» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 150 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Hitachi är ett japanskt multinationellt företag med huvudkontor i Tokyo. Det grundades 1910 av Namihei Odaira och är idag en av världens största tillverkare av elektronik och elektrisk utrustning. Hitachi är verksamt inom olika sektorer som energi, information och telekommunikation, industriell infrastruktur, elektronik, konstruktion och finansiella tjänster. Företaget är känt för sina innovationer och tekniska expertis inom många områden, inklusive kraftverk, medicinsk utrustning, datalagring och järnvägsteknik. Hitachi har över 300 000 anställda och en stark global närvaro, vilket gör dem till en viktig aktör inom den internationella teknikindustrin.

Senaste nytt kring Hitachi

Hitachis GlobalLogic planerar att expandera och anställa i Indien

Hitachis dotterbolag GlobalLogic planerar att expandera och anställa mer personal i Indien. Företaget kommer att öppna ett nytt leveranscenter i Ahmedabad, Gujarat, inom några veckor och har ett annat center i Kochi via förvärvet av Katzion. GlobalLogic har för närvarande nästan 15 000 anställda i Indien och planerar att utöka sin närvaro och personalstyrka betydligt. Företaget investerar mycket i att vidareutbilda sin personal inom AI-teknik. Ahmedabad-leveranscentret kommer att anställa upp till 500 anställda under de närmaste två åren.

Direktlänk Dela Economic Times Telecom fördjupade 18 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Taiwan Generative AI Applications Hackathon startar

Taiwan Generative AI Applications Hackathon startar, med syftet att visa upp generativa AI-applikationer baserade på molnbaserad databehandling och den senaste Claude 3 stora språkmodellen (LLM), utvecklad i Taiwan. DIGITIMES kommer att hålla ´AI Wave: Taiwan Generative AI Applications Hackathon´ den 18-19 maj 2024. Tävlingen kommer att vara uppdelad i en hackathon-division och en idéutbytesdivision. Deltagarna kommer att använda Amazon Web Services (AWS) generativa AI-tjänster, LLM, inklusive den senaste Claude 3, och en kodfri applikationsbyggare AWS PartyRock. Både studenter och icke-studenter är välkomna att delta.

Direktlänk Dela Digital Times fördjupade 16 april

AI-företaget Luminance samlar in 40 miljoner dollar i Serie B-finansieringsrunda

Luminance, en ledare inom juridisk AI, meddelade att de har samlat in 40 miljoner dollar i en serie B-finansieringsrunda. March Capital ledde rundan, som inkluderade deltagande från National Grid Partners och andra befintliga investerare, inklusive Slaughter and May. Luminances juridiska Large Language Model (LLM) automatiserar skapandet, förhandlingen och analysen av kontrakt och andra juridiska dokument för en snabbt växande kundbas som sträcker sig över 600 organisationer i 70 länder. Företaget har sett en femfaldig tillväxt i ARR under de senaste två åren, och denna senaste finansieringsrunda kommer att driva Luminances globala tillväxt och utöka dess fotavtryck i USA.

Direktlänk Dela Pulse 2.0 fördjupade 9 april

Luminance samlar in 40 miljoner dollar för att stärka sin ställning på den amerikanska marknaden

Det brittiska företaget Luminance, som fokuserar på AI för juridiska dokument, har samlat in 40 miljoner dollar i en serie B-finansieringsrunda. Företaget planerar att använda finansieringen för att stärka sin ställning på den amerikanska marknaden, som står för en tredjedel av dess intäkter. Luminance använder AI för att automatisera skapandet, förhandlingen och analysen av kontrakt och andra juridiska dokument. Företagets teknik har använts i flera världspremiärer för AI, inklusive en live-demonstration för BBC förra året.

Direktlänk Dela PYMNTS fördjupade 2 april

CyCognito erbjuder automatiserad extern angreppsytahantering och kontinuerlig testning

Rob Gurzeev, VD och medgrundare av CyCognito, har lett utvecklingen av offensiva säkerhetslösningar för både privat sektor och underrättelsetjänster. CyCognito grundades av veteraner från nationella underrättelsetjänster som förstår hur angripare utnyttjar blinda fläckar. Företaget hjälper idag både växande och stora globala företag att skydda sina angreppsytan från växande hot. En av de största utmaningarna är att säkerhetsteam måste säkra varje möjlig intrångspunkt i en ständigt växande, alltid utvecklande angreppsytan. CyCognito erbjuder automatiserad extern angreppsytahantering och kontinuerlig testning.

Direktlänk Dela Unite.AI fördjupade 8 februari

AI och maskininlärning kan förvandla federala myndigheter och försvar

Införandet av artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) i data och applikationer vid gränsen kan ha potential att förvandla verksamheten vid federala civila myndigheter och inom nationellt försvar. Men gränsmiljöer kan vara utmanande att hantera och medföra egna uppsättningar säkerhetsrisker. Cornelia Davis, teknikstipendiat och vice VD för produkt på Spectro Cloud; Tommy Scherer, huvudarkitekt på Spectro Cloud Government; och Pragyansmita Nayak, chefsdataforskare på Hitachi Vantara Federal, diskuterar att påskynda gränsinnovation och säkert hantera gränsdatabehandlingsmiljöer.

Direktlänk Dela MeriTalk fördjupade 1 februari

Globala processminingsmarknaden förväntas växa från 1,8 miljarder dollar till 12,1 miljarder dollar fram till 2028

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com förväntas den globala marknaden för processmining att växa från 1,8 miljarder dollar 2023 till 12,1 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 45,6 %. Tillväxten drivs av komplexiteten i operationella arbetsflöden, digitala framsteg och ökande efterfrågan på ökad processöppenhet och styrning. Tjänstesektorn förväntas växa snabbast, medan ERP-system kommer att dominera marknaden. Nordamerika förväntas ha högst tillväxttakt, medan Europa kommer att ha störst marknadsandel.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 23 januari

AI-dominerad aktiemarknad 2023: Nvidia och ETF:er som attraktiva investeringsalternativ

Artificiell intelligens (AI) dominerade aktiemarknadstemat 2023. Nvidia upplevde en ökning i efterfrågan på sina datacenterchips designade för att bearbeta AI-uppgifter, och dess aktie steg med 239% under året. Andra populära AI-företag som Microsoft, Amazon och Alphabet levererade också marknadsslående avkastning. C3.ai, världens första fristående företags-AI-företag, såg sina aktier öka med 157% 2023, men handlas fortfarande 85% under sin högsta nivå någonsin. Istället för att köpa enskilda AI-aktier kan investerare köpa en börsnoterad fond (ETF) inriktad på AI. Två bra alternativ är Global X Artificial Intelligence and Technology ETF (AIQ) och Global X Autonomous and Electric Vehicle ETF (DRIV). AIQ äger 86 olika aktier, inklusive Nvidia, Alphabet och Amazon. DRIV fokuserar specifikt på AI-möjligheter kring elbilar och självkörande teknik och äger 76 olika aktier, inklusive Nvidia, Alphabet och Tesla.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 23 januari

Svenska företag och organisationer samarbetar för att kartlägga landets elbehov

En rad svenska företag och organisationer, inklusive Volvokoncernen, LKAB, SSAB, Hitachi Energy, Göteborg Energi, Energiföretagen Sverige och LTU Business, samarbetar i ett projekt för att kartlägga Sveriges elbehov. Projektet, som koordineras av AI Sweden, syftar till att skapa en gemensam, faktabaserad bild av både produktion och konsumtion av elektricitet i landet. Första året kommer att fokusera på att visualisera var och hur el konsumeras i Sverige, med produktion, flexibilitet och lagring som läggs till i nästa steg.

Direktlänk Dela TT Nyhetsbyrån fördjupade 19 december

AIoT globala marknadsrapport 2024 - Marknadsstorlek, trender och marknadsprognos 2024-2033

Enligt en rapport från The Business Research Company förväntas den globala marknaden för Artificial Intelligence Of Things (AIoT) nå $31.05 miljarder år 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 32,8%. Tillväxten beror på ökad molnadoption. Nordamerika förväntas ha den största marknadsandelen. Stora aktörer på marknaden inkluderar Google LLC, Microsoft Corporation, Robert Bosch GmbH, Hitachi Ltd. och Amazon Web Services Inc. AIoT kombinerar AI-teknologier med Internet of Things (IoT) för att förbättra datahantering och analys, IoT-operationer och mänsklig-maskininteraktion.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 15 december

Betydande tillväxt väntas på den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips

Den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips väntas uppleva en betydande tillväxt, enligt den senaste forskningsrapporten från Verified Market Research. Rapporten förutser att förändrade konsumtionsmönster kommer att påverka marknaden avsevärt. Marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips värderades till 1,74 miljarder USD 2020 och förväntas nå 2,09 miljarder USD 2028, med en CAGR på 2,27% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen på den globala marknaden för Edge Artificial Intelligence Chips är NVIDIA Corporation, Advanced Micro Devices, Alphabet Inc., Intel Corporation, Apple Inc., Mythic Ltd., Arm Limited, Samsung Electronics Co. Ltd., Qualcomm Technologies Inc, Xilinx Inc., HiSilicon(ShanghAI) Technologies CO. LIMITED, bland andra.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Global militär AI-marknad förväntas växa till 26,36 miljarder dollar 2027

En marknadsforskningsrapport presenterar en detaljerad studie av den globala marknaden för militär artificiell intelligens (AI), som hjälper aktörer att effektivt hantera framtida tillväxtutmaningar och säkerställa kontinuerlig affärsutvidgning. Rapporten erbjuder en analys, forskning och prognoser, vilket ger lättförståeliga och tillförlitliga insikter i den globala militära AI-marknaden. Militär AI-marknaden värderades till 8,93 miljarder USD 2019 och förväntas nå 26,36 miljarder USD 2027, med en årlig tillväxttakt på 14,49% från 2020 till 2027. De 10 ledande företagen i den globala militära AI-marknadsforskningsrapporten är General Dynamics, Lockheed Martin Corporation, Northrop Grumman Corporation, BAE System, Charles River Analytics, IBM, Raytheon, Spark Cognition, Thales Group och andra.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Signifikant tillväxt förväntas på den globala marknaden för AI och maskininlärningsprogramvara

Enligt en ny forskningsrapport från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för operativ programvara för AI och maskininlärning uppleva betydande tillväxt. Rapporten förutser att förändrade konsumtionsmönster kommer att ha stor inverkan på marknaden. Både etablerade och framväxande spelare på den globala marknaden för AI och maskininlärningsprogramvara granskas noggrant. Marknaden förväntas växa betydligt under prognosperioden 2020 till 2027. De tio ledande företagen i rapporten inkluderar Algorithmia, Logical Clocks, Spell, 5Analytics, Cognitivescale, Valohai Ltd, Determined AI, Datatron Technologies, DreamQuark, Acusense Technologies, MLPerf, Numericcal, Neptune Labs, IBM, Databricks, Iterative, Weights & Biases, ParallelM, Imandra, Peltarion, WidgetBrain och andra.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Global marknad för AI inom redovisning växer snabbt

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom redovisning analyseras i en omfattande rapport. Rapporten undersöker viktiga marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den börjar med en detaljerad undersökning av marknaden, definierar dess omfattning och segmentering. Marknaden för AI inom redovisning värderades till 646 miljoner USD 2019 och beräknas nå 14 072,9 miljoner USD 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47% från 2020 till 2027. De ledande företagen på denna marknad är Microsoft, AWS, Xero, Intuit, Sage, OSP, UiPath, Kore.AI, Appzen och Yaypay.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 6 december

Betydande tillväxt förväntas för global AI och maskininlärningsprogramvara

Enligt den senaste forskningsrapporten från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för AI och maskininlärningsprogramvara växa betydligt. Rapporten, med titeln ´Global AI And Machine Learning Operationalization Software Market Insights, Forecast to 2030´, presenterar en unik syn på den globala marknaden. Analytiker förutspår att förändrade konsumtionsmönster kommer att ha stor inverkan på den totala marknaden. Rapporten undersöker både etablerade och framväxande spelare på den globala marknaden för AI och maskininlärningsprogramvara.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 5 december

AI inom fintech-marknaden förväntas nå 31 miljarder dollar 2027

Verified Market Research har nyligen släppt en rapport med titeln ´Global Artificial Intelligence (AI) In Fintech Market Insight, Forecast´. Rapporten diskuterar den globala marknaden för AI inom fintech och ger läsarna en omfattande förståelse för viktiga trender, strategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten inkluderar en undersökning av pågående och senaste marknadstrender, företags marknadsandelar, marknadsprognoser, konkurrenskraftig benchmarking, konkurrenskraftig kartläggning och en djupgående analys av viktiga hållbarhetstaktiker och deras inverkan på marknadstillväxt och konkurrens. AI inom fintech-marknaden värderades till 6,33 miljarder USD 2019 och förväntas nå 31,00 miljarder USD 2027, med en CAGR på 21,9% från 2020 till 2027.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 5 december

Generativ AI kan förbättra företags kundsupport genom att erbjuda snabbhet, enkelhet och personalisering. Den kan även förhindra problem genom att integreras i företagsprodukter och lösningar. Genom komplexa språkmodeller kan AI skapa avatarer som kan interagera med människor individuellt eller i gruppchattar. Dessa avatarer kan ge råd till kundsupportteam, företags slutanvändare och yrkesverksamma som arbetar för att ge bästa möjliga resultat för företag inom olika sektorer. Genom att bygga dessa funktioner som ett återanvändbart ramverk kan vi integrera avatarerna i våra produkter. Detta kommer att förbättra användarupplevelsen, minska supportkostnaderna och identifiera möjligheter till merförsäljning.

Thefastmode.com fördjupade 29 november

Global marknad för Machine Learning som en tjänst förväntas nå 38,81 miljarder dollar år 2028

Verified Market Research har nyligen publicerat en rapport som analyserar den globala marknaden för Machine Learning som en tjänst. Rapporten förutspår att marknaden, som värderades till 2,48 miljarder dollar 2020, kommer att växa till 38,81 miljarder dollar år 2028, med en årlig tillväxttakt på 41,2% mellan 2021 och 2028. Rapporten ger en detaljerad analys av marknaden baserat på typ, tillämpning och geografi, samt en konkurrensanalys av de ledande aktörerna. De tio ledande företagen i rapporten inkluderar FFICO, IBM Corporation, Amazon Web Services, Microsoft, Hewlett Packard Enterprises, Google Inc., BigML Inc., AT&T, Fuzzy.ai och Yottamine Analytics.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Global rapport om maskininlärning inom tillverkningsindustrin släppt

En omfattande rapport om den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin har släppts. Rapporten analyserar marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkning värderades till 669,1 miljoner dollar 2021 och förväntas nå 8 750,45 miljoner dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,35% från 2023 till 2030. Tio ledande företag inom sektorn nämns i rapporten, inklusive Rockwell Automation, SAP, IBM, Intel, Siemens, GE, Micron Technology, Nvidia och Sight Machines.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Global rapport visar stark tillväxt för AI inom säkerhetsmarknaden

En global rapport om artificiell intelligens (AI) inom säkerhetsmarknaden ger en omfattande analys av industrin och erbjuder värdefulla insikter för organisationer och intressenter. Rapporten undersöker marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. AI inom säkerhetsmarknaden värderades till 6,78 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 40,95 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,2% från 2020 till 2027. De ledande företagen i denna marknad inkluderar Threatmetrix, Skycure, Sparkcognition, Samsung Electronics, Micron, IBM, Cylance, Nvidia, Securonix, Intel, Xilinx, Amazon, Antivirus Companies, Acalvio, Sift Science och Darktrace.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 29 november

Nvidia visar hur AI kan användas för att assistera i chipdesign

Nvidia har visat upp hur AI kan användas inom chipdesign genom att skapa en stor språkmodell som kan fungera som assistent för halvledaringenjörer. Nvidia använder sitt NeMo-ramverk för att anpassa en 43-miljarders parametergrundmodell med data relevant för chipdesign och utveckling. Denna modell förfinades sedan över två träningsrundor. Forskare använde sedan de resulterande ChipNeMo-modellerna för att driva tre AI-applikationer, inklusive ett par liknande ChatGPT och GitHub Copilot. Dessa har skräddarsytts för att leverera output relaterad till en smalare uppsättning data specifika för halvledardesign och utveckling.

Direktlänk Dela The Register fördjupade 1 november
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

AI-teknikens potential att förbättra världen

Artificiell intelligens (AI) erbjuder potential att förbättra lösningar på världens största problem, inklusive klimatförändringar, naturkatastrofer, livsmedelssäkerhet, folkhälsa och rättvis utbildning. Iuri Rocha, direktör för SLIMM Lab vid Delft University of Technology, använder AI för att utveckla och testa miljövänliga material. Ali Mostafavi, direktör för Urban Resilience.AI Lab vid Texas A&M University, använder AI för att förbättra förutsägelserna för översvämningar. Changying “Charlie” Li vid University of Florida utvecklar AI-teknik för att optimera växtavel och minska skördeförluster. Betsy Stade, forskare vid Stanford University, studerar AI:s förmåga att analysera psykologisessioner och minska dokumentationsbördan för vårdgivare. AI används också för att utveckla virtuella lärare och handledare, vilket kan hjälpa till att motverka lärarbristen och förbättra utbildningens tillgänglighet och kvalitet.

Direktlänk Dela Worth Media fördjupade 29 oktober

Globala marknaden för artificiell intelligens SAAS förväntas nå 1 547,57 miljarder dollar år 2030

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens SAAS ger en omfattande och exakt översikt över branschen, med hänsyn till faktorer som konkurrens, regional tillväxt, segmentering och marknadsstorlek i termer av värde och volym. Rapporten innehåller marknadsprognoser om storlek, produktion, intäkter, konsumtion, CAGR, bruttomarginal, pris och andra nyckelfaktorer. Den globala marknaden för artificiell intelligens SAAS uppskattades till 73,8 miljarder dollar 2020 och förväntas nå 1 547,57 miljarder dollar år 2030, med en CAGR på 37,66% från 2022 till 2030.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 11 oktober

Enligt en forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom Internet of Things (IoT) nå en värdering på flera miljoner dollar till 2030. Rapporten, som täcker perioden 2023-2030, analyserar marknaden utifrån olika typer av trender och konkurrenter. De största tillverkarna inom AI för IoT inkluderar företag som Arundo, C3 IoT, SAS, Kairos, Uptake, Hitachi, Autoplant Systems India Pvt. Ltd, Oracle, GE, Anagog, Thingstel, Google, Microsoft, Salesforce, SAP, Softweb Solutions, Imagimob, AWS, IBM och PTC.

Benzinga fördjupade 22 september

Maskininlärning inom tillverkningsmarknaden förväntas nå 8,75 miljarder dollar 2030 enligt Verified Market Research

URL

Direktlänk Dela Rougefox.com fördjupade 19 september

Global marknad för Machine Learning As A Service förväntas nå 38,81 miljarder USD 2028

En rapport om den globala marknaden för Machine Learning As A Service ger en omfattande och korrekt översikt över industrin. Rapporten inkluderar marknadsprognoser om storlek, produktion, intäkter, konsumtion, CAGR, bruttomarginal, pris och andra nyckelfaktorer. Machine Learning As A Service-marknaden värderades till 2,48 miljarder USD 2020 och beräknas nå 38,81 miljarder USD 2028, med en CAGR på 41,2% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen på den globala marknaden för Machine Learning As A Service är FFICO, IBM Corporation, Amazon Web Services, Microsoft, Hewlett Packard Enterprises, Google Inc., BigML Inc., AT&T, Fuzzy.ai, Yottamine Analytics.

Direktlänk Dela Rougefox.com fördjupade 19 september

Global rapport om AI-mikroskopmarknaden av Absolute Markets Insights

En rapport från Absolute Markets Insights analyserar den globala marknaden för AI-mikroskopi. Rapporten innehåller marknadsstrategi, marknadsinriktning, expertåsikter och kunnig information. Den ger en kort översikt över marknaden med fokus på definitioner, klassificeringar, produktspecifikationer, tillverkningsprocesser, kostnadsstrukturer, marknadssegmentering, slutanvändningsapplikationer och industrins kedjeanalys. Rapporten täcker också branschtrender, nyliga utvecklingar på marknaden och konkurrenslandskapet. Nyckelspelare som täcks i rapporten inkluderar CAMECA, Celly.AI Corporation, Hitachi High-Tech Corporation, JEOL Ltd., Life Technologies Corporation, Motic, Nikon Instruments Inc., OLYMPUS CORPORATION, SVision LLC., Tencent och ZEISS.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Global AI-hårdvarumarknad förväntas växa till 87,68 miljarder dollar fram till 2026

Verified Market Research har nyligen släppt en rapport med titeln ´Global Artificial Intelligence (AI) Hardware Market Insight, Forecast´. Rapporten diskuterar den globala AI-hårdvarumarknaden i detalj och erbjuder läsarna en omfattande förståelse för viktiga trender, strategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten har använt både kvalitativa och kvantitativa analyser för att ge en komplett och korrekt bild av den nuvarande och framtida marknadslandskapet. AI-hårdvarumarknaden värderades till 7,10 miljarder dollar 2018 och förväntas växa med 37,60% från 2019-2026, och nå 87,68 miljarder dollar 2026.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Betydande tillväxt förväntas på den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet

Enligt en forskningsrapport från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet växa betydligt. Rapporten förutspår att ändrade konsumtionsmönster kommer att ha stor inverkan på marknaden. Marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet värderades till 6,78 miljarder USD 2019 och förväntas nå 40,95 miljarder USD 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,2% från 2020 till 2027. Rapporten analyserar både etablerade och framväxande aktörer på den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Global marknad för artificiell intelligens i leveranskedjan förväntas nå 31 583,7 miljoner USD 2028

En marknadsundersökningsrapport presenterar en detaljerad studie av den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan, vilket hjälper företag att effektivt hantera framtida tillväxtutmaningar och säkerställa kontinuerlig affärsutvidgning. Rapporten erbjuder en noggrann analys, djupgående forskning och exakta prognoser, vilket ger lättförståeliga och tillförlitliga insikter i den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan. Marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan värderades till 1 514,4 miljoner USD 2020 och beräknas nå 31 583,7 miljoner USD 2028, med en CAGR på 46,1% från 2021 till 2028.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Global AI-marknad förväntas nå 429,2 miljarder dollar 2027

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) ger en omfattande och korrekt översikt över industrin. Rapporten inkluderar marknadsprognoser om storlek, produktion, intäkter, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra nyckelfaktorer. AI-marknaden värderades till 38,9 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 429,2 miljarder dollar 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 35,0% från 2020 till 2027. De tio ledande företagen inom den globala AI-marknaden är Alphabet (Google Inc.), Apple Inc., Baidu, IBM, IPsoft, Microsoft Corporation, MicroStrategy NVIDIA, Qlik Technologies Inc., Verint Systems Inc (Next IT Corp).

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Maskininlärningsmarknaden förväntas nå 47,29 miljarder dollar 2027

Verified Market Research har nyligen släppt en rapport med titeln ´Global Machine Learning Market Insight, Forecast´. Rapporten diskuterar den globala marknaden för maskininlärning, och erbjuder läsarna en omfattande förståelse för viktiga trender, strategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten inkluderar en undersökning av pågående och senaste marknadstrender, företagsmarknadsandelar, marknadsprognoser, konkurrensbenchmarking, konkurrenskartläggning och en djupgående analys av viktiga hållbarhetstaktiker och deras inverkan på marknadstillväxt och konkurrens. Maskininlärningsmarknaden värderades till 2,40 miljarder dollar 2019 och förväntas nå 47,29 miljarder dollar 2027, med en tillväxttakt på 44,9% från 2020 till 2027.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Maskininlärning i tillverkningsmarknaden förväntas nå 8,750.45 miljoner dollar fram till 2030

Verified Market Research har nyligen släppt en forskningsrapport med titeln ´Global Machine Learning in Manufacturing Market Insight, Forecast´. Rapporten diskuterar den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkning, och ger läsarna en omfattande förståelse för nyckeltrender, toppstrategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten inkluderar en undersökning av pågående och senaste marknadstrender, företags marknadsandelar, marknadsprognoser, konkurrenskraftig benchmarking, konkurrenskraftig kartläggning och en djupgående analys av nyckelhållbarhetstaktiker och deras inverkan på marknadstillväxt och konkurrens. Maskininlärning i tillverkningsmarknaden uppskattades till 669,1 miljoner dollar 2021 och förväntas nå 8,750.45 miljoner dollar fram till 2030, med en CAGR på 33,35% från 2023 till 2030.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 17 augusti

Hitachi planerar att använda generativ AI för kunskapsöverföring

Japanska Hitachi planerar att använda generativ artificiell intelligens (AI) för att överföra expertkunskaper inom underhåll och tillverkning till sin yngre arbetskraft. Med den kommande pensionsvågen bland erfarna anställda syftar denna initiativ till att mildra effekten av förlusten av kunskap och expertis. Hitachi avser att producera videor som demonstrerar utmanande scenarier i olika fält som järnvägar, kraftstationer och tillverkningsanläggningar. Dessa videor kommer sedan att användas för virtuella utbildningssessioner med nya anställda.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 14 augusti

Global rapport om AI i detaljhandeln analyserar marknadsstorlek, trender och tillväxtmöjligheter

En global rapport om användningen av artificiell intelligens (AI) i detaljhandeln ger en omfattande analys av marknaden, inklusive storlek och prognoser. Rapporten utvärderar nyckeltrender i branschen och ger insikter i marknadsstrukturen, konkurrenslandskapet och produktutbudet. Den ger också en detaljerad analys av Covid-19-pandemins inverkan på branschen. Rapporten innehåller en uppdaterad analys av de största aktörerna på marknaden och deras relativa marknadsandel.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 4 augusti

Global forskning om AI-hårdvarumarknadens storlek, trender och tillväxtmöjligheter

En forskningsrapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) hårdvara ger insikter och analys av marknadsstorlek, trender, konkurrenslandskap och tillväxtmöjligheter. Rapporten är utformad för att hjälpa intressenter i branschen att fatta välgrundade beslut. Den erbjuder en djupgående analys av ledande teknik- och marknadsaktörer, konkurrensstrategier och nyckelfaktorer som påverkar marknadsandelen. Rapporten inkluderar en omfattande analys av marknadsvärdekedjan, konkurrenslandskapet, marknadssegmentering och en översikt över möjligheterna på marknaden.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 4 augusti

Global rapport om artificiell intelligens för redovisning erbjuder omfattande marknadsanalys

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens för redovisning erbjuder en omfattande analys av marknadstrender och nyckelfaktorer som driver branschens tillväxt. Rapporten ger en detaljerad översikt över artificiell intelligens-teknik och dess tillämpning inom redovisningsindustrin. Den innehåller också en omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens för redovisning, med fokus på nyckeltrender och tillväxtmöjligheter. Rapporten presenterar information om branschens viktigaste aktörer och deras affärsstrategier.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 4 augusti

Global maskininlärningsmarknad: Inblick i trender och tillväxt

En rapport om den globala maskininlärningsmarknaden ger en djupgående analys av nyckeltrender, drivkrafter, möjligheter och utmaningar som påverkar segmentet. Rapporten ger värdefull inblick i den konkurrensutsatta landskapet och ger detaljerade profiler av de största aktörerna på marknaden. Rapporten inkluderar också en analys av regionala och landsnivå marknadstrender och bedömer marknadens tillväxt i termer av värde, volym och CAGR. Den innehåller också en omfattande analys av nyckeltrender, drivkrafter, investeringsmöjligheter och utmaningar på marknaden. Dessutom innehåller vår rapport en bedömning av COVID-19-pandemins inverkan och erbjuder insikter i tillväxtmöjligheter, innovationsområden och intäktsprospekt som marknaden sannolikt kommer att bevittna under prognosperioden (2021-2030).

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 4 augusti

En rapport om den globala marknaden för maskininlärning som en tjänst ger en omfattande analys av aktuella marknadstrender och framtida tillväxtmöjligheter. Rapporten erbjuder en djupgående bedömning av marknadsdynamiken, konkurrenslandskapet, regional analys och stora segment. Den ger värdefulla insikter i marknadens storlek och tillväxttakt under prognosperioden, tillsammans med de viktigaste drivkrafterna, begränsningarna och möjligheterna. Rapporten innehåller även en detaljerad översikt av de olika produkter som erbjuds på den globala marknaden för maskininlärning som en tjänst, samt deras prissättningsstrategier och konkurrenslandskap.

University City Review fördjupade 4 augusti

Global rapport om AI i diagnostikmarknaden visar stark tillväxt

En global rapport om artificiell intelligens (AI) i diagnostikmarknaden ger en omfattande analys av branschen. Rapporten undersöker marknadstrender, tillväxtdrivare, utmaningar och möjligheter. Den analyserar olika geografiska regioner, inklusive Nordamerika, Europa, Asien-Stilla havet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika. AI i diagnostikmarknaden värderades till 532,22 miljoner USD 2020 och förväntas nå 5371,11 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,23% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen i rapporten inkluderar General Electric Co. (GE Healthcare), Siemens AG, Aidoc Medical Ltd., AliveCor Inc., Imagen Technologies Inc., VUNO Inc., IDx Technologies Inc., NovaSignal Corporation, Riverain Technologies LLC, Zebra Medical Vision Ltd.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 1 augusti

Global marknad för AI som en tjänst förväntas växa till $68,79 miljarder 2028

En marknadsundersökningsrapport presenterar en detaljerad studie av den globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst, vilket hjälper aktörer att effektivt hantera framtida tillväxtutmaningar och garantera kontinuerlig affärsutvidgning. Rapporten erbjuder en felfri analys, djupgående forskning och exakta prognoser, vilket ger lättbegripliga och pålitliga insikter om den globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst, med stöd av statistik och beräkningar validerade genom en rigorös procedur. Marknaden för artificiell intelligens som en tjänst värderades till 3,35 miljarder dollar 2020 och förväntas nå 68,79 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 45,90% från 2021 till 2028. De tio ledande företagen inom den globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst inkluderar Google Inc., Amazon Web Services, Microsoft, IBM, SAS Institute och SAP.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 1 augusti

Betydande tillväxt förväntas på den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet

Enligt en ny forskningsrapport från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet uppleva betydande tillväxt. Marknaden värderades till 6,78 miljarder USD 2019 och förväntas nå 40,95 miljarder USD 2027, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31,2% från 2020 till 2027. Rapporten innehåller en genomgående granskning av både etablerade och framväxande aktörer på den globala marknaden för artificiell intelligens inom säkerhet. De tio ledande företagen i rapporten inkluderar Threatmetrix, Skycure, Sparkcognition, Samsung Electronics, Micron, IBM, Cylance, Nvidia, Securonix, Intel, Xilinx, Amazon, Antivirus Companies, Acalvio, Sift Science och Darktrace.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 31 juli

Global marknad för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvård förväntas växa till 44,24 miljarder dollar 2026

Verified Market Research har nyligen släppt en forskningsrapport med titeln ´Global Artificial Intelligence In Healthcare Market Insight, Forecast.´ Rapporten diskuterar den globala marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvården, och erbjuder läsarna en omfattande förståelse för viktiga trender, toppstrategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten inkluderar en undersökning av pågående och senaste marknadstrender, företagsmarknadsandelar, marknadsprognoser, konkurrenskraftig benchmarking, konkurrenskartläggning och en djupgående analys av viktiga hållbarhetstaktiker och deras inverkan på marknadstillväxt och konkurrens. Marknaden för artificiell intelligens inom hälso- och sjukvård värderades till 2,62 miljarder dollar 2018 och beräknas nå 44,24 miljarder dollar 2026, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 49,8% från 2019 till 2026.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 31 juli

Global marknad för Demand-Side Platforms förväntas växa betydligt

Enligt Verified Market Research förväntas den globala marknaden för Demand-Side Platforms (DSP) växa betydligt. Forskningsrapporten ger en översikt över marknaden och förklarar de olika faktorer som är viktiga för marknaden. Rapporten tittar på både ledande och framväxande spelare inom den globala DSP-marknaden. Företagsprofileringsdelen ger en uttömmande profilering av alla spelare som täcks. Rapporten erbjuder separat analys av produkttyp och applikationer av den globala DSP-marknaden. Nyckelregioner inklusive men inte begränsat till Nordamerika, Asien, Europa och MEA analyseras uttömmande.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Global rapport om social annonsering och sociala medier publicerad av Verified Market Research

Verified Market Research har nyligen publicerat en rapport med titeln ´Global Social Advertising And Social Media Market Insight, Forecast 2030´. Rapporten diskuterar den globala marknaden för social annonsering och sociala medier för att hjälpa läsare att förstå nyckeltrender, toppstrategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten erbjuder bland annat Porters femkraftsanalys, PESTEL-analys och både kvalitativ och kvantitativ analys för att ge en komplett bild av nuvarande och framtida marknadssituationer. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Facebook, LinkedIn, Google Edition, Twitter, Instagram, Snapchat, WeiBo, Tencent, LINE och Kakao Talk.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Global SEO-marknaden undersöks i detalj i ny rapport

Globala SEO (Search Engine Optimization) marknaden är omfattande och noggrant detaljerad i en ny rapport som tar hänsyn till olika faktorer som konkurrens, regional tillväxt, segmentering och marknadsstorlek i värde och volym. Rapporten innehåller olika marknadsprognoser relaterade till marknadsstorlek, produktion, intäkter, konsumtion, CAGR, bruttomarginal, pris och andra nyckelfaktorer. Den är förberedd med användning av branschens bästa primära och sekundära forskningsmetoder och verktyg. Rapporten belyser den konkurrenskraftiga situationen på den globala SEO-marknaden för att känna till konkurrensen på både inhemska och globala nivåer.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Globala marknadsinsikter för artificiell intelligens inom livsvetenskap fram till 2030

Verified Market Research har nyligen publicerat en forskningsrapport om den globala marknaden för artificiell intelligens inom livsvetenskap, där de utvärderar olika faktorer som påverkar dess bana. Rapporten ger spelare värdefulla insikter för att fatta strategiska affärsbeslut. Forskarna har genomfört en djup segmentanalys av marknaden baserat på typ, tillämpning och geografi. De ledande spelarna på marknaden analyseras med hänsyn till marknadsandel, senaste utvecklingar, nya produktlanseringar, partnerskap, fusioner eller förvärv och marknader som betjänas. Rapporten erbjuder också två separata marknadsprognoser - en för produktionssidan och en annan för konsumtionssidan av marknaden.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Kraftig tillväxt förväntas inom marknaden för artificiell intelligens inom juridik

Enligt en rapport från Verified Market Research förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens inom juridik växa kraftigt. Rapporten studerar olika faktorer som formar marknaden, inklusive marknadsdrivare, möjligheter, begränsningar och hot. Både ledande och framväxande spelare på marknaden granskas noggrant i rapporten. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Casetext Inc., Catalyst Repository Systems, eBREVIA, Everlaw, FiscalNote, Judicata, Justia, Knomos Knowledge Management Inc., Lawgeex och Legal Robot, Inc.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Global studie av marknaden för artificiell intelligens inom genetik offentliggjord

En marknadsundersökningsrapport erbjuder en omfattande studie av den globala marknaden för artificiell intelligens inom genetik för att hjälpa aktörer att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt företagsexpansion. Rapporten ger unik och djupgående information och data om den globala marknaden för artificiell intelligens inom genetik. Författarna till rapporten har belyser outforskade och betydande marknadsdynamik, inklusive tillväxtfaktorer, begränsningar, trender och möjligheter. De viktigaste aktörerna som nämns i rapporten är IBM (US), Microsoft (US), NVIDIA Corporation (US), Deep Genomics (Kanada), BenevolentAI (UK), Fabric Genomics Inc. (US), Verge Genomics (US), Freenome Holdings, Inc. (US), MolecularMatch Inc. (US) och Cambridge Cancer Genomics (UK).

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

En ny rapport ger en omfattande och exakt bild av den globala marknaden för sökmotoroptimeringsverktyg (SEO). Rapporten tar hänsyn till faktorer som konkurrens, regional tillväxt, segmentering och marknadsstorlek i värde och volym. Den inkluderar flera forskningsstudier som tillverkningskostnadsanalys, absolut dollar möjlighet, prisanalys, företagsprofilering, produktion och konsumtionsanalys samt marknadsdynamik. Rapporten nämner nyckelspelare som Ahrefs, Screaming Frog, Google, KW Finder, MOZ, SEMRush, SpyFu, Yoast SEO, Siteliner och Bonus Tool.

The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Global Influencer Marketing Market Insight förutspår tillväxt fram till 2030

Verified Market Research har nyligen publicerat en rapport om den globala marknaden för influencermarknadsföring, där man förutspår tillväxt fram till 2030. Rapporten analyserar marknaden ur olika perspektiv och använder verktyg som Porters femkraftsanalys, PESTEL-analys samt kvalitativa och kvantitativa analyser för att ge en helhetsbild av nuvarande och framtida marknadssituationer. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar IZEA, HYPR, Traackr, Julius, Klear, Onalytica, Upfluence, AspireIQ, Lumanu, InfluencerDB och Social Beat.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Global marknadsundersökning av social annonsering och sociala medier

En ny marknadsundersökningsrapport ger en detaljerad studie av den globala marknaden för social annonsering och sociala medier för att hjälpa aktörer att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt affärsutvidgning. Rapporten ger en omfattande, allomfattande och noggrant förberedd resurs som ger unik och djup information och data om den globala marknaden för social annonsering och sociala medier. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Facebook, LinkedIn, Google Edition, Twitter, Instagram, Snapchat, WeiBo, Tencent, LINE och Kakao Talk.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Global efterfrågan på DSP för programmatisk annonsering väntas öka

Verified Market Research har nyligen publicerat en rapport med titeln ´Global Demand Side Platforms (DSP) For Programmatic Advertising Market Insight, Forecast 2030´. Rapporten diskuterar den globala marknaden för efterfrågesidans plattformar (DSP) för programmatisk annonsering för att ge läsarna en förståelse av nyckeltrender, bästa strategier och potentiella tillväxtmöjligheter. Rapporten erbjuder en Porter´s Five Forces-analys, PESTEL-analys samt kvalitativa och kvantitativa analyser för att ge en komplett och korrekt bild av nuvarande och framtida marknadssituationer.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Verified Market Research har nyligen publicerat en forskningsrapport med titeln ´Global Conversion Rate Optimization (CRO) Software Market Insight, Forecast To 2030´, där de bedömer olika faktorer som påverkar marknadens utveckling. Rapporten erbjuder en högkvalitativ, noggrann och omfattande forskningsstudie för att utrusta aktörer med värdefulla insikter för att fatta strategiska affärsbeslut. De ledande aktörerna på den globala marknaden för konverteringsoptimeringsprogramvara (CRO) analyseras med hänsyn till deras marknadsandel, senaste utveckling, nya produktlanseringar, partnerskap, fusioner eller förvärv och marknader som betjänas.

The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Global Cross-Platform och Mobile Advertising Market Insight, prognos till 2030

Verified Market Research har nyligen publicerat en forskningsrapport med titeln ´Global Cross-Platform och Mobile Advertising Market Insight, prognos till 2030´, där man utvärderar olika faktorer som påverkar marknadens bana. Rapporten erbjuder en högkvalitativ, noggrann och omfattande forskningsstudie för att utrusta aktörer med värdefulla insikter för att fatta strategiska affärsbeslut. Forskningsanalytikerna har genomfört en djup segmentanalys av den globala marknaden för cross-plattform och mobilannonsering baserat på typ, tillämpning och geografi. Rapporten ger också två separata marknadsprognoser - en för produktionssidan och en annan för konsumtionssidan av den globala marknaden för cross-plattform och mobilannonsering.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 18 juni

Marknadsrapport för global kampanjhanteringsprogramvara

En marknadsundersökningsrapport ger en detaljerad studie av den globala marknaden för kampanjhanteringsprogramvara för att hjälpa aktörer att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt affärsutvidgning. Rapporten ger en omfattande, allomfattande och noggrant förberedd resurs som ger unik och djup information och data om den globala marknaden för kampanjhanteringsprogramvara. Författarna till rapporten har belyst outforskade och betydande marknadsdynamik, inklusive tillväxtfaktorer, begränsningar, trender och möjligheter.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 16 juni

Väntad tillväxt på den globala marknaden för social annonsering och sociala medier

Den globala marknaden för social annonsering och sociala medier förväntas växa i betydande takt, enligt Verified Market Research. I sin senaste forskningsrapport, med titeln ´Global Social Advertising And Social Media Market Insights, Forecast to 2030´, erbjuder analysföretaget en unik syn på den globala marknaden. Analytiker tror att förändrade konsumtionsmönster kommer att ha stor påverkan på den övergripande marknaden. Rapporten ger en översikt över marknaden och analyserar faktorer som marknadsdrivare, möjligheter, begränsningar och hot.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 16 juni

Global Influencer Marketing marknadsundersökning för att hjälpa företag att förbereda sig för framtida tillväxt

En ny marknadsundersökningsrapport erbjuder en detaljerad studie av den globala marknaden för influencer-marknadsföring för att hjälpa företag att förbereda sig för framtida tillväxtutmaningar och säkerställa fortsatt affärsutvidgning. Rapporten ger en omfattande, allomfattande och noggrant förberedd resurs som ger unik och djup information och data om den globala marknaden för influencer-marknadsföring. Författarna till rapporten har belyst outforskade och betydande marknadsdynamik, inklusive tillväxtfaktorer, begränsningar, trender och möjligheter. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar IZEA, HYPR, Traackr, Julius, Klear, Onalytica, Upfluence, AspireIQ, Lumanu, InfluencerDB och Social Beat.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 16 juni

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare