» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 127 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Solana är en högpresterande, decentraliserad och open-source blockchain-plattform som är utformad för att möjliggöra snabba och skalbara kryptovaluta- och dApp-transaktioner. Den använder sig av en unik konsensusmekanism kallad Proof of History (PoH) och stöds av Tower BFT, en anpassad version av Practical Byzantine Fault Tolerance (PBFT). Solana har en egen kryptovaluta, SOL, som används för transaktionsavgifter och validering. Plattformen lockar många utvecklare på grund av dess snabbhet, låga avgifter och förmåga att hantera tusentals transaktioner per sekund.

Senaste nytt kring Solana

AI väljer Ethereum, Polkadot och Solana som bästa kryptovalutor att investera i inför nästa altseason

En kryptovalutabullmarknad är på gång, med Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor som skär nya prisrekord. Bitcoin dominerar med en marknadskapitalisering på 1,426 biljoner dollar. AI-systemet ChatGPT har valt ut tre altcoins för tre olika investerarprofiler inför nästa altseason. För konservativa investerare valdes Ethereum (ETH) tack vare dess ledande position som smart kontraktsplattform. För aggressiva investerare valdes Polkadot (DOT) på grund av dess potential att koppla samman olika blockchain-projekt. För högt aggressiva investerare valdes Solana (SOL) tack vare dess höga genomströmning och låga transaktionskostnader.

Direktlänk Dela Finbold fördjupar idag

ChatGPTs Prisprognoser för Kryptovalutor Solana, Polygon och Everlodge

AI-chatboten ChatGPT har gett prisprognoser för kryptovalutorna Solana, Polygon och Everlodge. För Solana förutser den en uppåtgående trend, med priser mellan $300-$400 vid slutet av 2023, $500-$700 vid slutet av 2024, och $700-$1000 vid slutet av 2025. För Polygon förutser den en prisökning till $2.50-$3.50 vid slutet av 2023, $4.00-$6.00 vid slutet av 2024, och $6.50-$9.00 vid slutet av 2025. För Everlodge, ett projekt som stör semesterhusindustrin genom att introducera världens första samägandeplattform på blockchain, förutser den priser på $0.30 vid slutet av 2023, $0.50-$1 vid slutet av 2024, och $1-$3 eller mer vid slutet av 2025.

Direktlänk Dela The Crypto Basic fördjupade i förrgår

AI Chatbot förutspår en åttafaldig prisökning för Solana-kryptovalutan

AI-chatboten ChatGPT från OpenAI har förutspått en enorm prisrörelse för kryptovalutan Solana (SOL), vilket indikerar en 8x prisökning för token från dess nuvarande prisnivå. ChatGPT tror att Solana är väl positionerad för en tjurkörning, förväntar sig att vara vid $1 000-märket 2024. Botten har också sett förutspå att priset på SOL kan nå $1 000 i slutet av 2024. Detta beror på den kosmiska ökningen av innovationer och utbredd adoption. Solanas blockchain har nyligen fått starkt intresse från kryptovalutagemenskapen. Dess utmärkta prestanda, minimala transaktionskostnader och skalbarhet har lockat ett ökande antal användare och utvecklare.

Direktlänk Dela NewsBTC fördjupade 20 november

OpenAI:s ChatGPT förutspår att Solana (SOL) kommer att handlas till $500 år 2024

ChatGPT, det stora språkmodellen (LLM) från OpenAI, har förutspått en massiv ökning av priset på Solana (SOL), och förväntar sig att kryptovalutan ska handlas till en anmärkningsvärd $500 per token år 2024. ChatGPT:s optimistiska stämning kommer från gynnsamma marknadstrender och den utbredda användningen av Solanas blockkedjeteknik. ChatGPT har blivit framstående för sin förmåga att generera text av mänsklig kvalitet och ge insiktsfulla svar. Det har också blivit populärt bland kryptovalutahandlare för sin förmåga att analysera stora mängder data och ge insiktsfulla förutsägelser om kryptovalutans beteende.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 20 november

Solana [SOL] upplever betydande prisökning, ökar med mer än 160%

Kryptokursen Solana [SOL] har upplevt en av de mest anmärkningsvärda prisökningarna bland alla kryptovalutor under den pågående tjurkörningen. Sedan mitten av oktober har SOL:s pris ökat med mer än 160%. Nyligen har det rapporterats om storskalig valaktivitet, med två betydande Solana-transaktioner som överstiger 30 miljoner dollar vardera. Solana, som lanserades av Solana Labs i San Francisco 2017, utmanade Ethereums dominans i kryptobranschen och fick smeknamnet ´Ethereum killer´. Solana kan hantera upp till 50 000 transaktioner per sekund, jämfört med Ethereums 15 transaktioner per sekund.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 19 november

Kryptovalutoras instabilitet och potentiell tillväxt: Bitcoin, Ethereum, Solana, Ripple, VeChain, Polkadot och ScapesMania

Bitcoin (BTC) upplevde en betydande nedgång på 5%, vilket påverkade de flesta andra kryptovalutor, inklusive Ethereum (ETH), Solana (SOL), Ripple (XRP), VeChain (VET) och Polkadot (DOT). En viktig faktor för denna instabilitet är att USA:s Securities and Exchange Commission (SEC) skjuter upp beslutet om Bitcoin ETF:er. ScapesMania, ett nytt projekt inom kryptovalutavärlden, kan representera inledningen till ett nytt kapitel i denna dynamiska digitala valutadomän. ScapesMania är ett välbalanserat projekt som agerar som ett spel-ekosystem.

Direktlänk Dela Cryptodaily.co.uk fördjupade 18 november

Ökande Ethereum-gasavgifter driver sökandet efter alternativa blockkedjor

Ethereum (ETH) gasavgifter har ökat stadigt under den senaste månaden, vilket får utvecklare, investerare och kryptovalutaanvändare att söka efter alternativ till layer-1-blockkedjor. Genomsnittliga gasavgifter för Ethereum gick från $1,5 den 15 oktober till $6,35 den 17 november. Användare betalade $6,9 miljoner i ETH-gasavgifter på en enda dag. BNB Chain (BNB), Solana (SOL) och Cardano (ADA) är tre alternativ som föreslås av ChatGPT på grund av deras lägre gasavgifter.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 18 november

AI-verktyget ChatGPT förutspår prisökningar för Solana och InQubeta

Kryptovalutapriserna återhämtar sig och når nya höjder under 2023. I detta sammanhang har artificiella intelligensen (AI) ChatGPT, utvecklad av OpenAI, gjort prisprognoser för Solana (SOL), en smart kontraktsplattform, och InQubeta (QUBE), en decentraliserad applikation på Ethereum. ChatGPT förutspår att Solana kommer att nå $100 vid utgången av 2023 och $250 vid utgången av 2024. För InQubeta förutspår AI-verktyget att QUBE kan nå $0,20 vid slutet av 2023 och $0,50 vid slutet av 2024. Det bör dock noteras att dessa prognoser inte alltid är korrekta på grund av kryptovalutamarknadens volatila och oförutsägbara natur.

Direktlänk Dela BeInCrypto fördjupade 14 november

OpenAI´s ChatGPT används för att förutse Solana´s pris

Enligt ChatGPT har Solana starka grunder, vilket positionerar det som en högpresterande och skalbar blockchain med minimala transaktionsavgifter. Detta gör den exceptionellt lämpad för en mängd olika tillämpningar, inklusive decentraliserad finansiering (DeFi), icke-fungibla tokens (NFTs) och den växande spelindustrin. Plattformen har upplevt en märkbar ökning av antalet aktiva Solana-adresser. Från cirka 100 000 adresser i början av 2021 har denna siffra skjutit i höjden till över 50 miljoner idag. Dessutom har Solana lockat uppmärksamhet från institutionella investerare, vilket markerar ett avgörande ögonblick för kryptovalutan. Framför allt tog Grayscale Investments, en ledande digital tillgångsförvaltare globalt, ett stort steg genom att introducera Solana Trust i november 2021. Denna åtgärd från en större institutionell aktör signalerar en erkännande av Solana´s potential och bidrar ytterligare till dess ställning inom den bredare digitala tillgångslandskapet.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 12 november

ChatGPT används för att förutspå Solana-kryptovalutapriser

2023 har blivit ett avgörande år för snabb utveckling och implementering av artificiell intelligens (AI), vilket har lett till framväxten av stora språkmodeller (LLMs) som OpenAI´s ChatGPT. Denna snabba expansion har lett till en växande trend bland investerare som vänder sig till ChatGPT för finansiella insikter och prognoser relaterade till specifika tillgångar i både kryptovaluta och aktiemarknader. Finbold använde den 11 november ChatGPT för att förutspå priset på Solana (SOL) för 2024, 2028, 2032 och 2050. Solana har robusta grunder, vilket gör den till en högpresterande och skalbar blockchain med minimala transaktionsavgifter. Dessutom har Solana fångat institutionella investerares uppmärksamhet, vilket markerar ett avgörande ögonblick för kryptovalutan.

Direktlänk Dela Vigour Times fördjupade 12 november

Solana ökar med 40% på en vecka, drar till sig institutionell efterfrågan

Solana (SOL) har nyligen haft en stark tillväxt, handlas nu runt $60, upp 40% på en vecka och 300% årligen, vilket gör den till den sjätte största kryptovalutan med en marknadsvärdering på över $25 miljarder. Faktorer som påverkar Solanas framtida pris inkluderar marknadssentiment, teknisk utveckling, regleringsmiljö, marknadstrender, konkurrens och ekonomiska faktorer. En ökande efterfrågan från institutioner, framhävd av Grayscales Solana Trusts prissättning av SOL till ett premium, indikerar ett starkt intresse bland förmögna investerare för säkra, bekväma förvärvsmetoder.

Direktlänk Dela CryptoPotato fördjupade 12 november

AI-chatbot ChatGPT rekommenderar investering i Bitcoin, Solana och Everlodge

AI-drivna chattboten ChatGPT föreslår att investerare ska satsa på kryptovalutorna Bitcoin (BTC), Solana (SOL) och Everlodge (ELDG) på grund av deras höga tillväxtmöjligheter. Enligt AI-projektioner förväntas Bitcoin stiga till ett värde av $37,299.27, Solana till $66.56 och Everlodge förväntas nå 37 gånger sitt värde vid lanseringen. Bitcoin har sett en betydande tillväxt nyligen, med en ökning på 70,4% under det senaste året och 26,4% under den senaste månaden. Solana har också sett en tillväxt med 79,2% under de senaste 30 dagarna. Everlodge, en kommande fastighetsmarknadsplats, förväntas störa den $280 biljoner stora fastighetsmarknaden genom att implementera blockchain-teknologi.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 10 november

ChatGPT, OpenAI:s AI-textgenererande chatbot, har blivit en global sensation. Den kan skriva uppsatser, kod och mer, vilket ökar produktiviteten dramatiskt. Stora varumärken experimenterar nu med den för att generera reklam- och marknadsföringskopior, bland annat. OpenAI investerar också kraftigt i den. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivande modellen från OpenAI:s laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Dessutom har OpenAI nyligen anslutit ChatGPT till internet för alla användare. Med integrationen av DALL-E 3 kan användare också generera både textuppmaningar och bilder direkt i ChatGPT.

TechCrunch fördjupade 3 november

AI-verktyget Google Bard förutspår framtida pris för Solana (SOL)

Mellan 2022 och 2023 har AI-verktyg blivit en del av vardagen. Dessa avancerade verktyg kan bearbeta mer data än människor någonsin kan drömma om och ge korrekt information baserad på den datan. Solana (SOL) community är nyfiken på framtiden för deras älskade token. Vi beslutade att konsultera Google Bard för att se hur Solanas framtid kommer att se ut. Google Bard förutspår ett pris för Solana på mellan $30 och $36 för 2023, mellan $32 och $48 för 2024, mellan $40 och $60 för 2025 och ett genomsnittspris på $60 för 2030.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 2 november

Bitcoin närmar sig $30,000, Wall Street förväntar sig krypto-shift

Bitcoin närmar sig $30,000 och Wall Street är fylld av förväntan inför en krypto-shift. En nyligen falsk rapport om att den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC) godkänt en bitcoin ETF belyste marknadens ivrighet. Altcoins som Polygon (MATIC), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Terra Classic (LUNC) och Litecoin (LTC) vinner också mark. Företag som Galaxy Investment Partners och BlackRock är med i ETF-racet, och kryptosamhället förblir optimistiskt. ScapesMania framträder som en anmärkningsvärd utmanare, och lägger till i raden av lovande altcoins som kan forma kryptolandskapets framtid.

Direktlänk Dela The Crypto Basic fördjupade 25 oktober

ChatGPT:s AI identifierar tre undervärderade kryptovalutor: Solana, Chainlink och Everlodge

Antalet kryptovalutor på marknaden har gjort det svårt för investerare att veta vilka de ska investera i. Vi har använt ChatGPT:s AI-teknologi för att scanna marknaden efter de tre mest undervärderade mynten i Q4 2023: Solana, Chainlink och Everlodge. Solana har visat hög tillväxt trots ökad FUD bland investerare och dess marknadsvärde har stigit till $11.19 miljarder. Chainlink planerar att uppgradera sin staking-protokoll och dess pris har ökat med 36.9%. Everlodge introducerar ett samägande i fastighetsinvesteringsmarknaden och dess token handlas för tillfället till endast $0.023.

Direktlänk Dela Outlook India fördjupade 25 oktober

GoPlausible lanserar AlgorandExplorer för att förenkla utforskandet av Algorand blockchain

Utvecklarteamet GoPlausible har lanserat AlgorandExplorer, ett verktyg som kombinerar funktionerna hos ChatGPT för att underlätta interaktion med den offentliga, proof-of-stake blockchain Algorand. Algorand är en smart kontraktsplattform liknande Ethereum, som tillåter användare att distribuera decentraliserade applikationer (dapps). AlgorandExplorer syftar till att lösa utmaningar för Algorand-indexerare och förenkla utforskandet av smarta kontraktsplattformen. AlgorandExplorer stöder semantiska konversationssökningar, berikar data med loggar och relaterade transaktioner och kommer att integrera ett språköversättningsverktyg. AlgorandExplorer är fortfarande under utveckling.

Direktlänk Dela NewsBTC fördjupade 11 oktober

Io.net utvecklar decentraliserat nätverk för att sänka kostnaden för AI och maskininlärning

Io.net, ett projekt som ursprungligen var ett institutionellt kvantitativt handelssystem för kryptovalutor och aktier, har övergått till att bli ett decentraliserat nätverk som källar GPU-beräkningskraft för att möta ökande efterfrågan på AI- och maskininlärningstjänster. Io.net har utvecklat ett testnätverk som källar GPU-beräkningskraft från en mängd olika datacenter, kryptovalutagruvdrift och decentraliserade lagringsleverantörer. Detta förväntas drastiskt minska kostnaden för att hyra dessa källor. Io.net grundades under en Solana-hackathon 2022 och planerar att använda Solanas blockchain för att leverera betalningar till maskininlärningstekniker och gruvarbetare som hyr eller tillhandahåller beräkningskraft.

Direktlänk Dela Cointelegraph fördjupade 11 oktober

AI-genererade verktyg skapar olämpligt och skadligt innehåll

Teknikföretag fortsätter att släppa AI-genererade verktyg trots oro för missbruk. Användare av Microsoft Bings Image Creator, drivet av OpenAI:s DALL-E, har skapat olämpliga bilder, inklusive karaktärer från Mario och Goofy vid 6 januari-upproret till Svampbob Fyrkant som flyger ett plan in i World Trade Center. Facebooks moderbolag Meta har också problem med sin Messenger-app, som tillåter användare att generera klistermärken med AI, inklusive Waluigi med ett vapen och Justin Trudeau naken. Användare av 4chan har börjat använda verktygen för att massproducera rasistiska bilder. Enligt Stella Biderman, forskare vid EleutherAI, är huvudfrågan vem som skadas av dessa bilder. Elon Musk och investeraren Mike Solana har avfärdat dessa problem som uppfunna av journalister. Microsoft har nyligen lagt ner sitt etik- och samhällsteam men behåller ett kontor för ansvarsfull AI och en rådgivande kommitté för AI-etik. Företag hävdar att de arbetar på att förhindra skapandet av skadligt innehåll. Det finns också oro över att AI-verktyg använder data skrapade från internet, inklusive original- och upphovsrättsskyddade verk, utan tillstånd från författarna.

Direktlänk Dela AppAdvice fördjupade 6 oktober

Solanas medgrundare belyser behovet av regulatoriska ramverk

Solana [SOL] medgrundare Anatoly Yakovenko uttrycker oro över bristen på adekvata regulatoriska ramverk inom blockchainindustrin. Han anser att det bästa sättet att övervinna detta hinder är för regulatorer att införa ett ordentligt regulatoriskt ramverk som säkerställer efterlevnad. SOL visade en mindre prisrättelse under de senaste dagarna, och handlades vid pressens tidpunkt för $19,65. Dess pris steg nästan 30% efter nyheten om att Ripple [XRP] säkrade en partiell seger i sin rättsliga strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 24 september

Musixy.ai, en strömmande plattform och marknadsplats för musik skapad med AI-verktyg, planerar att lanseras. Tjänsten låter skapare ladda upp sina egna AI-genererade låtar, och företaget har även samarbetat med producenter för att skapa egna låtar. Musixy.ai säger att skapare kommer att få betalt varje gång deras låt strömmas och erbjuder en prenumeration på sitt bibliotek för användare för 4,90 dollar i månaden. Tjänsten kommer också att låta fans köpa och sälja rättigheter till AI-låtarna via NFTs. Musixy.ai säger att det också kommer att ta emot förfrågningar från användare.

Decrypt Media fördjupade 20 september

AI-kryptovalutor som AGIX, RNDR och yPredict växer fram som betydande aktörer 2023

Enligt Economic Times styrs nu 60-75% av handeln på världens aktiemarknader av algoritmer, inklusive högfrekvent handel, bots och algo-portföljhantering. AI-kryptoteknologier börjar också göra sig gällande. AGIX, RNDR och yPredict är några av de mest lovande AI-kryptovalutorna 2023. SingularityNET (AGIX) fungerar som en decentraliserad plattform för distribution av AI-tjänster och samarbetar med VeChain för att automatisera manuella uppgifter och leverera realtidsdata. Render Network (RNDR) kopplar samman de som behöver GPU-beräkningskapacitet med de som har resurser och har ingått partnerskap med stora namn inom GPU-renderingsindustrin. yPredict är en ny plattform som fokuserar på prisprognoser och har lyckats samla in $3,8 miljoner i sin pågående förhandsförsäljning.

Direktlänk Dela Crypto News fördjupade 19 september

Google Bard identifierar Solana, Chainlink och Everlodge som toppkryptovalutor för tillväxt

Google Bard har identifierat Solana (SOL), Chainlink (LINK) och Everlodge (ELDG) som toppkryptovalutor för betydande tillväxt denna månad. Solana har blivit populär för sin skalbarhet och blixtsnabba transaktionshastigheter, och dess kodbas kan tjäna som bas för MakerDAO:s nästa blockchain. Chainlink har etablerat sig som det ledande orakellösningen för den decentraliserade världen, och dess växande lista över partnerskap positionerar den som en stark aktör i september. Everlodge är en ny aktör inom kryptovaluta som fokuserar på att revolutionera fastighetsmarknaden genom att digitalisera och prägla lyxiga fastigheter som semesterhem eller villor till NFT:er.

Direktlänk Dela Blockzeit fördjupade 9 september

OpenAI:s AI-chattbot ChatGPT tar världen med storm

OpenAIs AI-chattbot ChatGPT har tagit världen med storm. Den kan skriva uppsatser, kod och mycket mer baserat på korta textprompter. Stora varumärken experimenterar med den och använder AI för att generera reklam- och marknadsföringskopia. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivningsmodellen från OpenAIs laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. OpenAI har nyligen kopplat ChatGPT till internet med tillägg tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 7 september

Bybit använder AI för språkbaserat handelsverktyg

Kryptovalutabörsen Bybit har nyligen utvecklat ett språkbaserat handelsverktyg som använder AI för att generera handelsinsikter och svara på tekniska frågor. Verktyget, kallat TradeGPT, syftar till att etablera sig som ett AI-drivet utbildningsverktyg som utnyttjar ChatGPT:s omfattande språkmodell tillsammans med Bybits interna ToolsGPT för att erbjuda realtidsmarknadsanalys och svar på användarnas frågor på en mängd olika språk. Bybit lanserade sin ToolsGPT-plattform i juni i år. Dessutom integrerar plattformen sömlöst ChatGPT:s maskininlärnings- och AI-funktioner med plattformens marknadsdata för att genomföra teknisk analys, finansieringsanalys och modellprognoser.

Direktlänk Dela Crypto Economy fördjupade 5 september

AI-chatboten Google Bard pekar ut Solana, Chainlink och Everlodge som bästa kryptovalutorna 2023

Google Bards AI-chatbot har identifierat Solana (SOL), Chainlink (LINK) och Everlodge (ELDG) som de mest lovande kryptovalutorna att hålla i 2023. Solana har lockat kryptovalutagemenskapens uppmärksamhet med sin skalbarhet och snabbhet, och dess potential att lösa skalbarhetsproblem som ofta plågar andra blockkedjenätverk. Chainlink har etablerat sig som en pionjär inom decentraliserade orakel, vilket gör det möjligt för smarta kontrakt att interagera med data från den verkliga världen. Everlodge har fått uppmärksamhet för sitt innovativa tillvägagångssätt för att lösa verkliga utmaningar inom fastighetsmarknaden.

Direktlänk Dela Cryptodaily.co.uk fördjupade 3 september

OpenAIs ChatGPT förändrar AI-landskapet genom att skriva uppsatser, kod och mer

ChatGPT, OpenAIs AI-chattbot som genererar text, har tagit världen med storm. Den kan skriva uppsatser, kod och mer, vilket ökar produktiviteten. Stora varumärken experimenterar med den, och använder AI för att generera annonser och marknadsföringsmaterial. ChatGPT har nyligen förstärkts av GPT-4, den senaste språkskrivande modellen från OpenAIs laboratorier. Betalande användare av ChatGPT har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Utöver GPT-4 har OpenAI nyligen kopplat ChatGPT till internet med plugins tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 29 augusti

Framtiden för Polygon och dess roll inom DeFi

Argentina-baserade Num Finance lanserade nyligen sin Polygon [MATIC]-baserade stablecoin kopplad till den colombianska peson, men dess värde sjönk med mer än 5% inom de senaste sju dagarna. Trots att MATIC ökade med mer än 20% efter nyheten om att Ripple [XRP] säkrade en partiell seger i sin juridiska strid med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) den 13 juli, ledde detta inte till en betydande prisrally. Priset har sjunkit till $0.5471 under den senaste veckan. Polygon är en L-2-lösning för Ethereum [ETH] som syftar till att hantera nätverkets skalbarhetsproblem, med huvudfokus på DeFi-området. Den artificiella intelligensen ChatGPT har haft insiktsfulla tankar om Polygon, dess plats i DeFi-ekosystemet, zkEVM och mer. Nätverket har nu etablerat en standard för nya lager-2-protokoll inom kryptoindustrin. ChatGPT framhåller att zkEVM har potential att betydligt förbättra skalbarheten, interoperabiliteten och säkerheten i Polygon-nätverket, vilket kan hjälpa till att locka fler användare och användningsfall till nätverket och positionera det som en ledande aktör inom DeFi-ekosystemet. En annan betydande aktör inom DeFi-området är Solana [SOL], som också är en direkt konkurrent till Polygon. ChatGPT svarade på frågan om Solana kan utgöra ett hot mot Polygon inom DeFi-området genom att framhäva Solanas prestationer och möjligheten att båda nätverken kan samexistera för att betjäna olika användningsfall. ChatGPT förutspår att MATIC:s pris kommer att slå $4-$5, men investerare rekommenderas att investera tid i omfattande forskning och studera expertåsikter. Sedan Q4 2022 har antalet dagliga användare av Polygon ökat dramatiskt och överträffat antalet dagliga användare av Ethereum. MATIC har dock inte presterat bra de senaste dagarna. Även om dess pris steg betydligt omedelbart efter SEC-Ripple-domstolsbeslutet, föll det nästa dag. Vid pressens tidpunkt handlades det till $0.5471. När jag frågade ChatGPT den mest användbara frågan: Polygon och DeFi, en match gjord i himlen? Båda versionerna av AI-boten svarade positivt på frågan.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 28 augusti

Solana integreras med Shopify för att stödja WEB3-betalningar

Solana [SOL] meddelade nyligen sin integration med Shopify för att låta handlare och entreprenörer utnyttja WEB3-betalningar. Detta kommer att möjliggöra för dem att undgå transaktionsavgifter och tredjepartsbetalningsbehandling.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 27 augusti

AI-Chatbot ChatGPT förutser prisuppgång för Solana och Launchpad XYZ

Priset på kryptovalutan Solana (SOL) har sett betydande fluktuationer under 2023. AI-chatboten ChatGPT förutser att Solanas hastighet och skalbarhet kan leda till större adoption och partnerskap, vilket kan öka SOL-priset. ChatGPT gav en moderat bullish prognos på 50-100% uppsida för SOL, vilket skulle sätta dess pris på maximalt $40.60 vid slutet av 2023. Dessutom framhävde ChatGPT kryptovalutan Launchpad XYZ (LPX), en ny Web3-plattform som har samlat in över $1.4 miljoner genom sin pågående försäljning. ChatGPT förutser att LPX kan nå $2.225 vid slutet av 2023, en 50x ökning från försäljningspriset.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 25 augusti

Solana, XRP och Everlodge förutspås toppa kryptomarknaden före 2023

ChatGPT AI chatbot förutspår att tre tokens, Solana (SOL), XRP (XRP) och Everlodge (ELDG), kommer att toppa kryptomarknaden före slutet av 2023. Solana har återfått tillgång till Maple Finance och dess pris förväntas stiga till $29,22 fram till december 2023. XRP upplever förnyat momentum på grund av positiva rättsliga utvecklingar och stora plånboksinnehavare fortsätter att samla på sig XRP. Everlodge kombinerar fastigheter med blockkedjeteknik och erbjuder en lösning på traditionella fastighetsmarknadens utmaningar genom att digitalisera egendomar och mynta dem till NFT:er. Everlodge har sin första försäljning av sitt infödda token, ELDG, och experter förutspår en lanseringspris på $0,035.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 25 augusti

Solana Labs lanserar officiellt Solana Labs Plugin för ChatGPT

Solana Labs har officiellt lanserat Solana Labs Plugin för ChatGPT, tillgänglig för användare i OpenAI:s plugin-butik. Pluginet syftar till att förbättra användarupplevelsen i Solana-ekosystemet. Solana är en högpresterande blockchain-plattform utformad för att erbjuda snabba och skalbara lösningar för decentraliserade applikationer och kryptovalutor. ChatGPT är en AI-språkmodell utvecklad av OpenAI. Pluginet erbjuder fördelar som att övervaka plånbokssaldo, få insikter i transaktioner och utforska NFTs byggda på Solana blockchain. Solana Labs tillägger att användare med hjälp av pluginet lätt kan navigera krypto-adresser.

Direktlänk Dela CryptoTVPlus fördjupade 24 augusti

Solana Labs lanserar ChatGPT-plugin för förbättrad användarupplevelse

Solana Labs har officiellt lanserat Solana Labs Plugin för ChatGPT, tillgänglig för kunder i OpenAI:s plugin-butik. Syftet med denna plugin är att förbättra användarupplevelsen i Solana-ekosystemet. Solana är en högpresterande blockchain-plattform utformad för att erbjuda snabba och skalbara lösningar för decentraliserade applikationer och kryptovalutor. ChatGPT är en AI-språkmodell utvecklad av OpenAI. Den använder en variant av GPT-strukturen för att generera mänskliknande text baserat på den input den får. Pluginen erbjuder fördelar som att övervaka plånbokssaldo, få insikt i transaktioner och utforska NFT:er byggda på Solana blockchain.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 24 augusti

Kryptovalutor att investera i: Solana, Monero eller Pomerdoge?

Kryptoinvesterare överväger var de ska investera, med tanke på alla tillgängliga alternativ idag. Solana (SOL), Monero (XMR) och den uppåtgående stjärnan Pomerdoge är bland de mest diskuterade. Google Bards AI ger vägledning i detta digitala labyrint. Solana (SOL) kan se en liten ökning på $ 23,29 de kommande dagarna. Monero (XMR) förväntas handlas mellan $ 155,80 och $ 156,17 nästa vecka. Pomerdoge har samlat in $ 964,250,92 inom en vecka. Solana (SOL) blir mer attraktivt än sina konkurrenter och handlas för närvarande till $ 23,25.

Direktlänk Dela Crypto News Flash fördjupade 23 augusti

AI påverkar kryptovalutamarknaden: Google Bard jämför Solana och Cardano

Artificiell intelligens (AI) har haft en betydande inverkan på kryptomarknaden. AI-plattformar som OpenAI:s ChatGPT och Google Bard kan nu analysera marknadsdata och ge insikter i prestanda för olika kryptovalutor. Google använde nyligen sin AI-plattform, Bard, för att ge en jämförelsetabell mellan Solana (SOL) och Cardano (ADA). Enligt AI-analysen har Solana högre transaktionshastigheter och lägre transaktionsavgifter jämfört med Cardano. Det förväntas att AI-teknologins roll inom kryptovalutaanalys kommer att expandera ytterligare i takt med att teknologin fortsätter att utvecklas.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 16 augusti

AI-analys jämför kryptovalutorna Solana och Cardano

Artificiell intelligens (AI) har haft en stor inverkan på kryptovalutamarknaden. AI-plattformar som OpenAi´s ChatGPT och Google Bard används nu för att analysera marknadsdata och ge insikter i olika kryptovalutors prestanda. Google Bard har jämfört Solana (SOL) och Cardano (ADA) och framhävt nyckelskillnader mellan de två, inklusive transaktionshastighet, transaktionsavgifter, säkerhet, skalbarhet och decentralisering. Enligt AI har Solana högre transaktionshastighet och lägre transaktionsavgifter än Cardano, vilket gör Solana mer attraktiv för applikationer som kräver hög genomströmning och låg latens. Cardano har dock en längre utvecklingshistorik och en mer etablerad gemenskap, vilket gör Cardano till ett mer stabilt och säkert alternativ för investerare.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 15 augusti

Investeringar i Solana, Dogecoin och Pomerdoge: En analys

Investeringar i Solana (SOL) och Dogecoin (DOGE) har nyligen uppvisat positiva resultat, men ChatGPT har föredragit Pomerdoge för investering. Trots att Solanas transaktionsvolym har sjunkit har dess totala låsta värde (TVL) ökat med 5%. Dogecoin har sett en prisökning på 1%. Pomerdoge, ett nytt projekt, har redan samlat in mer än 510 000 dollar inom dagar från sin förhandsförsäljning och experter tror att dess värde kan stiga så högt som 4 000% till 2023. Pomerdoges förhandsförsäljning i steg 1 säljer snabbt ut till $0.007.

Direktlänk Dela Bitcoinist fördjupade 15 augusti

Solana står stark trots regleringsförsök, Compound förlorar värde, Borroe visar stark ROI

Solana (SOL) förblev stark trots flera regleringsförsök från US SEC under Q3 2023. Å andra sidan lämnade Compound (COMP) tjurarna marknaden efter att ha drivit upp Compounds (COMP) pris i en förlängd tjurkörning. Investerare är överens om att det mest pålitliga tokenet för ROI under Q3 2023 är Borroe ($ROE). Borroe ($ROE) samlade in $250 000 under sista veckan i juli och tokenet är för närvarande i sitt första förhandsförsäljningsstadium. Trots dessa SEC-strider ökade Solana (SOL) med 3,04% förra månaden. Compound (COMP) förlorade 22,9% under första veckan i augusti 2023.

Direktlänk Dela The Cryptonomist fördjupade 14 augusti

AI-verktyget ChatGPT används för investeringar med överraskande resultat

Artificiell intelligens, i synnerhet ChatGPT, har hjälpt människor att bli mer effektiva på jobbet. NewsBTC genomförde nyligen ett experiment där de lät AI-verktyget investera $20 000 i aktier och kryptovalutor. Resultatet var överraskande, med en vinst på $1 946 efter att ha följt ChatGPT:s råd i en månad. Kryptovalutainvesteringar gav 130% mer än aktier och Rivian och Solana hade högst avkastning. Enligt experimentet tjänade kryptovalutainvesteringar $1 359 och aktier gav $587 tillbaka. Jonathan Millet, affärskonsult på NewsBTC, uttryckte överraskning över att Meta inte föreslogs som investering av ChatGPT.

Direktlänk Dela GoBankingRates fördjupade 13 augusti

Google Bards AI förutspår topp 10 kryptovalutor för 2023

OpenAis framgång med LLM ChatGPT har lett till ökad entusiasm för artificiell intelligens (AI), vilket har utlöst en tävling bland teknikjättar för att avslöja sina egna AI-lösningar. I denna konkurrens har Google Bard, skapat av Alphabet, framträtt som en stark aktör inom generativ AI. Google Bard har visat sin förmåga att förutse framtida trender. Den 10 augusti försökte teamet på Finbold utnyttja insikterna från Google Bard för att identifiera de tio toppvalen för kryptovalutor som sannolikt kommer att forma landskapet fram till slutet av 2023. Bland dessa val finns Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL), Polygon (MATIC) och The Sandbox (SAND). Dessutom inkluderades Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Binance Coin (BNB) och Avalanche (AVAX).

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 10 augusti

ChatGPT, OpenAIs AI-chattbot, har tagit världen med storm. Den kan skriva uppsatser, kod och mycket mer med korta textprompter, vilket ökar produktiviteten. Stora varumärken experimenterar med den, till exempel för att generera annons- och marknadsföringstexter. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivande modellen från OpenAIs labb. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Utöver GPT-4 har OpenAI nyligen kopplat ChatGPT till internet med tillägg som finns tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

TechCrunch fördjupade 10 augusti

Google Bards topp 10 kryptovalutor att forma branschen till 2023

OpenAI:s framgång med LLM ChatGPT har lett till en konkurrens bland teknikjättar för att avslöja sina egna AI-erbjudanden. I detta landskap har Google Bard, skapat av Alphabet, framträtt som en stark utmanare inom generativ AI. Google Bard har inte bara visat sina mångsidiga kapabiliteter utan även demonstrerat sin inflytande i att förutse framtida trender. Finbold sökte insikt från Google Bard för att identifiera dess topp 10 kryptovalutor som sannolikt kommer att forma branschen från nu till slutet av 2023. Överraskande nog inkluderade Bard alla sex av sina valda kryptovalutor i sin 100 $ kryptoportfölj: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL), Polygon (MATIC) och The Sandbox (SAND). Bard kompletterade detta urval med Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Binance Coin (BNB) och Avalanche (AVAX). Dessa val gjordes uttryckligen av Bard som dess föredragna topp 10 kryptovalutor för perioden från 10 augusti 2023 till slutet av samma år.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 10 augusti

Google Bards topp 10 kryptovalutor för 2023

Google Bard, ett AI-verktyg utvecklat av Alphabet, har identifierat sina topp 10 kryptovalutor som sannolikt kommer att forma landskapet fram till slutet av 2023. Bland de utvalda kryptovalutorna finns Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL), Polygon (MATIC) och The Sandbox (SAND), vilka alla ingår i Bards $100 kryptovalutaportfölj. Ytterligare fyra valutor kompletterar urvalet; Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Binance Coin (BNB) och Avalanche (AVAX). Bard valde dessa kryptovalutor baserat på deras starka underliggande teknik och potential för betydande värdeökning.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 10 augusti

Microsoft och Aptos Labs samarbetar för att bygga AI-assistent för blockkedja

Microsoft har investerat miljarder i OpenAI, företaget bakom ChatGPT. Utvecklare har implementerat ChatGPT-baserade assistenter för en mängd blockkedjor, inklusive Solana, Avalanche och Bitcoin. Nu har de bakom Aptos-blockkedjan, ett arv från Facebooks inställda stablecoin-projekt, gått in i striden, men med en nyckelvridning. Aptos Labs meddelade på onsdagen att de officiellt har samarbetat med Microsoft för att bygga Aptos Assistant, en ChatGPT-driven chattbot som ger både användare och utvecklare information och analys om Aptos-ekosystemet. Detta är en mer ambitiös insats än vissa andra krypto-relaterade AI, som ofta har kretsat kring licensiering av OpenAI:s ChatGPT. Den nya AI-integrationen är bara en aspekt av ett större partnerskap mellan Microsoft, en av de viktigaste backarna bakom ChatGPT-utvecklaren OpenAI, och Aptos Labs, som redan har säkrat 350 miljoner dollar i finansiering från investerare, enligt Crunchbase. Som en del av samarbetet kommer Aptos Labs att vara värd för valideringsnoder, eller servrar, som hjälper till att säkra en blockkedja och behandla transaktioner på Azure, Microsofts molnberäkningsplattform. Github, en kodningsplattform som ägs av Microsoft och är populär bland utvecklare, kommer också att lägga till Aptos programmeringsspråk, Move, i Copilot, en AI-modell som automatiskt kompletterar kod för utvecklare. Och Microsoft kommer att ta med Aptos Labs i samtal med stora finansinstitut som är intresserade av att bygga blockkedjedrivna applikationer på toppen av Azure.

Direktlänk Dela Fortune Media fördjupade 9 augusti

Solana (SOL) överträffar andra stora kryptovalutor, förväntas öka till $24.91

Kryptovalutan Solana (SOL) har nyligen varit stark, med en prestanda som överträffar många andra stora kryptovalutor. Solanas skalbarhet, med hastigheter upp till 65 000 transaktioner per sekund, har positionerat den som en utmanare. Under de senaste 24 timmarna har Solana-priset ökat mer än alla andra topp 10 icke-stabilcoin-kryptovalutor. Avancerade maskininlärningsalgoritmer som används av kryptoanalysplattformen PricePredictions har placerat Solana-priset på $24.91 för den 31 augusti 2023, vilket indikerar en blygsam ökning från dess pris vid publiceringstidpunkten.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 9 augusti

ChatGPT fick 20 000 dollar att investera i aktier och krypto - genererade 2 000 dollar på en månad

Nyhetssajten NewsBTC genomförde nyligen ett experiment där den artificiella intelligensen (AI) ChatGPT fick 20 000 dollar att investera i aktier och kryptovalutor. Efter en månad hade AI:n genererat en vinst på 1 946 dollar. Kryptovalutor genererade 130% mer än aktier och Rivian och Solana gav högst avkastning. Kryptovalutor gav en avkastning på 1 359 dollar och aktier 587 dollar. Jonathan Millet, företagsrådgivare på NewsBTC, var överraskad över att Meta, som nyligen lanserade Twitters konkurrent Threads, inte var bland ChatGPT:s investeringsförslag.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 8 augusti

AI-verktyget ChatGPT används för att investera 20 000 dollar i aktier och kryptovalutor

NewsBTC genomförde nyligen ett experiment där de gav AI-verktyget ChatGPT 20 000 dollar att investera i aktier och kryptovalutor. Efter en månad med att följa ChatGPT:s råd gjordes en vinst på 1 946 dollar, med kryptoinvesteringar som gav 130% mer än aktier och Rivian och Solana som gav högst avkastning på investering (ROI). Kryptoinvesteringar tjänade in 1 359 dollar och aktier gav en avkastning på 587 dollar. Jonathan Millet, företagskonsult på NewsBTC, uttryckte överraskning över att Meta inte föreslogs för investering av ChatGPT, trots dess snabba användartillväxt och positiv inverkan på Metas aktiekurs. En annan ´miss´ var att ChatGPT föreslog aktier i Waymo, som inte är börsnoterade. Todd Stearn, grundare och VD för The Money Manual, påpekade att ChatGPT fortfarande är ett verktyg och det är upp till individen att fatta rätt ekonomiska beslut.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 7 augusti

OpenAI:s avancerade chatbot ChatGPT integreras i teknikföretags produkter och tjänster

ChatGPT är en avancerad chatbot utvecklad av OpenAI som använder artificiell intelligens för att generera text i svar på användarprompts. Den drivs av GPT-4 språkmodellen, en djupinlärningsalgoritm känd för att producera mänskliknande text. ChatGPT släpptes till allmänheten den 30 november 2022 och har både gratis och betalda versioner. Flera teknikföretag och sökmotorer har integrerat ChatGPT i sina produkter och tjänster, inklusive Microsoft, Looking Glass och Solana. ChatGPT kan användas för ett brett spektrum av uppgifter, från programmering och skrivande av manus till att generera e-postsvar och bloggidéer. Den kan även hjälpa till med mer avancerade ändamål som att felsöka kod och lösa komplexa problem. Trots detta har ChatGPT stött på kontroverser relaterade till innehållsgenerering, desinformation och förtal.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 7 augusti

Polygon upplever ökning i NFT-aktivitet och föreslår tokenuppgradering trots nedgång i värde

Polygon, en lösning för Ethereum, har upplevt en ökning av NFT-aktiviteten sedan början av året, trots en nedgång i nyckeltal efter en topp i april. Polygon-grundare och forskare föreslog nyligen en tokenuppgradering där nätverkets MATIC-token skulle ersättas med POL. Denna förändring skulle låta POL fungera som en enda token för alla Polygon-baserade nätverk. Trots detta har värdet på MATIC sjunkit till $0.6652 under den senaste veckan. Polygon har nyligen lanserat sitt zkEVM mainnet, vilket har fått mycket uppmärksamhet. AI-boten ChatGPT har uttryckt optimism om Polygons framtid och dess position i DeFi-ekosystemet.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 6 augusti

Översikt över utvecklingen av OpenAI:s ChatGPT

ChatGPT, OpenAI:s AI-chattbot, har snabbt blivit populär. Den kan skriva uppsatser, kod och mycket mer utifrån korta textinmatningar, vilket ökar produktiviteten avsevärt. Stora varumärken experimenterar med det, använder AI:n för att generera annons- och marknadsföringstexter. ChatGPT har nyligen fått en boost av GPT-4, den senaste språkskrivningsmodellen från OpenAI:s laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Utöver GPT-4 har OpenAI nyligen anslutit ChatGPT till internet med plugins tillgängliga i alfa för användare och utvecklare på väntelistan.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 4 augusti

Googles AI-verktyg Bard ger råd om kryptovalutainvesteringar

Google Bard, ett AI-verktyg, har visat sig vara en användbar assistent vid handel med kryptovalutor och investeringar i kryptoindustrin. Bard föreslog att en nybörjarhandlare med en extra budget på $100 borde investera 30% i Bitcoin, 25% i Ethereum, 15% i Cardano, 10% i Solana, 10% i Polygon och 10% i The Sandbox. Bard kallade Bitcoin för ´den mest kända och etablerade kryptovalutan´ och Ethereum för ´den näst största kryptovalutan efter marknadsvärde´.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 3 augusti

Alchemy: Battle for Ankhos använder AI och blockchain för att skapa en unik spelupplevelse på Discord

Alchemy: Battle for Ankhos, ett videospel som är spelbart inom en Discord-chattserver, byggs med generativa AI-verktyg och utnyttjar Solana NFTs och tokens för spelarägda tillgångar och belöningar. Spelet använder både AI och blockchain för att leverera engagerande, ihållande upplevelser inom det bekanta, interaktiva chattfönstret för en Discord-server. Spelet är ett text- och tur-baserat rollspel (RPG), som håller sina strider i en fantasivärld via spelets officiella Discord-server. Det använder också Solana blockchain för sina NFT-baserade föremål, inklusive in-game karaktärer.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 27 juli

ChatGPT, OpenAI:s textgenererande AI-chattbot, har snabbt blivit populär världen över. Den kan skriva uppsatser, kod och mer baserat på korta textprompter. Stora varumärken experimenterar med den för att generera reklam- och marknadsföringstexter. ChatGPT har nyligen uppgraderats av GPT-4, den senaste språkskrivningsmodellen från OpenAI:s laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. OpenAI har nyligen kopplat ChatGPT till internet med plugins tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

TechCrunch fördjupade 14 juli

Polygon förbereder sig för en kommande hard fork, AI-boten ChatGPT uttrycker optimism om dess framtid

Polygon, en av de mest populära kryptovalutorna i världen, förbereder sig för en kommande hard fork kallad Indore hard fork i juli. Polygon är en lösning för Ethereum som syftar till att lösa nätverkets skalbarhetsproblem, särskilt inom DeFi-området. Polygon har varit framgångsrik i att attrahera uppmärksamhet inom kryptovalutavärlden och har ändrat hur människor ser på communityt runt lager-2-protokoll. AI-boten ChatGPT har uttryckt optimism om Polygons framtid, dess position inom DeFi-ekosystemet och dess zkEVM. Samtidigt har Polygon konkurrens från Solana, en annan aktör inom DeFi-området.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 9 juli

Trots turbulensen under de senaste sex månaderna förblir Solana (SOL) en topp-10 tillgång inom kryptomarknaden. SOL ökade med 175% på 21 dagar och gynnades av Bitcoins uppgång över 17 000 dollar. AMBCrypto´s prognosbot förutser att SOL kan nå 75,5 dollar under det mest optimistiska scenariot 2023. ChatGPT, en AI-chatbot, tror att Solana kan bli en ´Ethereum killer´ baserat på transaktionsavgifter och hastighet. Solana har dock ställts inför utmaningar, bland annat anklagelser mot FTX:s VD Sam Bankman-Fried och nätverksproblem. Trots dessa motgångar fortsätter utvecklingen på flera fronter, inklusive Solana Saga, NFT-marknaden och partnerskap.

AMBCrypto fördjupade 28 maj

OpenAI lanserar ChatGPT i Apples appbutik, kan lämna Europa om regleringar inte blir mer flexibla

OpenAI lanserar sin flaggskeppsprodukt ChatGPT i Apples appbutik och upplever stor framgång. Samtidigt meddelar Sam Altman, VD för OpenAI, att de kan lämna den europeiska marknaden om regleringarna inte blir mer flexibla. Apple tar en avgift på 30% för interna försäljningar i sin appbutik, vilket kan kosta OpenAI miljontals dollar i avgifter. Solana lanserar ett plugin för ChatGPT som gör det möjligt för användare att utföra on-chain-åtgärder direkt genom ChatGPT.

Direktlänk Dela The Cryptonomist fördjupade 25 maj

Solana Foundation har integrerat artificiell intelligens (AI) i sin blockchain med hjälp av en ChatGPT-plugin utvecklad av Solana Labs. Pluginet finns tillgängligt för nedladdning på GitHub och syftar till att förenkla förståelsen av Solana-data och dess protokoll. Det kommer att ge insikt i Solanas beräkningsinfrastruktur och dess decentraliserade finansprojekt (DeFi). Solana Foundation har även ökat sitt bidrag till forskning om Solana blockchain och AI från 1 miljon dollar till 10 miljoner dollar och lanserat ett tre månaders acceleratorprogram för universitetsstudenter intresserade av att experimentera med blockchain och AI.

CryptoGlobe fördjupade 25 maj

Solana använder AI för att vända nedgång och öka användningen

Solana, en Layer 1-blockchain känd för snabba och billiga transaktioner, försöker vända sin långvariga nedgång och öka användningen genom att omfamna den framväxande världen av artificiell intelligens (AI). På tisdagen lanserade Solana en ChatGPT-plugin som låter användare köpa NFT:er, överföra tokens och analysera on-chain-data. Plugin-programmet kan laddas ner från Github. Anatoly Yakovenko, VD för Solana Labs, förväntar sig att framtida versioner av plugin-programmet kommer att kunna skriva smarta kontrakt och distribuera dem on-chain. Solana har också ökat finansieringen för sitt AI-acceleratorbidragsprogram till 10 miljoner dollar.

Direktlänk Dela The Defiant fördjupade 24 maj

Solana Labs lanserar ChatGPT-plugin

Solana Labs har lanserat sin ChatGPT-plugin, som företaget hävdar är den första lager 1-nedladdningen som integrerar blockchain med artificiell intelligens (AI). Solana Foundation publicerade en intervju med Solana Labs vd Anatoly Yakovenko där han diskuterade fördelarna med krypto-applikationsprogrammeringsgränssnitt (API). Han menade att krypto-API:er är mycket bättre än API:er som hanterar transaktioner för centraliserade tjänsteleverantörer, eftersom de är trustless och har mer programmerbarhet. Yakovenko nämnde dock inte de allvarliga säkerhetshoten mot ChatGPT som nyligen belystes i en rapport från Meta.

Direktlänk Dela BeInCrypto fördjupade 24 maj

Solana Labs grundare och VD Anatoly Yakovenko har diskuterat företagets senaste fokus på artificiell intelligens och ChatGPT. Han menar att gränssnittet som ChatGPT möjliggör är en stor förändring, lika stor som när Microsoft Windows och datormusen först introducerades. Yakovenko föreslår att krypto-API:er är idealiska för AI-interaktion på grund av deras programmerbarhet. Solana har en ChatGPT-plugin som låter användare och utvecklare hämta data om konton och NFT-samlingar. Solana har också ökat sitt AI-inriktade stipendieprogram till 10 miljoner dollar, från ursprungliga 1 miljon dollar, för att uppmuntra utvecklare att utforska nya användningsområden för AI i samband med Solana.

CryptoSlate fördjupade 24 maj

Solana lanserar ChatGPT-plugin för att hjälpa användare interagera med sitt nätverk

Solana Foundation, den ideella organisationen bakom blockchain-plattformen Solana, har integrerat AI i sitt nätverk med en ChatGPT-plugin utvecklad av Solana Labs. Pluginet är inriktat på slutanvändare och syftar till att hjälpa dem att komma igång med web3-utrymmet. Användare kan använda det för att köpa och lista NFT:er, överföra tokens, kolla transaktioner, tolka data och hitta NFT-samlingar efter golvpris. Solana Foundation har också lanserat ett AI-fokuserat acceleratorprogram för universitetsstudenter och utökat sitt bidragsprogram för AI-projekt som bygger på Solana från 1 miljon dollar till 10 miljoner dollar.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 23 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare