lowenstein Sandler och Association of Corporate Counsel - New Jersey, visar en rad attityder till teknikens användning i juridiska och affärsoperationer. Generativ AI, en typ av AI som skapar innehåll som text, grafik och dokument, håller på att förändra hur företagsjuridiska avdelningar hanterar rutinfunktioner. Men frågor kring konfidentialitet, noggrannhet och ansvar är fortfarande obesvarade.

Direktlänk Dela Wisconsin Law Journal fördjupade 16 oktober

New Jersey skapar en arbetsgrupp för artificiell intelligens

Guvernör Phil Murphy har meddelat inrättandet av en arbetsgrupp för artificiell intelligens (AI) i New Jersey. Arbetsgruppen kommer att studera framväxande AI-teknologier och analysera dess potentiella inverkan på samhället. Dessutom kommer gruppen att förbereda rekommendationer för att identifiera regeringsåtgärder som uppmuntrar till etisk användning av AI-teknologier. Guvernör Murphy tillkännagav också en nationell initiativ för att utbilda New Jerseys statsanställda om utveckling, användning och risker med AI. Arbetsgruppen kommer att bestå av medlemmar från olika statliga avdelningar och myndigheter.

Direktlänk Dela New Jersey Business Magazine fördjupade 11 oktober

Globala marknaden för artificiell intelligens SAAS förväntas nå 1 547,57 miljarder dollar år 2030

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens SAAS ger en omfattande och exakt översikt över branschen, med hänsyn till faktorer som konkurrens, regional tillväxt, segmentering och marknadsstorlek i termer av värde och volym. Rapporten innehåller marknadsprognoser om storlek, produktion, intäkter, konsumtion, CAGR, bruttomarginal, pris och andra nyckelfaktorer. Den globala marknaden för artificiell intelligens SAAS uppskattades till 73,8 miljarder dollar 2020 och förväntas nå 1 547,57 miljarder dollar år 2030, med en CAGR på 37,66% från 2022 till 2030.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 11 oktober

OpenAI drar tillbaka sitt meddelande om borttagning i rättegång

I fallet Walters mot OpenAI, LLC, stämde käranden OpenAI efter att det hallucinerat falska påståenden om honom (som svar på en fråga från en tredje part). Käranden stämde i Georgias delstatsdomstol, och OpenAI flyttade fallet till federal domstol, med teorin att det var en rättegång mellan medborgare i olika delstater och involverade minst 75 000 dollar i potentiella skador (så kallad ´mångfaldsdomstol´). Men OpenAI, LLC är ett ´begränsat ansvarsbolag´ och enligt federal lag är ett LLC medborgare i alla delstater där dess medlemmar (dvs. medägare) är medborgare. Domare Michael L. Brown (N.D. Ga.) ansåg att det inte var tillräckligt: Åtalade har fortfarande inte visat att domstolen har mångfaldsdomstol eftersom det ännu inte har fastställt medborgarskapet för OpenAI Holdings, LLC och Aestas Management Company, LLC (båda är enheter i den åtalades medlemsstruktur). Fredag svarade OpenAI: OpenAI drar tillbaka sitt meddelande om borttagning, eftersom OpenAI inte är i stånd att ge ytterligare information utöver sina tidigare inlämningar. Fallet kommer därför att fortsätta tillbaka i Georgias delstatsdomstol.

Direktlänk Dela Reason Foundation fördjupade 9 oktober

AI-teknik står inför en potentiell besvikelse på grund av en rad utmaningar, inklusive sänkta interna värderingar för startups som Jasper, flera rättsliga tvister kring upphovsrätt och ökad oro för deepfakes och dess påverkan på val. Trots en snabb takt av imponerande AI-utvecklingar, tror författaren att företag inte gör ett bra jobb med att kommunicera AI:s positiva potential för mänsklighetens framtid. Det finns behov av att förklara den nuvarande och framtida värdet av generativ AI för individer, arbetare, företag och samhället i stort. Författaren menar att mänskligheten behöver komma överens med AI och att detta kan kräva en omställning av AI:s budskap.

VentureBeat fördjupade 3 oktober

Användare av AI misslyckas med att förutse lottovinster

En TikTok-användare försökte förutse vinnande nummer i Mega Millions-lotteriet i New Jersey, USA, med hjälp av AI-verktyg. Användaren, @jabob.seeger, använde först mjukvaran Browserflow för att skrapa data om vinnande lotterinummer från New Jerseys offentliga lotteriwebbplats. Därefter använde han AI-programmet Peltarion för att generera förutspådda nummer. Trots omfattande algoritmisk utforskning och identifiering av en ideal uppsättning nummer, lyckades Seeger inte vinna lotteriet. Han konkluderade att det är omöjligt att förutse dessa nummer eftersom de är helt slumpmässiga.

Direktlänk Dela Clever Con Media fördjupade 29 september

Diskussion om artificiell intelligens och dess inverkan på svarta samhällen

Under Congressional Black Caucus Foundations 52:a årliga lagstiftningskonferens ledde USA:s senator Cory Booker en betydelsefull diskussion om den potentiella inverkan av artificiell intelligens (AI) på svarta samhällen. Diskussionen inkluderade deltagare som Charlotte Burrows, ordförande för USA:s Equal Employment Opportunity Commission; Ashley Lawrence, vice VD och forskare på Microsoft Research; och Sanmi Koyejo, president för Black in AI. Diskussionen berörde både möjligheterna och utmaningarna med att integrera AI i samhället, inklusive dess potential att minska rasgap i utbildningssektorn och oron för AI:s roll i anställningsprocessen.

Direktlänk Dela Michigan Chronicle fördjupade 24 september

Artificiell intelligens revolutionerar läkemedelsupptäckt

Travis Johnson, direktör för bioinformatik vid Indiana Biosciences Research Institute och biträdande professor i biostatistik vid Indiana University School of Medicine, använder artificiell intelligens (AI) för att analysera data och identifiera gener kopplade till sjukdomstillstånd och celltyper. Johnson och hans kollegor kan på bara några dagar bearbeta all data och producera en lista över gener som kan användas som kandidater för nya läkemedelsmål. På forskningsinstitutet använder forskare och dataexperter AI-verktyg för att hitta nya behandlingar för allt från fetma till Alzheimers sjukdom. Under de senaste nio åren har den kumulativa mängden AI-investeringar inom läkemedels- och biotekniksektorerna ökat nästan trettiofaldigt, till 24,6 miljarder dollar i december förra året, enligt Deep Pharma Intelligence.

Direktlänk Dela Indianapolis Business Journal fördjupade 23 september

Premium abonnemang erbjuder obegränsad tillgång till juridiskt innehåll, advokatbyrå söker associerad, framstående New Jersey-advokat passerar

Med ett premiumabonnemang får du obegränsad tillgång till högkvalitativt, online, on-demand premiuminnehåll från välrespekterade lärare inom juridiken. Detta är perfekt för advokater med licens i flera jurisdiktioner eller för advokater som har uppfyllt sitt CLE-krav men behöver tillgång till resursrik information för sina praktikområden. Shipman söker en associerad för att ansluta till vår nationella hälsojuridiska praxis. Bruce I. Goldstein, en framstående rättegångsadvokat från New Jersey, har avlidit vid 80 års ålder.

Direktlänk Dela Bloomberg Law fördjupade 22 september

NYC upphäver förbudet mot ChatGPT i offentliga skolor när studenter återvänder till klassrummet

För mindre än ett år sedan orsakade artificiell intelligens (AI) stor oro i skolorna. New York Citys offentliga skolor förbjöd ChatGPT från skolans enheter en vecka efter lanseringen. Nu, när eleverna återvänder för ett nytt läsår, har den tidiga oron bland lärare gett vika för pragmatism och större förståelse för hur generativ AI kommer att påverka klassrummet. David Banks, kansler för New York City Public Schools, skrev att distriktet nu är ”beslutsamt att omfamna” generativ AI. Generativ AI kan också användas som en del av läroplanen. Utbildningen kommer utan tvekan att störas av artificiell intelligens, men kan den utnyttjas snarare än betraktas som fientlig?

Direktlänk Dela TechHQ fördjupade 20 september

Global marknad för Machine Learning As A Service förväntas nå 38,81 miljarder USD 2028

En rapport om den globala marknaden för Machine Learning As A Service ger en omfattande och korrekt översikt över industrin. Rapporten inkluderar marknadsprognoser om storlek, produktion, intäkter, konsumtion, CAGR, bruttomarginal, pris och andra nyckelfaktorer. Machine Learning As A Service-marknaden värderades till 2,48 miljarder USD 2020 och beräknas nå 38,81 miljarder USD 2028, med en CAGR på 41,2% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen på den globala marknaden för Machine Learning As A Service är FFICO, IBM Corporation, Amazon Web Services, Microsoft, Hewlett Packard Enterprises, Google Inc., BigML Inc., AT&T, Fuzzy.ai, Yottamine Analytics.

Direktlänk Dela Rougefox.com fördjupade 19 september

Senator Menendez granskar SEC:s hantering av AI och företagsdiversitet

U.S. Senator Bob Menendez har ifrågasatt Gary Gensler, ordförande för U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), om de potentiella risker som SEC har identifierat när AI-verktyg används alltmer i kapitalmarknaderna. Menendez frågade också om SEC:s framsteg med att anta rekommendationer från SEC:s Asset Management Advisory Committee, särskilt kravet på förbättrade avslöjanden av investeringsbolag och rådgivare om diversitet inom deras arbetskraft och ledarskap. Menendez avslutade med att fråga om den ekonomiska analysen som kommissionen genomfört om dess föreslagna regel om ömsesidiga fonder.

Direktlänk Dela Office of Senator Robert Menendez fördjupade 12 september

AI-chattbotar: Användning och begränsningar

AI-chattbotar som ChatGPT, Bing AI och Google´s Bard kan vara svåra att använda effektivt. De bör inte användas för faktiska svar då de ofta kan ge felaktiga svar. De kan dock vara användbara för brainstorming, som att formulera inbjudningar till barnkalas. Chattbotar kan också förklara komplexa ämnen på ett enkelt sätt, men kan ha brister när det gäller receptplanering. Det är viktigt att justera förväntningarna på AI-chattbotar och inte ge upp trots initiala besvikelser.

Direktlänk Dela Texarkana Gazette fördjupade 12 september

Ökningen av artificiell intelligens (AI) för att spåra och utvärdera arbetstagare för anställningsbeslut får vissa lagstiftare att agera för att begränsa dess makt på arbetsplatsen. Företag som Amazon.com Inc. förlitar sig på automatiserade AI-verktyg för att mäta arbetstagares produktivitet och i vissa fall avskeda dem om de inte uppfyller prestandatrösklar som fastställts av programvaran. Dessa verktyg har också använts i anställningsprocessen, samt för att övervaka arbetstagares webbsurfande, steg, bärbara kameror och till och med deras humör via e-post. Lagstiftare har introducerat åtgärder för att reglera AI på arbetsplatsen, medan stater som Kalifornien, New York och Washington har försökt begränsa hur stora lageroperatörer som Amazon övervakar och upprätthåller produktivitetskvoter.

Bloomberg Law fördjupade 8 september

AI-företaget ZeroEyes använder teknik för att upptäcka vapen i skolor och offentliga platser

Ocean City School District i New Jersey har implementerat ny teknik utvecklad av ZeroEyes, ett företag som använder AI för att skanna kameraflöden efter vapen. Företaget samarbetar med hundratals kunder i över 35 delstater, inklusive Philadelphia´s transportsystem SEPTA och USA:s flygvapen. Tekniken fungerar genom att kunder ger ZeroEyes tillgång till sina säkerhetskameraflöden, och ZeroEyes använder sedan sin AI-teknik för att konstant skanna efter objekt som ser ut att vara vapen. Om ett vapen upptäcks, skickas en skärmdump tillbaka till ZeroEyes huvudkontor, där en grupp analytiker bekräftar om det är ett verkligt hot eller inte. Om hotet bekräftas skickar ZeroEyes analytiker en varning till kunden och den lokala polisen. Men experter varnar för att artificiell intelligens bara är lika bra som de data som matas in i den.

Direktlänk Dela ABC News fördjupade 7 september

USA: Lagstiftare känner brådska att reglera AI i rekryteringsprocesser

Konstgjord intelligens (AI) används allt mer i rekryteringsprocesser, vilket har lett till att lagstiftare i USA känner en ökande brådska att reglera dess användning. Enligt 2022 års IBM Global AI Adoption Index har en fjärdedel av företagen i USA antagit AI, en ökning med mer än 13% från föregående år. Endast Illinois, Maryland och New York City kräver att arbetsgivare frågar om samtycke först om de använder AI under vissa delar av anställningsprocessen. Lagstiftare i flera delstater överväger liknande lagstiftning. Lagförslaget American Data Privacy and Protection Act syftar till att fastställa regler för artificiell intelligens, inklusive riskbedömningar av AI och dess övergripande användning, och skulle täcka data som samlats in under anställningsprocessen.

Direktlänk Dela Michigan Advance fördjupade 1 september

Maskininlärning: Mänskliga och artificiella samarbeten

Maskininlärning (ML) kan skapa en symbiotisk relation mellan människor och maskiner genom att eliminera repetitiva uppgifter, identifiera trender och erbjuda skydd. Men det finns också utmaningar, bland annat att människor ofta behandlar teknologi som en ´mystisk låda´, och att organisationer ofta faller offer för ´skräp in, skräp ut´-problemet. Dessutom har vi inte utbildat våra arbetare om hur man samarbetar effektivt med sina ML-kollegor. För att förbättra detta föreslås en metod som kallas ´interstice´, där människor och maskiner kan samarbeta för att skapa unik information. Dessutom bör människor utbildas i tekniska färdigheter och hur man kommunicerar effektivt med AI.

Direktlänk Dela Armed Forces Communications and Electronics Association fördjupade 1 september

OpenAI:s ChatGPT Enterprise hotar överlevnaden av SaaS-startups

OpenAI har introducerat ChatGPT Enterprise, en AI-chatbot som kan ersätta kundtjänstjobb och hotar överlevnaden av många SaaS-startups. ChatGPT Enterprise kommer med ett nytt administrationskonsol som låter företag hantera teammedlemmar enkelt och erbjuder domänverifiering, SSO och användningsinsikter. Den erbjuder också företagsnivåsäkerhet och sekretess, obegränsad höghastighetsåtkomst till GPT-4, avancerade dataanalysfunktioner och en mängd andra funktioner. OpenAI planerar även att lansera fler verktyg för specifika roller, som dataanalytiker, marknadsförare och kundsupport. Flera företag, inklusive Bito, Yuma och Baselit, har utvecklat produkter runt ChatGPT, men deras överlevnad kan nu vara i fara.

Direktlänk Dela Analytics India Magazine fördjupade 30 augusti

Hackensack Meridian Health utvidgar sitt partnerskap med Google Cloud för att förbättra patientvården

Hackensack Meridian Health, New Jerseys största hälsoorganisation, meddelade idag en utvidgning av sitt strategiska partnerskap med Google Cloud för att implementera generativa AI-lösningar för att förbättra patientvård och minska den administrativa bördan för kliniker, vårdgivare och sjukhusoperatörer. Partnerskapet kommer att använda Google Clouds generativa AI-teknologier för att utveckla och implementera lösningar som hjälper Hackensack Meridian Healths kliniska personal att fokusera mer på vård, förbättra det övergripande beslutsfattandet och bättre anpassa patientupplevelsen. Administrativa kostnader i USA ökade ensamt med 18 miljarder dollar - 30% på ett år - för att nå 60 miljarder dollar årligen (CAQH).

Direktlänk Dela Hackensack Meridian Health fördjupade 30 augusti

Betydande tillväxt förväntas på den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet

Enligt en forskningsrapport från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet växa betydligt. Rapporten förutspår att ändrade konsumtionsmönster kommer att ha stor inverkan på marknaden. Marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet värderades till 6,78 miljarder USD 2019 och förväntas nå 40,95 miljarder USD 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,2% från 2020 till 2027. Rapporten analyserar både etablerade och framväxande aktörer på den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Global marknad för artificiell intelligens i leveranskedjan förväntas nå 31 583,7 miljoner USD 2028

En marknadsundersökningsrapport presenterar en detaljerad studie av den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan, vilket hjälper företag att effektivt hantera framtida tillväxtutmaningar och säkerställa kontinuerlig affärsutvidgning. Rapporten erbjuder en noggrann analys, djupgående forskning och exakta prognoser, vilket ger lättförståeliga och tillförlitliga insikter i den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan. Marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan värderades till 1 514,4 miljoner USD 2020 och beräknas nå 31 583,7 miljoner USD 2028, med en CAGR på 46,1% från 2021 till 2028.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Global AI-marknad förväntas nå 429,2 miljarder dollar 2027

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) ger en omfattande och korrekt översikt över industrin. Rapporten inkluderar marknadsprognoser om storlek, produktion, intäkter, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra nyckelfaktorer. AI-marknaden värderades till 38,9 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 429,2 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 35,0% från 2020 till 2027. De tio ledande företagen inom den globala AI-marknaden är Alphabet (Google Inc.), Apple Inc., Baidu, IBM, IPsoft, Microsoft Corporation, MicroStrategy NVIDIA, Qlik Technologies Inc., Verint Systems Inc (Next IT Corp).

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Blandade nyheter: Hatbrott i Florida, maratonseger för Uganda, Messis MLS-debut, skogsbrand på Hawaii, NASCAR-seger och mer

En maskerad vit man sköt och dödade tre svarta personer i en butik i Florida i ett hatbrott med tydligt rasistiska motiv. Skjutningen ägde rum i en Dollar General-butik i ett övervägande afroamerikanskt område. Victor Kiplangat från Uganda vann herrarnas maraton vid världsmästerskapen efter att ha dragit ifrån mot slutet av loppet. Lionel Messi gjorde ett spektakulärt mål vid sin debut i Major League Soccer och hjälpte Inter Miami att besegra New York Red Bulls. En evakueringsorder i Lahaina på Hawaii lyftes efter att brandmän lyckats släcka en skogsbrand. Heisman-vinnaren Caleb Williams ledde USC till seger mot San Jose State i amerikansk fotboll. Miljögrupper rekryterar personer med olika etnisk bakgrund till den övervägande vita bevarandevärlden. Chris Buescher vann NASCAR:s reguljära säsong på Daytona International Speedway. Josh Jacobs har gått med på ett ettårsavtal värt upp till $12 miljoner med Las Vegas Raiders.

Direktlänk Dela NewsNation fördjupade 27 augusti

Chris Christie kritiserar Vivek Ramaswamy efter första primärdebatten

Före detta guvernören i New Jersey, Chris Christie, kritiserade hårt den republikanska presidentkandidaten Vivek Ramaswamy efter den första primärdebatten i Milwaukee. Christie hävdade att Ramaswamys svar visade att han ´inte har någon aning om vad han pratar om´. De två debatterade om flera frågor, bland annat USA:s roll i finansieringen av kriget i Ukraina och stödet till före detta president Donald Trump om han skulle bli dömd. Trump hyllade Ramaswamys debattframträdande på sin sociala mediesida Truth Social, och Ramaswamy hyllade i sin tur Trump på scenen som ´den bästa presidenten på 2000-talet´.

Direktlänk Dela Fox News Network fördjupade 25 augusti

Snabb utveckling av gen AI kan utsätta företag för rättsliga och överensstämmelserisker

Företag och deras teknikleverantörer fortsätter att lägga till gen AI-funktioner i sina verktyg och plattformar. Men att gå för snabbt kan utsätta företag för nuvarande och framtida överensstämmelserisker, samt potentiella rättsliga ansvarsrisker. Gen AI har potentialen att förstora befintliga risker kring dataskyddslagar som styr hur känslig data samlas in, används, delas och lagras. Det kan också utsätta företag för framtida lagstiftning. Flera gen AI-leverantörer, inklusive OpenAI, Microsoft, Midjourney, Stable Diffusion och andra, har fått stämningar mot sig. Dessa klagomål, inlämnade av en mängd olika upphovsrättsinnehavare, anklagar företagen för att träna sina AI på upphovsrättsskyddade data - bilder, kod och text. Dessutom finns det kongressförhör och petitionar för att pausa AI-utveckling, inklusive gen AI. Dessa kan potentiellt lägga press på reglerare eller lagstiftare att sätta gränser för dess användning. Även enskilda städer kommer in i bilden. I juli började till exempel New York City tillämpa nya regler om användningen av AI vid anställningsbeslut.

Direktlänk Dela Intelligent CIO fördjupade 24 augusti

Före detta guvernör Chris Christie jämför rival Vivek Ramaswamy med ChatGPT och ´amatör´ Barack Obama

Tidigare guvernören i New Jersey, Chris Christie, och den republikanska presidentkandidaten har kallat sin rival, indisk-amerikanen Vivek Ramaswamy, för en person som låter som ChatGPT och beskrev honom som en ´amatör´ Barack Obama. Christie, 60, sa detta under den första republikanska presidentdebatten mot Ramaswamy, 38, den yngsta av GOP-kandidaterna på scenen i Milwaukee, Wisconsin. Senaste opinionsundersökningar visar att Ramaswamy nu ligger tvåa efter före detta president Donald Trump. Ramaswamy kritiserades också av före detta vicepresident Mike Pence som kallade honom en nykomling. President Joe Biden verkade reagera på Ramaswamys kommentar under debatten om klimatförändringar.

Direktlänk Dela Republic World fördjupade 24 augusti

Chris Christie och Mike Pence kritiserar Vivek Ramaswamy under republikanska presidentdebatten

Tidigare New Jersey-guvernören Chris Christie och republikanska presidentkandidaten kritiserade sin medtävlare, indisk-amerikanen Vivek Ramaswamy, under den första republikanska presidentdebatten. Christie beskrev Ramaswamy som en ´amatör´ Barack Obama och en person som låter som ChatGPT. Ramaswamy, som är den yngsta av GOP-kandidaterna på scenen, var också målet för kritik från tidigare vicepresidenten Mike Pence, som kallade honom en nybörjare. Ramaswamy, som nyligen sett sin popularitet öka, har beskrivit klimatförändringsagendan som en bluff.

Direktlänk Dela Vishwakarma International fördjupade 24 augusti

Chris Christie jämför Vivek Ramaswamy med Obama under debatt

Under en debatt kritiserade Vivek Ramaswamy klimatförändringar som en bluff och kritiserade Washingtons anti-kolagenda. Chris Christie, tidigare guvernör för New Jersey, svarade med att jämföra Ramaswamy med Barack Obama. Christie anklagade Ramaswamy för att vara en amatör, medan Ramaswamy svarade med att be Christie om en kram, precis som han gjorde med Obama. Ramaswamy har snabbt stigit i opinionsmätningarna, vilket tillskrivs hans framträdanden på TV och podcasts.

Direktlänk Dela Politico fördjupade 24 augusti

Chris Christie anklagar Vivek Ramaswamy för att låta som ChatGPT och likna Obama

Vivek Ramaswamy hamnade i en ny ordväxling när Chris Christie anklagade honom för att låta som ChatGPT. Christie, tidigare guvernör i New Jersey, hoppade in i debatten och kritiserade Ramaswamys introduktion som spelade på talet som gjorde före detta president Barack Obama känd. Ramaswamy frågade i sina inledande kommentarer ´Vem är den här smala killen med ett roligt efternamn och vad gör han mitt på debattscenen?´ Obama använde en liknande linje i sitt tal 2004 vid det demokratiska nationella konventet som en relativt okänd senator.

Direktlänk Dela The Wall Street Journal fördjupade 24 augusti

Chris Christie kritiserar Vivek Ramaswamy för att kopiera Barack Obama i debatt

Läkemedelsexekutiven Vivek Ramaswamy blev skarpt kritiserad av den tidigare guvernören i New Jersey, Chris Christie, under Republikanska partiets första primärdebatt på onsdagskvällen i Milwaukee, Wisconsin. Christie föreslog att Ramaswamy direkt hade kopierat linjer från Barack Obama. Christie ifrågasatte Ramaswamys påstående att han skulle avskaffa hela det ´federala administrativa staten´ och skapa en ´revolution´, vilket han menade påminner om en politisk nykomling.

Direktlänk Dela The Daily Wire fördjupade 24 augusti

Chris Christie jämför sin erfarenhet med Barack Obama under RNC-debatt

Tidigare New Jersey-guvernören Chris Christie utbytte ord med entreprenören Vivek Ramaswamy under onsdagskvällens RNC-debatt; han jämförde sin erfarenhet med Barack Obama. Ramaswamy skämtade tillbaka mot Christie för att ha kramat Obama. ´Ge mig en kram precis som du gjorde till Obama och du kommer att hjälpa mig att bli vald precis som du gjorde till Obama. Ge mig den där förbannade kramen, bror.´ Ramaswamy presenterade sig själv för Amerika med frågan ´Vem är den smala killen?´

Direktlänk Dela Hannity Media fördjupade 24 augusti

Chris Christie kritiserar Vivek Ramaswamys prestation i republikanska primärdebatten

Tidigare New Jersey-guvernören Chris Christie kritiserade nyligen Vivek Ramaswamy för att vara robotlik under en republikansk primärdebatt. Christie jämförde Ramaswamy med ChatGPT, en artificiell intelligensspråkmodell, och påpekade att Ramaswamys framförande verkade instuderat och saknade äkthet. Christie har tidigare utmärkt sig i debatter genom att utmana sina motståndare och injicera spontanitet. Denna händelse fungerar som en påminnelse för alla kandidater att effektiv kommunikation är avgörande för att vinna väljare. I en tid av teknik och AI är det viktigt för politiker att hitta en balans mellan att utnyttja avancerade verktyg och behålla sin mänskliga touch.

Direktlänk Dela Global Village Space fördjupade 24 augusti

Chris Christie kritiserar Vivek Ramaswamy för att låta för robotisk under Republikanska debatten

Före detta guvernören i New Jersey, Chris Christie, kritiserade Vivek Ramaswamy för att låta för robotisk under en diskussion om klimatförändringar under den Republikanska primärdebatten på onsdagen. Christie avbröt och sa att han fått nog av en kille som låter som ChatGPT. Han jämförde Ramaswamy med Barack Obama, som också stod i mitten av scenen under en debatt och frågade vad en smal kille med ett konstigt efternamn gjorde där. Christie menade att de hanterar samma typ av amatör.

Direktlänk Dela New York Post fördjupade 24 augusti

OpenAI:s medborgarskap i flera stater komplicerar rättsfall

Civilrättsliga fall som härrör från federal lagstiftning lämnas vanligtvis in i federal domstol. Men civilrättsliga fall som härrör från delstatslagstiftning kan också lämnas in i federal domstol, om de involverar mer än $75K och parterna är medborgare i olika stater. Detta gör det svårt att uppfylla kravet på fullständig mångfald av medborgarskap om en part är ett företag. Företag ses generellt som medborgare i delstaten där de inkorporerades och där de har sitt huvudkontor. Men LLC:er ses som medborgare i alla delstater där deras medlemmar är medborgare. I ett rättsfall mot OpenAI har det framkommit att OpenAI är medborgare i 21 amerikanska stater och andra länder.

Direktlänk Dela Reason Foundation fördjupade 23 augusti

Artificiell intelligens och dess påverkan på journalistiken

Artificiell intelligens (AI) diskuteras ofta som ett potentiellt hot mot journalistiken, då det finns en oro för att AI ska ersätta människor som rapporterar och skriver. Men AI har också påverkat Hollywood, utbildningssektorn och detaljhandeln. Frågan är hur AI och maskininlärning har påverkat journalistiken och om det kan förbättra eller försämra den. Enligt en omröstning tidigare i år är journalistiken en av de branscher som ses som mest hotade av AI. AI kan ses antingen som ett nytt teknologiskt monster eller som en vän till journalister. Branschen är delad i frågan.

Direktlänk Dela GetReligion fördjupade 22 augusti

Ny lag i NYC kräver AI-biasrevisioner för arbetsgivare

En ny lag i New York City kräver att arbetsgivare genomför en årlig tredjeparts AI ´bias audit´ av teknikplattformar de använder för anställnings- eller befordringsbeslut och publicerar resultatet på sina webbplatser. Lagen syftar till att säkerställa att AI-verktyg inte diskriminerar på grund av kön, ras och etnicitet. Detta kommer att påverka hur HR-ledare väljer och övervakar teknikleverantörer. Lagstiftare och HR-teknikanalytiker förutser att liknande lagar kommer att införas i andra stater och jurisdiktioner. Framtida lagar kan kräva revisioner för potentiell ålders- och funktionshinderbias, inte bara köns- och rasdiskriminering. HR-funktioner kommer att behöva ta en proaktiv roll för att säkerställa att AI-verktyg regelbundet granskas av kvalificerade tredjepartsrevisorer för bias.

Direktlänk Dela Society for Human Resource Management fördjupade 22 augusti

Meta löser AI-handelshemlighetsrättsfall; CAFC upprätthåller PTAB:s ogiltigförklaring av cancerbehandlingspatent

Denna vecka i andra skäll och bett: Meta har löst ett rättsfall om AI-handelshemligheter som inleddes av ett AI-startup; den amerikanska domstolen för federal krets (CAFC) upprätthåller Patent Trial and Appeal Board´s (PTAB) ogiltigförklaring av två patent för cancerbehandling; United States Patent and Trademark Office (USPTO) meddelar planer på att skicka välkomstbrev till nyligen inlämnade patent- och varumärkesansökningar; skivbolag stämmer Internet Archive för upphovsrättsintrång, New York Times överväger en upphovsrättsstämning mot OpenAI, och Taco Bell firar Taco Tuesday-varumärkesomvändning genom att dela ut gratis tacos.

Direktlänk Dela IPWatchdog fördjupade 18 augusti

Maskininlärning i tillverkningsmarknaden förväntas nå 8,750.45 miljoner dollar fram till 2030

Verified Market Research har nyligen släppt en forskningsrapport med titeln ´Global Machine Learning in Manufacturing Market Insight, Forecast´. Rapporten diskuterar den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkning, och ger läsarna en omfattande förståelse för nyckeltrender, toppstrategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten inkluderar en undersökning av pågående och senaste marknadstrender, företags marknadsandelar, marknadsprognoser, konkurrenskraftig benchmarking, konkurrenskraftig kartläggning och en djupgående analys av nyckelhållbarhetstaktiker och deras inverkan på marknadstillväxt och konkurrens. Maskininlärning i tillverkningsmarknaden uppskattades till 669,1 miljoner dollar 2021 och förväntas nå 8,750.45 miljoner dollar fram till 2030, med en CAGR på 33,35% från 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 17 augusti

Flera stater och städer inför krav på biasrevisioner av AI och automatiserade anställningsverktyg

Efter New York City Local Law 144, går nu flera stater och städer framåt med krav på att genomföra biasrevisioner av artificiell intelligens (AI) och automatiserade anställningsbeslutsverktyg (AEDT). Föreslagna lagar som Kaliforniens församlingsräkning 331, District Columbia Bill 114, New Jersey Assembly Bill 4909 och Connecticut 1103 har krav på offentliggörande och revision, vilket gör det allt svårare för arbetsgivare att säkerställa efterlevnad. I denna webbinarie kommer DCI:s Bre Timko och Sarah Layman att bryta ner den senaste rörelsen i AEDTs biasauditsregler för att hjälpa arbetsgivare att bäst minska risken.

Direktlänk Dela JD Supra fördjupade 11 augusti

Maskininlärning kan förbättra matchning av njurtransplantationer

USA såg ett rekord på 25 487 njurtransplantationer under 2021, enligt den senaste årliga data rapporten från Organ Procurement and Transplantation Network och Scientific Registry of Transplant Recipients. Malek Kamoun från Perelman School of Medicine och Ryan Urbanowicz från Cedars-Sinai Medical Center utvecklar maskininlärningsstrategier för att förbättra matchning av njurar och minska risken för transplantatmisslyckande. Tre studenter, Sphia Sadek, Antonios Kriezis och Aryan Roy, arbetade på projektet under sommaren. Sadek utforskar möjligheten att förbättra riskstratifiering genom att justera tröskelvärden för aminosyramissmatchningar.

Direktlänk Dela Medical Xpress fördjupade 9 augusti

AI påverkar yrkesförändringar på den amerikanska arbetsmarknaden

Den amerikanska arbetsmarknaden har sett 8,6 miljoner yrkesförändringar, med flest människor som lämnar livsmedelstjänster, personliga försäljnings- och kontorsstödspositioner, enligt McKinsey Global Institute. Hälsa, STEM, transport, lager, företag och juridiska yrken förväntas växa under AI, medan kontorsstöd, kundservice, försäljning, produktionsarbete och livsmedelstjänster är mest påverkade av AI-acceleration. Cirka en femtedel av amerikanska arbetare anses ha ´hög exponering´ för AI, enligt data från Pew Research Center.

Direktlänk Dela NBC New York fördjupade 8 augusti

AI gör stora framsteg inom banksektorn

Artificiell intelligens (AI) gör stora framsteg inom banksektorn. AI kan bland annat hjälpa till att verifiera kundernas identitet, sätta upp deras konton, erbjuda produkter och automatisera rutinuppgifter. AI kan också bidra till att uppfylla efterlevnadsregler, identifiera känsliga dokument och övervaka datoraktivitet för hot. Peapack-Gladstone Bank använder generativ AI för att förbättra kundupplevelsen. Bank of America har använt AI sedan 2018 och har nu över 1,5 miljarder klientinteraktioner. Valley Bank ser AI som en spännande men potentiellt störande framsteg, och använder det därför försiktigt. Kearny Bank har börjat utforska AI, medan andra banker som Magyar Bank, Columbia Bank och First Bank tar en avvaktande hållning.

Direktlänk Dela NJBIZ fördjupade 7 augusti

Global rapport om AI i detaljhandeln analyserar marknadsstorlek, trender och tillväxtmöjligheter

En global rapport om användningen av artificiell intelligens (AI) i detaljhandeln ger en omfattande analys av marknaden, inklusive storlek och prognoser. Rapporten utvärderar nyckeltrender i branschen och ger insikter i marknadsstrukturen, konkurrenslandskapet och produktutbudet. Den ger också en detaljerad analys av Covid-19-pandemins inverkan på branschen. Rapporten innehåller en uppdaterad analys av de största aktörerna på marknaden och deras relativa marknadsandel.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 4 augusti

Global rapport om artificiell intelligens för redovisning erbjuder omfattande marknadsanalys

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens för redovisning erbjuder en omfattande analys av marknadstrender och nyckelfaktorer som driver branschens tillväxt. Rapporten ger en detaljerad översikt över artificiell intelligens-teknik och dess tillämpning inom redovisningsindustrin. Den innehåller också en omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens för redovisning, med fokus på nyckeltrender och tillväxtmöjligheter. Rapporten presenterar information om branschens viktigaste aktörer och deras affärsstrategier.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 4 augusti

Global marknad för AI som en tjänst förväntas växa till $68,79 miljarder 2028

En marknadsundersökningsrapport presenterar en detaljerad studie av den globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst, vilket hjälper aktörer att effektivt hantera framtida tillväxtutmaningar och garantera kontinuerlig affärsutvidgning. Rapporten erbjuder en felfri analys, djupgående forskning och exakta prognoser, vilket ger lättbegripliga och pålitliga insikter om den globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst, med stöd av statistik och beräkningar validerade genom en rigorös procedur. Marknaden för artificiell intelligens som en tjänst värderades till 3,35 miljarder dollar 2020 och förväntas nå 68,79 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 45,90% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen inom den globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst inkluderar Google Inc., Amazon Web Services, Microsoft, IBM, SAS Institute och SAP.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 1 augusti

Betydande tillväxt förväntas på den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet

Enligt en ny forskningsrapport från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet uppleva betydande tillväxt. Marknaden värderades till 6,78 miljarder USD 2019 och förväntas nå 40,95 miljarder USD 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,2% från 2020 till 2027. Rapporten innehåller en genomgående granskning av både etablerade och framväxande aktörer på den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet. De tio ledande företagen i rapporten inkluderar Threatmetrix, Skycure, Sparkcognition, Samsung Electronics, Micron, IBM, Cylance, Nvidia, Securonix, Intel, Xilinx, Amazon, Antivirus Companies, Acalvio, Sift Science och Darktrace.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 31 juli

Senator Bob Casey introducerar två lagförslag för att reglera AI på arbetsplatsen

Senator Bob Casey kommer att introducera två nya lagförslag som riktar sig mot artificiell intelligens (AI) för att skydda arbetstagare från intrångande arbetsplatsövervakning och så kallade robotchefer som fattar anställningsbeslut. Det första lagförslaget, No Robot Bosses Act, skulle förhindra arbetsgivare från att enbart förlita sig på automatiserade system som algoritmer och maskininlärningsverktyg för att fatta anställningsbeslut. Det andra lagförslaget, Exploitative Workplace Surveillance and Technologies Task Force Act, skulle skapa en statlig organ som granskar arbetsplatsövervakning och lämnar rapporter till kongressen. Senatorerna Brian Schatz, John Fetterman, Bernie Sanders och Cory Booker har alla stöttat lagförslagen.

Direktlänk Dela NBC News fördjupade 20 juli

Global marknad för Demand-Side Platforms förväntas växa betydligt

Enligt Verified Market Research förväntas den globala marknaden för Demand-Side Platforms (DSP) växa betydligt. Forskningsrapporten ger en översikt över marknaden och förklarar de olika faktorer som är viktiga för marknaden. Rapporten tittar på både ledande och framväxande spelare inom den globala DSP-marknaden. Företagsprofileringsdelen ger en uttömmande profilering av alla spelare som täcks. Rapporten erbjuder separat analys av produkttyp och applikationer av den globala DSP-marknaden. Nyckelregioner inklusive men inte begränsat till Nordamerika, Asien, Europa och MEA analyseras uttömmande.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Global rapport om social annonsering och sociala medier publicerad av Verified Market Research

Verified Market Research har nyligen publicerat en rapport med titeln ´Global Social Advertising And Social Media Market Insight, Forecast 2030´. Rapporten diskuterar den globala marknaden för social annonsering och sociala medier för att hjälpa läsare att förstå nyckeltrender, toppstrategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten erbjuder bland annat Porters femkraftsanalys, PESTEL-analys och både kvalitativ och kvantitativ analys för att ge en komplett bild av nuvarande och framtida marknadssituationer. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Facebook, LinkedIn, Google Edition, Twitter, Instagram, Snapchat, WeiBo, Tencent, LINE och Kakao Talk.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Kraftig tillväxt förväntas inom marknaden för artificiell intelligens inom juridik

Enligt en rapport från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom juridik växa kraftigt. Rapporten studerar olika faktorer som formar marknaden, inklusive marknadsdrivare, möjligheter, begränsningar och hot. Både ledande och framväxande spelare på marknaden granskas noggrant i rapporten. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Casetext Inc., Catalyst Repository Systems, eBREVIA, Everlaw, FiscalNote, Judicata, Justia, Knomos Knowledge Management Inc., Lawgeex och Legal Robot, Inc.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Global studie av marknaden för artificiell intelligens inom genetik offentliggjord

En marknadsundersökningsrapport erbjuder en omfattande studie av den globala marknaden för artificiell intelligens inom genetik för att hjälpa aktörer att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt företagsexpansion. Rapporten ger unik och djupgående information och data om den globala marknaden för artificiell intelligens inom genetik. Författarna till rapporten har belyser outforskade och betydande marknadsdynamik, inklusive tillväxtfaktorer, begränsningar, trender och möjligheter. De viktigaste aktörerna som nämns i rapporten är IBM (US), Microsoft (US), NVIDIA Corporation (US), Deep Genomics (Kanada), BenevolentAI (UK), Fabric Genomics Inc. (US), Verge Genomics (US), Freenome Holdings, Inc. (US), MolecularMatch Inc. (US) och Cambridge Cancer Genomics (UK).

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Pamela A. Smith utnämnd till D.C:s nästa polischef

D.C. borgmästare Muriel E. Bowser har utnämnt Pamela A. Smith till stadens nästa polischef. Smith, som nyligen anslöt sig till D.C:s polisavdelning, var tidigare chef för U.S. Park Police. Under sina 14 månader på jobbet har hon tjänstgjort som chef för jämlikhetsfrågor och assisterande chef ansvarig för inrikes säkerhet. Om hon bekräftas av D.C:s råd, skulle hon bli den andra kvinnan och den första svarta kvinnan att permanent leda byrån sedan den grundades 1861. Smith har utlovat att inrikta polisinsatserna mot brottsvarma platser och fokusera på de mest våldsamma individerna.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 17 juli

2024 presidentkandidaters finansieringsrapporter avslöjar utmaningar och framgångar

De senaste kampanjfinansieringsrapporterna för presidentkandidaterna 2024 visar att Floridas guvernör Ron DeSantis spenderade nästan 8 miljoner dollar under de första sex veckorna av sin kampanj och förlitar sig starkt på stora bidragsgivare för att finansiera sitt arbete. En stor del av hans bidragsgivare har redan gett det maximala tillåtna beloppet. Detta kan innebära problem för DeSantis, som har svårt att matcha det djupa stödet från små bidragsgivare som Donald Trump byggde upp under sina fyra år som president. Andra rivaler verkar ha mer framgång med att koppla upp sig med småbidragsgivare, även om de summor de samlar in är mycket mindre än de som DeSantis fått. Trumps medarbetare har sagt att han samlade in 35 miljoner dollar genom sin gemensamma insamlingskommitté.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 16 juli

Radioprataren Brandon Tierney börjar nytt kapitel i karriären med WFAN i New York City

Brandon Tierney, en känd radiopratare, har haft en lång och framgångsrik karriär inom sportradio. Efter att ha arbetat i New York City i nio år bestämde han sig för att flytta på sig. Han fick ett jobberbjudande att vara värd på eftermiddagarna på den nya 95.7 The Game i San Francisco, vilket ledde till att han hade ett beslut att fatta. Nu är han värd för middagssändningar med Sal Licata på WFAN i New York City. Tierney har alltid varit fascinerad av ljudet av WFAN sedan stationen började sända i juli 1987. Innan han helt och hållet engagerade sig i radio försökte Tierney en professionell basebollkarriär och spelade genom college.

Direktlänk Dela Barrett Sports Media fördjupade 14 juli

Hanh Huynh gör sin debut som korsordskonstruktör för New York Times

Hanh Huynh, en advokat bosatt i Brooklyn, gör sin debut som konstruktör för New York Times korsord. Hans tema för dagens korsord är en rebus, där mer än en bokstav måste anges i en ruta. Framgången med att förstå detta tema beror mycket på ens regionala accent och hur man hör prefixet ´para-´. Det finns två identiska rebusar i varje temainlägg, vilket innebär att de bildar ett par. Till exempel, svaret på 16A ´1995 Coolio-låt med i filmen ´Dangerous Minds´´ var ´Gangsta´s Paradise´, men det passade inte i det 10-bokstavsutrymme som gavs. Svaret skrivs som GANGSTA´S [DIE][DIE], uttalat ´pair o´ dice´, eftersom ´dice´ är plural av ´die´.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 13 juli

USA-senator blockerar Turkiets köp av stridsflygplan, påverkar Sveriges Nato-process

USA-senatorn Bob Menendez har spelat en nyckelroll i Nato-processen mellan Sverige och Turkiet. Menendez har uttryckt sitt motstånd mot att Turkiet får modernisera sitt flygvapen med amerikanska F-16-plan, vilket har påverkat Sveriges ansökan om Nato-medlemskap. Menendez har varit kritisk mot Turkiet för dess kränkningar av andra länders luftrum och territorialvatten, samt landets brist på respekt för mänskliga rättigheter. Trots påtryckningar från Vita huset, har Menendez stått fast vid sitt motstånd och har möjlighet att blockera försäljningen av F-16-planen till Turkiet.

Direktlänk Dela Dagens Nyheter fördjupade 12 juli

Amazonarbetare i Storbritannien och Tyskland strejkar under Prime Day

Omkring 900 arbetare vid Amazons lager i Coventry, Storbritannien, strejkar i tre dagar, från 11 till 13 juli, i samband med företagets Prime Day-försäljningsevent. Detta kommer att öka det totala antalet strejkdagar på Amazon till 22 sedan januari. Strejker äger också rum i Tyskland, där landets näst största fackförening, ver.di, har organiserat åtgärder på 10 distributionscenter. Arbetarna strejkar mot Amazon i en konflikt över lön, arbetsförhållanden och företagets misslyckande med att erkänna fackliga rättigheter. Amazon anställda får £10.50 i timmen, enligt GMB, och begär en löneökning till £15.

Direktlänk Dela The Guardian fördjupade 11 juli

Chris Christie och Ron DeSantis utmanar Trumps ledning inför primärvalet

Före detta New Jersey-guvernören Chris Christie och Floridas guvernör Ron DeSantis har utmanat Donald Trumps ledning inför det kommande primärvalet. Christie, som för närvarande har ett stöd på 2,5 procent enligt RealClearPolitics genomsnitt, påpekade att Trump vid denna tidpunkt 2015 endast hade ett stöd på 4 procent. DeSantis, som för närvarande har ett stöd på 20,9 procent, menade att de flesta människor ännu inte uppmärksammar valet. Trots detta ligger DeSantis fortfarande 30 poäng efter Trump.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 10 juli

Nikki Haley gör sin pitch i New Hampshire

Den tidigare guvernören i South Carolina och FN-ambassadören Nikki Haley fokuserar intensivt på delstaten New Hampshire i sin första presidentkampanj. Trots att hon var den första republikanen att utmana den tidigare presidenten Donald J. Trump, ligger hon långt efter i opinionsmätningarna. Haley har inte spenderat några pengar på TV-reklam och har ibland kämpat för att argumentera för sin kampanj. Haley säger att det är tidigt i loppet och att många väljare ännu inte har börjat följa kampanjerna. Haley har gjort 39 stopp i New Hampshire, mer än de flesta andra republikanska kandidater.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 9 juli

Erik Källgren byter NHL-klubb till New Jersey Devils

Efter två säsonger i NHL med spel för Toronto har Erik Källgren, tidigare SM-guldmålvakt, bytt klubb till New Jersey Devils. Källgren har hittat en ny klubb genom ´free agency´ där han hoppas få en större roll. Han har tidigare spelat 24 NHL-matcher. Källgren berättar om den snabba processen att byta klubb och om hur han och hans flickvän, Lisa, tog beslutet tillsammans. Han kommer att konkurrera om en plats i laget med Akira Schmid och Vitek Vanecek.

Direktlänk Dela Hockeysverige fördjupade 9 juli

Kvinnliga fastighetsmäklare utsätts för faror i branschen

Fastighetsmäklare, i synnerhet kvinnor, utsätts för övergrepp i en bransch som erbjuder få skydd. Sara Ghodsi, en fastighetsmäklare i San Diego, blev sexuellt trakasserad av en potentiell köpare under en visning. 66% av medlemmarna i National Association of Realtors är kvinnor, och många av dem är oberoende entreprenörer, vilket innebär att de inte skyddas av den federala lagen Title VII som förbjuder diskriminering och sexuella trakasserier på arbetsplatsen. Många fastighetsmäklare har tagit till egna säkerhetsstrategier, som att dela sin plats med en familjemedlem eller vän, insistera på referenser innan de träffar en klient, eller till och med bära ett skjutvapen för skydd.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 8 juli

Republikanska partiet söker alternativ till Trump inför 2024

Floridas guvernör Ron DeSantis skulle rädda det Republikanska partiet från den tidigare presidenten Donald Trump, men har istället visat sig vara en inkompetent och ogillad kandidat. Hans stödsiffror sjunker ju längre han stannar i loppet. Andra republikaner, som Nikki Haley och Tim Scott, verkar oförmögna att utmana Trump. Många tror att Trump är den oundvikliga nominerade, oavsett om han står inför rätta eller redan har dömts. Partiets enda verkliga chans att gå vidare kan vara republikanska guvernörerna Brian Kemp från Georgia och Glenn Youngkin från Virginia, som ännu inte har anslutit sig till loppet.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 6 juli

Två brandmän dör i brand på lastfartyg i Newark

Två brandmän dog och fyra skadades allvarligt under släckningsarbetet av en brand på det italienska lastfartyget Grande Costa d’Avorio i hamnen i Newark, New Jersey. Fartyget, som ägs av Grimaldi Group, lastade tusentals fordon när branden bröt ut. Branden började på fartygets 10: e däck när besättningsmedlemmar och lokala hamnarbetare förflyttade bilar, skåpbilar och lastbilar. Mer än 1 200 nya och begagnade fordon och 157 containrar fanns ombord på fartyget.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 6 juli

Förlamad av poliskula, beskriver man hur hans liv förändrades för alltid

Khalif Cooper, 29, blev förlamad efter att ha blivit skjuten av polisen Jerry Moravek i Paterson, New Jersey. Cooper, som är svart, sa att han sprang bort från ljudet av skottlossning när han blev träffad. Moravek anklagades senare för grov misshandel för att ha avfyrat sitt vapen mot en flyende man. Cooper, som är far till två unga döttrar, kämpar nu med sin oförmåga att hjälpa sina döttrar och de dagliga förnedringarna i hans liv. Cooper har stämt Moravek, staden Paterson och dess tidigare polischef och polisdirektör för 50 miljoner dollar.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 5 juli

Richie Wakile skickar kryptiskt meddelande om familjen på Instagram

Richie Wakile, känd från Real Housewives of New Jersey, har nyligen publicerat ett kryptiskt meddelande på sin Instagram Stories. Meddelandet lyder: ´Ingen familj är perfekt. Vi bråkar, vi slåss, vi slutar till och med prata med varandra ibland, men i slutändan är familj familj. Kärleken kommer alltid att finnas där.´ Detta har lett till spekulationer om Wakile och Teresa Giudice, en annan person från serien, återförenas efter deras tidigare konflikter. Det är oklart om Wakiles inlägg är en slumpmässig händelse eller en taktisk manöver från Teresas sida för att vinna stöd.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 20 juni

Richie Wakile skickar kryptiskt meddelande, väcker spekulationer om återförening med Teresa Giudice

Richie Wakile, tidigare medlem i realityserien Real Housewives of New Jersey, har nyligen publicerat ett kryptiskt meddelande på sin Instagram Stories som säger: ´Ingen familj är perfekt. Vi grälar, vi slåss, vi slutar till och med prata med varandra ibland, men i slutändan är familj familj. Kärleken kommer alltid att finnas där.´ Detta har lett till spekulationer om en möjlig återförening mellan Richie och Teresa Giudice, en annan medlem i serien. Teresa och hennes kusin Melissa Gorga har haft en tuff säsong i programmet och båda riskerar att förlora sina jobb.

Direktlänk Dela Reality Tea fördjupade 20 juni

Global Influencer Marketing Market Insight förutspår tillväxt fram till 2030

Verified Market Research har nyligen publicerat en rapport om den globala marknaden för influencermarknadsföring, där man förutspår tillväxt fram till 2030. Rapporten analyserar marknaden ur olika perspektiv och använder verktyg som Porters femkraftsanalys, PESTEL-analys samt kvalitativa och kvantitativa analyser för att ge en helhetsbild av nuvarande och framtida marknadssituationer. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar IZEA, HYPR, Traackr, Julius, Klear, Onalytica, Upfluence, AspireIQ, Lumanu, InfluencerDB och Social Beat.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Global marknadsundersökning av social annonsering och sociala medier

En ny marknadsundersökningsrapport ger en detaljerad studie av den globala marknaden för social annonsering och sociala medier för att hjälpa aktörer att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt affärsutvidgning. Rapporten ger en omfattande, allomfattande och noggrant förberedd resurs som ger unik och djup information och data om den globala marknaden för social annonsering och sociala medier. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Facebook, LinkedIn, Google Edition, Twitter, Instagram, Snapchat, WeiBo, Tencent, LINE och Kakao Talk.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Global Cross-Platform och Mobile Advertising Market Insight, prognos till 2030

Verified Market Research har nyligen publicerat en forskningsrapport med titeln ´Global Cross-Platform och Mobile Advertising Market Insight, prognos till 2030´, där man utvärderar olika faktorer som påverkar marknadens bana. Rapporten erbjuder en högkvalitativ, noggrann och omfattande forskningsstudie för att utrusta aktörer med värdefulla insikter för att fatta strategiska affärsbeslut. Forskningsanalytikerna har genomfört en djup segmentanalys av den globala marknaden för cross-plattform och mobilannonsering baserat på typ, tillämpning och geografi. Rapporten ger också två separata marknadsprognoser - en för produktionssidan och en annan för konsumtionssidan av den globala marknaden för cross-plattform och mobilannonsering.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 18 juni

Marknadsrapport för global kampanjhanteringsprogramvara

En marknadsundersökningsrapport ger en detaljerad studie av den globala marknaden för kampanjhanteringsprogramvara för att hjälpa aktörer att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt affärsutvidgning. Rapporten ger en omfattande, allomfattande och noggrant förberedd resurs som ger unik och djup information och data om den globala marknaden för kampanjhanteringsprogramvara. Författarna till rapporten har belyst outforskade och betydande marknadsdynamik, inklusive tillväxtfaktorer, begränsningar, trender och möjligheter.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 16 juni

Väntad tillväxt på den globala marknaden för social annonsering och sociala medier

Den globala marknaden för social annonsering och sociala medier förväntas växa i betydande takt, enligt Verified Market Research. I sin senaste forskningsrapport, med titeln ´Global Social Advertising And Social Media Market Insights, Forecast to 2030´, erbjuder analysföretaget en unik syn på den globala marknaden. Analytiker tror att förändrade konsumtionsmönster kommer att ha stor påverkan på den övergripande marknaden. Rapporten ger en översikt över marknaden och analyserar faktorer som marknadsdrivare, möjligheter, begränsningar och hot.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 16 juni

Global Influencer Marketing marknadsundersökning för att hjälpa företag att förbereda sig för framtida tillväxt

En ny marknadsundersökningsrapport erbjuder en detaljerad studie av den globala marknaden för influencer-marknadsföring för att hjälpa företag att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt affärsutvidgning. Rapporten ger en omfattande, allomfattande och noggrant förberedd resurs som ger unik och djup information och data om den globala marknaden för influencer-marknadsföring. Författarna till rapporten har belyst outforskade och betydande marknadsdynamik, inklusive tillväxtfaktorer, begränsningar, trender och möjligheter. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar IZEA, HYPR, Traackr, Julius, Klear, Onalytica, Upfluence, AspireIQ, Lumanu, InfluencerDB och Social Beat.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 16 juni

Ivanka Trump utesluter Donald Trump från Instagram-inlägg om dotters bat mitzvah

Ivanka Trump uteslöt sin far, den före detta presidenten Donald Trump, och hans fru Melania från sitt Instagram-inlägg på måndagen för att fira sin dotters bat mitzvah. Donald Trump syntes inte alls i inlägget på hennes Instagram-ruta. Dock visade Ivanka Trumps Instagram Stories att hennes far inte bara var på festen, utan också var den som organiserade den. Ivanka Trumps Instagram-strategi kommer efter en rapport från Page Six där två källor nära henne sade att hon planerade att distansera sig från sin far när han hanterade federala anklagelser om att ha misskött topphemlig information.

Direktlänk Dela The Bharat Express News fördjupade 14 juni

Newarks offentliga skolor överväger AI-övervakningssystem

Newarks offentliga skolor överväger att ersätta sina säkerhetskameror med ett AI-utrustat övervakningssystem. Det nya systemet skulle ha över 7000 kameror, en för var femte elev, och kunna känna igen inte bara människor utan även bilar, vapen och till och med sensorer för att upptäcka kemikalier i vape-pennor. Förespråkare för samhället och säkerhetsexperter säger att ett sådant system kan kränka elevers och personals integritet. Newark Teachers Union har inga invändningar mot att lägga till tusentals kameror i skolorna så länge de hålls utanför klassrum och lärarrum.

Direktlänk Dela Newark Public Radio WBGO fördjupade 1 juni

AI och avancerad maskininlärning: marknadsrapport och prognoser

En marknadsrapport om artificiell intelligens (AI) och avancerad maskininlärning innehåller detaljerad information om faktorer som påverkar efterfrågan, tillväxt, möjligheter, utmaningar och begränsningar. Rapporten inkluderar data om forskning och utveckling, nya produktlanseringar och produktsvar från globala och lokala marknader. Den globala marknadsstorleken för AI och avancerad maskininlärning förväntas nå miljontals dollar 2027 med en CAGR på % från 2022-2027. Några av de stora aktörerna som profileras i studien är iCarbonX, Inbenta, Prisma Labs, Jibo, NVIDIA, Next IT, Intel, Quadratyx, AIBrain och Numenta.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 25 maj

Newark-skolor planerar AI-övervakningssystem

Newark Board of Education planerar att ersätta sitt föråldrade säkerhetskamerasystem med en nästa generations övervakningsplattform, vilket inkluderar över 7 000 AI-utrustade kameror för att känna igen personer och objekt samt fjärråtkomst till livefeeds för auktoriserad personal. Planen finansieras delvis av federala COVID-hjälpmedel, men kritiker menar att systemet kan kränka studenters och personals integritet, leda till överpolisering av studenter och inte faktiskt skydda skolor. Distriktet har ännu inte börjat processen att anlita en leverantör för det nya kamerasytemet, men målet är att förbättra säkerheten och planen är att ta emot bud innan nästa läsår börjar.

Direktlänk Dela Chalkbeat Newark fördjupade 23 maj

Maskininlärningsprogramvarumarknad förväntas växa 2023-2030

En ny studie om maskininlärningsprogramvarumarknaden förväntas växa mellan 2023 och 2030. Rapporten innehåller marknadsprognoser relaterade till intäktsstorlek, produktion, CAGR, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra betydande faktorer. Studien undersöker också rollen för de ledande marknadsaktörerna inom branschen, inklusive deras företagsöversikt, finansiell sammanfattning och SWOT-analys. Rapporten täcker företagsprofilering, specifikationer och produktbilder, försäljning, marknadsandel och kontaktinformation för olika regionala, internationella och lokala leverantörer av maskininlärningsprogramvarumarknaden.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

Global Machine Learning as a Service-marknad växer

En ny rapport om den globala marknaden för Machine Learning as a Service (MLaaS) ger en djupgående analys av branschens marknadsdynamik och trender. Rapporten belyser strategiska analyser av ledande konkurrenter, inklusive deras samarbeten, fusioner, nya produktlanseringar och joint ventures. Bland de ledande aktörerna på MLaaS-marknaden finns Amazon, Oracle, IBM, Microsoft, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, Ucloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc, CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix och Xeround. Rapporten delar upp marknaden i segment baserat på geografi, olika produkttyper, applikationstyper och slutanvändare, och analyserar marknadsstorlek och prognoser för varje segment.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

Global studie om maskininlärning inom medicin

En global studie om maskininlärning inom medicinmarknaden ger en omfattande analys av branschen, inklusive grundläggande faktorer som branschens struktur och genomförande. Studien utvärderar alla branscher i olika geografiska regioner och ger en tvärsnittsanalys av globala ekonomiska efterfrågan uppskattningar. Nyckelspelare på marknaden för maskininlärning inom medicin inkluderar Google, Bio Beats, Jvion, Lumiata, DreaMed, Healint, Arterys, Atomwise, Health Fidelity och Ginger.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

Drama i Garden State

I detta explosiva avsnitt av The Real Housewives of New Jersey når spänningarna en ny höjdpunkt när damerna i Garden State navigerar genom svek, konfrontationer och chockerande avslöjanden. Avsnittet börjar med en lyxig brunch hos Teresa. Dolores anländer fashionabelt sent, vilket sätter tonen för dagens drama. En hätsk diskussion uppstår mellan Teresa och Melissa, vilket leder till att rummet blir en slagfält. Samtidigt konfronterar Margaret Jennifer om ett skandalöst rykte. Vänskap hänger i balans när hemligheter avslöjas och allianser testas. I en oväntad vändning får Jackie ett anonymt tips om sin mans påstådda otrohet. Avsnittet avslutas med en explosiv middagsbjudning där gamla sår öppnas och olösta problem kommer fram. Skrikmatcherna når en crescendo och tårarna flödar fritt när vänskaper krossas och gruppen verkar vara oåterkalleligt delad.

Direktlänk Dela Reality Tea fördjupade 20 maj

Michael Douglas får heders-Guldpalm på filmfestivalen i Cannes

Skådespelaren Michael Douglas tilldelades en heders-Guldpalm under filmfestivalen i Cannes. Douglas, som har haft en lång och framgångsrik karriär inom filmindustrin, har bland annat producerat succén ´Gökboet´ (1975) och medverkat i filmer som ´Kina-syndromet´ (1979), ´Wall Street´ (1987) och ´Farlig förbindelse´ (1987). Han har även vunnit två Oscars, en för sin produktion av ´Gökboet´ och en för sin roll i ´Wall Street´. Under en intervju på festivalen diskuterade Douglas sin karriär och sina roller, samt hur Vietnamkriget påverkade hans intresse för att spela alldagliga män som hamnar i svåra situationer.

Direktlänk Dela Dagens Nyheter fördjupade 18 maj

Spelarnas olika vägar efter historiska U18-VM-guldet

För fyra år sedan vann de ett historiskt guld i U18-VM tillsammans. Sedan dess har deras karriärer tagit olika vägar. Några spelar i NHL, andra i hockeyettan. Forwarden Lucas Raymond och målvakten Jesper Wallstedt är de första spelarna från det historiska laget som spelar ett senior-VM. Flera av guldkompisarna lär följa i deras fotspår, men behöver mer tid på sig än de två stortalangerna.

Direktlänk Dela Dagens Nyheter fördjupade 18 maj

Fabian Zetterlund debuterar i VM och hjälper Sverige vinna mot Finland

Svenska forwarden Fabian Zetterlund fick debutera i VM-matchen mot Finland och bidrog till Sveriges 2-1-seger efter straffar. Zetterlund, som tidigare inte varit uttagen till Tre Kronors två första VM-matcher, fick beskedet att han skulle spela samma dag som matchen. Han assisterade till Sveriges 1-0-mål, vilket gav honom sitt första VM-poäng. Efter tre segrar på fyra dagar har Sverige nu matchledigt tills torsdag, då de möter Ungern.

Direktlänk Dela Dagens Nyheter fördjupade 16 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare