» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 132 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Värdepappers- och börsinspektionen, eller Securities and Exchange Commission (SEC), är en amerikansk federal myndighet som ansvarar för att övervaka och reglera värdepappersmarknaden och dess aktörer. SEC:s uppdrag är att skydda investerare, upprätthålla en rättvis och effektiv marknad samt underlätta kapitalbildning. Myndigheten genomför detta genom att övervaka företagens finansiella rapportering, reglera värdepappershandel, ansvara för registrering av värdepappersmäklare och rådgivare samt utreda och vidta åtgärder mot eventuella regelbrott. SEC spelar en viktig roll i att säkerställa investerarnas förtroende för den amerikanska värdepappersmarknaden.

Senaste nytt kring Securities and Exchange Commission

CrowdStrike VD betonar vikten av AI i kampen mot ransomware

CrowdStrike VD George Kurtz berättade för Jim Cramer att användning av artificiell intelligens är viktigt för att bekämpa alltmer sofistikerade ransomware-attacker. ´Vi kan identifiera dessa bitar av ransomware utan att någonsin ha sett dem tidigare, vilket skiljer sig från signaturbaserade teknologier som finns idag´, sa Kurtz. Han påpekade vikten av identitetsverifiering för att förhindra cyberbrott, och sa att CrowdStrike´s teknologi ger extra identitetsutmaningar till motståndare, även om legitimationsuppgifter redan har komprometterats. Offentliga företag omvärderar sina cybersäkerhetsåtgärder sedan Securities and Exchange Commission antog nya regler som kräver att de avslöjar brott inom fyra dagar. Kurtz sa att detta har skapat mer affärer för CrowdStrike.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 30 november

USA:s myndigheter förbereder sig för utmaningar och möjligheter med AI

USA:s myndigheter kommer att se fler fördelar och utmaningar med införandet av AI fram till 2024 och därefter. AI-utvecklingen har gjort betydande inverkan över hela myndigheterna under 2023, vilket ledde till en exekutiv order från Vita huset som uppmanar myndigheterna att utveckla och använda den ansvarsfullt. Myndigheterna kommer att arbeta mot de olika direktiven i denna order för att inte bara förbättra tjänsteleveransen, utan också förhindra att illvilliga aktörer missbrukar och missbrukar tekniken. Detta har resulterat i att myndigheterna har släppt flera strategier och andra genomförandeplaner.

Direktlänk Dela GovernmentCIO Media fördjupade 21 november

Rohit Chopra, chef för Consumer Financial Protection Bureau (CFPB), varnar för att tekniken bakom artificiell intelligens (AI) kan leda till oligopol med stora konsekvenser för ekonomin. Hans kommentarer kommer efter att Sam Altman, medgrundare och VD för OpenAI, avskedades och sedan anställdes av Microsoft, OpenAI:s största investerare. Chopra är orolig för att stora teknikföretag nu överlappar med de stora grundläggande AI-modellerna, vilket väcker ännu fler frågor om hur vi ser till att de inte får för stor makt.

Politico fördjupade 21 november

Artificiell intelligens inom finansiella tjänster: Möjligheter och utmaningar

Teknikens framväxt inom finansiella tjänster ger både möjligheter och utmaningar. Under ett nyligen genomfört webinarium diskuterade experter på finansiell teknik och policy hur artificiell intelligens (AI) kan påverka finansiella tjänster. Företag experimenterar med eller använder AI för portföljoptimering, skatteanalys och till och med relationshantering, sa Azish Filabi, verkställande direktör vid The American College Maguire Center for Ethics in Financial Service. Filabi jämförde användningen av AI inom finansiella tjänster med introduktionen av fickräknaren för flera decennier sedan.

Direktlänk Dela InsuranceNewsNet fördjupade 20 november

Billionärinvesterare köper och säljer AI-aktier

I den senaste rundan av 13F-formulär har miljardärinvesterare visat intresse för artificiell intelligens (AI), men alla är inte ombord. På basis av 13F-formulär för kvartalet som slutade i september köpte miljardärer aktier i det populära AI-företaget Palantir Technologies, medan de sålde aktier i två andra företag. Sex miljardärer köpte aktier i Palantir, inklusive David Siegel och John Overdeck från Two Sigma Investments, Jim Simons från Renaissance Technologies, Philippe Laffont från Coatue Management, Israel Englander från Millennium Management och Jeff Yass från Susquehanna International. Palantir har förbättrat sin operativa prestanda och har fyra kvartal i rad med generellt accepterade redovisningsprinciper (GAAP) vinster. Palantirs tillväxt kommer främst från Gotham-plattformen, som hjälper regeringar att analysera data och planera uppdrag. Företagets framtid är dock starkt beroende av Foundry-plattformen, som strömlinjeformar stora mängder data för stora företag. Palantir har också ett betydande kassaflöde, med cirka 3,3 miljarder dollar i kassan, kassaequivalenter och amerikanska statskassor på balansräkningen. Fem miljardärer minskade dock sina andelar i molndataföretaget Snowflake under tredje kvartalet, inklusive Jeff Yass, David Siegel och John Overdeck, Jim Simons och Ken Griffin. Snowflakes tillväxtprospekt har minskat, vilket är den troligaste anledningen till att miljardärer har minskat sitt ägande. Dessutom sålde sex miljardärer aktier i halvledarjätten Intel under tredje kvartalet, inklusive Israel Englander, Jim Simons, Ken Griffin, Jeff Yass, David Tepper och Ken Fisher. Intels svaga operativa prestanda 2023 och dess sena inträde på AI-marknaden är troligen anledningen till försäljningen.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 17 november

Artificiell intelligens kan revolutionera banksektorn

Artificiell intelligens (AI) kan revolutionera banksektorn genom att eliminera mycket av risken. Flera av världens största banker har redan blivit AI-drivna jättar. JPMorgan Chase investerade förra året hundratals miljoner dollar i AI och hävdade en vinst på cirka 1,5 miljarder dollar. De arbetar nu på ett AI-verktyg för att hjälpa investerare att välja aktier. AI används i bankerna för kreditbeslut, bedrägeriupptäckt, personalisering, operationell effektivitet och handel. AI kan också förbättra bankernas verksamhet och strama åt bedrägeri- och cyberförsvar.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 17 november

Microsoft satsar på AI och säkerhet, YouTube kräver AI-avslöjande, Cyberattack exponerar patientdata

Microsoft har tillkännagivit flera AI-initiativ, inklusive omnamngivningen av Bing Chatt till Microsoft Copilot och lanseringen av Azure Maia AI-accelerator och Azure Cobalt CPU. YouTube kommer att kräva att skapare avslöjar om de använt AI-verktyg för att skapa innehåll. Perry Johnson & Associates har avslöjat en cyberattack som exponerade personlig information för 8,9 miljoner patienter. Representant Andrew Garbarino har föreslagit lagstiftning för att blockera nya regler från Securities and Exchange Commission. Google har tillkännagivit FIDO2-uppdaterade Titan Security Key-hårdvaror. Amazon har lanserat Astro for Business.

Direktlänk Dela CISO Series fördjupade 16 november

Autodesk introducerar Autodesk AI för att öka kreativitet och produktivitet

Autodesk, Inc. meddelade idag Autodesk AI, en teknologi som främjar kreativitet, hjälper till att lösa problem och eliminerar improduktivt arbete inom industrin. Autodesk AI, som finns tillgängligt i Autodesks produkter och är infödd i dess Design och Make-plattform, tillhandahåller intelligent assistans och generativa förmågor som tillåter kunder att föreställa sig och utforska fritt samtidigt som de producerar precisa, korrekta och innovativa resultat. Autodesk AI ger användarna möjlighet att öka produktiviteten och utrustar dem med verktygen för att vara mer innovativa och ambitiösa i sina projekt. Enligt en kommande specialrapport om AI:s tillstånd inom design och tillverkning 2024 planerar 77 % av de undersökta företagen att öka eller starkt öka investeringarna i AI under de närmaste tre åren. Bland de undersökta ledarna anser 66 % att AI kommer att vara nödvändigt inom två till tre år.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 13 november

XRP:s pris ökar med mer än 40% trots pågående rättsfall med SEC

Kryptovalutan XRP har varit i centrum för debatten om kryptovalutor i USA under en tid. Trots ett pågående rättsfall med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), har XRP:s pris stigit med mer än 40% sedan mitten av oktober. Vid skrivandet var priset $0.67771, vilket gör den till den femte största kryptovalutan med en marknadsvärde på $37.1 miljarder. SEC anklagade Ripple för att ha samlat in mer än $1.3 miljarder 2013 genom att sälja XRP i oregistrerade värdepapper till investerare. Ripple hävdade att XRP inte kunde behandlas som ett värdepapper.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 12 november

BlackRock ansöker om Bitcoin ETF och visar intresse för Ethereum ETF

BlackRock, världens största kapitalförvaltare, har ansökt om en Bitcoin ETF (börshandlad fond) och visat intresse för en Ethereum ETF. Ansökan om Bitcoin ETF lades fram i juni 2023 hos den amerikanska värdepappers- och börskommissionen (SEC). BlackRock planerar att använda Coinbase för förvaring av BTC som kommer att stödja fonderna. Bolaget har också registrerat iShares Ethereum Trust i Delaware, vilket signalerar att en ansökan till SEC kan komma snart. Priset på ETH har skjutit i höjden som svar, och handlas för närvarande nära $2.1K. Det finns ingen aktuell information eller bekräftelse om att BlackRock ansöker om en XRP ETF.

Direktlänk Dela CryptoPotato fördjupade 11 november

FTX-grundare dömd för bedrägeri, AI-regleringar börjar införas globalt

Sam Bankman-Fried, grundare av FTX, har dömts skyldig på alla punkter i en bedrägeri- och konspirationstrial, vilket kan resultera i flera årtionden i fängelse. AI-regleringar har börjat införas globalt, vilket har lyft försäljningsprognoserna för många företag. Trots att aktiemarknaderna generellt sett steg med cirka 5% denna vecka, sjönk aktierna för Confluent med cirka 40%, Atlassians med cirka 10% och ZoomInfos med mer än 16%. På cybersäkerhetsfronten orsakar Securities and Exchange Commissions stämning mot SolarWinds och dess CISO oro.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 4 november

AI förutspår Bitcoins pris 2024

Bitcoin (BTC) har inte lyckats hålla sig över $36 000 trots flera toppar under föregående vecka. OpenAI:s prediktiva språkmodell ChatGPT konsulterades för att bedöma om Bitcoin-bullar eller -björnar har ett starkare fall och var den största kryptovalutan kan vara den 1 januari 2024. Modellen påpekade att det finns många komplexiteter när man försöker bestämma framtida priser på kryptovalutor. ChatGPT erbjöd tre möjliga utfall för Bitcoin den 1 januari 2024 - ett bullish scenario, ett bearish scenario och ett stabilt scenario. Det stabila scenariot ansågs vara det mest sannolika, med ett prisintervall mellan $40 000 och $50 000.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 3 november

WNS integrerar Microsoft Azure OpenAI Service för att förbättra AI-lösningar

WNS (Holdings) Limited, en ledande leverantör av globala lösningar för affärsprocesshantering (BPM), meddelar att de integrerar Microsoft Azure OpenAI Service för att ytterligare förbättra företagets samling av generativa AI (Gen AI) lösningar. WNS har designat och byggt en svit av kundspecifika och branschspecifika lösningar genom att kombinera sin djupa branschkunskap, starka förmågor inom AI/ML och avancerad analys, och fokus på ´samproduktion´. Med Azure OpenAI Service kan dessa lösningar mer lätt adopteras och integreras i kundmiljöer för att leverera förbättrade affärsresultat i skala.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 2 november

R1 RCM Inc. expanderar samarbete med Microsoft för att förbättra sjukvårdens kodningskvalitet

R1 RCM Inc. meddelade att de utökar sitt samarbete med Microsoft för att påskynda utveckling och integration av generativ AI i R1:s ledande plattform för hantering av intäkter inom sjukvården. R1:s teknik kommer att använda Microsoft Azure OpenAI Service och andra Azure AI-tjänster för att snabbt introducera nya produktfunktioner. R1 har nyligen levererat sin första applikation baserad på stora språkmodeller (LLM) som förbättrar produktiviteten i läkarnas kodningskvalitet. Applikationen utvärderar komplexa ostrukturerade medicinska journaler för att förutsäga läkarnas utvärdering och hantering av koder och förbättra kodningskvaliteten över patientdiagram.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 2 november

AI-teknik kan utgöra risk för det finansiella systemet, varnar SEC-chefen

Gary Gensler, ordförande för Securities and Exchange Commission (SEC), uttrycker oro över spridningen av artificiell intelligens (AI) inom kapitalmarknaden. Gensler menar att generativa AI-teknologier har potential att revolutionera investeringar genom att använda stora datamängder för att förutse saker som var otänkbara för bara tio år sedan. Samtidigt varnar han för att dessa nya krafter medför stora risker, särskilt om finansiella aktörer förlitar sig på en eller ett fåtal modeller, vilket kan skapa en monokultur och flockbeteende. Denna effekt kan bli farlig om det finns ett fel i modellen som kan få genomslag på marknaderna under en stressig period, vilket kan orsaka abrupta och oförutsägbara prisförändringar. Gensler poängterar att detta ämne är särskilt svårt på grund av den splittrade karaktären hos det amerikanska regelverket.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 31 oktober

Googles AI förutspår XRP-prisökning

Googles stora språkmodell (LLM), Bard, förutser att XRP kommer att nå $0,60 den 30 november 2023, vilket innebär en potentiell uppgång på 9,76% för XRP-investerare. Denna förutsägelse baseras på flera faktorer, inklusive det pågående rättsliga tvisten mellan Ripple och den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC). Bard förutser att denna tvist kommer att lösas till Ripples fördel. Trots att denna kanske inte löses före den 30 november kan det positiva sentimentet orsaka en uppgång i XRP:s pris. Dessutom förutspår Bard att Ripples ökade adoption i finansiella institutioner kommer att leda till högre XRP-priser.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 30 oktober

Rocket Mortgage fortsätter att utveckla sitt AI-drivna Pathfinder-verktyg

Rocket Mortgage, USA:s största detaljhandelsbolag för bostadslån och en del av Rocket Companies, har meddelat fortsatta framsteg för sitt Pathfinder-verktyg. Verktyget, som drivs av AI och maskininlärning, används av mer än 40 000 bostadsproffs för att hitta svar på komplicerade kvalifikations- eller lånebehandlingsfrågor. Pathfinder samlar in 75 000 datapunkter varje dag som Rocket kan använda för att träna verktyget att bli ännu effektivare. Rocket testar också ett nytt AI-chattgränssnitt i Pathfinder för att hjälpa låneofficerare och mäklare att svara på klientfrågor.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 30 oktober

AI-reglering i fokus för USA och EU

Regeringar kämpar med att hålla jämna steg med framväxande teknik som artificiell intelligens (AI), som väcker juridiska, nationella säkerhets- och medborgerliga rättighetsfrågor. Vissa amerikanska städer och stater har redan infört lagstiftning som begränsar användningen av AI inom områden som polisutredningar och anställningar. EU har föreslagit en omfattande lag som skulle sätta gränser för tekniken. President Joe Biden riktar in sig på att regeringsorgan granskar framtida AI-produkter för potentiella nationella eller ekonomiska säkerhetsrisker.

Direktlänk Dela Bloomberg Law fördjupade 30 oktober

Bitcoin och Ripple kan påverkas av kommande regulatoriska händelser

Bitcoin (BTC) och Ripple’s XRP är två av de mest diskuterade kryptovalutorna. BTC designades som ett decentraliserat betalningssystem och används nu som skydd mot global inflation. Ripple’s XRP är ett verktyg för gränsöverskridande betalningar. Nyckelregulatoriska händelser, som Bitcoin ETF-ansökningar och Ripples pågående fall med USA:s Securities and Exchange Commission (SEC) som är inställt till april 2024, kan påverka prisbanorna för både BTC och XRP avsevärt. BTC har alltid varit ledande som den främsta mynten med avseende på total marknadskapitalisering.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 29 oktober

Bitcoin närmar sig $30,000, Wall Street förväntar sig krypto-shift

Bitcoin närmar sig $30,000 och Wall Street är fylld av förväntan inför en krypto-shift. En nyligen falsk rapport om att den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) godkänt en bitcoin ETF belyste marknadens ivrighet. Altcoins som Polygon (MATIC), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Terra Classic (LUNC) och Litecoin (LTC) vinner också mark. Företag som Galaxy Investment Partners och BlackRock är med i ETF-racet, och kryptosamhället förblir optimistiskt. ScapesMania framträder som en anmärkningsvärd utmanare, och lägger till i raden av lovande altcoins som kan forma kryptolandskapets framtid.

Direktlänk Dela The Crypto Basic fördjupade 25 oktober

USA:s exportkontroller för AI-chip till Kina trädde i kraft tidigare än planerat, meddelar Nvidia

Nvidia har meddelat att USA:s nya exportkontroller för avancerade AI-chip till Kina trädde i kraft på måndagen, efter att regleringen skyndats på. Exportkontrollerna syftar till att förhindra att länder som Kina, Iran och Ryssland får tillgång till avancerade AI-chip som tillverkas av Nvidia och andra ledande chip-tillverkare. Nvidia CFO Colette Kress skrev i en inlämning till Securities and Exchange Commission (SEC) att USA:s regering informerade Nvidia på måndagen att den tillfälliga slutliga regeln ´gäller omedelbart´. Regeln påverkar leveranser av flera Nvidia-produkter inklusive dess A100, A800, H100, H800 och L40S-chip.

Direktlänk Dela Fox Business fördjupade 24 oktober

Tekniknyheter: Amazon testar drönarleverans av recept, OpenAI kan värderas till 86 miljarder dollar

Denna veckas största tekniknyheter inkluderar Amazons planer på att testa leverans av receptbelagda läkemedel med drönare och rykten om ett OpenAI-tenderbjudande som skulle värdera det till 86 miljarder dollar. Amazon meddelade planer på att börja leverera receptbelagda läkemedel från himlen, nya uppenbarelser om Alameda Research och en optimistisk prognos om framtiden för Bitcoin spot ETF:er. Amazon Pharmacy-kunder i College Station, Texas, kommer att vara de första att få gratis leverans av utvalda recept som företagets Prime Air-division fortsätter att testa sin drönarleveranstjänst. Thrive Capital är rapporterat i samtal med OpenAI, företaget bakom den explosiva ChatGPT, för att leda ett tenderbjudande som skulle öka företagets värde till en svindlande 86 miljarder dollar. Alla ögon var på Securities and Exchange Commission förra veckan när oktober 13 deadline för att överklaga domstolens beslut om Grayscale Bitcoin Trust närmade sig. New Yorks justitiekansler Letitia James lämnade in en stämningsansökan den 19 oktober mot kryptoföretagen Genesis Global Trading, dess moderbolag Digital Currency Group (DCG), och Gemini, en kryptovalutabörs skapad och drivs av Cameron och Tyler Winklevoss. Taiwan-baserade elektronikföretaget Foxconn har slagit sig ihop med världens ledande AI-chiptillverkare NVIDIA för att bygga datacenter över hela världen.

Direktlänk Dela Investing News Network fördjupade 22 oktober

Cardano (ADA) pris och AI-chattbotens förutsägelser

Cardano (ADA) har haft en volatil vecka, med prisförändringar från $0,23 till $0,25. ADA:s prisökning med 25% följde nyheten om att Ripple (XRP) delvis vann sin rättsliga strid mot U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. SEC stämde Binance och Coinbase i juni och inkluderade ADA i sin nyklassificerade lista över värdepapper. Cardano avvisade starkt SEC:s påstående att ADA kan ses som ett värdepapper. OpenAI har utvecklat en AI-chattbot, ChatGPT, som kan generera mänsklika svar och göra logiska slutsatser baserat på data. Chattboten kan dock inte ge 100% exakta svar och har inte tillgång till live data. Trots detta kunde man få en förutsägelse om ADA:s och Bitcoins priser de kommande åren. Enligt ChatGPT förväntas ADA nå priset $5-$8 vid slutet av året.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 22 oktober

Bitcoin når nästan $30 000 innan BlackRock avfärdar rykten om ETF-godkännande

Bitcoin nådde nästan 30 000 dollar den 16 oktober, en ökning på 10%, innan BlackRock, en framstående tillgångsförvaltare, avfärdade påståenden om att den amerikanska Securities and Exchange Commission godkänt deras ansökan om en Bitcoin spot exchange-traded fund (ETF). Dessa påståenden publicerades först av Coin Telegraph men togs senare tillbaka. Efter detta sjönk Bitcoin betydligt. Trots detta förutser maskininlärningsmodeller på PricePredictions att Bitcoin kommer att börja november på cirka 29 576 dollar, en ökning på över 4% från dess nuvarande värde.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 18 oktober

Utvidgat amerikanskt förbud mot AI-teknik till Kina kan försena Nvidias lansering

Nvidia Corp. meddelade nyligen att en utvidgad amerikansk förbud mot AI-teknikprodukter till Kina kan försena företagets nuvarande lansering, men förväntar sig ingen betydande ekonomisk påverkan på kort sikt, enligt en inlämning till Securities and Exchange Commission. Nvidia-aktier föll 0,8% efter timmar, efter ett fall på 4,7% under den ordinarie sessionen för att stänga på $439,38. Nvidia förutser att de utökade restriktionerna inte kommer att ha någon nämnvärd inverkan på företagets finansiella resultat på kort sikt.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 18 oktober

SEC har inte godkänt BlackRocks ansökan om BTC ETF, enligt falska rapporter

Trots påståenden om att US Securities and Exchange Commission (SEC) godkänt BlackRocks ansökan om att introducera en spot BTC ETF i USA, visade det sig vara falska nyheter. Godkännandet beror på regleringsmiljön, marknadsmognaden och förvaringslösningar. ChatGPT antyder att en Bitcoin tjurkörning 2024 kan påverkas av faktorer som utbud och efterfrågan, institutionellt intresse och regulatoriska utvecklingar. Bitcoin kan närma sig sitt rekordhöga värde på $70 000 år 2024, särskilt på grund av det förväntade halveringsevenemanget, vilket historiskt har ökat BTC:s värde.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 17 oktober

Bitcoin når nästan $30 000, men sjunker efter BlackRocks förnekande av ETF-godkännande

Bitcoin nådde nästan $29 900 den 16 oktober, en ökning med 10% och den högsta nivån sedan augusti. Dessa vinster raderades nästan ut när BlackRock, en framstående tillgångsförvaltare, avfärdade rapporter om att U.S. Securities and Exchange Commission hade godkänt deras ansökan om en Bitcoin spot exchange-traded fund (ETF). Nyheten drogs tillbaka av medierna och Bitcoin upplevde en märkbar nedgång. Trots detta förutspår PricePredictions att Bitcoin kommer att inleda november på cirka $29 576, en ökning med över 4% från det nuvarande priset på $28 421.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 17 oktober

SEC-chefen varnar för potentiell AI-orsakad finanskris

Gary Gensler, ordförande för Securities and Exchange Commission (SEC), varnar för att en finanskris orsakad av artificiell intelligens (AI) är ´nästan oundviklig´ utan reglering. Gensler berättade för Financial Times att en AI-orsakad finanskris kan inträffa inom det kommande decenniet om tillsynsmyndigheter misslyckas med att etablera skyddsräcken för den snabbt framväxande tekniken. Han erkände dock att det kommer att bli en svår uppgift att reglera AI inom finanssektorn. Gensler varnade för att om flera institutioner baserar sina beslut på samma modeller, kan det leda till flockmentalitet och underminera stabiliteten.

Direktlänk Dela The Hill fördjupade 17 oktober

SEC-chefen varnar för finanskris orsakad av AI

Ordföranden för Securities and Exchange Commission (SEC), Gary Gensler, varnar för att en finanskris orsakad av artificiell intelligens (AI) är ”nästan oundviklig” under nästa decennium utan ytterligare reglering av den snabbt framväxande teknologin. Gensler förutspår att en finanskris kan inträffa i slutet av 2020-talet eller början av 2030-talet, och varnar för att flera institutioner som baserar sina beslut på samma modeller kan leda till flockmentalitet och underminera stabiliteten. Under Genslers ledning försöker SEC begränsa användningen av AI av mäklarhandlare och investeringsrådgivare med en ny regel föreslagen i juli.

Direktlänk Dela The Hill fördjupade 16 oktober

AI kan orsaka finanskris om det inte kontrolleras, varnar SEC:s ordförande

Gary Gensler, ordförande för Securities and Exchange Commission (SEC), varnar för att artificiell intelligens (AI) kan leda till en finanskris inom ett decennium om det inte regleras snabbt. Gensler menar att reglering av AI kan vara svårt eftersom riskerna för finansmarknaderna har sina rötter i teknik skapad av företag utanför SEC:s tillsyn. Han har diskuterat frågan med Financial Stability Board och U.S. Treasury´s Financial Stability Oversight Council. SEC föreslog i juli en reglering för att hantera potentiella intressekonflikter i prediktiv dataanalys.

Direktlänk Dela PYMNTS fördjupade 15 oktober

Retirement Income Solutions Inc förvärvar ny position i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF

Retirement Income Solutions Inc har nyligen förvärvat en ny position i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF, enligt ett nyligen inlämnat dokument till Securities & Exchange Commission. Fonden köpte 15 169 andelar i ETF:en, värderade till cirka 436 000 dollar. Andra institutionella investerare har också ändrat sina positioner i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF. Private Trust Co. NA ökade sin position i ETF:en med 300,3% under andra kvartalet. Nelson Van Denburg & Campbell Wealth Management Group LLC och KB Financial Partners LLC förvärvade nya positioner i ETF:en under andra respektive första kvartalet. Slutligen ökade Covestor Ltd sina innehav i ETF:en under första kvartalet.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 14 oktober

Microsoft skyldigt 30 miljarder dollar i skatt, planerar att överklaga

Internationella skattebyrån (IRS) hävdar att Microsoft är skyldig cirka 30 miljarder dollar i efterbetalning av skatter, nästan tre gånger det belopp företaget investerade i OpenAI tidigare i år. Microsofts verkställande Daniel Goff meddelade att IRS hade skickat ett meddelande till företaget om att det är skyldigt en skattebalans på 28,9 miljarder dollar ´plus böter och ränta´, daterat tillbaka till en period mellan 2004 och 2013. Microsoft planerar att överklaga dessa justeringar inom IRS, en process som förväntas ta flera år. Företaget hävdar att det alltid har följt IRS: s regler och betalat de skatter de är skyldiga i USA och runt om i världen.

Direktlänk Dela Futurism fördjupade 12 oktober

Googles AI-chatbot Bard förutspår att XRP kan nå nytt rekordhögt värde

Googles AI-chatbot Bard har nyligen förutspått att kryptovalutan XRP kan nå ett nytt rekordhögt värde över $3,3 nästa år, beroende på flera faktorer. XRP nådde sitt tidigare rekord på $3,3 i januari 2018. Enligt Bard är en ny rekordhög för XRP möjlig, men beror på flera faktorer, inklusive utfallet av den pågående rättsliga striden mellan Ripple och U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), samt bredd adoption av företag och finansiella institutioner. Bard identifierade också det bredare tillståndet för kryptomarknaden som en viktig faktor.

Direktlänk Dela The Crypto Basic fördjupade 11 oktober

Ökad elförbrukning förväntas i takt med AI-utvecklingen

OpenAI:s ChatGPT, som lanserades för nästan ett år sedan och nådde uppskattningsvis 100 miljoner användare på två månader, förväntas öka elförbrukningen avsevärt de kommande åren. Enligt en granskad analys kan AI-servrar använda mellan 85 till 134 terawattimmar (Twh) årligen fram till 2027, en siffra jämförbar med årlig elförbrukning i Argentina, Nederländerna och Sverige. Detta skulle motsvara cirka 0,5 procent av världens nuvarande elförbrukning. Eftersom företag som OpenAI sällan offentliggör detaljer om sin energianvändning, baseras dessa siffror på försäljningsprognoser för Nvidia A100-servrar, hårdvaran som tros användas av 95 procent av AI-marknaden. Energiförbrukningen för AI kan öka världens koldioxidutsläpp, beroende på om datacentralerna får sin ström från fossila bränslen eller förnybara resurser. Dessutom kommer alla stora företag som gör affärer i Kalifornien, inklusive AI-intensiva företag som OpenAI och Google, att behöva bli mycket mer transparenta om sina klimatrisker och effekter enligt två stora klimatavslöjningslagar undertecknade av guvernör Gavin Newsom.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 10 oktober

OpenAI:s VD Sam Altman uttrycker oro över USA:s kryptoreglering

OpenAI:s VD Sam Altman har uttryckt sin oro över den amerikanska regeringens ökande försök att reglera och kontrollera kryptovalutamarknaden. I en intervju på Joe Rogan Experience-podcasten beskrev han dessa åtgärder som en typ av ´krig´ mot kryptoindustrin. Altman poängterade vikten av icke-statligt kontrollerade valutor som Bitcoin (BTC) som en betydande teknologisk framsteg. Han och Rogan uttryckte även oro över centralbanks digitala valutor (CBDC), eftersom de fruktade att CBDC kan leda till ökad statlig övervakning och kontroll över individers utgiftsvanor.

Direktlänk Dela BitcoinSensus fördjupade 10 oktober

Positiva tecken för Ripple och XRP trots pågående rättsfall

De senaste händelserna kring Ripple och XRP tyder på att denna månad kan bli gynnsam för kryptovalutan, särskilt när det gäller att förbättra XRP:s marknadsvärde. Trots det pågående rättsfallet mellan Ripple och USA:s Securities and Exchange Commission (SEC) har domstolen nyligen avslagit SEC:s begäran om att få lämna in en mellanliggande överklagan. Samtidigt uppmanar domare Torres parterna att försöka nå en fredlig lösning. XRP:s pris förväntas enligt en maskininlärningsalgoritm vara $0.550420 vid utgången av oktober.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 6 oktober

KWB Wealth förvärvar ny position i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF

KWB Wealth har nyligen förvärvat en ny position i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF, enligt ett inlägg hos Securities and Exchange Commission (SEC). Företaget förvärvade 8 920 aktier i ETF:en, värderade till cirka 407 000 dollar. Dessutom har andra institutionella investerare också gjort ändringar i sina positioner i företaget. Bland annat har LPL Financial LLC, American Institute for Advanced Investment Management LLP, TCP Asset Management LLC, Cambridge Investment Research Advisors Inc. och J Arnold Wealth Management Co ökat sina andelar.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 5 oktober

Tom Hanks och Zelda Williams varnar för AI Deepfakes

Skådespelaren Tom Hanks och Zelda Williams, dotter till den avlidna skådespelaren Robin Williams, har uttryckt oro över spridningen av AI-genererade deepfakes. Hanks varnade för en video där en AI-version av honom själv marknadsför en tandvårdsplan. Williams kritiserade användningen av AI för att återskapa hennes fars röst. Deras kommentarer kommer en månad efter att Hanks, Anna Hathaway och Octavia Spencer rapporterats ha lagrat egenskaper för att skapa digitala avatarer i Metaphysic´s databas för att förhindra just detta. Deepfakes är AI-genererade bilder, videor och ljud skapade för att bedra människor.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 3 oktober

Fifth Third Securities köper aktier i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF

Fifth Third Securities Inc. har nyligen köpt 26,741 aktier i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF under andra kvartalet, enligt en nyligen 13F-ansökan hos Securities and Exchange Commission (SEC). Aktierna värderas till cirka $769,000. Utöver Fifth Third Securities har andra hedgefonder och institutionella investerare också ökat eller minskat sina insatser i företaget. Nelson Van Denburg & Campbell Wealth Management Group LLC förvärvade en ny position i ETF under andra kvartalet, värderat till $37,000. På samma sätt köpte KB Financial Partners LLC en ny position i ETF under första kvartalet till ett värde av cirka $40,000.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 2 oktober

Fifth Third Securities köper aktier i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF

Fifth Third Securities Inc. har nyligen köpt 26,741 aktier i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF under andra kvartalet, enligt en nyligen 13F-anmälan till Securities and Exchange Commission (SEC). Aktierna är värderade till cirka $769,000. Andra hedgefonder och institutionella investerare har också ökat eller minskat sina andelar i företaget. Nelson Van Denburg & Campbell Wealth Management Group LLC förvärvade en ny position i ETF under andra kvartalet, värderad till $37,000. På samma sätt köpte KB Financial Partners LLC en ny position i ETF under första kvartalet värd cirka $40,000. BNP Paribas Arbitrage SA ökade sin position i ETF med 94,7% under första kvartalet. Covestor Ltd och Worth Asset Management LLC ökade också sina innehav i ETF.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 2 oktober

Aurora Private Wealth Inc. förvärvar ny andel i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF

Investeringsföretaget Aurora Private Wealth Inc. har nyligen förvärvat en ny andel i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF. Enligt deras senaste inlämning till Securities & Exchange Commission köpte Aurora Private Wealth 5,215 aktier i företagets aktier, till ett uppskattat värde av $238,000. Detta förvärv representerar cirka 0,06% av den totala andelen i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF för Aurora Private Wealth. Andra hedgefonder och institutionella investerare har också gjort ändringar i sina positioner i företaget. First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF (ROBT) är en börsnoterad fond som främst investerar i aktier relaterade till artificiell intelligens och robotik.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 1 oktober

Aurora Private Wealth förvärvar andelar i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF

Investeringsföretaget Aurora Private Wealth Inc. har nyligen förvärvat en ny andel i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF. Enligt en nyligen inlämnad rapport till Securities & Exchange Commission köpte Aurora Private Wealth 5 215 aktier i bolaget till ett uppskattat värde av 238 000 dollar. Detta förvärv motsvarar ungefär 0,06% av den totala andelen i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF för Aurora Private Wealth. Andra hedgefonder och institutionella investerare har också gjort ändringar i sina positioner i bolaget. Raleigh Capital Management Inc. förvärvade en position i ETF under första kvartalet till ett värde av 26 000 dollar. På liknande sätt förvärvade ICA Group Wealth Management LLC en position värd 28 000 dollar under fjärde kvartalet. UBS Group AG och Northwestern Mutual Wealth Management Co. upplevde betydande ökningar i sina innehav av ETF, med UBS Group AG ägande 1 341 aktier värda 63 000 dollar och Northwestern Mutual Wealth Management nu äger 1 795 aktier värda 64 000 dollar. Gradient Investments LLC förvärvade också en ny position i ETF, värd 82 000 dollar.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 1 oktober

Aurora Private Wealth Inc. förvärvar aktier i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF

Aurora Private Wealth Inc. har förvärvat en ny andel i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF (ROBT) under det andra kvartalet, enligt företagets senaste inlämning till Securities & Exchange Commission. Företaget köpte 5,215 aktier i bolagets lager till ett värde av cirka 238,000 dollar, vilket utgör cirka 0,06% ägande av ETF:en. Flera andra institutionella investerare har också ändrat sina positioner i ETF:en, inklusive Raleigh Capital Management Inc., ICA Group Wealth Management LLC, UBS Group AG och Northwestern Mutual Wealth Management Co.

Direktlänk Dela Claytoncountyregister.com fördjupade 1 oktober

Ripple´s XRP kan uppleva tjurkörning, enligt AI Chatbot

Ripple´s XRP, en av de mest populära kryptovalutorna, har trots en stämning från USA:s Securities and Exchange Commission (SEC) i december 2020, bibehållit sin starka gemenskap av hängivna supportrar och miljontals innehavare. SEC hävdade att XRP är en säkerhet och att företaget genomförde ett oregistrerat erbjudande av värdepapper. AI-chatboten ChatGPT har pekat på flera faktorer som kan utlösa en ny tjurkörning för XRP, inklusive marknadssentiment, adoption och användningsfall, marknadslikviditet och trender samt marknadstajming. En viktig faktor är dock rättsfallet mellan Ripple och SEC, där en positiv utgång kan öka XRP:s pris.

Direktlänk Dela CryptoPotato fördjupade 30 september

Artificiell intelligens och dess risker: En guide för styrelser och ledningsgrupper

Artificiell intelligens (AI) kommer att påverka oss alla, och företagsstyrelser bör vara proaktiva inför dessa frågor. När företag överväger att implementera AI-initiativ kommer det att vara en prioritet att hålla sig à jour med de föränderliga riskerna, rättsliga trenderna och det föränderliga juridiska landskapet. AI innebär stora möjligheter för företag, men också betydande risker och utmaningar. Introduktionen av generativa AI-verktyg, som ChatGPT, är ny och har fångat Wall Streets uppmärksamhet. Bland chefer för världens 2000 största marknadsvärdesföretag var de som diskuterade AI i sina rapporter om vinst 40% mer benägna att se sina företagsaktier öka. Detta var en ökning från 23% 2018. Enligt Reuters har företag som rapporterat vinster de senaste veckorna tagit upp AI ännu mer än under föregående kvartal. På samtal om vinst nämndes AI 58 gånger, upp från 15 omnämnanden under tidigare samtal i april. Introduktionen av mer avancerad AI och ökad adoption av företag har skapat en brytpunkt för direktörer och ledningsteam, särskilt när det gäller hur de kanske vill överväga att utvärdera och bedöma AI-relaterade initiativ och risker.

Direktlänk Dela JD Supra fördjupade 28 september

USA:s kongress och federala byråer arbetar med reglering och utveckling av AI

USA:s kongress, flera federala byråer och Vita huset arbetar för att hantera olika aspekter av utveckling, reglering och användning av artificiell intelligens (AI). Kongressen har publicerat två ramverk för AI och hållit flera utskottshörningar om AI. Federala byråer söker information och input för utveckling av AI-regler och regelverk. Bland annat har USA:s upphovsrättskontor, National Institute of Standards and Technology och Securities and Exchange Commission efterfrågat kommentarer. Vita huset har säkrat frivilliga åtaganden från ledande AI-företag för att hantera risker som AI medför.

Direktlänk Dela JD Supra fördjupade 27 september

CIA förbereder sig för att lansera sitt eget AI-verktyg för utredningar

USA:s Centrala underrättelsetjänst (CIA) förbereder sig för att avtäcka sitt eget artificiella intelligens (AI) bot, liknande ChatGPT, för utredningsändamål. Detta innovativa AI-verktyg är utformat för att ge CIA-analytiker tillgång till open-source underrättelser, effektivt möjliggör dem att sikt genom stora mängder offentligt tillgänglig information för att hjälpa pågående utredningar. Verktyget är utformat med förmågan att avslöja den ursprungliga källan till den information som analyseras tillsammans med en integrerad chatfunktion. Direktören för CIA:s Open Source Enterprise, Randy Nixon, försäkrade att underrättelsetjänsten strikt följer sekretesslagarna i USA.

Direktlänk Dela Coinspeaker fördjupade 27 september

Ripples juridiska tvist med SEC kan påverka kryptovalutaindustrin

Ripples pågående juridiska tvist med USA:s Securities and Exchange Commission (SEC) är en av de viktigaste rättsprocesserna för kryptovalutaindustrin. Domaren Analisa Torres beslutade i juli att sekundära försäljningar av XRP inte utgör investeringsavtal, vilket innebär att domstolen inte anser att XRP som säljs på sekundärmarknader är en säkerhet. SEC har formellt överklagat beslutet, medan Ripple motsatte sig överklagandet. Ripples VD Brad Garlinghouse har nyligen sagt att rättegången har kostat företaget 200 miljoner dollar. AI-chatten ChatGPT har påpekat att det alltid finns en möjlighet att Ripple och SEC kan nå en uppgörelse innan fallet avslutas.

Direktlänk Dela CryptoPotato fördjupade 26 september

Solanas medgrundare belyser behovet av regulatoriska ramverk

Solana [SOL] medgrundare Anatoly Yakovenko uttrycker oro över bristen på adekvata regulatoriska ramverk inom blockchainindustrin. Han anser att det bästa sättet att övervinna detta hinder är för regulatorer att införa ett ordentligt regulatoriskt ramverk som säkerställer efterlevnad. SOL visade en mindre prisrättelse under de senaste dagarna, och handlades vid pressens tidpunkt för $19,65. Dess pris steg nästan 30% efter nyheten om att Ripple [XRP] säkrade en partiell seger i sin rättsliga strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 24 september

Dogecoins pris och relation till Elon Musk

Dogecoin är känd för sin kärlek-hat relation till Elon Musk, chef för Tesla och X. Musk har tidigare hemligen finansierat utvecklingen av Dogecoin, och har även bytt ut X:s blå fågellogotyp mot Dogecoins logotyp. Trots detta har Musk inte visat samma entusiasm för AI-verktyget ChatGPT, som han har uttryckt skepsis mot. Dogecoins värde ökade med 15% efter att Ripple vann en delvis seger i sin rättsliga strid med den amerikanska Securities and Exchange Commission. Dogecoins utveckling har varit långsam, men den 23 mars meddelade huvudutvecklaren Michi Lumin att en ny version av Dogecoin släpps.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 24 september

Binance-plånbok spenderade 530 ETH i gasavgifter på 24 timmar, ETH:s värde steg efter Ripples delvisa seger mot SEC

En Binance-plånbok spenderade 530 Ethereum (ETH) värda $840K i gasavgifter under loppet av 24 timmar, enligt data från Etherscan. Tidigare denna månad ansökte Ark Investment och 21 Shares gemensamt om att lansera en Ethereum-baserad börsnoterad fond (ETF). Efter Ripples delvisa seger mot U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli steg ETH omedelbart till en tre månaders högsta nivå och passerade $2K-prismärket dagen efter, men föll därefter. ETH är den näst största kryptovalutan med en marknadsvärde över $190 miljarder.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 24 september

XRP blir en av de mest handlade altcoins efter domstolsbeslut

Ripples XRP har blivit en av de mest handlade altcoins de senaste månaderna, mycket tack vare det nyligen avgjorda målet mellan Ripple Labs och USA:s Securities and Exchange Commission (SEC). Domaren Analisa Torres beslutade att sekundära XRP-försäljningar inte utgör ett investeringskontrakt, vilket i princip innebär att de inte är värdepapper och inte faller under SEC:s jurisdiktion. Nyheten hade omedelbar inverkan på XRP:s pris, som fördubblades på en dag. Många kryptovalutaväxlingar som tidigare avlistat XRP, återlistade det omedelbart efter beslutet, vilket ledde till en massiv ökning av handelsvolymen över natten.

Direktlänk Dela CryptoPotato fördjupade 24 september

I-Harbour Investment Advisory LLC ökar sin andel i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF

I-Harbour Investment Advisory LLC har ökat sin andel i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF med 7,563.7% under andra kvartalet, enligt Securities and Exchange Commission. Företaget äger nu 60,160 andelar i ETF:en, värderade till cirka 1,729,000 dollar. Andra stora investerare har också gjort betydande affärer med Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF. Wedbush Securities Inc. ökade sin position med 3.0% under första kvartalet, Equitable Trust Co. ökade sin andel med 5.3%, Endurance Wealth Management Inc. ökade sina andelar med 1.0%, BNP Paribas Arbitrage SA rapporterade en ökning av sina andelar med 94.7%, och Capttrust Financial Advisors ökade sin position med 21.8%.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 23 september

Harbour Investment Advisory LLC ökar sitt innehav i Global X Robotic & Artificial Intelligence Thematic ETF

Harbour Investment Advisory LLC har ökat sitt ägande i Global X Robotic & Artificial Intelligence Thematic ETF betydligt, enligt dokumentation från Securities & Exchange Commission. Företaget förvärvade ytterligare 59 375 aktier, vilket resulterade i en total innehav på 60 160 aktier värda ungefär $1 729 000. Detta representerar en ökning på 7 563,7%. Andra investeringsföretag har också ändrat sina innehav i BOTZ. Cambridge Investment Research Advisors Inc. ökade sitt innehav med 81,3%, Worth Asset Management LLC med 3 033,3% och Harvest Fund Management Co. Ltd gick in på marknaden med $155 000. Dessutom ökade JPMorgan Chase & Co. sitt innehav med 38,7% och KB Financial Partners LLC förvärvade nya aktier för $40 000.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 22 september

Worth Asset Management LLC ökar sin andel i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF

Worth Asset Management LLC, en institutionell investerare, meddelade nyligen en betydande ökning av sitt innehav i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF (BOTZ). Enligt deras senaste inlämning till Securities & Exchange Commission (SEC) såg deras ägande en anmärkningsvärd ökning på 3 033,3% under andra kvartalet. Detta visar Worth Asset Management LLC:s förtroende för den potentiella tillväxten och lönsamheten av ETF:en. Genom att öka sin andel, innehar de nu totalt 4 700 aktier i företaget, med ett uppskattat värde av 135 000 dollar enligt deras senaste inlämning.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 20 september

Cardano [ADA] pris sjunker trots fortsatt blockchain-utveckling

Cardano [ADA] har sett en stadig minskning i pris sedan mitten av juli, trots en fortsatt utveckling av projekt på blockchain. Trots detta har utvecklingsaktiviteten inte haft en positiv inverkan på ADA:s prestanda. Den 30 juli lanserade Cardano det insatsbaserade protokollet Mithril på mainnet, vilket resulterade i att storleken på blockchain sköt upp till nästan 100 GB. ADA:s pris steg med så mycket som 25% efter nyheten om att Ripple [XRP] säkrade en partiell seger i sin rättsliga kamp med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. Men priset har sjunkit ganska mycket sedan dess. När SEC stämde Binance [BNB] och Coinbase [BASE] i början av juni, inkluderade regulatorn ADA i sin nyligen klassificerade lista över värdepapper. Cardano avvisade kraftfullt SEC:s påstående att ADA kan betraktas som ett värdepapper. En annan stor utveckling som har fångat allmänhetens uppmärksamhet är ChatGPT. ChatGPT är en stor AI-språkmodell utvecklad av OpenAI som är utbildad på enorma mängder textdata. Detta gör att boten kan förstå och generera svar på komplexa frågor från användaren. Även om det försöker vara korrekt, måste användaren verifiera den information den genererar, eftersom boten inte är 100% korrekt. Den imiterar bara en människa.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 17 september

Polygon-utvecklare har nyligen släppt tre Polygon Improvement Proposals (PIPs) om 2.0-uppgraderingen. Ett av dessa föreslår att byta ut dess infödda token, MATIC, mot ett nytt token, POL. Teamet har tidigare understrukit att dess beslut inte hade något att göra med U.S. Securities and Exchange Commission [SEC]s beslut att märka MATIC som en oregistrerad säkerhet. Sedan SEC:s verkställandeåtgärd mot Binance har MATIC förlorat 40% av sitt värde. Polygon är en L-2-lösning för Ethereum som syftar till att lösa nätverkets skalbarhetsproblem, med huvudfokus på DeFi-utrymmet.

AMBCrypto fördjupade 17 september

Google Bard AI förutser att XRP kan nå tidigare ATH på $3.84

Google Bard AI förutspår att XRP kan nå sin tidigare högsta nivå (ATH) på $3,84, med hänvisning till ökad adoption, nya användningsområden och en potentiell lösning på SEC-rättegången. Efter flera veckor av björnprestanda har XRP återfått $0,5-prismärket. Med tanke på att XRP:s handelsvolym konsekvent har legat över en halv miljard dollar under månader, kan tillgången vara på väg mot en betydande rally. Google Bard nämner flera faktorer som stödjer denna optimistiska syn, inklusive ökad adoption av XRP av företag och konsumenter, utvecklingen av nya användningsområden för XRP, särskilt inom gränsöverskridande betalningar och mikrotransaktioner, och en potentiell lösning på den långvariga rättsliga tvisten mellan Ripple och US Securities and Exchange Commission (SEC).

Direktlänk Dela The Crypto Basic fördjupade 16 september

Amerikaner använder AI-chattbotar för karriärutveckling men inte för ekonomisk rådgivning

Amerikaner använder artificiellt intelligenta chattbotar som ChatGPT för att förbättra sina CV och påskynda sina sidoprojekt, men de verkar inte vända sig till verktyget för ekonomisk rådgivning. Enligt en ny undersökning säger nästan 60% av amerikanerna att de inte alls är intresserade av att använda AI-verktyg för att hjälpa dem att hantera sina pengar. Endast cirka 4% säger att de redan har använt AI för att hjälpa dem med sina finanser. AI-chattbotar kan vara användbara för att få en bred förståelse för finansiella begrepp och termer, men verktyget har sina gränser.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 15 september

Elon Musk uppmanar till federal AI-avdelning

Tesla-VD Elon Musk har kallat på en federal avdelning för AI under en konversation med journalister efter ett toppmöte på Capitol Hill som innefattade profilerade tech-ledare, aktivister och forskare. Musk, som anlände i en svart Tesla, delade sina tankar med kongressen och andra tech-exekutiva, inklusive OpenAI-VD Sam Altman och Google-VD Sundar Pichai. Musk har tidigare sagt att okontrollerad artificiell intelligens utgör en allvarlig risk för mänskligheten och upprepade den ståndpunkten i sina kommentarer.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 13 september

Senator Menendez granskar SEC:s hantering av AI och företagsdiversitet

U.S. Senator Bob Menendez har ifrågasatt Gary Gensler, ordförande för U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), om de potentiella risker som SEC har identifierat när AI-verktyg används alltmer i kapitalmarknaderna. Menendez frågade också om SEC:s framsteg med att anta rekommendationer från SEC:s Asset Management Advisory Committee, särskilt kravet på förbättrade avslöjanden av investeringsbolag och rådgivare om diversitet inom deras arbetskraft och ledarskap. Menendez avslutade med att fråga om den ekonomiska analysen som kommissionen genomfört om dess föreslagna regel om ömsesidiga fonder.

Direktlänk Dela Office of Senator Robert Menendez fördjupade 12 september

Data från Lookonchain visar att adresser kopplade till Polygon Foundation har satt in betydande mängder MATIC-tokens, motsvarande miljontals dollar, på Binance-börsen inom en kort tidsperiod. En adress satte in 6 miljoner MATIC-tokens värda $3,35 miljoner på bara två dagar, medan en annan adress satt in 4,6 miljoner MATIC värda $2,57 miljoner under den senaste månaden. Detta skapar oro för potentiellt säljtryck på MATIC. Trots en ökning med mer än 20% efter nyheten om Ripples delvisa seger i sin rättsliga strid med den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) har värdet på MATIC sjunkit till $0,5412 under den senaste veckan.

Crypto News BTC fördjupade 10 september

AI förutspår att Ethereum Classic kan nå mellan $100-$150 vid slutet av 2023

Ethereum Classic (ETC) har haft en svag prestanda under de senaste två kvartalen, trots en lovande start på året. Efter en tillfällig 10% ökning i värdet följande en delvis seger för Ripple (XRP) i dess juridiska strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), sjönk ETC:s värde snabbt igen. Trots detta tror AI ChatGPT att ETC har potential att nå en värdering mellan $100-$150 vid slutet av 2023. ETC har dock varit mindre populär än Ethereum, på grund av mindre community-stöd, färre uppdateringar och begränsade användningsfall.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 10 september

Deuterium Capital Management LLC förvärvar aktier i PagerDuty, Inc.

Deuterium Capital Management LLC har förvärvat en ny position i aktier i PagerDuty, Inc. under årets första kvartal. Företaget köpte 8 114 aktier i PagerDuty, värda cirka $284 000. PagerDuty, Inc. är en framstående aktör inom digital driftshantering, med verksamhet främst i USA men även i EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika), Asien och Japan. Företagets plattform samlar effektivt data och digitala signaler från olika mjukvaruaktiverade system eller enheter. Genom att använda avancerade maskininlärningsfunktioner kan företaget korrelera, bearbeta och förutse möjligheter och problem.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 10 september

Nasdaq får godkännande för att introducera AI-drivet order

Nasdaq Inc. har erhållit godkännande från U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) för att introducera en AI-drivet order typ. Detta order typ, känt som dynamiskt mitt-punkt förlängt livsorder (M-ELO), syftar till att förbättra effektiviteten på aktiemarknaden genom att påskynda matchningen av order och minska marknadspåverkan. M-ELO, som ursprungligen lanserades 2018, tillåter investerare med längre tidshorisonter att handla med varandra efter en 10-millisekunds vänteperiod. Den nyligen godkända dynamiska versionen av M-ELO använder förstärkningsinlärning, en AI-teknik, för att övervaka marknadsbeteendet och göra realtidsjusteringar av vänteperioden för bättre exekveringskvalitet och högre orderfyllnadsprocent.

Direktlänk Dela Claytoncountyregister.com fördjupade 8 september

Företag och investerare fokuserar på artificiell intelligens

Företag och investerare fokuserar allt mer på artificiell intelligens (AI), vilket ses som ett betydande och varaktigt tema. Stora teknikföretag har en konkurrensfördel, och AI har utvecklats i våra liv, mest synligt i självkörande bilar, smarta telefoner och smarta högtalare. Enligt Reuters har procentandelen företag som nämner AI under analytikersamtal ökat kraftigt det senaste året. AI är när en maskin använder mänsklig liknande intelligens för att närma sig ett problem och utföra en uppgift. Den senaste fasen av AI-utvecklingen kallas ´generativ´ AI, där programmet genererar nytt innehåll som text, musik, bilder och video. AI kommer att ha stor inverkan på företagens verksamhet, både positivt och negativt.

Direktlänk Dela ETF Trends fördjupade 6 september

Ethereum (ETH) bekräftas som råvara i rättsfall som involverar Uniswap

Ethereum (ETH) status som råvara bekräftades under ett rättsfall som involverade Uniswap. Rättsfallet inleddes av Uniswap-användare som kände sig lurade av en bluff på plattformen. I sitt beslut förklarade domaren att ETH är en råvara. Efter domen passerade ETH kortvarigt 1 700 dollar-markeringen. Tidigare upptäcktes att den tidigare amerikanska presidenten Donald Trump hade upp till 500 000 dollar i en Ethereum-plånbok. Ripple (XRP) vann delvis sin rättsliga strid med USA:s Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli, vilket ledde till att ETH omedelbart sköt i höjden till en tre månaders högsta nivå.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 3 september

AI kan omvandla finans men kräver ordentlig tillsyn, varnar SEC:s ordförande

Artificiell intelligens (AI) har potential att omvandla finanssektorn, men det kan leda till problem utan ordentlig tillsyn, enligt Gary Gensler, ordförande för den amerikanska värdepappers- och börskommissionen (SEC). Gensler har föreslagit regler för AI för att hantera intressekonflikter som uppstår från finansföretags användning av prediktiv dataanalys. Han varnar för att en överdriven tillit till ett fåtal grundläggande AI-modeller kan leda till en finanskris. Enligt Gensler och hans tidigare forskningsassistent Lily Bailey, kan bred adoption av djupinlärning, en delmängd av AI, öka sårbarheten i det finansiella systemet.

Direktlänk Dela MIT Sloan School of Management fördjupade 30 augusti

Framtiden för Polygon och dess roll inom DeFi

Argentina-baserade Num Finance lanserade nyligen sin Polygon [MATIC]-baserade stablecoin kopplad till den colombianska peson, men dess värde sjönk med mer än 5% inom de senaste sju dagarna. Trots att MATIC ökade med mer än 20% efter nyheten om att Ripple [XRP] säkrade en partiell seger i sin juridiska strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli, ledde detta inte till en betydande prisrally. Priset har sjunkit till $0.5471 under den senaste veckan. Polygon är en L-2-lösning för Ethereum [ETH] som syftar till att hantera nätverkets skalbarhetsproblem, med huvudfokus på DeFi-området. Den artificiella intelligensen ChatGPT har haft insiktsfulla tankar om Polygon, dess plats i DeFi-ekosystemet, zkEVM och mer. Nätverket har nu etablerat en standard för nya lager-2-protokoll inom kryptoindustrin. ChatGPT framhåller att zkEVM har potential att betydligt förbättra skalbarheten, interoperabiliteten och säkerheten i Polygon-nätverket, vilket kan hjälpa till att locka fler användare och användningsfall till nätverket och positionera det som en ledande aktör inom DeFi-ekosystemet. En annan betydande aktör inom DeFi-området är Solana [SOL], som också är en direkt konkurrent till Polygon. ChatGPT svarade på frågan om Solana kan utgöra ett hot mot Polygon inom DeFi-området genom att framhäva Solanas prestationer och möjligheten att båda nätverken kan samexistera för att betjäna olika användningsfall. ChatGPT förutspår att MATIC:s pris kommer att slå $4-$5, men investerare rekommenderas att investera tid i omfattande forskning och studera expertåsikter. Sedan Q4 2022 har antalet dagliga användare av Polygon ökat dramatiskt och överträffat antalet dagliga användare av Ethereum. MATIC har dock inte presterat bra de senaste dagarna. Även om dess pris steg betydligt omedelbart efter SEC-Ripple-domstolsbeslutet, föll det nästa dag. Vid pressens tidpunkt handlades det till $0.5471. När jag frågade ChatGPT den mest användbara frågan: Polygon och DeFi, en match gjord i himlen? Båda versionerna av AI-boten svarade positivt på frågan.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 28 augusti

Edmond DE Rothschild Holding S.A. minskar sin andel i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF

Edmond DE Rothschild Holding S.A., en framstående institutionell investerare, har nyligen meddelat en betydande minskning av sitt innehav i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF. Enligt företagets senaste inlämning till Securities and Exchange Commission (SEC) minskade Edmond DE Rothschild Holding S.A. sitt ägande med imponerande 60,4% under första kvartalet i år. Inlämningen indikerar att den institutionella investeraren nu äger 27,434 aktier i Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF, ned från sina tidigare innehav av 69,313 aktier. Detta innebär att 41,879 aktier såldes under den nämnda perioden. Det är viktigt att notera att denna åtgärd inte nödvändigtvis speglar negativt på Global X Robotics & Artificial Intelligence Thematic ETF själv, utan snarare indikerar en strategisk förändring eller omallokering i portföljsammansättningen för Edmond DE Rothschild Holding S.A.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 27 augusti

Elon Musk fortsätter stödja Dogecoin trots rättsliga utmaningar

Dogecoin (DOGE) fortsätter att locka stora projekt på grund av sin popularitet och koppling till Elon Musk, VD för både Tesla och Twitter. Musk har nyligen begärt att en stämning från en grupp missnöjda DOGE-investerare mot honom ska avvisas. DOGE-priset steg med 15% efter nyheten om att Ripple (XRP) säkrade en delvis seger i sin juridiska strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. Trots Musks entusiastiska stöd för DOGE har han uttryckt skepsis mot ChatGPT, den trendiga AI-applikationen. En grupp Dogecoin-investerare föreslog en grupptalan och anklagade Musk för insiderhandel och manipulation av DOGE.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 27 augusti

Elon Musk och Dogecoin: En fortsatt stark koppling enligt AI-verktyget ChatGPT

Dogecoin (DOGE) fortsätter att locka stora projekt på grund av sin popularitet, mycket tack vare Elon Musk, VD för Tesla och Twitter. Musk har nyligen tweetat att ´X är en hund- och Doge-vänlig plats!´, vilket har lett till en del kontrovers. En grupp Dogecoin-investerare har föreslagit en grupptalan, anklagande Musk för insiderhandel och manipulation av DOGE, vilket har kostat dem miljarder dollar. Trots detta har DOGE´s pris ökat med 15% efter att Ripple (XRP) säkrade en delvis seger i sin rättsliga strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC).

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 27 augusti

Ethereum Classic [ETC] återhämtar sig från kritisk långsiktig stödnivå

Ethereum Classic [ETC] har återhämtat sig från en kritisk långsiktig stödnivå på $14.7-$16.2. Trots att det tidigare har sett en prisökning på 10% efter Ripple [XRP] vann en delvis seger i sin rättsliga strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), har dess värde sedan sjunkit. ETC:s prisutveckling under årets första kvartal var imponerande, men de två följande kvartalen har inte presterat lika bra. AI-verktyget ChatGPT användes för att undersöka ETC:s framtid, och det gav en intressant interaktion.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 27 augusti

ChatGPT rekommenderar tre kryptovalutor att investera i: Toncoin, Filecoin och Pomerdoge

ChatGPT, en AI-baserad chatbot, har valt ut tre tokens som investerare bör köpa: Toncoin (TON), Filecoin (FIL) och Pomerdoge (POMD). Dessa tokens har visat stor potential i augusti trots de björnartade marknadsförhållandena. Toncoin har nyligen upplevt en återkomst i bullish handelsaktivitet. Filecoin har haft svårt att återhämta sig från en SEC-kris. Pomerdoge har gjort stora framsteg inom kryptoindustrin den senaste månaden och ChatGPT förutspår en potentiell prisökning på upp till 20x för POMD-token.

Direktlänk Dela Crypto Mode fördjupade 26 augusti

Private Advisor Group LLC förvärvar ny position i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF

Private Advisor Group LLC har meddelat att de har förvärvat en ny position i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF (NASDAQ:ROBT) under första kvartalet, enligt en nyligen offentliggjord rapport till Securities and Exchange Commission (SEC). Företaget rapporterade att de köpt 69 764 aktier i bolaget, vilka värderades till cirka $2 974 000. Vid slutet av första kvartalet ägde Private Advisor Group LLC 1,21% av aktierna i First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF. Detta markerar en intressant utveckling i deras investeringsportfölj och ger insikt i deras förtroende för den potentiella tillväxten inom sektorerna för artificiell intelligens (AI) och robotik.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 25 augusti

Över 1000 amerikanska företag omfamnar AI-teknologi

Över 1000 amerikanska börsnoterade företag har nämnt användning av artificiell intelligens (AI) i sina kvartalsrapporter i sommar, en ökning från endast 36 för ett decennium sedan. Teknikchefer och analytiker har hyllat AI som nästa stora teknologiska revolution. Trots tecken på att AI-boomen faktiskt bromsar in, hindrar det inte företagsledare från att fokusera på tekniken. Företag som Ulta Beauty, Fidelity, Alaska Air, Hologic och Yum China Holdings har alla nämnt användning av AI i sina rapporter. AI-tekniken har blivit en ´resväska-term´, enligt Joseph Fuller, professor vid Harvard Business School.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 24 augusti

Bitcoin värde sjunker under $26K efter partiell seger för Ripple i rättslig strid med SEC

Kryptovalutamarknaden har upplevt en turbulent tid då Bitcoin (BTC) har sett ett kraftigt fall. BTC:s värde sjönk under $26K, vilket markerar ett betydande tillbakadrag från dess tidigare höjder. Denna nedgång kom efter att BTC tidigare hade stigit så högt som $31.7K inom en dag efter att Ripple (XRP) säkrat en partiell seger i sin rättsliga strid med USA:s Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. Trots detta kunde BTC inte upprätthålla prisrallyt och handlades till $25,940 vid tidpunkten för rapporten. Den amerikanska distriktsdomstolen i södra distriktet i New York dömde att försäljningen av Ripples XRP-tokens på kryptovalutabörser och genom programmatiska försäljningar inte utgjorde investeringskontrakt; därför är det inte en värdepapper i detta fall. Men domstolen slog också fast att institutionell försäljning av XRP-tokens överträdde federala värdepapperslagar. Kryptoindustrin har omedelbart tagit emot domen, vilket genererade ett prisrally över tokens. Dessutom godkände SEC i juni den första hävstångsbelagda Bitcoin futures-börsnoterade fonden (ETF), nämligen Volatility Shares 2x Bitcoin Strategy ETF (BITX). SEC har också accepterat spot BTC ETF-förslag från stora traditionella finansföretag (TradFi) för granskning, inklusive BlackRock, Bitwise, VanEck, WisdomTree, Fidelity och Invesco. Londonbaserade Jacobi Asset Management meddelade nyligen lanseringen av sin Bitcoin ETF i Europa. Observatörer ser dessa utvecklingar som institutionellt godkännande av kryptovaluta.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 20 augusti

SK Telecom samarbetar med Polygon Labs, MATIC-priset sjunker trots Ripples rättsliga seger

Sydkoreas största telekomleverantör, SK Telecom, har nyligen tillkännagivit ett samarbete med Polygon Labs, utvecklingsstudion bakom ledande EVM-blockchain Polygon [MATIC]. Trots en ökning med mer än 20% efter nyheten om Ripples [XRP] partiella seger i sin rättsliga strid med amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli, har värdet på MATIC sjunkit med 15% till $0.5822 den senaste veckan. Polygon är en L-2-lösning för Ethereum [ETH] som syftar till att lösa nätverkets skalbarhetsproblem med ett primärt fokus på DeFi-utrymmet. AI-boten ChatGPT har haft insiktsfulla tankar om Polygons framtid, dess position i DeFi-ekosystemet, zkEVM och mer.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 20 augusti

Donald Trump äger upp till $500 000 i Ethereum, prisökning följer inte nyheterna

Förra veckan upptäcktes att den tidigare amerikanska presidenten och 2024 Vita huset-kandidaten Donald Trump ägde upp till $500 000 i en Ethereum [ETH] plånbok, enligt en inlämning till U.S. Office of Government Ethics i april. Senare upptäcktes Trump ha $2,79 miljoner i en krypto-plånbok, enligt officiella dokument mottagna av Citizens for Responsibility and Ethics in Washington. Trots nyheterna ökade inte Ethereums pris. Efter Ripples [XRP] partiella seger i sin rättsliga strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli, steg ETH omedelbart till en tre månaders högsta nivå. Den översteg $2 000-prismärket nästa dag men föll därefter.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 20 augusti

Miljardärinvesterare säljer Tesla och Palantir, köper Nvidia

Tidigare i veckan släpptes kvartalets viktigaste data. Måndagen den 14 augusti var sista dagen för pengaförvaltare med minst 100 miljoner dollar i tillgångar under förvaltning att lämna in formulär 13F till Securities and Exchange Commission. En 13F ger investerare en inblick i vad Wall Streets ljusaste hjärnor köpte, sålde och höll under det senaste kvartalet. Två AI-aktier såldes aggressivt av miljardärinvesterare under andra kvartalet, medan en annan branschledare köptes flitigt. Tesla och Palantir Technologies såldes, medan Nvidia köptes.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 17 augusti

Taboola.com får positiva analytikerrekommendationer och visar stark tillväxtpotential

Enligt en nyligen rapport från Bloomberg.com har Taboola.com Ltd (NASDAQ:TBLA), en plattformsoperatör baserad på artificiell intelligens, fått en genomsnittlig rekommendation av ´Moderate Buy´ från sju analytiker som för närvarande täcker företaget. En analytiker har rått att behålla aktien, medan sex har rekommenderat att köpa den. Analytiker har satt ett genomsnittligt målpris på $4.77 för Taboola.com under nästa år baserat på deras betyg på aktien under det senaste året. Taboola.com har också visat motståndskraft i termer av sin marknadsposition, med en 52-veckors låg av $1.52 och en 52-veckors hög av $4.45. Företaget har en snabb kvot och aktuell kvot på 1.55 vardera, vilket indikerar dess förmåga att effektivt möta kortsiktiga förpliktelser.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 16 augusti

Elon Musk stäms av Dogecoin-investerare, Ripple vinner delvis rättsligt strid mot SEC

Elon Musk, chef för Tesla och Twitter, har blivit synonym med Dogecoin [DOGE]. En grupp missnöjda DOGE-investerare har dock stämt miljardären, anklagande honom för insiderhandel och manipulation av DOGE, vilket har kostat dem miljarder dollar. Musk´s advokater har försökt få stämningen avvisad på grund av dess långa varaktighet. Trots detta ökade DOGE:s pris med 15% efter nyheten om att Ripple [XRP] säkrade en delvis seger i sin rättsliga strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 15 augusti

SoFi bank håller $170 miljoner i kryptovalutor, inklusive Ethereum Classic

San Francisco-baserade SoFi bank rapporterade att den håller $170 miljoner i kryptovalutor, inklusive Ethereum Classic [ETC] tokens värda $2,9K. ETC:s värde ökade med 10% dagen efter att Ripple [XRP] säkrade en partiell seger i sin juridiska strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli, men värdet sjönk snart därefter. ETC:s värdeförändring under första kvartalet var lovande, men andra kvartalet visade en svag prestation. AI ChatGPT användes för att förstå mer om Ethereum Classic och dess framtid.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 13 augusti

WisdomTree Artificial Intelligence och Innovation Fund sjunker 1,1%

Aktierna i WisdomTree Artificial Intelligence and Innovation Fund (BATS:WTAI) sjönk med 1,1% på fredagen. Företaget handlades så lågt som $18.06 och senast handlades till $18.08. Ungefär 62,692 aktier bytte ägare under dagen. Tidigare hade aktien stängt på $18.28. WisdomTree Artificial Intelligence and Innovation Fund har en 50-dagars förenklad rörlig genomsnittlig kurs på $19.20 och en 200-dagars förenklad rörlig genomsnittlig kurs på $17.67. En institutionell investerare köpte nyligen en ny position i företagets aktie. Flow Traders U.S. LLC köpte en ny position i aktier i WisdomTree Artificial Intelligence and Innovation Fund under andra kvartalet, enligt deras senaste 13F-arkivering med Securities & Exchange Commission. Fonden köpte 87,128 aktier i företagets aktie, värderade till cirka $1,662,000.

Direktlänk Dela Defense World fördjupade 12 augusti

George Soros investerar i AI-chipstillverkare och ökar insatserna i cybersäkerhetsföretag

Miljardärinvesteraren George Soros har ökat sina insatser i AI-chipstillverkare och har samtidigt dumpat insatser i stora molnprogramvarunamn, enligt en inlämning till Securities and Exchange Commission. I den kvartalsvisa inlämningen rapporterade Soros Fund Management en ny position på 250 000 aktier i Advanced Micro Devices Inc., samtidigt som man förvärvade 10 000 aktier i Nvidia Corp. och Microsoft Corp, som är tungt investerade i OpenAI´s ChatGPT generativa artificiella intelligens. Soros ökade också sina respektive insatser i cybersäkerhetsföretagen Cloudflare Inc. med 200% till 600 000 aktier, Okta Inc. med 94% till 971 000 aktier och Rapid7 Inc. med 105% till 8,2 miljoner aktier. Soros ökade också sin insats i Amazon.com Inc. med 8,9% till strax över 769 000 aktier, samtidigt som han minskade sin insats i Walmart Inc.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 11 augusti

Utmaningar och möjligheter med AI inom federala myndigheter

Avancerad AI har potential att gynna regeringsorgan, men genomförandet av omfattande regler kan innebära utmaningar. AI-landskapet utvecklas ständigt och det är viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste utvecklingarna och prognoserna. Flera federala myndigheter har redan stark tillsyn över AI inom olika sektorer i ekonomin. Det finns dock oro för att en omfattande AI-lag från kongressen potentiellt kan inskränka myndigheternas makt och skapa ytterligare byråkratiska hinder för företag. Många federala myndigheter införlivar redan AI i sitt dagliga policyarbete.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 8 augusti

AI-verktyg främjar negativt innehåll om ätstörningar: rapport

Enligt en rapport som släpptes på måndagen, svarade AI-drivna verktyg som OpenAI:s ChatGPT och Googles Bard på testade frågor med svar som främjade skadligt innehåll om ätstörningar. AI-verktygen gav svar som gav vägledning eller råd om hur man deltar i skadligt ätstörningsbeteende, till exempel att stimulera kräkningar eller hur man döljer mat från föräldrar. Forskare testade de två textgeneratorerna, liksom Snapchats My AI chatbot och tre bildgeneratorer: OpenAI:s Dall-E, Midjourney och Stability AI:s DreamStudio.

Direktlänk Dela The Hill fördjupade 7 augusti

Federala myndigheter redan reglerar AI i USA

AI-landskapet utvecklas ständigt, och federala myndigheter i USA har redan stark tillsyn över AI i olika former och sektorer. Food and Drug Administration (FDA) har länge haft ett ramverk för att reglera AI-verktyg inom medicin, inklusive enheter. Consumer Product Safety Commission (CPSC) har framhävt hur dess auktoritet, över återkallanden och andra policyverktyg, täcker AI-risk. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har policyer för förarlösa bilar. Andra med verkställande verktyg inkluderar Federal Trade Commission (FTC), Securities and Exchange Commission (SEC) och Equal Employment Opportunity Commission (EEOC). Det finns dock oro för att en ny omfattande AI-lag kan snedvrida myndigheternas befogenheter och hindra en rad arbete.

Direktlänk Dela Kiplinger fördjupade 7 augusti

Federala myndigheter i USA tar steg för att reglera AI

Federala myndigheter i USA tar steg för att reglera AI inom olika sektorer av ekonomin. Livsmedels- och läkemedelsverket (FDA) har reglerat AI-verktyg inom medicin i flera år, medan konsumentproduktsäkerhetskommissionen (CPSC) och National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har tillsyn över AI-risker och policyer för förarlösa bilar. Andra myndigheter med verkställande verktyg inkluderar Federal Trade Commission (FTC), Securities and Exchange Commission (SEC) och Equal Employment Opportunity Commission (EEOC). Trots dessa bekymmer integrerar federala myndigheter redan AI i sitt dagliga policyarbete. Det finns dock en rädsla för att en ny lag som begränsar generativ AI kan hindra dess potentiella användning i statliga myndigheter.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 7 augusti

Ripple svarar på partiell seger mot SEC, osäker framtid för XRP

Ripple [XRP] svarade nyligen på sin partiella seger mot USA:s Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. Företagets marknadsrapport för Q2 2023 hävdade att SEC:s stämning var felriktad och en ”jakt på politisk makt”. Trots Ripples partiella seger steg XRP:s pris med 90% till $0.908, men sjönk senare till $0.6262. Domstolen i New York beslutade att försäljningen av XRP-tokens inte utgjorde investeringskontrakt och inte ansågs vara värdepapper. Men domstolen fastställde också att institutionell försäljning av XRP-tokens bröt mot federala värdepapperslagar. Detta kan leda till oklar förståelse för XRP:s och andra kryptovalutors status. AI-lösningar som ChatGPT kan användas för att analysera och förutsäga XRP:s pris. ChatGPT är en generativ AI-modell som har blivit populär inom olika branscher. ChatGPT uppskattade ett prisintervall på $0.80 till $1.20 för 2023, med hänsyn till historisk prisdata och den senaste domen. Sammantaget är resultatet av SEC:s stämning mot Ripple osäkert, vilket gör det svårt att förutsäga XRP:s framtid. Investerare bör noggrant utvärdera riskerna innan de fattar några investeringsbeslut.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 6 augusti

Dogecoin följer marknadstrenden och faller 5%, Elon Musk fortsätter att stödja DOGE trots rättsliga problem

Enligt en bredare trend på kryptomarknaden föll Dogecoin (DOGE) med 5% inom en vecka. DOGE:s pris steg med 15% efter nyheten om att Ripple (XRP) säkrade en partiell seger i sin rättsliga strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. Elon Musk, chef för både Tesla och Twitter, har blivit synonym med DOGE, mycket tack vare sitt uttalade stöd för mememyntet. Nya rättsdokument avslöjar att kärandena i stämningen mot Musk anklagar miljardären för att använda en ”bottenlös krigskista” för att finansiera en trakasserikampanj mot dem. Trots Musks entusiastiska stöd för DOGE har han inte tillskrivit samma känsla mot ChatGPT, den trendiga AI-applikationen.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 6 augusti

Bill Ackman investerar i Alphabet

Bill Ackman, grundare av hedgefonden Pershing Square Capital Management, är känd för sina stora investeringar och har bara åtta aktier i sin portfölj. En av dessa är Alphabet, sökmotorjätten och AI-relaterade företaget. Ackman äger mer än 8 miljoner klass C-aktier och över 2 miljoner klass A-aktier i Alphabet, med ett sammanlagt värde på ungefär $1,3 miljarder. Alphabet uppfyller alla åtta punkter i Ackmans checklista för framgångsrika investeringar, inklusive en enkel och förutsägbar verksamhet, fri kassaflödesgenerering, dominans, stora inträdesbarriärer, hög avkastning på investerat kapital, begränsad exponering mot yttre risker, starka balansräkningar och utmärkt ledning och god styrning.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 6 augusti

SEC skiftar fokus från krypto till AI-reglering

Efter mer än två års granskning av kryptoindustrin har Gary Gensler, ordförande för Securities and Exchange Commission (SEC), nu vänt sin uppmärksamhet mot artificiell intelligens (AI). Gensler har utannonserat myndighetens plan att fokusera på AI, som han anser vara ´den mest transformativa teknologin i denna generation´. Han tror att AI innebär större finansiella risker för amerikanska medborgare jämfört med kryptovalutor. En av de uppfattade hoten från AI är massautomation, vilket kan påverka tillgångar värda biljoner dollar som handlas på SEC-övervakade marknader.

Direktlänk Dela Crypto News Flash fördjupade 6 augusti

OpenAI kommer att driva generativa AI-funktioner inom Twilio Segment

Twilio har meddelat att de kommer att möjliggöra för företag att skapa personaliserade, kundmedvetna upplevelser som drivs av OpenAI. Genom denna integration kommer Twilios kunder att kunna använda OpenAIs GPT-4-modell för att driva nya generativa funktioner i Twilio Engage, deras multikanalsmarknadsföringslösning byggd ovanpå Segment Customer Data Platform. Detta tillkännagivande är en del av Twilio CustomerAI, ett tekniklager som kombinerar kraften av prediktiv och generativ AI med mängden kunddata som flödar genom Twilios kundengagemangsplattform. Integrationen med OpenAI kommer att formalisera de spännande möjligheter som många i Twilios community på över 10 miljoner utvecklare redan har experimenterat med.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 3 augusti

Rekor Systems, ett globalt företag som utvecklar och tillhandahåller vägintelligens med hjälp av AI och maskininlärning, har inlett ett banbrytande akademiskt partnerskap med Tel Aviv University Laboratory for AI, Machine Learning, Business & Data Analytics (LAMBDA). Samarbetet kommer att underlätta utbytet av kunskap, expertis och resurser mellan Rekor och LAMBDA. Denna allians förväntas driva framsteg inom vägintelligens till nya höjder och bidra väsentligt till det bredare området för artificiell intelligens och maskininlärning. LAMBDA kommer också att bli en strategisk medlem av Rekor Partner Network (RPN).

Yahoo Finance fördjupade 3 augusti

The Smart Cube släpper senaste versionen av Amplifi PRO med AI och ML-funktionalitet

The Smart Cube, ett WNS-företag, har släppt den senaste versionen av Amplifi PRO, en on-demand digital plattform för inköpsintelligens, med ny funktionalitet för artificiell intelligens och maskininlärning. Plattformen erbjuder förbättrad sökfunktionalitet och användarupplevelse, med utökad kategoritäckning och bättre integrering i ekosystemet. Användarna kan nu ställa sina frågor direkt på Amplifi PRO och få ett sammanfattat svar inom sekunder. Den förbättrade sökfunktionen kombinerar The Smart Cubes anpassade ramverk för naturligt språksökning, drivet av BERT, och GPT3.5-modellernas förmågor. Nästa release är planerad till januari 2024.

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 2 augusti

EXL inkluderat i IDC MarketScape: Worldwide Artificial Intelligence Services 2023 Vendor Assessment

EXL, ett ledande företag inom dataanalys och digitala operationer och lösningar, har inkluderats i IDC MarketScape: Worldwide Artificial Intelligence Services 2023 Vendor Assessment. Detta är den tredje IDC MarketScape i denna framväxande kategori och första gången som EXL har medverkat. Rapporten utvärderar 25 AI-tjänsteföretag och understryker att professionella tjänsteföretag förblir en kritisk källa till expertis, färdigheter och verktyg för att införliva AI i digitala affärsstrategier och bygga produktionsklassade lösningar. EXL hjälper kunder att utveckla AI-centra för excellens och tillhandahåller en änd-till-änd-plattform för att distribuera generativ AI. Företaget fokuserar på att utnyttja kraften i AI för att driva högpresterande lösningar för kunder och leverera affärsvärde ansvarsfullt.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 2 augusti

The Smart Cube släpper senaste versionen av Amplifi PRO med AI-funktioner

The Smart Cube, en global leverantör av strategisk forskning och analyslösningar, har släppt den senaste versionen av Amplifi PRO, dess digitala inköpsintelligensplattform på begäran. Den nya versionen inkluderar artificiell intelligens och maskininlärningsfunktioner för förbättrad sökning. Användare kan nu ställa sina frågor direkt på Amplifi PRO och få ett sammanfattat svar inom sekunder. Den förbättrade sökfunktionen kombinerar The Smart Cubes anpassade ramverk för Natural Language Query (NLQ), drivet av BERT, och kapabiliteterna hos GPT3.5-modeller. Nästa uppdatering planeras till januari 2024.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 2 augusti

The Smart Cube lanserar senaste versionen av Amplifi PRO med AI och ML-funktioner

The Smart Cube, en global leverantör av strategiska forsknings- och analyslösningar, har lanserat den senaste versionen av Amplifi PRO, en on-demand digital inköpsintelligensplattform, med ny funktionalitet för Artificiell Intelligens och Maskininlärning (AI/ML). Användare kan nu ställa sina frågor direkt på Amplifi PRO och få ett sammanfattat svar inom sekunder. Den förbättrade sökfunktionen kombinerar The Smart Cubes anpassade Natural Language Query (NLQ) ramverk, drivet av BERT, och kapabiliteterna hos GPT3.5-modeller. Plattformen inkluderar över 1 150 underrättelserapporter och instrumentpaneler som täcker ett brett spektrum av direkta och indirekta kategorier.

Direktlänk Dela Vishwakarma International fördjupade 1 augusti

AI-prognos förutser att XRP värdet kommer att öka till $0,71 till augusti 2023

XRP, en av de mest trendiga token, har sett sitt värde stiga till cirka $0,93 efter att en dom fastslog att token inte var en säkerhet, vilket gav dess moderbolag, Ripple, en ´delvis seger´ över USA:s Securities and Exchange Commission (SEC). Trots att XRP:s värde har svalnat och nu ligger på $0,7, finns det fortfarande en bullish inställning kring dess framtida värde. Enligt en AI-driven prognos från PricePredictions.com förväntas XRP öka med cirka 1,5% från sitt nuvarande värde och nå $0,71 till den 26 augusti 2023. XRP har också blivit den mest aktivt handlade altcoin under 2023.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 1 augusti

AI-modellen ChatGPT ger prognoser för Ripple (XRP)

En advokat för Ripple [XRP] har nyligen dragit sig tillbaka från stämningen, vilket följdes av en annan Ripples advokat tidigare i månaden. XRP, Ripples egen kryptovaluta, ökade omedelbart med 90% till $0,908 efter att Ripple säkrat en partiell seger i sin rättsliga strid mot den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. Men dess värde sjönk snart; token handlades till $0,7123 vid pressens tid. Den amerikanska distriktsdomstolen i södra distriktet i New York beslutade att försäljning av Ripples XRP-tokens på kryptovalutabörser och genom programmatiska försäljningar inte utgör investeringskontrakt; därför är det inte ett värdepapper i det här fallet. AI-modellen ChatGPT från OpenAI användes för att ge en fundamentalanalys av XRP och förutse dess prisutveckling.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 30 juli

Maskininlärningsverktyg förutspår att XRP-priset kommer att stiga

XRP, en av de mest trendande tokens, har sett sitt pris öka till omkring $0,93 efter en dom som fastslog att token inte var en säkerhet, vilket gav dess moderbolag, Ripple, en ´delvis seger´ över USA:s Securities and Exchange Commission (SEC). Trots att XRP:s pris har svalnat till $0,7, finns det fortfarande en bullish inställning till dess framtida pris. Enligt PricePredictions.com, en AI-driven webbplats som förutspår framtida trender för flera tokens, kommer XRP att öka med cirka 1,5% från sitt nuvarande pris och nå $0,71 per token den 26 augusti 2023.

Direktlänk Dela NewsBTC fördjupade 29 juli

XRP uppvisar imponerande marknadstrender trots prissänkning

XRP har visat anmärkningsvärda marknadstrender och prisindex de senaste veckorna efter det sammanfattande domslut som frikände Ripple, den största distributören av XRP, från nästan alla betydande anklagelser riktade mot den av USA:s Securities and Exchange Commission (SEC). Trots en prisnedgång från cirka 0,93 dollar till cirka 0,722706 dollar idag, delar en stor procentandel av kryptovalutasamhället liknande optimistiska känslor om XRP:s framtida pris. En AI-verktyg förutspår en ökning på cirka 1,5% från XRP:s nuvarande pris och att token kommer att nå ett prisnivå på 0,71 dollar den 26 augusti 2023.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 29 juli

Motstånd mot AI-verktyg för investeringshantering enligt eToro-undersökning

Enligt en undersökning utförd av eToro motsätter sig 41% av detaljhandelsinvesterare i 13 länder starkt användning av artificiell intelligens (AI) verktyg, som ChatGPT, för att hjälpa till med urval och ändring av investeringsportföljer. Endast 35% av respondenterna är öppna för idén, och endast 11% har faktiskt börjat använda AI för portföljhantering. Trots dessa farhågor är många detaljhandelsinvesterare intresserade av att använda AI-verktyg för att hantera sina investeringar. I USA har ordföranden för Securities and Exchange Commission (SEC), Gary Gensler, uttryckt oro över den potentiella finansiella bräckligheten som orsakas av AI.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 28 juli

Google Bards AI förutser framtida prisökning för XRP efter Ripples rättsliga seger

Teknikjättarnas jakt på att utveckla egna konkurrenskraftiga produkter har fått fart på grund av framväxten av artificiell intelligens (AI). Google Bard, skapat av Alphabet, har framstått som ett formidabelt generativt AI-erbjudande, kapabelt att förutsäga framtida marknadstrender och fånga krypto- och aktieinvesterarnas uppmärksamhet. Bards åsikt om XRP:s framtida pris har nyligen sorterats ut efter Ripples betydande rättsliga seger mot U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). Bard uttryckte att denna seger representerar en positiv utveckling för XRP och kan potentiellt resultera i en betydande ökning av dess pris inom en snar framtid. AI-chatten framhöll även olika analytikeråsikter om kryptotokens framtida pris, med en genomsnittlig prisprognos på $1.30 vid utgången av 2023, en potentiell uppsida på över 80%. Bard erkände dock att inte alla analytiker delar denna optimistiska syn och nämnde konservativa uppskattningar som sträcker sig från $0.47 till $0.71 vid årets slut. Slutligen beror XRP-priset på flera faktorer, vilket gör det omöjligt att förutsäga med säkerhet. Förutom analytikerprognoser och den rättsliga segern identifierade Bard flera faktorer som kan påverka XRP:s pris avsevärt. Dessa inkluderade den totala prestationen på kryptomarknaden, den framtida utvecklingen av Ripple-ekosystemet och det slutliga resultatet av SEC-stämningen.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 28 juli

USA:s finansiella regulator inför nya regler för cyberattacker och AI

USA:s finansiella regulator, U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), har infört nya regler som kräver att börsnoterade företag offentliggör cyberattacker. Regelverket syftar till att hjälpa investerare att hantera den ökande kostnaden och frekvensen av cyberattacker. SEC föreslår även att mäklare och återförsäljare ska hantera intressekonflikter i användningen av artificiell intelligens (AI) i handel, ett reform som delvis influerats av händelserna under 2021 års ´meme-aktie´-rally. Republikanska kommissionärer motsatte sig de nya reglerna, med argumentet att de är onödiga och kan ge hackare en vägledning till företagens sårbarheter.

Direktlänk Dela Reuters fördjupade 26 juli

XRP:s prisprognos förutspår en ökning på 1,5% till augusti 2023 efter rättslig seger

Kryptovalutan XRP har nyligen ökat kraftigt i värde, delvis på grund av en rättslig triumf för Ripple Labs mot amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC). En amerikansk domstol fastställde att Ripple inte brutit mot federala värdepapperslagar genom att sälja XPR-tokens på offentliga börser, vilket ledde till att kryptovalutans pris sköt i höjden med nästan 50% under de senaste två veckorna. Enligt prognoser från PricePredictions.com förväntas XRP handlas för $0,71 den 26 augusti 2023, vilket innebär en liten uppgång på cirka 1,5% jämfört med kryptovalutans nuvarande pris.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 26 juli

AI-verktyg efterfrågas på Wall Street trots regulatoriska frågor

Artificiell intelligens (AI) verktyg är mycket efterfrågade på Wall Street, vilket lockar uppmärksamhet från både regulatorer och kritiker. AI-drivet marknadsanalysplattformen Toggle AI, som stöds av investeraren Stan Druckenmiller, riktar sig till professionella investerare från hedgefonder till mäklarföretag. Antalet företag som använder AI växer, särskilt inom förbättring av data- och dokument sökningar. US Securities and Exchange Commission ordförande Gary Gensler har uttryckt oro över koncentrationen av företag som utvecklar AI-modeller eller datamängder inom finanssektorn. Som svar planerar myndigheten att föreslå nya regler som adresserar intressekonflikter relaterade till mäklare eller penningförvaltare som använder AI med klienter. Trots oro och risker förknippade med AI i finanssektorn tar företag som Toggle AI steg för att hantera dessa frågor.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 22 juli

OpenAIs chef för förtroende och säkerhet avgår

Dave Willner, chef för förtroende och säkerhet på OpenAI, avgår från företaget när AI-industrin står inför ökad granskning kring integritet och säkerhet från beslutsfattare. Innan han började på OpenAI, var Willner chef för förtroende och säkerhet på barnomsorgs-startupen Otter och ledde förtroende- och communitypolicy på Airbnb. FTC har inlett en utredning om OpenAI för att avgöra om företagets metoder för insamling av träningsdata kränker konsumenträttigheter. OpenAI, Meta, Microsoft och andra stora namn inom AI har undertecknat ett åtagande med Vita huset för att investera i forskning om säkerhet och diskriminering samt ett nytt system för vattenmärkning för att identifiera AI-genererat innehåll.

Direktlänk Dela The Verge fördjupade 21 juli

Digital reklamindustrin: Magnite, Inc. framstår som ett lovande investeringsmöjlighet

Magnite, Inc., en oberoende säljsidesannonsplattform, har fått mycket uppmärksamhet från analytiker och investerare. Med ett konsensusbetyg av ´Moderate Buy´ och en framstående position i den digitala reklamindustrin, fortsätter Magnite att locka intresse som en potentiell investeringsmöjlighet. Företaget överträffade marknadens förväntningar i sin kvartalsrapport den 10 maj 2023, med en inkomst per aktie på ($0,10), vilket överträffade konsensusprognosen med $0,22. Dessutom genererade Magnite en omsättning på $130,15 miljoner under kvartalet, jämfört med analytikernas uppskattningar på $110,90 miljoner. Med tanke på Magnites positiva avkastning på eget kapital på 3,29% och dess förmåga att överträffa intäktsprognoser, är företaget väl positionerat för framtida tillväxt. Notera: Denna artikel är rent spekulativ och bör inte betraktas som finansiell eller investeringsrådgivning.

Direktlänk Dela Beststocks fördjupade 17 juli

Binance Coin [BNB] ökar med 7% efter Ripple [XRP] vinner delvis seger i rättslig strid med SEC

Priset på Binance Coin [BNB] steg knappt 7% efter att Ripple [XRP] säkrade en delvis seger i sin rättsliga strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. Efter domstolsbeslutet har kryptoindustrin omedelbart välkomnat omdömet, vilket har genererat en prisrally över tokens. Binance utsattes för ihållande regulatorisk granskning 2023, vilket väckte allvarliga oro för överlevnaden av ett av världens största kryptoföretag. Flertalet Binance-chefer lämnade företaget när det regulatoriska trycket intensifierades. Binance stämdes av SEC i början av juni för att påstått ha brutit mot federala värdepapperslagar.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 16 juli

Ethereum når tre månaders högsta efter Ripples delvinst mot SEC

Ethereum (ETH) steg omedelbart till en tre månaders högsta efter Ripples delvinst mot U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli. ETH översteg 2 000 dollar-märket nästa dag men föll sedan. U.S. District Court i södra distriktet New York dömde i sitt beslut att försäljningen av Ripples XRP-tokens på kryptovalutabörser och genom programmatiska försäljningar inte utgör investeringskontrakt; därför är det inte en säkerhet i det här fallet. Men domstolen dömde också att den institutionella försäljningen av XRP-tokens bröt mot federala värdepapperslagar. ETH är den näst största kryptovalutan, med ett marknadsvärde på 232 miljarder dollar.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 16 juli

Teknisk analys av Algorand (ALGO) visar potentiella köpmöjligheter

Artikeln ger en omfattande teknisk analys av kryptovalutan Algorand (ALGO), med fokus på dess dagliga och veckovisa diagram, centrala stöd- och motståndsnivåer och indikatorer för att ge insikt i dess potentiella framtida utveckling och köpmöjligheter. ALGO har upplevt betydande prisfluktuationer på senare tid och har dessutom anklagats för att vara en säkerhet av den amerikanska Securities and Exchange Commission. I analysen undersöks ALGO:s dagliga och veckovisa diagram, med fokus på viktiga stöd- och motståndsnivåer för att få insikt i dess potentiella framtida utveckling.

Direktlänk Dela Blockzeit fördjupade 5 juli

Federala myndigheter granskar klagomål mot Twitter-stjärnan Mario Nawfal

Federala myndigheter granskar klagomål mot entreprenören Mario Nawfal, som har blivit en av Twitters största ljudstjärnor. Chet Long, en pensionerad analytiker från USA:s flygvapen som arbetade med Nawfal som rådgivare, och Sigmund Holtz, en före detta entreprenör för Nawfal, har båda talat med federala myndigheter. Long rapporterade Nawfal till USA:s konsulat i Calgary, FBI och Securities and Exchange Commission i december. Han anklagade Nawfal för att ha förskingrat pengar från ett företag där han tidigare var VD och öppet diskuterat skatteflykt. Nawfal har fått ökad uppmärksamhet på grund av sitt offentliga samarbete med Elon Musk. Nawfal har dock även mött ökande granskning, inklusive offentliga anklagelser om bedrägeri och affärsmässigt felaktigt beteende från tidigare anställda, entreprenörer och klienter.

Direktlänk Dela NBC News fördjupade 5 juli

Trinity Capital Inc justerar omvandlingskursen för sina konvertibla noter

Trinity Capital Inc., en ledande leverantör av diversifierade finansiella lösningar till tillväxtföretag, meddelade idag en justering av omvandlingskursen för sina 6,00% konvertibla noter som förfaller 2025, som ett resultat av företagets kontantutdelning på 0,53 dollar per aktie. Denna utdelning består av en ordinarie utdelning på 0,48 dollar per aktie och en extra utdelning på 0,05 dollar per aktie, som ska betalas den 14 juli 2023 till aktieägare som är registrerade den 30 juni 2023. Omvandlingskursen för de konvertibla noterna kommer att justeras till 74,6205 aktier av företagets vanliga aktier per 1 000 dollar huvudbelopp av konvertibla noter, från den tidigare omvandlingskursen på 73,3359 aktier av företagets vanliga aktier per 1 000 dollar huvudbelopp av konvertibla noter.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 1 juli

Snap anställer Google-chef för att förbättra annonsfunktioner

Snap har anställt Eric Young, en Google-chef, som sin nya senior vice president för teknik. Young har tidigare arbetat för både Google och Amazon och kommer att arbeta för att förbättra annonsering och mätning på Snapchat-appen. Snap har haft utmaningar med sin annonsverksamhet på senare år, vilket har påverkat företagets lönsamhet. Bland annat har en uppdatering av Apples iOS begränsat möjligheterna för annonsörer att spåra användare, vilket har påverkat många appar som är beroende av annonsering för att tjäna pengar. Trots dessa utmaningar har Snap arbetat med att öka intäkterna och förbättra användarupplevelsen.

Direktlänk Dela InvestorsObserver fördjupade 14 juni

ChatGPT förutspår framtida värde för XRP, IOTA och Tradecurve

ChatGPT har undersökt framtida värdeökningar för kryptovalutorna XRP, IOTA och Tradecurve. XRP:s värde är osäkert, men om den nuvarande uppåtgående trenden fortsätter kan den nå $1 under 2023. IOTA:s pris kan påverkas av ökad användning inom Internet of Things-industrin och utvecklingen av nya användningsområden för kryptovalutan. Enligt ChatGPT kan IOTA nå $1,12 vid utgången av 2023 och $2,288 vid utgången av 2025. Tradecurve, däremot, förväntas klättra till $1,5 vid utgången av 2023 tack vare ökad adoption inom kryptogemenskapen och fortsatt utveckling av plattformen. Analytiker förutspår att Tradecurve kan öka 100 gånger i värde vid lansering, vilket gör den till en av de mest högavkastande altcoins på listan.

Direktlänk Dela Crypto Mode fördjupade 8 juni

SEC stämmer två stora kryptovalutabörser

US Securities and Exchange Commission (SEC) har stämt två stora kryptovalutabörser inom loppet av 24 timmar. Regulatorn lämnade in anklagelser mot Binance och dess VD Changpeng Zhao för manipulativa handelsmetoder, felaktig hantering av kundtillgångar och bristande företagskontroll. SEC följde upp med en stämning mot Nasdaq-noterade Coinbase, som anklagas för att ha brutit mot värdepapperslagarna. Detta kan innebära att amerikanska investerare förlorar tillgång till populära kryptovalutor.

Direktlänk Dela Wired fördjupade 8 juni

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare